×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Партийните лидери да загърбят егото си в името на България!


Бойко Борисов: Партийните лидери да загърбят егото си в името на България!
Защото България има нужда не само от независимост, но и от стабилност и растеж, коментира Бойко Борисов
22 Септември 2021, Сряда, 09:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хаосът е в полза само на олигархията и един човек, който реши, че юмрукът му е по - силен от разума, коментира той

Бившият премиер Бойко Борисов призова партийните лидери да загърбят егото си в името на България.

„113 години след обявяването на Независимостта на България е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен. Политическата криза, в която ни вкара избраният за обединител, се преодолява именно с отговорност“, написа той във Фейсбук. 

„И днес, когато си спомняме за великото дело на едни силни държавници, призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се поставят на висотата на онези, които почитаме. Защото България има нужда не само от независимост, но и от стабилност и растеж“, коментира лидерът на ГЕРБ. 

„Вярвам, че можем да го постигнем с разум и диалог. Всичко друго води до задълбочаване на хаоса. А хаосът е в полза само на олигархията и един човек, който реши, че юмрукът му е по - силен от разума!“, добави той. 

 


В категории: Политика


11
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
11
Коментара по темата
11.
Подожди немножко!
22.09.2021 15:49:31
0
1
"Хаосът е в полза само на олигархията и един човек..." и този човек си ти. За радост те изчегъртахме и вече започнахме да оправяме хаоса. След тези избори ще слезеш малко на земята и ще разбереш какво се случва и какво следва. Подожди немножко!
10.
хер Флик
22.09.2021 14:17:46
1
1
Нелеп смешник, въобразяващ си, че още е премиер.
Боко, дай едно кюлче!
9.
Пешо кура
22.09.2021 13:20:18
1
0
До Емил Азар Ти си луд ама не го знаеш.
8.
Идва
22.09.2021 12:43:51
7
5
Радевата зима!
Всички цени нагоре,тока с 300% повишение!
Повторение на Виденовата зима!
Те това е "СполЮката ца България" пропагандирана с юмручето на Радев!!!
Дай на Простака малко власт и му гледай сеира!
Чизмата Радев се оля тотално,ограбвайки България!
7.
пък
22.09.2021 12:17:26
4
9
Бойко говори български като втори чужд език.
6.
Емил Азар
22.09.2021 12:11:54
3
4
Той написал във фейсбук послание по повод Деня на независимостта. Може и Севда да го драснала. Все едно, защото и двамата не знаят за какво става дума, поради големите им зависимости.

Но Борисов, Борисов е истински болният.

Защото е зависим от:

Властта. Без нея е беззащитен.



Парите. Алчен и комплексиран.

Жените. Много е наранил и знае, че това се връща.


Иван Гешев и Сотир Цацаров. Във всеки момент те могат да го приключат „по устав“, както се казва. Но и те са зависими от него.



Ахмед Доган. Защото го превъзхожда.


Делян Пеевски. Знае му тайните.


ГЕРБ. Последната му сламка на давещ се…


Политическите опоненти. Губи битките с тях, скоро и войната.


Неподвластните му медии. Осветяват тъмните му страни.



Мислещите хора. Той знае, че те знаят какъв е.



Възмездието. Знае, че ще се случи.



Истината. Лъсват лъжите му, дори от биографията му.



Правосъдието. Знае какво го очаква и знае защо.



Приятелите. Не са истински, а и е предал повечето от тях.



Големият бизнес. Знае какво е причинил, очаква отмъщение.



Господ. Езичник е, но го е страх от наказанието.



Охраната. Може да го предаде всеки момент.



И още куп страхове и зависимости.



Паниката му идва обаче от президента Румен Радев. Уж воюва с него, но всъщност изпитва животински страх. Той е обсебен от личността на Радев, комплексиран е от него, завижда, мрази и го ненавижда.

Медицината нарича това състояние обсесивно-компулсивно разстройство. Свързано е с разстройство и силна тревожност, съпроводени с натрапчиви мисли. Страх и очакване за нещо лошо. Това го бута към ирационални действия в опит да преодолее тревогите си. На практика губи спокойствие и възможността да взема зрели решения. Страх го е, както Заю Баю от Кумчо Вълчо...



Години наред българите са зависили от този най-зависим човек. Грешка и срам, от които трябва да се отървем.
5.
Чърчил
22.09.2021 11:43:11
4
10
Бокича го плещеше английския като втори майчи.И речи произнасяше като един същий Чърчил.Я се скрите бе гербаджийски тролове.
4.
Радев със скучна реч и лош английски
22.09.2021 11:12:24
13
10
Очевидно беше, че Радев може да се опита да прочете даден текст на английски, но това става вдървено и с демонстративното показване на ниско ниво. И още - човек, който толкова трудно срича написаните английски изречения, без съмнение не владее добре езика и трудно би се справил със свободен разговор на него, където е нужен голям речников запас и запомнени цели готови изречения, предвид множеството изрази в него.

Самата предварително записаната реч на Румен Радев беше скучна и пълна с клишета, произнесена от скучен, посредствен и неук човек.
3.
Борисов позна за вота - мачът е свирен
22.09.2021 10:59:42
6
9
ЦИК са наели външни хора, физически лица със собствен бизнес в областта на информационните технологии, които ще имат пълен достъп до сорс кода на машините за гласуване. Тези хора имат право да дописват този код и да надграждат софтуера.
2.
апък ти
22.09.2021 10:28:46
9
17
Да върнеш парите които си откраднал от българският народ.
1.
Дернев
22.09.2021 10:06:34
13
3
Добре казано, но трябва и личен пример. Като да отиде при Доган и той почетен, примерно. Ако иска да остане в историята с добро. Крайно време е
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори