×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отново си дойдохме на думата - прозряхме, че няма лекари на първа линия. Сериозно ли?


09 Октомври 2021, Събота, 13:59 ч.
Автор: Флагман

Докато едни спасяваха денонощно животи, други ги обиждаха, нападаха, недоволстваха и какво ли още не

Вече дори не ми е болно. Направо съм бясна, защото заради безхаберието на едни страдат други. Държат се нагло и просто са решили да не спазват мерки и да се бият в гърдите, че науката на едни не била тяхна наука. Става дума за тези, които хем не искат да се ваксинират, но в същото време не искат да им се посяга на комфорта. Искат да си излизат, да ходят на заведения, да не си спират децата от училище, но в същото време прозират световната конспирация. Било масово изтребване на нации, пише Монитор.

Вярно е, че всеки прави своя избор, но не бива да пречи на останалите. И още по-малко да застрашава здравето и живота му. Защото отново си дойдохме на думата - прозряхме, че няма лекари на първа линия. Сериозно ли?

Наистина ли не очаквахте, че отново ще стигнем до този наболял проблем. Докато едни спасяваха денонощно животи, други ги обиждаха, нападаха, недоволстваха и какво ли още не. Да не говорим, че в началото на пандемията нямаше дори как медиците да се предпазят, защото още ваксините срещу ковид не бяха одобрени. Лошото е, че не се учим от грешките си, а ги повтаряме. И в разгара на поредната вълна и препълнени отделения директори на болници в страната алармираха за липсата на лекари на първа линия. Затова и спешно търсят доброволци студенти. Но, както се казва, духът от бутилката вече е пуснат, защото ситуацията отдавна е изтървана. Още през лятото, когато други страни въведоха мерки и там не можеше да отидеш да пиеш кафе навън без ковид сертификат, у нас гледахме репортажи с препълнени хотели, където хора без маски се блъскат, за да се докопат до масите с храна. Да му мислим сега, в пика на новата вълна, когато и броят на болните деца непрекъснато нараства и става все по-опасно.

Всъщност за диагнозата дефицит на лекари пишем от години. И тази болест е хронична много преди да попаднем в пипалата на пандемията. Защото статистиката е отчайваща. Цели области у нас са без специалисти - няма кардиолози, онколози. В същото време сме на второ място в Европа по онкологични заболявания. Български селища пък нямат изобщо медицински специалисти. Спомняте ли си как една лекарка газеше с часове в преспите, за да спаси бебе? Аз помня, защото ги има и тeзи герои в бели престилки. И кадърните масово избягаха навън. Избягаха не само заради ниското заплащане тук, но и защото никой не ги ценеше.

Вярно е, че вече е късно, но по-добре да се вземат някакви мерки, отколкото да я караме на самотек. Иначе непрекъснато ще чуваме подмятания как законите у нас не се спазват и че българите се смятаме за безсмъртни. Като че ли само на нас никой не може да ни наложи правила. В други страни никой не се сърди, че не го пускат в ресторант без ковид сертификат, но у нас смятат това за дискриминация. И така си мислим, че сме големи смелчаци, защото сме прецакали системата. А дори не си даваме сметка, че прецакваме само нас самите.


В категории: Здраве


36
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
36
Коментара по темата
36.
Българина
11.10.2021 06:58:39
0
1
Опс, долния коментар да се чете до 30:

'И всичко това ми струва точно 0 евро и 0 цента' - безплатен обяд няма, приятел. Погледни си фиша и здравните осигуровки по него.
35.
Българина
11.10.2021 06:55:23
0
1
До 28.
'И всичко това ми струва точно 0 евро и 0 цента' - безплатен обяд няма, приятел. Погледни си фиша и здравните осигуровки по него.
34.
33
10.10.2021 13:54:42
1
0
Чудя се да се смея ли да плача ли, затова колко си отдалечен от реалността. Но смятам, да те оставя да си живуркаш в собствената реалност. Просто още един озлобен българин на заплатка, който не може да повярва, че другите не искат да споделят в кочината му.
33.
До 32
10.10.2021 11:58:39
1
1
каква реалност каква злоба? Излез от филма с хеликоптерите и 0-та евра :) И пиши там в сайт в държавата където си какво си седнал тука? Жалко че се хващаш за името а не за смисъла ама то понеже ай-кю-то ти удря в тавана:) Смени името на Мъск с някой друг успял в чужбина - все тая е. Шакира сигурно и тя плюуе по Колумбия като теб може би? Или пак баща и е нЕкакъв. Типично за посрествени хора като теб - да обясняват как някой е успял понеже или родителите му нещо или е бутнал на някого. Така явно се упокояваш понеже ти за нищо не ставаш.
32.
Да
10.10.2021 02:05:27
4
0
Няма такава злоба ей :-). Разбирам, че не е хубаво, когато те връщат в реалността, но не злобей толкова, че ще си докараш някоя язва, а няма как да си я платиш.

А самият факт, че ми даваш пример с успелия от смарагдовата мина на баща си, Елон Мъск и достатъчен.
31.
до 30
10.10.2021 01:14:25
1
3
и като лъжеш като дърт ром чустваш ли се по значим? Продължавай да си ги повтаряш глупостите за хеликоптери 0 евро лечение и т.н. щом те успокояват :) Интересно кви ги дириш тука като си толкова успял ве лек? Успелите хора дето ползват хеликоптери и имат висок стандарт на живот нямат време да киснат по разни чатове да обясняват колко са успели.

Представяш ли си Илън Мъск да седне да пише колко бил успял а не като другите тъпанари от ЮАР дето никога нямало да прокопсат. И добре че той се махнал в САЩ пък те винаги ще си останат последни.

Ти си един посредствен комплексар който нищо не е постигнал затова и се пъне да говори колко е добре пък ние колко сме зле. Но човек лъже най-вече себе си тъй че - го он ;)
30.
28
10.10.2021 00:38:36
6
4
Алооо баш майсторе, кой идва да се лекува в България ? Нелегалните българи без социални осигуровки ? Представа си нямате, колко на светлинни години е здравеопазването в страни като Германия и Дания примерно. Но да, продължавайте да си мислите, че като изплатите панелката за 25 години и сте хванали господ за шлифера. Затова и Бойко още 20 години ще ви го слага, а вие ще му благодарите, че заделя от парите ви за някоя и друга асфалтирана улица.

Вчера викнах линейка, докато затворя телефона и сляза пред врата на къщата ми, вече чувах сирените. Пристигнаха 5 минути след като затворих телефона. Съпругата ми летя бременна по спешност с хеликоптер от една болница в друга. И всичко това ми струва точно 0 евро и 0 цента. Никога не ми повишиха тон, никога не ме изгледаха накриво...

Моето семейство емигрира, но не за да търси облаги, а напротив - намалихме стандарта си на живот, за да може децата ни да раснат далече от такива като теб.

Последни по всичко - смъртност, прираст, платежоспособност, свобода на словото, ваксинации, но първи по тупане в гърдите.
29.
до 26
09.10.2021 21:23:34
1
6
Българите все още оцеляват най-вече заради собствените изплатени панелки и липсата на голям афинитет, дори и сега, към кредити. Ако не бяха панелките, планът на онова еднооко илюминатско чудовище досега щеше да е ПРЕизпълнен! Сигурно всеки ден псуват бай Тоша по този повод.
28.
До 24
09.10.2021 21:06:42
1
6
ама как бе. Друго си е да нямаш критично мислене квото ти каже някой понеже е в някаква униформа да му вярваш и да изпълняваш. Трябва да слушаш овчаря все пак той ти мисли доброто ;) На кое дъно сме? В коя друга държава имаш толкова свобода? Къде другаде хората имат по няколко апартамента? Масово живеят на кредит и под наеми. Като тук е толкова зле защо всички "успели" по чужбината се прибират тук да се лекуват при "лошите и некъдърни" лекари а не се лекуват в страните където живеят??? Как за 40 години не направиха ваксина за спин? Защо за толкова години не направиха за малария за рак туберколоза? Ама видиш ли тука за една година нарпавиха напълно безвредна че и за без пари? Вече 12-18 бодът ще посегнат скоро и на 0-12. Айде моля ти се - тръст ме айм тинк ю гууд ;)
27.
До 26.
09.10.2021 20:38:47
0
0
26.
до 24
09.10.2021 20:26:21
1
10
Измираме, измираме ама пак не се даваме !
Според "Ран_Ът" отдавна трябваше да сме под 5 млн. но нещо се топим по бавно от плануваното.

И без кукувиците дето отлетяха за цивилизованият свят да си снесат яйчицата
и без никаква здравна система в цели области
и без обучен персонал за разпадащите се болници
със застаряващо население, изоставено от децата си (виж по-горе за кукувците)
и с платени НПО-та да разлагат морала и семейните ценности
и с партии, ООД-та с цел грабеж
И ОЩЕ СМЕ ТУК И СИ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА МИСЛИМ КРИТИЧНО !

И според мен причината е, защото тайно в себе си ние все още сме един Богобоязлив народ, препълващ Храмовете макар и само на големите християнски празници.
Народ, който все още кръщава децата си докато са малки.
Народ който свършва своя земен път с опело от свещеник.
Никога такъв народ няма да бъде изоставен от Бог !
25.
до 23
09.10.2021 19:43:09
3
7
И накрая идва Гергьовден... И дядо ми, да почива в мир, винаги имаше по 2 прасенца. И имена си имаха, и бяха хранени с най-хубава храна, и бяха галени, ноооо... неизбежно идваше Коледа... Дори тези сравнения са неудачни, защото световните господари смятат нас за вируси, които замърсяват "тяхната" планета и трябва да бъдат унищожени. Желанието на скъпия принц Филип, който флегмите ожалваха в поне една дузина статийчета, е било след смъртта си да се превърне във вирус който да унищожи човечеството. Това са цитати, но кой да чете и да се интересува...
24.
До 23
09.10.2021 19:42:44
7
2
Демек европейци,китайци,японци- глупави овце,а ние-будни българи и руснаци. Абсурд! И като имаме толкова"усет" за нещата,защо сме я окъсали толкова? Защо във всичко сме на дъното и измираме като мухи? За съжаление,не си прав. Ние сме на светлинни години от цивилизования свят.И докато не виждаме по-далеч от носа си,ще се влачим на опашката...
23.
до 22
09.10.2021 19:10:43
3
11
Никоя овца не се и съмнява за миг в човека, който се грижи за нея всеки ден. Обгрижва я. Пасе я. Дои я.
Как да нямаш доверие на този грижовник.
Народ оцелял 1300години има усет. Преди 30 години ежедневно ни убеждаваха в победата на комунизмо.
После в справедливостта на димокрацията.
Хайде нЕма нужда от агитация.
Всеки сам си преценява !
22.
До 19
09.10.2021 19:01:18
6
4
И как така "будните и умните" се оказаха само българите и най-вече...циганите! :))
А всички европейци,горките заблудени и "безмозъчни", нито четат,нито се информират,че и чужди езици не знаят... Хаха! Няма по-голям виц!
21.
Да
09.10.2021 18:30:26
4
4
Под отказващи да се ваксинират, имаш предвид такива, които замерваха полицията с топки за голф и бутилки по време на протест основан на "research"-a им във Фейсбук ? Айде, доматите не ги ядем още с колците...
20.
до 17
09.10.2021 18:17:46
3
6
Наистина ли се питаш каква е разликата сега от преди ?
Кога са стреляли (засега с гумени куршуми) по хора отказващи да се ваксинират ?
Питай авснралийците каква е разликата !
19.
до 17
09.10.2021 18:11:51
2
9
"Сега какво се промени?"

Какво се промени ли? Сега има достъп до информация относно всички лъжи и геноцид и то не само сегашните, ами откак тоя мръсен свят светува! Будните и умните я търсят и намират, а безмозъчните повтарят като папагали пропагандната помия наливана в празните им глави от средствата за дезинформация. Последните също нямат и понятие какво всъщност става в света дори и в момента, защото по тези въпроси има пълно информационно затъмнение. Наивността, постоянната заетост с тежък бит, липсата на интелектуално любопитство и незнанието на чужди езици също допринасят за тази трагедия.
18.
На 2 линия -------------
09.10.2021 18:07:59
4
3
Докторите ,Мед.Сестрите и Санитарките и темподобни видаги са на 1ва линия! глупаци утре ще влезете в болница и ще видим кой на колко линий е .... Не се ебавайте с хората който ви помагат и спасяват така или иначе смешните животи!
17.
Без думи
09.10.2021 17:55:55
7
7
Абе спрете се всички! Оставете коментарите на хората с опит и знания! Не се правете на компетентни за неща,от които хабер си нямате. Кой от вас е чел през годините информация за която и да е ваксина,на която задължително е подлагал себе си или децата си?Дори имената им не помнехме.Не съм го правила и аз.
Без да се замисляме се доверявахме на лекарите,когато ваксинираха бебчетата ни на дни и месеци...Сега какво се промени? Само по-лоши и по-недоверчиви станахме.
И не ми говорете за това,колко бързо са направени ваксините. Днес живеем на други обороти и всичко се случва в пъти по-бързо.Просто ние тук сме мнооого изостанали...
16.
Да
09.10.2021 17:44:37
5
4
Да путка-майна, знам кой е Робърт Кох - съосновател на микробилогията, отривател на бактерията на туберколозата, откривател на т.нар. придобит имунитет и носител на нобеловата награда за постижения в медицината.

ТИ КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ БЕШЕ ?
15.
до 10
09.10.2021 17:18:05
5
6
Ей малумника с цитатите ! Ти знаеш ли какво е Robert Coch Institut кой е доайена му и основателя? Знаеш ли коя е фамилия Кох , произхода й и историята? Как може да си толкова прост ,че точно от тоз институт да цитираш данни. Крадеца вика "дръжте крадеца" ...ей това е този институт! Поредния Коронотъпак
14.
до 9
09.10.2021 17:08:47
3
7
Точно затова хремясалите хипохондрици умират точно след "лечението" в "болниците"!
13.
11
09.10.2021 16:47:30
5
2
Айде не ми казвай какво да правя, льольо. Нещо много на сериозно се взимаш - за теб и себеподобните ти, не съм се загрижил, ама грам. За вас ще се погрижи естественият подбор.
12.
Няма ли кой да погледне Ямбол
09.10.2021 16:42:29
0
9
Затворени отделения, много напуснали лекари...
Отчайващо и безнадеждно!
Няма ли кой да погледне държавната болница, и власт и журналисти!
11.
до Да
09.10.2021 16:26:05
9
10
Който искаш слушай бе кретен !
Нали си се набол и ти и жена ти и децата си.
Хайде, вече сте немци бате.
Успокой се ! Пий си хапчетата за нерви !
Гледай си кефа !
Безсмъртни сте !
Какво толкова си се загрижил за нас ?
Чак такъв алтруист да си изобщо не личи по езика ти.
10.
До 7.
09.10.2021 15:29:35
9
9
Хич не ме е срам даже, бях мил 18 месеца, повече не заслужавате.

Ето данните от Robert Coch Institut във ваксинираната на 75+ % Германия:


https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/Wochenbericht/Wochenbericht_2021-09-16.pdf?__blob=publicationFile

И понеже съм в добро настроение, ще преведа няколко реда:

- Schutz vor Hospitalisierung: ca. 96 % (Alter 18-59 J.) bzw. ca. 95 % (Alter ≥60 J.)

- Schutz vor Behandlung auf Intensivstation: ca. 97 % (Alter 18-59 J.) bzw. ca. 95 % (Alter ≥60 J.)

- Schutz vor Tod: ca. 100 % (Alter 18-59 J.) bzw. ca. 92 % (Alter ≥60 J.)

-Предпазване от хоспитализация - 96% във възраст от 18 до 59, 95% при 60+

-Предпазване от лечение в интензивно отделение 97%, съответно 95% при 60+

-Предотвратяване на смъртни случаи - 100% при възраст 18-59, 92% при 60+

Да, писна ми да ви слушам глупостите, и да писна ми да съм възпитан и мил. Робърт Кох Институт ли да слушам, Институция от 1891, занимаваща се с изучаване и контрол на инфекциозни болести или номер 5,6,7 във Флегман ?
9.
До 7
09.10.2021 15:14:45
4
7
голямо лечение няколко антибиотика (някой от тях експериментални) и кортикостероиди. Все полезни неща за организма ти. Почти като чудодейния флуид в чиято листовка се повтаря изрезението "липват данни" ;)
8.
4i4o bili s iglata
09.10.2021 15:11:25
1
12
Можеш да лъжеш целия народ за известно време, можеш да лъжеш част от народа през цялото време, но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време.
Абрахам Линкълн
7.
Срамно е
09.10.2021 15:10:26
3
11
Да коментирате по този начин...Ние сме специалисти по всичко и затова страната ни е на такова положение...Нека оставим специалистите да кажат това което те смятат за правилно пък всеки да решава за себе си...ако пък органите на които ние сме делегирали права реши да приложи някакви правила то длъжни сме да ги спазваме..така е в обществото...А пък не дай боже да те лекува преуморен , ядосан и огорчен лекар...при другите професии не е толкова фатално....
6.
до Да
09.10.2021 14:40:43
5
14
Жалко че сем ви приятелка е пулмолог а не психиатър.
Кретен ли си ?
Що за изрази ? Що за език ?
Само човек нестабилен психически може да се изразява така !
Чукане, изсрано поколение, да ходите по погребения и т.н и т.н.
Пред теб не е проблем дали да се ваксинираш а е проблем, че трябва да посетиш специализирани доктори да започнеш да лекуваш психиката си !
С психически неуравновесени няма смисъл да се спори.
Ненормална работа. Все другите са му виновни. Комунистите, ДС, русофилите а сега вече и неваксинираните !
Набодени зомбита !
5.
До 4
09.10.2021 14:33:22
10
9
понеже не те бърка затова ли се пенявиш тука? То се вижда на кой колко му е IQ-то след като с гордост си си сложил нещо на което в листовката пише "гмо продукт" и на сума ти места има "липсват данни". Браво лабораторни плъх с голямо IQ-си. Макар че да не обиждаме плъховете сигурно са по-умни от теб и ако имаха избор не биха си инжектирали това. И вместо да се пенявиш тука ходи там при твойта позната да я подмладиш. Чукай нея не нас - може да и се върне енергията :)
4.
Да
09.10.2021 14:24:16
12
11
Мен вече не ме бърка, бърка ме шибаняко, че ти и най--вероятно изсраното от теб поколение застрашават живота на възрастни хора и деца. Но понеже IQ-то ти е със стайна температура, явно за теб не е достатъчно очевАдно.
3.
До 1
09.10.2021 14:19:21
8
13
като много искаш да чукаш ходи да чукаш надгробни плочи смешко. Както като се пусне тема за учителите всички реват "кой ги е карал да стават учители" така да кажем и на на семейната ти приятелка - кой я е карал да става лекар. Като не и харесва да стане инфлуенсърка да ходи на процедури и да качва постове.

Само да питам ти като си си набучил експерименталния флуид нали си заЩИТен? Къде точно и как ти бъркат тия които не са си го сложили?
2.
До 1
09.10.2021 14:14:41
8
14
Извинявай, но с кого спориш??!!
Иначе, да ти го начукам и аз....
1.
Да
09.10.2021 14:09:44
18
12
Да ви го начукам на всички, тъпи говеда - най-близката ни семейна приятелка е един от малкото пулмолози в бургаска област и не е спряла да блъска по 12-16 часа на ден от началото на 2020...И си и личи, сигурно е състарена с 5 години. Нищо не заслужавате, освен да тръгнете по погребения. Ама те били проучили , видиш ли ти за вируса и ваксините, образовали се по темата - как ?? Висяхте 25 години в лаборатории и зад учебниците ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори