×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ясно е кой е вторият български политик в „Пандора пейпърс“


Ясно е кой е вторият български политик в „Пандора пейпърс“
Николай Младенов регистрирал офшорка през август 2013 г., няколко месеца след като напуска българската политика
07 Октомври 2021, Четвъртък, 12:21 ч.
Автор: Флагман.БГ

Бившият военен и външен министър Николай Младенов е регистрирал офшорна фирма на Сейшелите през швейцарски посредник

Николай Младенов е вторият политик в досиетата "Пандора", съобщи bird.bg.

Бившият военен и външен министър Николай Младенов е регистрирал офшорна фирма на Сейшелите през швейцарски посредник. Това се е случило през август 2013 г., няколко месеца след като Младенов напуска българската политика и седмица след като става специален пратеник на ООН в Ирак. Дипломатът поема поста на представител на ООН в Ирак на 2 август 2013, а фирмата Afron Enterprises Ltd. е учредена на 9 август.

БРРД се свърза с Младенов, който обясни, че след края на министерския си мандат е възнамерявал да започне консултантски бизнес, но възможността да работи в ООН променила намеренията му и той забравил за регистрираната фирма, която никога не e извършвала дейност и нямала сметки и финансови потоци.

“Винаги съм уважавал журналистите и техния стремеж да стигат до истината и съм работил с тях в интерес на прозрачността. Затова и вчера разговарях с г-н Чобанов от bird.bg и му благодаря за отзивчивостта и желанието да изясни нещата. Регистрацията на фирма, която се появява на мое име никога не е работила и никога не имала финансови потоци. През 2013, след края на мандата, реших да започна свободна практика, ново начало. За целта реших да регистрирам фирма, чрез която да работя. Свързах се с швейцарски финансови консултанти и започах кореспонденция с тях. После получих оферта от ООН и плановете ми се промениха.”

Припомняме, че първият политик бе Делян Пеевски. Сайтът публикува данни, свързани с Пеевски, които го уличават в укриване на данъци. Според тях, бившият депутат и медиен магнат е свързан с 3 офшорни фирми, за които няма никаква следа в подадените от него имуществени декларации.

По-късно депутатът, който вчера предизвика много повече коментари заради диетата си за отслабване, отколкото с явяването си в ДАНС, отрече информацията. 


В категории: Политика


39
Коментара по темата
39.
до 30
09.10.2021 22:23:42
0
0
"Последното поскъпване се дължи на корона вирусът и затварянето на икономиките по тази причина."

За подробностите си прав, но допускаш фундаментална грешка в причината и следствието в горното изречение.
38.
Off- short
09.10.2021 12:42:55
1
0
Въобще не е ясно кой е втория български политик! Както и в кой период е втори български политик!
С Лота-Кикилота и на общинския пазар до българската къща на Клиринг.
37.
Радев кажи си,кой те стисна за топките
07.10.2021 20:38:03
4
14
Напълно безумно е един президент да дава акъл и да диктува практики и решения на Конституционния съд.
Според Радев като го няма вече въпросното служебно правителство с Петков, то всичко трябва да отпадне по същество?
Било,каквото било,вече с Кирето не сме к0ври :)
36.
Въпрос към червените тролове
07.10.2021 19:37:10
9
18
Някой може ли да формулира поне едно добро дело,извършено от Радев и правителството му,от когато е завзел цялата власт в България?
Толкова се е самозабравил тъпунгера,че си позволява да дава заповеди на Конституционния Съд,как да тълкува Конституцията на принципа:
Било,каквото било Кирето и Румчо вече не са к0ври :)))))
35.
Ха
07.10.2021 17:26:35
13
19
Калинка на Герб-Сдс .Има и още.
34.
до 33
07.10.2021 16:50:25
10
6
Колега, истината май боли? Не е лесно да си червен трол. Действително за това се изискват огромни психични отклонения. Дерзай спокойно - това е демокрацията, всеки има право на мнение. Лошо е когато нямаш достатъчно акъл за да изразяваш собственото.
33.
до 27
07.10.2021 16:33:59
3
6
Явно си се припознал в ролята на ЕНИЧАР педераст отгледан от ДС вероятно си милиционер с турски произход изоставен от бедни цигани кардараши в дом ''Майка и дете''
32.
до 30
07.10.2021 16:32:16
7
7
Един разумен коментар!
Милен обяви, че ще купува на борсата преди още да е подсигурил парите. Всяка елементарна логика показваше, че цените ще скочат преди реалната сделка. Но и той дойде с гръмкото CV зад гърба си. Сега Кирчо и Кокорчо също направиха сериозни зулуми, но защо Радев го допусна - не мога да кажа. Защо Радев държи още и шефа на НАП - това също е доста интересен въпрос. Дано някога получим отговорите.
31.
До 28
07.10.2021 16:25:19
8
5
За твое огромно съжаление - не съм. Не харесвам ББ, но още повече не ми харесва да гледам как държавни хора, претендиращи за честност и почтеност, се подиграват с народа. Колкото до чекмеджето ... ти лично ли си видял какво има в него или вярваш на публикувани снимки? Ами тя и Андрея публикува снимки, ама на живо май не е същото... Фото-шопа е голяма работа, но дали всичко е вярно?
Няма проблем - всеки си избира в какво да вярва. Аз съм на принципа око да види, ръка да пипне.
30.
истински лъжи
07.10.2021 16:23:46
0
10
Гледам пълно неразбиране на икономическите закони в някой писатели и обвинения, че Тиквата дигнала цените или зеленият чорап. Просто и ясно е, че цените вечно ще растат в този вид Свят. Без войни и зануляване на държавни структури, които са загубели войната - студена или топла - инфлацията ще галопира. Последното поскъпване се дължи на корона вирусът и затварянето на икономиките по тази причина. За да се ограничат загубите от локдауна се налага печатане на необезпечени със стоки пари от нищото или по елегантния начин - чрез банкови кредити и ценни книжа "пускани" от примерно нашата страна - вчера, ако не ме лъже паметта бе пуснат поредния държавен облигационен заем за 500 мил. лева. Та, за да може бабите и дядовците, които не работят да имат с какво да живеят, за да може разни смешни фирми да затварят и персонала да е с минимални доходи се налага да се печатат пари. Масата на парите расте, а те са необезпечени със стоки и за тях никой не е полагал труд, но ги получават - САЩ са 5 трилиона долара - 3 на Тръмп и 2 до сега на Бидон, чрез ФР. Тези пари правят цените на стоките да растат в пъти и така ще е до края на мира и социал-либералния модел. Темата е за това мило момче, някакъв "експерт", също толкова мил колкото е онова друго момче с другото момче, което се кокори. Тези момчетии имат пряк достъп до печатницата и ДЦК-тата или са имали и от тази далавера са направили и ще направят добри посреднически пари, които не е красиво да държат явно. Такъв бе и ... Милен Велчев и кой ли не, а Борисов е обикновен рекетьор, който, знаейки тези номера им прибира % за достъпа до държавната софра.
29.
Фронтално - гарантирано от мен
07.10.2021 16:19:46
5
3
Николай Младенов ОТКРАДНАЛ насилствено девствеността на червения трол. За извършеното блудство прокуратурата се е самосезирала и е повдигнала обвинение. В постъпилите оправдания от Николай Младенов се изтъква, че същият, с оглед на приетата друга вяра, е действал първоинстинктивно. Лицето допълва, че актът е бил доброволен и жалбодателят е показал пълна удовлетвореност, цвилейки от удоволствие.
28.
До24
07.10.2021 16:14:01
3
14
Явно си на хранилка щом така защитаваш Борисов в нормална държава след онези прословути снимки Борисов отдавна да беше приключил с политиката и осъден а Гешев щеше да се раздели с поста затова че му спуска чадър
27.
Фронтално - гарантирано от мен
07.10.2021 16:13:38
9
5
Червения трол, преписващ опорките в несвяст, е грозен хермафродит с неясна и за самия него сексуална ориентация. Господинът е психически тормозен още от ранна възраст, вследствие на което настъпват необратими изменения в мозъка му, водещи до липсата на възможност за изразяване на собствено мнение, вследствие на което мисловната му дейност е ограничена само до преповтаряне на чужди изречения. Обектът се нуждае от дълго лечение очакван негативен резултат. С две думи - ако си прост, ще си прост до края на жалкия си живот.
26.
Фронтално -СКАТ ТВ 2014год
07.10.2021 16:03:43
5
14
Николай Младенов ВЗЕЛ 250.0000 ЛЕВА от една варненска три буквена групировка и и ги предал на комисия във Варненски Окръжен СЪД която трябвало да изберат ПРЕДСЕДАТЕЛ на Варненския СЪД
Парите дадени на наглия ВАРНЕНСКИ гербаджия били за шеф на СЪДа във ВАРНА да бъде избрана арменската горска еврейка ВАНУКХИ ЕРЕКЛЯН
Николай Младенов е родом от ВАРНА сирак-ЕНИЧАР отгледан от кадрови офицер от 2 ГЪ ДСс длъжност шифровчик в Дипломатически п-ва по света по СОЦ времената
ДС на БКП използва стари изпитани ОСМАНСКИ практики най-върлите и злвредни служители ислуги са ЕНИЧАРИТЕ отгледани от малки без всякакви ценности изпшълнени с омраз и гняв с-у целия свят /идеални оръжия лесни за маниполиране и изпълняване на АНТИхумани -анти човешки дела -подривни операции ,кланета ,самоубийствени взривове,масови убийства на врагове ,мъчения на хора ,търговия с органи наркотици/
...............................................
Относно ''сватбата'' на Николай Младенов платена от дебелия толуп БОКО в резиденция ''Евсконоград'' чист ПИАР на Толупа след като медите широко се шушука че неговия външен миниМладенов е МЕКА КИТКА ,лява резба и любовник на Джордж СОРОС докато е учил в КИНГС Колидж Лондон на издръжка на дъртия еврейски магнат-милиардер
Авиотряд 28 докарва основните гости с частен самолет а по късно 2ри ПИЛОТ взема с ХЕЛИКОПТЕР група от 4ма РАВИНИ от ИЗРАЕЛ които са бизнес партнери на Младенов във бизнеса с човешки органи и ги стоварва на поляната пред двореца ''Евскиноград'' където всички гости ги чакат да пируват с ДЪРЖАВНА пара дадена от БОКО
25.
Гарантирано от ГЕРБ
07.10.2021 15:45:50
4
15
Николай Младенов е близък семеен приятел на Бойко Борисов.
Борисов дори бе кум на сватбата му през 2011 година в двореца Евксиноград във Варна.
Правителственият „Фалкон” на „Авиоотряд 28” тогава бе използван за извозване на ВИП гости на сватбата на външния министър в кабинета на ГЕРБ Николай Младенов, която се състоя на 20 август 2011 г. в резиденция "Евксиноград”.
Делегацията от ВИП сватбари предвождал лично тогавашният премиер Бойко Борисов, който кумува на бившия дипломат №1 и съпругата му Гергана Григорова
24.
до 20
07.10.2021 15:35:03
1
3
колега, не ме занимавай с глупости... Прочети отново какво си написал, осмисли и моето писание. Бойко вдигал цените...
Абе вие селяните защо си мислите, че светът се върти само около вас? Има си международни цени на горива, газ, ток? Това да не Ви е преди 10-и Ноември, когато цените се определяха с постановление на Министерски съвет? Гледайте какво става в Турция, където в момента държавата регулира цените. Инфлация, обезценка на лирата... Това ли искате или искате да живеете в нормална държава?
Флагман, сложете някакъв ценз за писане на коментари! Не може неграмотници да пишат глупости!
23.
до шкафчето
07.10.2021 15:28:24
6
5
Колега, не дай си боже да опреш до очакване на жизнено важен орган за трансплантация. Знаеш ли, че с подобен акт се спасяват хора?Тогава дали няма да се включиш в някоя фейсбук групичка да прокламираш даряването??? Иначе, ако Бойко те агитира - било престъпление!
Престъпление са ви кухите глави. За това, ако ББ е виновен за масовата простотия, и аз бих го обвинил!
22.
ХХ
07.10.2021 15:28:14
4
12
безродниците от герб предадоха стратегически газов проект на Турция за едно потупване по рамото.
Във всяка една нормална държава щяха да бъдат съдени и заточени за това, но не и в евроатлантическа клоaka .
21.
ХХ
07.10.2021 15:25:55
3
6
атлантикът Соломон Паси спаси БКП от разпад и лустрация и обрече България на бедност... наследниците му - малките атлантичета също като него са готови да продадат България на чужди сили за нищо.
Защото ВСИЧКИ атлантици са некадърни безродници.
20.
До 16
07.10.2021 15:24:27
5
8
И тока е скъп заради Борисов защо увеличаваха цената на тока а в другите държави беше замразена защо не направи доходите нормални хайде стига никой не може да ме разубеди че не е заради некадърното управление на ГЕРБ и сега берем горчивите плодове
19.
ХХ
07.10.2021 15:23:33
6
6
Коментарите по-долу ясно демонстрират, колко прав е Бойко Борисов, когато нарече феновете на евроатлантизма про'сти.
Безродните евроатлантически хюм'нета не знаят историята на България и лъжат като всеки евроатлантик - наследник на паразитиращите си БКП и ДКМС секретари - родители.
В случая Младенов комсомолски активист и син на ДС агент... или плевнелиев - комсомолски активист и син на секретар на ОК на БКП, съветник по кипърски офшорки.
18.
до 14 (националния предател)
07.10.2021 15:22:27
6
3
Тролчо, искрено ме разсмиваш, ама не ти ли плащат на коментар? Защо слагаш по две опорки на едно място?? Губиш от копейките....
Да вземеш по твое собствено Усмотрение да се включиш в някой конкурс на Кремъл за "Сказки Венского леса"? Само, че гледай като попълваш формата за кандидатстване, да избягваш граматичните грешки....
17.
пълно нощно щкафче
07.10.2021 15:12:44
9
6
2019 декември в навечерието на светлите ХРистиянски празници Коледа-Рождество дебелия толуп БОЙКО нколко дни по всики телевизии призоваваше да си ДАРЯВАМЕ ОРГАНИТЕ след смъртта ,ДА ПОДПИСВАМЕ СЪГЛАСИЕ ЧЕ ДОКТОРИТЕ /неговите авери в КРАЖБИТЕ във ВМА/Александровска болници да имат кво да изкарат десетки милиони/
16.
До 13
07.10.2021 15:12:21
7
16
И ГЕРБ навярно са виновни за ниските нива на ваксинация... Разбираш ли, те не доставили ваксини и новото правителство нямало с какво да ваксинира...
ГЕРБ не са на власт половин година. От тогава на власт е Радев. Още колко години ще се оправдавате с ГЕРБ.
Между впрочем един от сериозните проблеми е цената на тока. Ако кажа гледайте цените от април и сравнете с октомври ще е типично в комунистически стил. Аз гледам друго (по-скоро чета) - как според президента и служебния кабинет сме с най-ниската цена. Половин час след интервюто поглед в европейския сайт показва, че преди нас има 12 държави. Значи тези хора не са виновни, че цената и на международните пазари се повишaва, но защо се мъчат да ни лъжат толкова елементарно? Все пак сме в 21-и век и достъпа до информацията е елементарен. Ако те лъжат за тока, за колко други неща още лъжат?
15.
Червендалест трол
07.10.2021 15:10:39
6
12
Значи, офшорката на Николай Младенов, регистрирана, след като е престанал да бъде министър в правителството на Бойко Борисов е кофти работа - ужасен ужас.
А офшорката на Асен Василев, действала след като е бил в служебния кабинет на Марин Райков и преди служебния кабинет на Румен Радев е готина работа - направо красота!

Стига сте се извъртали по посока на вятъра! Ще прощавате всичко на Кирил&Асен и духовния им баща Румен - докога ?!?!

Нещо за офшорката на Слави се умълчахте,
14.
сдсар-гербераст=национален предател
07.10.2021 15:05:08
7
9
Николай Младенов в началото на 2011 год се ХВАЛИЛ как през 1999 год от ЦРУ и САЩ посолство му дали един САК с много $$$$ и му наредили с тях да премине БГ-СРПСКА граница и да предаде $$$$ на Српската опозиция и ЛГБТ спрскиНПО организции които да работят с-у Српслката Държавност .Така бг сдс/герб политик УЧАСТВА във вероломен вражденбо-конспиративен акт с-у съседна приятелска православна държава подкрепяйки АНТИправителствени о-и
........................................................
През 2011год по собствено осмутрение взима дипломатиески автомобил със затъмнени стъкла отива до БГ -Македонската граница където НЕЛЕГАЛНО вкарва в колата турския главорез хирург д-р СЬОНМЕЗ ДЯСНАТА РЪКА НА КОСОВСКИЯ ПРЕМИЕР ХАШЕМ ТАЧИ ПРЕМИЕР в пъкления бизнес с рязане на човешки органи на српски младежи,мъже и деца с цел износ и печалба в САЩ и Израел
НИКОЛАЙ укрива турския д-р изверг Сьонмез в САЩ п-во ул. .Козяк където търчина седи 3 седмици и бива изведен с чстен самолет с полет София-Северно Кипърска ТУРСКА Република където НЯМА договор за екстрадиране с Интерпол Турския хирург е издирван с червена бюлетина за престъпления с-у ЧОВЕЧЕСТВОТО
Косовския премиер ХАШЕМ ТАЧИ през 2020 бе с повдигнато обвиниение за ГЕНОЦИД в съда в нидерландския гр. ХАГА
13.
бивш симпатизант на нфсб
07.10.2021 14:52:20
6
13
герберите се правиха на света ненапита нека народа да разбере сега защо сме на този хал и да не обвиняват президента Радев и сегашното правителство
12.
ХХ-риси
07.10.2021 14:50:38
5
4
Остави евроатлантиците и кажи ти и твоите дружки от ДС и БКП колко пари прехвърлихте и изпрахте с вашия главен перач Огнян Дойнов. Хората знаят и помнят всичко.
11.
ХХ-риси Пандора
07.10.2021 14:45:22
3
4
Остави евроатлантиците и кажи ти и твоите дружки от ДС и БКП колко пари прехвърлихтие и препрахте с вашия главен перач Огнян Дойнов. Не се прави на ощипана мома, хората знаят и помнят всичко.
10.
Колко мъка има по този свят....
07.10.2021 14:09:53
15
11
Господи, прости им, те не знаят какво пишат... Каква свещена простота(простотия) блика от коментарите по-долу... Хора, толкова ли сте изпростели? Единият го праща на Народен съд и конфискация. Другият (а може би същия) му суфлира. Третият го бутна в търговията с органи, следващият пък му смени религията... Майко мила...
За 1 и 3 е ясно - за Народен съд могат да претендират само комунистическите идиоти. За 5 и 7 - това са интересни опорки. Само че защо в интернет няма нищо, което да свърза някакво "ислямско" радио с Младенов? Много куха опорка.... Но пък заглавието е тип-топ - ГЕРБ а предатели. А ти/вие гнусни червени тролчета, които за копейки си продавате всичко, вие не сте ли предатели? Да участвате в заблуждаването на хората и да следвате чуждите интереси? Такива като вас не са за Народен съд. Бой с тояги ви е малко. После да ви счупят пръстите на ръцете, че да не може да пишете повече глупости.
Флагман, а Вие си плачете да Ви осъдят! Публикацията за Пеевски е относно притежаване на офшорки, останалото за укриването на данъците си е Ваша измислица. Такова твърдение се доказва по надлежния начин и затова ми се струва, че малко залитате.
Иначе имаше очаквания за Младенов да се кандидатира за премиер, явно още тогава са подготвили всичките тези опорки и сега ще ги копират в несвяст....
9.
Много забогатяха покрай войната в Ирак
07.10.2021 14:05:38
4
24
"Седмица след като станал специален пратеник на ООН в Ирак, регистрирал офшорна фирма на Сейшелите през швейцарски посредник"

Браво! Оправно момче! Но освен тия двамцата има и други, които са бъркали в кацата с меда
8.
Антонио
07.10.2021 14:00:55
7
23
Който и ГЕРБЕР да хванеш цъфти с далавери. Тя другарката кандидат президентша ги бъзикаше преди време. А пък ако пипнат главния прокурор голям цъфтене ще настане изведнъж от най-малката мишка до най-големия тулуп.
7.
политик о ГЕРБ=Национален предател
07.10.2021 13:42:35
5
19
На 19.08 2016 Николай Младенов се ОТКАЗВА от ЮДАИЗМА който тайно изповядва и става ШИЙТ мусилманин на церемония в ЕРБИЛ Сверен Ирак като ПРИЕМА ДАРОВЕТЕ на ИМАМИТЕ исе покланя на гроба на пророк АЛИ-братовчед на пророка Мохамед /сиреч става мюсилман/
Тази веротстъпнически акт на Младенов е продиктуван от АЛЧНИ користни цели посочва сайта Radio ISLAM/стопанисван от бивш полоковник агент на Мароканските служби /.Користните цели са че МЛАДЕНОВ и неговата фирма ''АПОЛО Инженеринг'' ПРОДАВАТ тонове бг оръжия СНАРЯДИ ,ЗЕНИТНИ РАКЕТИ ,АВТОМАТИ ЕКСПЛОЗИВИ в Северен ИРАК ,Сирия ,Йордания,ЛИВАН и един демонстративен акт на преобръщане нв ИСЛЯМ дават голям старт в бизнес кариерата на продажния бг политик
В исляма турци и араби наричат подобни хора ДЬОНМЕ/значи обърнат навътре с хастара кози мях от козя кожа/
6.
хаха
07.10.2021 13:39:32
4
27
ебахти експерта бил "забравил" за фирмите си страшен консултант ще да е
5.
oченик с офшорка на Карибите
07.10.2021 13:12:37
3
26
Н.М натрупал милиони от НЕлегална търговия с човешки органи на бг граждани за САЩ и Израел ,продажба на оръжия за Северен ИРАК като главен съдружник във фирмата ''АПОЛО Инженеринг с Цветелин Йовчев /екс ДАНСшеф/ ,продажба на дипломатически имоти в чужбина собственост на МВнР и на БГ Държава на силно занижени цени
4.
ХХ
07.10.2021 12:55:10
4
26
Евроатлантик - какво друго да кажеш?!
3.
пенсионер
07.10.2021 12:42:53
3
37
Екъде са парите за пенсии заплати .Един по един започнаха да сеопрадават че не знаят Интересно защо бягат като уплашени животни в горяща гора .
Само съд и конфискация е истината да повярва народа че има ред исме правова страна в ЕС.
2.
до 1
07.10.2021 12:42:21
30
27
Пълни глупости !
А защо ?
По кой член и в кой закон е забранено да притежаваш офшорна фирма ?
По кой закон е дабранено такава фирма да извършва дейност у нас ?
Тази Пандора е прах в очите на тъполюдието.
Да им отклони вниманието и да им оголи рамото за Иглата !
Ако им пречеше офшорните зони отдавна щяха да са закрити.
1.
?
07.10.2021 12:33:20
10
49
Да се публикуват имената на всичките 147. Да се подведат под истинска наказателна отговорност веднага, не да се отдалечава във времето..Да се конфискува цялото им имущество и на наследниците и дъщерните наследници, не да се упоменава какво и какво има в чекмеджето. Стига подигравки с българския народ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори