×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пръкна се пасквил за гостилница „Наглите“


Пръкна се пасквил за гостилница „Наглите“
А как се обичахме: Гостилницата на СДС, но през 2006 г. - Владо Павлов, Костадин Марков, доайенът им Васил Камберов и Вълчо Чолаков (отляво надясно)
06 Април 2011, Сряда, 15:36 ч.
Автор: Бесове
Източник: Снимка: архив Besove.Bg

Днешните сини яко дразнят опозицията, но рискуват с подбора на темата

Вдъхновени от вчерашния ни коментар в рубриката „Глас отвътре“, (виж, за да се увериш) а и вероятно, за да си спомнят добрите времена, когато СДС се състоеше от преуспели келнери, бармани и готвачи, днес съратниците на областния лидер Костадин Марков са съчинили пасквил. Главни действащи лица в него са Валери Симеонов, Валентин Касабов и Владимир Павлов, за които имаме сигурни данни, че никога не са имали опит в бранша на ресторантьорите, но за сметка на това действително и тримата произхождат от СДС, първите двама дори са сред основателите на първата опозицонна сила през 1989 г.

Тъй като са охарактеризирани като хора, които често сменят партиите си, в интерес на истината, след СДС Симеонов и Касабов бяха в „Атака“. Сега са безпартийни. За познания в политическата биография на Владимир Павлов не претендираме. Знаем само, че той продължава да зове себе си седесар и да настоява, че е общински съветник от СДС, защото бил изключен тук, но централата на „Раковска“124 го била възстановила. Не вземаме страна при публикуването на настоящата сатирична полемика, пускаме я без редакторска намеса. Само недоумяваме защо заглавката е „СДС „СГОТВИ” КОСТАДИН МАРКОВ“. Но това си е проблем на авторите, които явно, преди да хванат молива, са гаврътнали по една ракия, най-малко, в кръчмата под СДС-то на бул.“Богориди“34.


СДС „СГОТВИ” КОСТАДИН МАРКОВ

Членовете на СДС в Бургас „сготвиха” своя областен председател Костадин Марков. В шеговито обедно меню за седмицата, съставено от синята партия в Бургас, зам.-кметът Марков фигурира като основно ястие във вторник – „Костадин Марков натюр”. В други дни ястията носят названията „Несъществуващата джамия”, „Рибена чорба от скат върху незаконни кабели”, „Свинска пържола по милионерски”.

Преди ден Валери Симеонов хвърли в общественото пространство „разкритието”, че премиерът Бойко Борисов му изпратил смс, в който пишело „Готов е до вторник”. Репликата се отнасяла за Костадин Марков. В същите „разкрития” Симеонов твърди и за „незаконен” строеж на снахата на Костадин Марков, който въобще няма такава. Затова един от десертите в менюто е кръстен: „Снахата фантом”.

„Не успяхме да подминем без ирония последните „разкрития” на групата около Валери Симеонов, съставени отново от смехотворни и безпочвени обвинения. Няма как да им се отговаря сериозно, не можем да слезем на същото ниво. Всичко е толкова жалко и нелепо, че дори и редовните зрители на СКАТ вече не се хващат”, обясниха от СДС в Бургас. „За да утолим страстта на г-н Симеонов към кулинарната лексика и канибалщината, съставихме и въпросното меню, което смятаме да предложим да ползване на бургаските заведения поради изключителната му политическа актуалност”, шегуват се в синята централа.
В менюто на гостилница „Наглите” Валери Симеонов се изявава като главен готвач, негов помощник е Владимир Павлов, който си има фирмено ястие „Доносник по павловски”, а Валентин Касабов е келнер. „Добре жонглира с таблата и е услужлив към всички партии, които обслужва, а те не са малко. Съветваме обаче бившите клиенти да не сядат при него, защото като смени партията не е особено учтив”, смеят се сините.

Те предупреждават бургазлии да внимават с менюто, защото при при честата му употреба има опасност от радиационно облъчване и разстройство на психичното здраве.

Прилагаме на вашето внимание обедното меню на гостилница „Наглите”:

Гостилница “Наглите”


Главен готвач: Валери Симеонов
Помощник-готвач: Владимир Павлов
Келнер: Валентин Касабов
Обслужващ персонал: групата на “Наглите” в Бургаския общински съвет


ОБЕДНО МЕНЮ (сервира се от 12 часа)

Сряда: Рибена чорба от скат, сервирана върху незаконни кабели. Основно ястие  - агнешки главички „Доносник по павловски” – приготвено от помощник-готвача (ястие от малкотърновско, евтино, често поръчвано). Десерт: днес не се предлага, инвестирано е в чорбата.

Четвъртък: Таратор с турски краставици „Несъществуващата джамия”. Основно ястие – специалитет на главния готвач, приготвено с изключителна рутина: „Свинска пържола по милионерски”. Пече се задължително върху подпалена автомобилна ламарина, гарнира се с разбити стъкла от „атентат”.
За десерт: една студена вода.

Петък:  Предястие „Биг Брадър гледа”, което клиентите могат да поръчат от всеки ъгъл в Бургас. Основно ястие – „Наведена плескавица”, приготвена от гост готвача Ангел Божидаров.
Събота – Супа „Паралакс” (съдържа продукти, залежали в хладилника предходните месеци). Основно ястие – мешана скара „Политически номад” (приготвена от всички видове домашни животни). Сервира се само обилно полято с алкохол!

Десерт: мелба „Скандални разкрития”. Познат десерт, никой не се учудва, крайно време да му сменим името.

Неделя: (повторение от събота, леко подгрято)

Понеделник:  Готви обслужващият персонал, тъй като главният готвач си мие новия джип. Клиентите да не се притесняват, тъй като обслужващият персонал е изключително компетентен по всички въпроси, винаги подготвен. Салата „Специалист по всичко”, основно ястие: „Специалитет от всичко”.

Десерт: „Комунисти, комсомолци, пионери” (на помощ на помощния персонал идват чести гости от телевизията и водещи на предавания).

Вторнишко готвено: Салата “Лъжливото овчарче” с пресни домати, брани по пътя за Ветрен. Основно ястие: “Костадин Марков натюр”. Десерт: „Снахата-фантом” (приготвя се от плодове, които все още ги няма на пазара, а и няма да ги има). Гостуващ готвач: БойБор.

Гостилницата предлага още: хлебчета, изпечени на фурнаджийска лопата, обилно гарнирани с шарена сол.

Забележка: Заведението работи с 20% надценка, тъй като доходите на главния готвач Валери Симеонов в размер на 900 000 лв. на година са му твърде недостатъчни, за да поддържа жизнения си стандарт и джипа.

Горещо призоваваме клиентите да дават по-големи бакшиши на келнера и помощник-готвача с цел да не преминат в друга партия до изборите. Приканваме към съпричастност със съдбата на келнер, който има да изплаща обещано му място в депутатския ресторант на стойност 150 000 евро.

Внимание – в гостилницата се извършва видеонаблюдение. Който не даде бакшиш, ще бъде показван по телевизията, докато даде.

В категории: Бургас


7
Коментара
Флагман.БГ Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей 30/04/2024, Вторник 11:00 0
Флагман.БГ Топим се и ни мързи Топим се и ни мързи 30/04/2024, Вторник 10:05 7
Флагман.БГ Капките не струват 5 пари без тези двамата Капките не струват 5 пари без тези двамата 30/04/2024, Вторник 09:28 1
7
Коментара по темата
7.
Дари
07.05.2011 14:13:11
0
0
много сте ми хубави...желая ви много успехи занапред
6.
синята мъгла
08.04.2011 14:55:10
0
0
ТОЯ МАРКОВ МНОГО СЕ РАЗМИРИСА КАКТО И ДА ГО ГОТВЯТ ВСЕ НА КРАЖБИ МИРИШЕ НЕЗНАМ СЕДЕСАРЧЕТАТА С КАКЪВ ПАРФЮМ ЩЕ ГО ПОЛИВАТ СРЕЩУ ВОНЯТА НО СКАТ НАПРАВО НА ЕКАРИСАЖА ЩЕ ГО ПРАТИ
5.
ot bsp
06.04.2011 21:25:25
0
0
zapomnete vsi4ki 6te kopaete v novoto belene, vsi4ki sedesari 6te gi izpratim tam...................xa-xa-xa
4.
аморална
06.04.2011 20:18:59
1
1
Лакомия гъз на Марков си личи още от тогава, че иска да грабне каквото може от чинията.
3.
Божидар Ангелов
06.04.2011 20:17:07
0
1
Ооо продажния АНГЕЛ БОЖИДАРОВ хвърлете му 100 лева и му гледайте сеира и против майка си може да плюе
2.
Ангел Божидаров
06.04.2011 19:48:35
0
0
Мене не ме пускаха на тая маса, а само как се облизвах покрай васко камберов, ама и аз като него хотелче направих от едно магазинче, васко почна с келнерство, данчо цонев и той, пък да не говорим за политкомисаря щото и той си е келнерче, оле мале, ми симеон симеонов, ми пацо - сичките сме с пешкира и таблата
1.
Свежо
06.04.2011 18:36:49
0
3
Много свежа статия и култова снимка!Маца седи още като новобранец, не е толкова мазен. Вълчо все още гледа и не вярва, че от БСП вече е в СДС. Владо пак се ококолил, сигурно са му казали, че трябва да отскочи до съседния магазин за цигари :))). А Камбера, сигурно говори на Петър Стоянов по GSM-а "К'ви са тия пишлемета дето ме караш да работя с тях бе?"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей За нея сякаш времето е спряло  Белото и хашиша донесоха много проблеми на тези български звезди Белото и хашиша донесоха много проблеми на тези български звезди Положителните тестове за дрога им създадоха главоболия Ученици от Търговска гимназия участваха в „Деня на отворените врати“ на Бургаската окръжна прокуратура Ученици от Търговска гимназия участваха в „Деня на отворените врати“ на Бургаската окръжна прокуратура След посещението в съдебна зала учениците беседваха с окръжния прокурор Георги Чинев Срокът за деклариране на доходите изтича днес, припомнят от НАП-Бургас Срокът за деклариране на доходите изтича днес, припомнят от НАП-Бургас Над 707 000 декларации вече са подадени, близо 85 % по интернет Бум на български и румънски туристи в Поморие, идат и британци за Великден Бум на български и румънски туристи в Поморие, идат и британци за Великден  Гостите от Полша пък търсят предимно спа услугите ОД на МВР в Бургас разпореди проверка за неправилно паркирал служебен автомобил, вижте резултата ОД на МВР в Бургас разпореди проверка за неправилно паркирал служебен автомобил, вижте резултата Установено е от записи на контролните камери за видеонаблюдение, че органите на реда съдействат на гражданка  Черна прокоба сее смърт в семейството на Чирков Черна прокоба сее смърт в семейството на Чирков Неговият брат Дилян е погребал сина си Борис, а дни по-късно самият той се споминал от мъка по детето си Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Топим се и ни мързи Топим се и ни мързи В България 3,7 милиона могат да работят, но го правят само 2,9 млн. Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Яйца, козунаци и ангешко - как и колко да консумираме по Великден Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Яйца, козунаци и ангешко - как и колко да консумираме по Великден Лекарката ще преглежда на 19 май в ДКЦ „Бургасмед”
Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори