×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидат-президентът Герджиков: Нямам нищо общо с Борисов, ГЕРБ и ДПС


Кандидат-президентът Герджиков: Нямам нищо общо с Борисов, ГЕРБ и ДПС
"Аз в политически интриги няма да влизам", обясни Анастас Герджиков след въпрос за шкафчето на Борисов, пачките и кюлчетата
03 Октомври 2021, Неделя, 13:14 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Професорът няма да подаде оставка като ректор на СУ, а ще излезе в отпуск

„Аз в политически интриги няма да влизам. Аз нямам нищо общо с премиера... с председателя на ГЕРБ Борисов, защото ние се познаваме бегло. Виждал съм го три пъти във връзка със служебните ми задължения като ректор. Нямам нищо общо с партия ГЕРБ, нямам нищо общо с партия ДПС. Всичко това са неверни слухове.“ Това обясни кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков след въпрос на „Флагман“ - как ще коментира призивите да отговори за шкафчетата на експремиера Бойко Борисов, пачките и кюлчетата. Герджиков говори пред репортери след церемония на инициативния му комитет в НДК. 

По повод информации, че е бил зам.-министър от квотата на ДПС в кабинета на Симеон Сакскобургготски, "Флагман" попита професора това така ли е.

"Аз бях заместник-министър на образованието и науката, когато Владимир Атанасов, когото видяхме преди малко, беше министър в правителството на НДСВ", отговори той. 

След ново питане - от чия квота е бил, Герджиков каза: "Нямам нищо общо с ДПС, ако за това намеквате. Аз бях избран от самия Владимир Атанасов, с когото се познаваме от университета, където работим заедно."

На въпрос на "Флагман" - дали щеше да се кандидатира за президент, ако не беше получил подкрепата на ГЕРБ, професорът отговори: "Аз мислих да не се кандидатирам дори след като чух, че ГЕРБ са готови да подкрепят независим кандидат. Това е наистина голяма дилема. Няма никаква връзка подкрепата на ГЕРБ с това, че аз имах в продължение на десет дена големи колебания."

"Аз не съм партиен кандидат, това е очевидно. Аз искам да работя с всички български партии", каза още проф. Герджиков. 

Той нямало да откаже подкрепа от никоя политическа сила, "включително на ДПС, на БСП, на всички партии". 

Анастас Герджиков обсъдил дали да се кандидатира за президент с няколко човека. Един от тях бил доскорошният министър на образованието в кабинета "Борисов 3" Красимир Вълчев. Той пък му предложил да се види с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, за да получи подкрепата на тази партия. 

"Аз му отговорих, че това не е лоша идея. Но и че аз искам да общувам с всички партии, а не с една. И затова предложихме да ни издигне Инициативен комитет, а подкрепата на всички е добре дошла. Ето, подкрепата на ГЕРБ е потвърдена", обясни проф. Герджиков. 

Той имал намерение да потърси подкрепа от всички партии, но първо - от десните и дясно-центристките. 

"Нека да отговоря на въпроса за ГЕРБ, защото всички по един или друг начин задавате него. Ако ние бъдем подкрепени от ГЕРБ, накрая няма никой от нас да бъде избран. Ако ние бъдем подкрепени от ГЕРБ и ДПС, накрая няма никой от нас да бъде избран. Ако нашата двойка бъде избрана, това означава, че за нас са гласували 51% от гласоподавателите и това означава, не са ни подкрепили само ГЕРБ, ДПС или БСП, или "Да, България"", заяви още Анастас Герджиков. 

След въпрос как е протекъл разговорът му с Бойко Борисов, той обясни: "Неочаквано добре за мен. Аз имам резерви към някои от политиките на партия ГЕРБ, особено в първото им правителство - след това нещата се пооправиха, - поради което очаквах и неприятни изненади. Първото, което той ми каза, е, че ако се разберем за подкрепа на партия ГЕРБ на нашата независима кандидатура, те нямат никакви изисквания. Нито едно."

На питане на "Флагман" - поканил ли е Борисов в инициативния комитет, проф. Герджиков отговори: "Не. Никога не е ставало дума за такова нещо. Инициативният комитет е нещо напълно различно от политическа партия ГЕРБ."

По повод присъствието на кметове и други представители на ГЕРБ, Анастас Герджиков каза: "Има кметове, има един министър, има хора, които аз познавам лично... Аз не виждам нищо лошо в това да има различни партийни членове не само от ГЕРБ. Ако се огледате, ще видите, че има и от други партии. Второ, няма нито един представител на партия ГЕРБ в този комитет, който аз да не познавам лично и да не ми е човек, който бих поканил с удоволствие. А в повечето случаи те сами предложиха да дойдат, защото ме познават."

След въпрос на "Флагман" - защо е избрал депутат от ГЕРБ (в лицето на Радомир Чолаков) да оглави инициативния му комитет, професорът обясни: "Аз познавам Радо Чолаков много преди да стане депутат от ГЕРБ. Той не е член на ГЕРБ. Преди това е бил член на други партии. Бил е независим и съм работил с него преди 15 години. Познавам го като юрист. Трябваше ми юрист начело на инициативния комитет, за да извърши тази огромна работа, в която всеки подписва декларация и се вършат ред неща. Чисто юридически въпрос беше. Иначе, ако трябваше да съм честен, щях да сложа тримата професори, които видяхте, за съпредседатели, защото това е моето амплоа. Този тип хора познавам най-добре. 

Анастас Герджиков заяви, че засега няма да се откаже от поста си на ректор на Софийския университет, защото нямало такова юридическо изискване. Имало изискване да излезе в отпуск, както смятал да направи и председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов, който също се кандидатира за държавен глава. 

Проф. Герджиков обясни, че ще потърси подкрепа дори от лидерите на новата формация "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев. Припомняме, че двамата вече се обявиха твърдо "за" кандидатурата на Румен Радев за втори мандат.

Според Герджиков, обаче, в края на мандата на Радев равносметката показвала, че той не е изпълнил конституционния текст да олицетворява единството на нацията. 

 


В категории: Политика


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
80
Коментара по темата
80.
Баце
05.10.2021 12:55:02
0
11
Виж сега, Герджиков, не се прави, че не ме познаваш, щото ще ти бия шпинги, както бих на Плевню.
79.
Някой знае ли
04.10.2021 20:31:55
2
13
Верно ли Герджиков бил зам министър на ДПС?
78.
Ау
04.10.2021 20:29:33
2
16
Не щем тоя чехлъо
77.
Дидо
04.10.2021 14:55:12
4
21
Тоя сериозно ли си мисли че му вЕрваме за Бойко и ДПС?Баща му нали беше солташак на Симо?А Симо ДПС го държаха за топките!Доган направИ бай Дик генерал,а после Симо и ДПС го направихА кмет на София!Аре стига глупости - не беше токова отдавна,че да не помним!!!
76.
ddd
04.10.2021 13:02:56
3
16
Да няма той от вчера ги познава защото миличкия невинен
75.
Моряка
04.10.2021 11:50:35
33
6
Скоро се прибрах в България и усещам приятна изненада с кандидатурата на професора...........браво! Още повече се кефя като виждам треперещата от злоба и страх брада на фатмака Радев! Времето ти свършва подлецо!
74.
Достойният президент
04.10.2021 11:02:00
3
23
РУМЕН РАДЕВ

Румен Радев е петият демократично избран президент на Република България.

Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград.

Завършва със златен медал Математическата гимназия в Хасково. Дипломира се като първенец на випуска във военновъздушното училище в Долна Митрополия.

През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ, а от 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабния профил на Военната академия „Г. С. Раковски“. Дипломира се като първенец на випуска.

През 2000 г. става доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой.

През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж „Максуел“ в САЩ със степен магистър по „Стратегически проучвания“. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж.

Има над 1400 летателни часа в кариерата си като пилот-изтребител. Демо-пилот на МиГ-29. Достига до чин генерал-майор, а в периода 2014 – 2016 г. е командир на Военновъздушните сили на Република България.

През ноември 2016 г. е избран за Президент на Република България с пряк вот и близо 60% от гласовете.

Владее английски, немски и руски език.
73.
Флагман
04.10.2021 09:08:03
5
39
Тоя Герджиков е такъв мазник че не ми вдъхва доверие. Поредната пионка на ГЕРБ
72.
БГ
04.10.2021 08:36:39
5
35
Ще гласувам за РуменРадев мъж с топки
71.
БГ
04.10.2021 08:36:28
4
27
Ще гласувам за РуменРадев мъж с топки
70.
алоо,
04.10.2021 07:40:04
4
38
Герджиков не започвай с лъжа! Той нямал нищо общо с Бойко. Ама, че дебела и нагла лъжа.
69.
Абориген Балкански
04.10.2021 03:25:02
3
26
Империята отново доказа че трудно се отказва от завладяна територия,интересно дали след лицето Б.Б /ГЕРБ/и движението за чужда идентичност ще подкрепи на 1-2 тур Герджиков / популярна фамилия с особено чувство за достолепност/. Независимо кой и под каква форма ще бъде кандитата на двете партии, вятъра на промяната /велико парче/ ще я издуха и затова професора е в отпуск, а не е напуснал СУ.
68.
Стефанов
03.10.2021 23:30:01
5
33
Да бе, знаем, че нямаш нищо общо с тиквата и ДПС, не е необходимо да го повтаряш по 5 пъти на ден.
67.
Dgd
03.10.2021 22:59:21
50
11
Румен Радев е първия демократично избран президент на Бг , който ще лежи в затвора , за престъпление срещу България , отравяне на почвата с олово ( отпадъците на Бобокови) , отравяне на морето , нарушаване на конституцията .....Довиждане г-н комунист !!!
66.
Gg
03.10.2021 22:50:24
52
12
Чао Радев ! Чао БКП ! Чао Йотова !
Време беше да излезе истински кандидат и да го разкара тоя шапкар , довел държавата до хаос , безпаричие и тотална разруха . Това ще е най тежката зима след Орешарски и Манолова ! Държавата е разделена , озлобена , липса на комуникация , тотален провал на ваксинацията и на следващия летен сезон и всичко това за 6 месеца управление на Радевата хунта !
65.
Дааа...
03.10.2021 21:30:21
56
16
Простак Радев е много прост и тъп!
Сит фатмашки търбух,за наука и образование глух!
Гнусно същество,изпод полата на Нинова,пръкнало се!
64.
Радев и Узунов
03.10.2021 21:23:17
43
12
Обикаляйки страната,посетили училища и затвори.
Вечерта Радев нарежда:
-Узунов,разпореди на Янев да намали финансирането на просветата с 50%, като парите се пренасочат към затворите!
-Що така бе шефе?
-Абе Узун ага,ти да нямаш планове да учиш? По-добре се погрижи за бъдещото ни местообитаване!
Това е положението......
63.
292
03.10.2021 21:18:52
8
41
До 58. Ректорът на СУ е подкрепен от партия, чийто едноличен собственик и единствен и незаменим вожд говори на: "можемЕ да направимЕ" и поставя неправилно ударение на всяка трета дума. В този аспект си прав. Професор, ректор на СУ, няма как да има нищо общо с полуграмотен субект.
62.
Коце
03.10.2021 20:58:25
14
32
Този смешко да почва да мисли какво ще работи след изборите, понеже президент може да стане само в някоя паралелна вселена !
61.
Дааа,лошо стана
03.10.2021 20:51:32
42
20
Радев е вече наясно,че единствено и само червения електорат го харесва безусловно!Нормалните хора или му се подиграват, или го презират,но за него няма да гласуват втори път! Притеснен е от подвеждане под съдебна отговорност! Мераци и претенции вселенски, манталитет махленски!
60.
гражданин
03.10.2021 20:46:11
15
48
Този мазник как само ще козирува на Боцето ??
59.
Румен Дебелия от Стокхолм
03.10.2021 20:44:03
19
26
Аве лек,виж са в главата си ката дупе.Наистина ли вярваш че някой ще гласува за тебе?!
58.
Zizi
03.10.2021 19:54:40
49
21
Чета коментарите и не вярвам на очите си. Хора, чийто писаници са пълни с грешки, плюят по ректора на СУ, защото представители на ГЕРБ били в инициативния му комитет. А в комитета на Радев има бивши ДС, но това в днешно време не е проблем, така ли? Изборите са и за парламент - като не харесвате ГЕРБ, не гласувайте за тях. Но нека това да не е оправданието за избора Ви на един самовлюбен генерал, който в мирно време, превърна България във военно поле.
57.
Ах, Гумене, Гумене…
03.10.2021 19:40:07
33
17
Какъв невероятен мръсник и подлец си ти!Надмина всички него!
Бедна ти е направо фантазийката каква жестока карма си приготви за в бъдеще!
56.
Атака vs Фатмака
03.10.2021 18:53:26
27
10
Илияна Йотова не виждам да е направила каквото и да е било. Тя е защитничка за Истанбулската конвенция и защитава бежанците. С Волен Сидеров се готвим да спрем преговорите с Ердоган, тъй като тези бежанци са в неговата страна и той има грижа за тях". Това заяви бившата депутатка от "Атака" Магдалена Ташева пред БНТ.
55.
тролове на Фатмака
03.10.2021 18:50:07
27
22
Много пари са отпуснали мафията за тролене,но това са пари,паднали в канала!
За тролчетата е добре,временна заетост за хора без професия + някой лев от мама,все свързвате двата края,дори за бело остава :)
Питам за един приятел:Каква е тарифата,Кутев добре и редовно ли се отчита?
54.
Пращайте го тоз убуденител
03.10.2021 18:36:28
18
17
Тоз убеденител храбър Герджика виднага да ми са яви,че имам голям кахър.Требва ми един убеденител,че с тъщата и тъста много сме разединени.Тъст ми напрай миналата година 120 кила ракия убачи вика само 50 литра съм напраил друга нямам.Убачи аз знам,чи другата я крие съкън да не му я изпия.С тъщата 3 парника зилинчуци отгледаха идин домат не дадаха.
Аз се им викам-дайте хора са убеденим,нека не са делим-ракия и зеленчук за сички ши има.Те, не та не.
Та ми требе един професионален убеденител,ей тъй убу да на убедени.Чирпнята от мене.
53.
Мунчо,Мунчо....
03.10.2021 18:35:51
32
18
Деска вече му у стугнала мешката и се оглежда към кой от баджанаците да се прилепи :))))
Мунчо е лузер,дори Луна ще го обърне....
52.
Май
03.10.2021 18:16:39
17
47
И със жените няма нищо общо. На 58 г. Човек е, а....ни дете, ни брак, ни...
Не че нещо, ама говори за единство, за нормалност, как ще е държавен глава без първа дама или с нещо друго ???? Досега не сме имали такъв казус !!!!!!
51.
Az
03.10.2021 18:09:42
17
44
Как квичат гробаджийските тролчета и повтарят кат развален назубрените от севда клишенца.
Отиде кочинката и калинките ще трябва да попват да работят като нормалните хора.
50.
Дори БСП е отвратена от Радев
03.10.2021 18:03:45
37
24
Радев я удари много коварно с политическия проект на двамата си министри, които твърдят, че са в ляво-център, и в момента започват да дърпат гласове от БСП и от тези, които някога са предпочели червената бюлетина, след което ще навредят именно на тези, които подадоха ръка на Радев преди години и го припознаха.
49.
НИЕ
03.10.2021 18:03:21
25
19
НЕ СМЕ ПАРТИЯТА НА НАРОДА ,КОЯТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА БЕЗ ИСТЕРИЧНА ЗЛОБА И ТАРИКАТИ С ЛАКТИ. ИСКАМЕ ЧИСТА, , ДРУЖЕЛЮБНА И СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВА. ВИДЯХМЕ НА РАДЕВ ЮМРУЦИТЕ И ЛОШОТИЯТА КЪМ ВСИЧКИ,КОИТО НЕ ВЪРВЯТ ПО НЕГОВАТА ВОЛЯ.СЕГА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 1990 ГОД. ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТПРЕД И ДЪРЖАВАТА ДА ТРЪГНЕ ПО НОВ ПЪТ. НИЕ ОТ ПАРТИЯТА НА НАРОДА ПОДКРПЯМЕ ВОДАЧА ИМ ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ.
48.
Жалка Цецка 2
03.10.2021 17:58:41
14
53
Нищо общо нямал с Герб, ама нарича Борисов премиер, че после се сеща и поправя - Председателя на Герб. :):):)
Председателя на ИК - острие и депутат от ГЕРБ - бил го познавал отпреди Ами той да не те издигнал ПРЕДИ издигате СЕГА заедно с една гора политически лица от Герб.
За капак Герджиков изключително наивно се опитва да манипулира, че уж Герб го били подкрепили след като бил издигнат макар че и децата знаят че Герб го подкрепиха още преди два дни, когато още нямаше дори инициативен комитет.
47.
Национал
03.10.2021 17:55:47
4
11
"Прости им Боже, защото не знаят какво правят!" Тъпотията, промиването на мозъци и вярването в конспиративни теории, а не в Бог и в делата, които остават, явно показва,че нищо добро не ни чака! Особено нас - българите, най-опортюнистичният* и атеистичен народ в света!
*(Лице, което се стреми да използва всички облаги на момента, като потъпква собствените си принципи и убеждения, приспособенец, безпринципен човек).
46.
До.39
03.10.2021 17:53:56
16
33
Казах ти, не се напъвай. Рашков пак ще прати патрулките по циганските квартали и тоя път и 600 хил гласа няма да вземете. Без да плащате на циганите сте за никъде.
45.
брях
03.10.2021 17:44:46
15
38
Ректор на СУ, бивш зам. министър на образованието от квотата на ДПС.
44.
Голям страх от Гешев ги тресе
03.10.2021 17:43:58
31
19
Мафията ис Радев подлудяхте от страх!И да се мятате и да се въртите,ако ще на Гешев да лижете мАдите,пак ще си го получите!Хибридната война,започната от Вас и рашките,ще я загубите за пореден път!Бий Бойко престъпната сган,не бъди толерантен към гадовете!
43.
министър на Румен Радев:
03.10.2021 17:35:47
26
16
В момента кораба е в хоризонтално положение…другарят Радев също е полегнал на стари лабри...няма страшно другари...мендеремус...победата е наша,..комунизЪмЪ ще победи,все едно днес или утре.....
Екипажа е добре, няма болни, имат храна…
Сухото ще бъде изгребано, а вече втечненото …
И още: щели да „запушат пробойната“ на кораба, а товара не бил опасен, айде бе…

След като загубиха престъпно дълго време да се туткат, все едно нищо не се е случило и се активираха едва след като медиите ревнаха, оплитайки се като патки в кълчища, дотук я докараха.

Такова безсилие на бездарието, рядко се вижда.

До преди пет дни същите тия разправяха как са спасили Черно море от „екокатастрофа“, сега товара не бил опасен.

Ако не беше позорно отвратително това падение на управляващите, щеше да е много смешно.
42.
До матросовците от гроб
03.10.2021 17:33:34
21
46
Будалите свършиха!!!Не симпатизирам нито на десни,леви и центристи.Логично е Президента Радев да е отново преизбран.От доста години сме нямали толкова ясен в думите и предвидим в действията си водач.Който има що годе акъл го е разбрал.Успех на другите кандидати,но едва ли...
41.
До 32
03.10.2021 17:32:06
15
7
ВМРО със сигурност ще издигне свой кандидат, глупако!
40.
00
03.10.2021 17:26:54
13
21
ГЕРПджиков нямал нищо ами Зеленият чорапогащник и тя нама нищо общо хахаха
39.
До 38 Кутев кажи си
03.10.2021 17:25:43
29
20
Явно си късопаметен малоумник ;)
Мантрите за Радев са радиатор на спомените,който топли само червените пенсионери със зелени чорапогащници!За Радев 2млн. гласуваха по време на мандат на ГЕРБ,а за БСП в мандат на Служебно Правителство на БСП - Радев, се сринаха на 800х.!
Как мислиш след още 2 мандата на корумпирания Радев,дали пак ще сте 2млн.
Мечтите са безплатни,реалността е жестока,особено при Радевата зима и некадърните му калинки-стръвници!
Корабът на Радев глътна вода и потъва!
Честити венци,съчувствам на Вашата радост :))))
38.
До 37
03.10.2021 17:14:13
16
40
"Фатмака" го избрахме 2,063,032 трола. Кога твоята любима Тиква е получавала над 2 млн гласа?
37.
Смешник Мунчо Дескин
03.10.2021 17:10:26
36
18
Армията от тролове на Фатмака е задействана на макс!
Ако ще гАзА си да съдерете,най-много да скъсате на Радев мАдете :)
Щом писукат тролчетата,значи изборът на Борисов е правилния човек!
Радев да си стяга мешката и силно да бяга,я в Дубай,я в Белград,защото Гешев му е взел мярката!
Бой последен е този, Радко Пиратко е лузер,защото не е участвал в мисии,а и Нинова под полата си го извади :)))))
36.
До 34, 35 ....
03.10.2021 17:07:16
12
43
Не се напъвай, нема да стане. Гешев падне ли, любимият ти Буци отива в канала.
35.
лузърите на Радев
03.10.2021 17:02:44
38
15
Глупавите и обидни подмятания от привържениците на Радев към кандидатурата на Герджиков и Митева са признак на слабост, неспокойствие и неувереност. Освен това са и несправедливи, защото този противник заслужава уважение и трябва да се приема сериозно. Ще е добре Румен Радев и Илияна Йотова да не се увличат по тази първосигнална и инфантилна реакция и да се отнесат със сериозност към опонентите си, които реално ги застрашават. Политиката изисква рационалност и професионално отношение, а не ураджийски, маргинални и злобни реакции. Те са за лузърите в нея.
34.
До 31
03.10.2021 16:53:56
37
16
Герб ако не знаеш пак са първа политическа партия , наритаха го комунистите , като не искат да направят кабинет с него ! Народа го избира , а тука няколко безработни неграмотници си плюят и си мислят , че са народа . Бизнеса си иска стабилно демократично правителство , а те Отворко и Кокорко , или ония с големия нос Христо Иванов , да не говорим за продажната Мая или пък БКП!
33.
Го4оолу
03.10.2021 16:49:49
11
19
...и мен като ме набарат с чужда булка,казвам че набора не е мой...
32.
Отчайваща оферта!
03.10.2021 16:48:50
8
31
Интересно лъжепатриотите от МВРО дали ще го подкрепят? Те нали са против гейовете? Ама ако им наредят от ДПС ще подкрепят, къде ще ходят!
31.
Владимир Методиев Ердоган
03.10.2021 16:44:15
10
46
Защото не е гербераст, затова още се кланя на банкянската Тиква и му вика "Премиер". Нищо, че от половин година народа го нарита от властта! Ама като имат такъв арогантен, самовлюбен, нарцистичен и да не забравяме самооценката му - ПРОСТ лидер, няма начин да не си безгръбначен, че да си в обкръжението му!
30.
бивш симпатизант на нфсб
03.10.2021 16:34:37
14
52
аз ще подкрепя Румен Радев този ще бъде послушко и ще слуша Герб и Дпс който гласува за Герджиков това означава че гласува за Дпс и ортаците от Герб и Дпс ще продължат с кражбите
29.
gradski
03.10.2021 15:41:56
18
70
ГЕРБ е токсична партия. Даже нейните кандидати не искат да се обвързват с името и. Нормално.
28.
Доблест и интелект
03.10.2021 15:37:03
62
19
С финес ще плюе в малкото мозъчен на Радев и Раздвижа!
Успех в това благородно дело!
27.
Кандидат ПРЕЗИДЕНТ
03.10.2021 15:30:16
5
8
И аз, да взема, да кандидатсвам! Подкрепяте ли ме, Скъпи Уважаеми читатели на Флагман? ГЕРП-БСП-ДПС-ВОЛЯ-........ 240-ма в една зала немогат да решават проблемите на държава!!!!! тоест изобщо не виждам проблеми нито в държавата ни , нито в хората ни. Толкова усвоени пари от ЕС.... За какво ви е боен самолет? Единсвената машина, която ще ни помогне Пари-печатна машина за държава
26.
Pidal
03.10.2021 15:21:16
24
67
Имах по-добро мнение за тоя, а той се оказа абсолютен.... Нямал нищо общо с Герб а ИК му е пълен с герберасти. Да си беше казал, че е приел предложението не гербавите, щеше да е мъжко
25.
Герб с ДПС и ДС - завинаги !
03.10.2021 15:18:09
22
64
Мека китка с ректорска тога, цанил се за майка Цецка 2 на нацията. Сметката на Боко че ще дръпне десният електорат с ибрика анастас удари на камък, защото кандидат на ДЕСНИЦАТА е шефа на ВКС съдия Лозан Павов. А резаците на ДПС се издъниха здраво и те припознавайки си Анастас за имагинер втори тур на президентските избори.
24.
Каро
03.10.2021 15:11:44
68
25
Спрямо метежника Радев всеки е по-добър кандидат за президент, хеле пък ректора на СУ. Радев усети, че няма шанс срещу този интелигентен човек и отвори лайномета. С нетърпение чакам момента да му падне имунитета и да стане клиент на Гешев за безподобното газене на Конституцията. България има нужда и заслужава много повече от една празна фуражка!
23.
Истината
03.10.2021 15:07:58
45
25
Май нещо комунягите много къса памет имат.
Помним как Мая Манолова и Корнелия Нинова казаха "Да" на Дпс и кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на Данс. Помним и управлението Бсп - Дпс, Станишев и Доган. Не разбирам защо Бсп, постоянно бута Дпс при Герб. Като Бсп и Дпс са си заедно от създаването на партиите. Бойко и Доган се обиждаха в ефир, не съм чул някой комуняга от Бсп да каже нещо против Доган, дори при протеста пред Сараите нямаше нито един от Бсп, нито едно изказване от Бсп за поругаването на българското знаме. Дори шефа на НСО, който е забранил преминаването край Сараите беше поставен от Радев на тази длъжност. Така че по-лекичко червените тролове, всички знаем как Бсп редовно цунка д-пето на турчина и му обслужва интересите.
22.
Мм
03.10.2021 14:47:39
70
25
Армията от тролове на Фатмака е задействана Имат тежката задача да убедят хората че една бъхлива мастия е по добре от породисто куче Кауза пердута
21.
Голяма комбина са
03.10.2021 14:40:02
10
52
Политическа и истинска к у р в а. ХАХАХА
20.
*********
03.10.2021 14:29:01
5
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
Бог вижда
03.10.2021 14:28:53
66
23
Платените отровни тролове пак налазиха достойния кандидат. Ами я се вижте първо вие какви нещастници сте и после съдете хората.
18.
111
03.10.2021 14:16:10
23
75
Този ли няма нищо общо:-))) Те затова го пазиха в тайна, пък от оня ден емисарите им ще се скъсат да го хвалят. Този е партийна кандидатура на ГЕРБ. И защо ли? Ами никой друг не стои зад него. Зад Радев стоят три-четири партии, а зад този само ГЕРБ. И инициативния комитет е просто параван.
17.
?
03.10.2021 14:15:14
10
82
Този защо се оправдава?
16.
Хх
03.10.2021 14:10:31
90
36
Радев е аут! Гешев ще си повдигне обвиненията и ще имам първи президент ( комунист) в затвора !!!
15.
Случайност
03.10.2021 14:08:03
13
75
... ама изобщо нищо нямаш... всичко е напълно случайно. случайно е, че те подкрепя и ГЕРБ за Резидент.
14.
име
03.10.2021 14:05:52
17
93
Маминия Герджик нямал нищо общо с окралите България!!! Само където половината герберунгели наредени в учредителния му комитет. Първи изказвания, първи лъжи. Достоен наследник на Фончо Банкянски.
13.
Ха ха
03.10.2021 14:02:25
19
96
На физиономията му е изписано какъв е. Комплексар и угодник. Най опасното съчетание за един политик,защото като такъв ще трябва да стане и лъжец (с изявлението си , че не е продукт на ДПС-ГЕРБ) вече поставя началото на лъжите!
12.
Хахах
03.10.2021 13:54:55
25
109
Баси мизерника, целия гербаджийски елит го издига, иначе най нагло той нямал нищо общо
11.
Ако
03.10.2021 13:54:32
81
29
Радев спечели изборите,гражданската война е неизбежна.
10.
Тролче комунистическо
03.10.2021 13:51:17
63
18
Да започнем ПЛЮЕНЕТО СЕГА
9.
За Нямам нищо общо с Борисов и ГЕРБ
03.10.2021 13:50:05
18
91
В зала 6 на НДК, където днес се събра Инициативният комитет
пристигнаха и бургаският кмет от ГЕРБ Димитър Николов,
градоначалникът на столицата Йорданка Фандъкова.
Имного гер ерунги.
Както стана ясно, ГЕРБ ще подкрепи двойката Герджиков-Митева на тези избори.
8.
Nostradamus
03.10.2021 13:39:57
21
100
Кандидат-президентът Герджиков:
Нямам нищо общо с Борисов и ГЕРБ.
Само с чекмеджето на борисоф съм се запознал за сега!
7.
Политолог
03.10.2021 13:36:33
83
86
Поредната ходилна изтривалка на политическа партия, която е мислила, че я придърпват в редиците си, защото обладава някакъв авторитет, уважение или важност. Този фъфльо единственото, което може да прави в една политическа партия, е да е падар на добитъка на политиците, спечелен от милиардите навъртяни от селско-стопански европроекти от ЕС. Миличкият, помислил си е, че е прикоткан, защото е постигнал нещо в живота си, докато ще си забърсват прахоляка с него, докато им е удобен. Мнозинството от тези костюмари, облечени в солидно образование, са нищо повече от мълчаливи и срамежливи зубарчета, изкарали шестиците и дипломите си не благодарение на ум, а защото са наизустявали учебниците до запетая преди изпит. Спомняте ли си ги? Тихите и срамежливи житейски лузъри, с които не че некой не общува, ами са били инвалидизирани в социален план и не можеха да завържат един разговор, а камо ли взаимоотношение, които тайничко си мечтаеха да придърпат прожектора към себе си, но не са могли самостоятелно. Представете си сега един такъв загубеняк, когото са омагьосали, че ще бъде НЯКОЙ. Погледнете един Илиев, Василев и всички други идиоти. Сега си представете какво се случва, когато на един загубеняк му внушат величие в какво удобно инструментче го превръщат. Забележете по самочувствието им. Все повече заприличват на болно амбицираните си велможи, като постепенно развиващия се нарцисизъм при сях би бил далеч по-гнусен от този при Бойко и сие, които все са си били говеда. Нищо не е по-опасно от умело използван образован идиот за политически цели.
6.
Журналист
03.10.2021 13:28:32
25
108
Тоя още не е започнал с изборите и веднага започва да лъже.абееее,Сульо лъжлив,кой звъни по телефони за твоята подкрепа?гаден герберски гном
5.
А ти сладур от ко1 квота стана зам.министър
03.10.2021 13:26:02
32
107
Нямал? Аз пък казвам че имаш! Ако не знаеш още по-зле за теб. Герб и ДПС те подкрепят защото дават мило и да не е Радев президент. Само дето пак няма да им излезе математиката
4.
Коментар
03.10.2021 13:22:46
86
38
Който и да изберете вие българите,угода нямате!
Винаги започвате с клевети,хули и злоба,затова никога няма да се оправите!
Много прост народ,затова ви е слаба държавата!
Престанете с тая злоба хора,осъзнайте се!!!!
3.
sige
03.10.2021 13:22:07
28
99
по мазната ти физиономия,няма как да ти повярвам,комунистическо мекере!
2.
ЗАПОЧВА С ЛЪЖА
03.10.2021 13:19:35
32
119
този мамин чехльо N 2
1.
Burgas
03.10.2021 13:19:28
34
118
Ами да, какво да каже.
Продажник.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори