×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нахалството на госпожа Татяна и нейните адвокати


Нахалството на госпожа Татяна и нейните адвокати
Татяна Дончева
09 Септември 2021, Четвъртък, 21:22 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Ако и след този скандал Дончева влезе пак в парламента, значи проблемът не е в деянията ѝ в стил „Поправката Ванко 1“, а в избирателя

Стефан Танев – несменяемият главен редактор на легендарния български всекидневник „Утро“, закрит впрочем от комунистите веднага след 9-ти септември 1944, е едновременно с това и приближен до основните лица от политическата класа на буржоазна България. Хвърлен в затвора от отечественофронтовската власт, там той пише спомените си, които видяха бял свят едва преди 16 години. В тях разказва за тайни политически интриги, за мръсни парламентарни сделки на гърба на народа, за най-обикновени кръчмарски договорки зад кулисите на Народното събрание. В някои от тях има и бележки с много нули.

Подир достатъчно такива истории Танев обяснява защо населението с радост е приело безпартийния режим след 1935 година, когато цар Борис III забранява партиите и установява личната си власт. Не е имало протести, никой не е бил против, напротив – народът си отдъхнал с облекчение. На всички им е дошло до гуша от политиканстващи лицемери, които преди изборите едно говорят, а след това – като настанят задниците си насред политиката, се отдават на лично печалбарство и бакалийски сметки.

Сред народа тогава е популярна и една приказка, която мъжете си повтарят по кръчмите, пише Танев, а тя гласи горе-долу това: „Трябва да се създаде един концентрационен лагер, в който да изпратиме всички, които много дрънкат. И след като всичко се свърши и построим Нова България, можем да ги пуснем, като им кажем: Сега вече сте свободни, прощавайте, задето ви изпратихме там, ама, ако вие още управлявахте, България щеше да погине и нищо нямаше да остане от нея“.

В тези цитати има и конкретни имена на политици от 30-те години на миналия век, които нарочно махнах. Нека сега обогатим изреченията с имена от днешния ден: Христо Иванов, Мая Манолова, Бойко Борисов, Ахмед Доган, Татяна Дончева… до болка познати хора, „дето постоянно дрънкат“, а не са излизали от политиката с десетилетия. За това време имаха възможност да направят чудеса в България, ама единственото чудо е, че народът пак си ги избира ли избира. Затова никак пък не е чудно, че, след като отново настанят задниците си насред политиката, по стар български тертип се скриват в задкулисието, вадят бележките и почват да пишат нули по тях. Те това знаят, само това могат. Да приказват високопарно преди избори, за да залъжат наивния гласоподавател, и да пишат нули след това.

Спомените на Стефан Танев описват истории на стари политически играчи, но със същите мурафети, като тези, на които ставаме свидетели днес.

Дори и това, че историята с нулите този път видя бял свят, не е най-странното в българската политика. А наивността на онези, които кой ден след оповестяването ѝ вече продължават да обясняват – това не може да е истина, не вярваме пък, Татяна Дончева е честна, ние си я харесваме. Като първа цигулка в тези гласове са врясъците основно на агитката от всеизвестни умно-красиви.

Аз не познавам наказателен адвокат с дълъг стаж, който да не е вулгарен до омерзение, когато наоколо няма публика, и лицемерно-любезен, когато е пред много хора. А познавам доста наказателни адвокати с дълъг стаж. Самата специфика на наказателното производство е такава, че - рано или късно - всеки наказателен адвокат придобива рефлекс да е безскрупулен в преследване на целта си. Зер, когато защитаваш убийци, и в повечето случаи осъзнаваш, че наистина са убийци, трябва наистина да си пуснал пердето.

Веднъж в разговор един такъв, когато бяхме насаме дни преди негово дело, разбирайки кой ще е съдия в процеса, директно отсече: Този – описан със съответните епитети - ми дължи това и това, въобще няма нужда да се задълбочавам – печеля го. И го спечели.

Днес мнозинството умни и красиви са скочили като Матросов да бранят Дончева – по професия тъкмо наказателен адвокат. С което реално само показват колко им е акъла. За нея е достатъчно вечно - до живот - да дрънчи „Поправката Ванко 1“ (с главно П, понеже е емблематична поправка, не каква да е). Друго не ѝ трябва, за да е завинаги аут от политиката и никой, уважаващ себе си гласоподавател, да не гласува никога за подобен кандидат. Можем да си представим, когато се е обсъждала идеята за тази поправка, какви цифри са били писани върху съответните листчета. Сто на сто е имало много нули.

Един от официалните вносители на „Поправката Ванко 1“ е Мая Манолова, в чиято парламентарна група днес е Татяна Дончева. Самата Дончева много обича да се оправдава именно с този факт – името ѝ го няма там. Въпреки че не е присъствала на първото заседание на правната комисия, когато поправката е отхвърлена, именно Дончева я вади от кошчето, като изрично иска прегласуването ѝ на следващото заседание. След като е приета, поправката е наречена неформално „Ванко 1“, тъй като заради нея е пуснат от затвора осъденият на втора инстанция на 12 години затвор рапър Иван Главчев – Ванко 1, след като е излежал само 3 години от присъдата си. Според някои обвинения поправката е направена именно заради него

Донякъде позицията на умно-красивите е разбираема. Историята с „Поправката Ванко 1“ е на 15 години. Повечето от тях по онова време са били дечурлига и просто не я знаят. А в Уикипедия някой услужливо тези дни (дали пък не е самата Дончева?) е изтрил от нейната страница абзаца, в който се разказва този срамен случай. Има го в отделна публикация, но не и там, където е описана биографията на Дончева. Очевидно някой (може би самата Дончева?) осъзнава, че историята е толкова срамна, че е по-добре да я няма в страницата ѝ. Уикипедия е свободна енциклопедия, която всеки може да редактира – дори и този, на когото е посветена съответната статия.

Любимият рапър на Татяна Дончева – Ванко 1.

Да, ама сега госпожата пак е хваната в крачка. Обаче умно-красивите, наместо да коментират историята, описваща една нахална и безскрупулна жена, която дори зловонна поправка от биографията ѝ не е в състояние да усмири и отдалечи от политиката и непрекъснатото стоене в телевизора, търсят под вола теле, за да я омаловажат. Дори се нахвърлят на медиите, които разказаха за случая. Било поръчка. Дали някъде наистина е имало поръчка да се пише за настоящата случка с многото нули не знам. Но всеки главен редактор на място, ако уважава професията, би поставил този скандал на челно място. И то не един път, а няколко дни поред. Защото на разкритите зловония мястото им е там - да ги виждат всички, да им миришат миризмите и да се отвратят веднъж завинаги от тях.

Дончева – стресната по време на обичаен за нея разговор на четири очи.

Няма гаранция, че и след поредните разкрития в стил „Поправка Ванко 1“ Дончева ще се скрие някъде. Зер, като наказателен адвокат тя е дебелокожа. Но пък тук проблемът опира до публиката. Хем знаят, че такова именно създание ще прави, ще струва, но ще доведе нещата пак до „Поправка Ванко 1“, хем си я харесват - да, ама как хубаво говори и ги слага на местата им; а после си я избират. А за капак умно-красивите ѝ се радват. Понеже, както се разбрахме, толкова им е акъла. А може би пък тайно и те си мечтаят да са част от поправки, много поправки, с много нули отзад.


В категории: Политика


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
44
Коментара по темата
44.
Милен Ф.
17.09.2021 14:25:40
0
0
Всъщност в кое не е права Таня Дончева? Пак я гледайте! Е, малко по-цинична беше, но пък ИТН си го заслужават!
43.
Аха
10.09.2021 22:39:10
7
8
Когато видиш журналисти и издания, като тези да нападат така яростно Татяна Дончева, значи жената е регистрирала поредното си добро попадение. От целият този скалъпен скандал Дончева ще излезе още по-харесвана.
42.
*********
10.09.2021 18:52:51
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
41.
Jhhh
10.09.2021 16:10:52
0
8
Съпругата на Валентин Касабов е съдружник в този сайт и вестник.
40.
Българин
10.09.2021 15:41:01
5
9
тя най-хубаво сере в гербавите им устенца
39.
Jhhh
10.09.2021 15:33:08
4
12
Гербаджийските мисирки по-добре да си мълчат
38.
458
10.09.2021 14:43:46
4
12
Бат бойко не е ли стара комуняга, още си пази партийния билет!
Ако сега дойдат комунистите на власт ще видите боеко как ще си дойде на мястото!
37.
ааа
10.09.2021 12:57:44
7
17
Не съм за стари комунисти, но ако трябва да сме напълно честни и обективни, тази малка партия <Изправи се..> , се държаха най-отговорно при съставяне на правителство. Поправете ме ако греша, но цялостното им поведение беше разумно и правиха всичко възможмп за да има правителство. Може да имат остър език, но е в полза за народа да се казват нещата право в очите. Това е моето скромно мнение.
36.
Бай....
10.09.2021 12:08:57
16
22
А бе, тъпунгери, Татяна Дончева е на светлинни години пред педалите от ГРОБ и ИТН !
35.
МОЛЯ ВИ
10.09.2021 11:51:10
9
19
Пощадете читателите си и не давайте повече трибуна на този "журналист" с обърканите мисли в главата си!!!
34.
MASTER BUNNY
10.09.2021 10:20:32
3
1
АКО НЯКОЯ JABLCKO/ ЕХ ЯБЛОЧКО ИСКА ВСЕ ПАК ДА Я ХАПНЕ ЧОВЕК - АЗ, ЕДИНСТВЕНИЯ В ТОЗИ СВЯТ, ЗНАЕ, КАК ДА МИ СЕ ПРЕДСТАВИ. TOPLESS, ПО ПРАШКИ :) celebjihad. com/celeb-jihad/images/scarlett_johansson_topless.jpg
33.
MASTER BUNNY
10.09.2021 10:14:25
2
2
КАКТО КАЗВА ЕДНА ПОГОВОРКА - ХУБАВИТЕ ЯБЪЛКИ, СВИНЕТЕ ГИ ЯДАТ ;)
32.
MASTER BUNNY
10.09.2021 10:12:56
4
1
ОТНОСНО МАРГАРИТА, ИМА ЕДНА ЗАБАВНА КНИЖКА - ПРЕКРАСНАТА СВИНАРКА :) НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ СИ Е САМАТА ИСТИНА :)
31.
MASTER BUNNY
10.09.2021 10:10:05
4
6
КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ, ЧЕ ДРУГАРЯ СВИНЯ - ГЕРГОВ, ТАКА И НЕ СЕ Е ИЗДИГНАЛ ДО БАЧКЕР У НЯКОЙ ЗАВОД? :) СЪЩИЯ ВЪПРОС И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ДРУГАРИ, ГОСПОДА... СВИНИ :)
30.
MASTER BUNNY
10.09.2021 10:06:15
5
2
А НАЙ-ЗАБАВНОТО Е, КОГАТО ПРАСЕТА, ЗАПОЧНАТ ДА ГРУХТЯТ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ, ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНИРАНИТЕ ГО, ВЕДА.... ЩОТО ЛИДИЯ ШУНДЕВА AND Co, НЕ ЧАКА НА ПЕНСИЯ, КАКТО СЕ СЕЩАТЕ :) В ЖИВОТИНСКОТО ВИ СЪБРАНИЕ ИМА САМО ПРАСЕТА. В ЦЕЛИЯ ВИ СВЯТ Е ТАКА :)
29.
MASTER BUNNY
10.09.2021 10:03:37
8
1
НЯКОЙ ГО БЕШЕ ФОРМУЛИРАЛ, КАТО БОРБА НА КЛАСИТЕ :) КЛАСАТА НА СВИНЕТЕ, СРЕЩУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖИВОТНИ :) А ТО СИ Е ПРОГРАМИРАНО ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО ДА Е ТАКА :)
28.
MASTER BUNNY
10.09.2021 10:01:19
6
0
СЕГА, ЯСНА ЛИ ВИ Е ПОГОВОРКАТА ЗА КРАСТАВИТЕ ПРАСЕТА? :) НЯМА КАК ДА МУ ДОМИЛЕЕ НА ПРАСЕТО ЗА ГОВЕДАТА. ПА БИЛИ ТЕ И УКРАИНСКИ, БЕСАРАБСКИ, ГОВОРЕЩИ ГОВЕДА ;)
27.
MASTER BUNNY
10.09.2021 09:57:52
7
7
ДОНЧЕВА Е ЕДИН ВИДИМ РЕЗУЛТАТ НА ЧИФТОСВАНЕТО С ЖИВОТНО. ДУШАТА И Е ОКОЛО 60% МЪЖКО ЖИВОТНО - СВИ,НЯ :) ЗАТОВА БЪЛНУВА САМО ЗА ВЛАСТ! НАД СТАДОТО ОТ ГО, ВЕДА :) КОЛХОЗНАТА СВИНЯ МИ Я ПРАТИ ДА МЕ ДРАЗНИ. А СЕГА - ЧEМОДАН, ВОКЗАЛ, ВАРНА, АКО НЕ ИСКА ДА Я НАПРАВЯ НА КАЙМА.
26.
livememe.com/n8njygx
10.09.2021 09:53:38
2
0
streamable. com/8o64yh , streamable.com/4lxqu8 , streamable.com/c3zzf1 Е, КОЙТО ЖЕЛАЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ КЛЕЦА С ЖИВОТНИТЕ :)
25.
MASTER BUNNY
10.09.2021 09:50:48
8
0
ВАШИЯ БОГ - ШИ БАНЯК Е НАПРАВИЛ 2 ТИПА СКОТОВЕ В ТОЗИ СВЯТ. 1 СА ГОВОРЕЩИТЕ СВИНЕ. ПО-УМНИ И ПО-ХИТРИ, БЕЗСКРУПУЛНИ. И 2, ГОВОРЕЩИ ГО ВЕДА, КОИТО ДА СЛУЖАТ ЗА ХРАНИТЕЛНА СРЕДА НА СВИНЕТЕ. :) НЯМА КАК ДА СЕ ПРОМЕНИ ОТ САМО СЕБЕ СИ, С ГОВОРЕНЕ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е. СВИНЯТА СИ Е СВИНЯ, ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО .
24.
И сега каква е идеята на статията?!?
10.09.2021 09:21:49
16
4
Да възстановим монархията или да установим диктатура на съратника на Тъпяна - Рублен Крадев?!?
23.
Абориген Балкански
10.09.2021 07:50:24
1
9
Какъвто народа такива и политиците, след 1912 год. с лопата да ги ринеш , историческата справка е категорична ,че под чуждо давление се освобождаваме от едни за да се отървем от следващите под влияние на силните течения през дадения период създадени от противопоставянето на големите играчи. Бог да пази България от самите нас
22.
До 15
10.09.2021 07:25:20
16
21
Знаеш ли кой ще се моли да се върне ТОЛУП спящ гол върху злато и пачки евро?!!
Ами друг по-прост ТОЛУП от него, който се радва на такива простотии и мисли, че са признак на тарикаклък!!!
Само да те светна- не всички са прости ТОЛУПИ като теб и не всички се радват на такива откровенни дебилщини!!!
21.
пушим кент и ядем тик так
10.09.2021 02:55:31
9
22
Нищо не е познал Божката. Писа статии в защита на Тръмп, щото някой го храни, обаче нищо не позна. Според него Тръмп щеше да спечели. Това момче няма никакъв усет какво се случва в политиката и анализите му са първобитни. Даже Ванко от Фкагман по-става за журналист от Божката
20.
Какво ли ражда
10.09.2021 01:14:23
23
33
тишината в спалнята?
Чудовища,подлоги на подсъдими олигарси!
Големи пари са налети в новите управляващи,които не могат да си ги поделят!
Киро канадския крадец го играе дилър,Танчето посредник,а Радев.....ами той е всеяден,само сухо да има за офшорката или за мезонета в Белград при Цецо!!!
19.
*********
10.09.2021 00:46:00
6
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Ежко
10.09.2021 00:12:48
8
22
А авторът има ли информация как Ванко се е отплатил на Танчето. С мускулно влакно в нулата или само в нули .....
17.
*********
09.09.2021 23:21:31
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Дернев
09.09.2021 23:04:27
60
31
Ако всичките ни политици бяха като Т. Дончева БГ нямаше да е докарана до това състояние чалгарите да ни оправят. От цсря на челгаря. Ето това е пътя на БГ. И ако някой може да промени нещо, това са хора ксто Т. Дончева. Дай боже повече такива, за да не може задкулисието да ги смаже с любезното съдействие на журналисти като този, Ризов, Б. Василев и т.н. отзивчиви души.
15.
Това са новите управленци!
09.09.2021 23:03:52
62
58
Свалиха Бойко,ама стана още по-зле!
Радевата зима е по-зла от Виденовата!!!
Накрая пак ще се молим:
Бойко върни се,че тези,новите-стари пачаври, ни унищожиха!!!
14.
Гацо Бацо - популист - комунист
09.09.2021 22:42:48
29
35
Колкото и несвързани глупости да е написал писача на тоя пасквил, мога да кажа само едно:
Изобщо не симпатизирам не бившата комунистка (ако изобщо може да има бивш комунист) Дончева. Но като я съпоставя с Тошко Африкански (с двата зъба глигански)( ми се струва, че сравнявам кон с кокошка. Говореха за числа - 500, за срички - "ка" и накрая се оказа - това го потвърдиха самите кухи лейки от партия "Гацо Бацо", че не можели да потвърдят, че им е предлаган подкуп. Имало някакво листче, на което някой си драскал нещо. Ами че с "ка" не се ли обозначава и видео качество? Ами 500 не може ли да означава инчове на ТВ екран, кебапчета или каквото ви дойде още на ум. И като си помисли човек, че чак страшно му става! Колко много кухи лейки гласуваха за партия "Гацо Бацо"! А тия същите - от партия "Гацо Бацо" щяха да пращат (забележете) македонец в космоса, после щяха да ни натресат за министър-председател, безличник някакъв, който уж бил от оперираща с милиарди и на всички континенти компания, а офисът му бе в някакъв склад-кочина, с едно изтъркано бюро (без столове) и "стоката" му бяха някакви джундурии, нахвърляни в картонени кашончета, пръснати по циментовия под.
Така че, относно автора на статията - язък за барута, байно - не може да се сравнява кон с кокошка.
А тоя Тошко Африкански (с двата зъба глигански) е най-кухата лейка между сценаристите, и затова се е подлъгал да стане зам. председател на партия "Гацо Бацо". Просто другите са малко по-интелигентни от него и са го прецакали...
13.
Бай....до 12
09.09.2021 22:24:36
45
20
Ще си върнеш на ма... си пу.... На пу.ткин ден!
12.
Седни си, Мая! Слаб (2-)
09.09.2021 22:00:19
29
62
Този път комунетата не успяха. Няма ОФ правителство. Партизаните от протестите се издъниха. Ще си върнем нормалния живот!
11.
бай Оня
09.09.2021 22:00:02
51
43
Само някой тъпан може ли да обясни с какво всъщност се е провинила Дончева, с излючение на това че не е особено симпатична. И онова пишман адвокатче Василев и моята любимка Ива Митева ясно казаха, че Дончева не им е предлагала подкуп. За какво е цялото това дърворене тогава. Някой май се плаши от нея. Напоследък редовно се изхождаше в устите на тъпаните от ИТН и гуруто им Славчо явно е разпоредил да й се скрои активно мероприятие. Вярно, много некадърно, но като се има предвид нивото на публиката май ще свърши работа.
10.
Так так
09.09.2021 21:55:31
8
27
до 8
Ми той човека писа за Байдан Майдан и за изборите в Щатите и всичко се оказа вярно бе да та таковам в халката.
Това че не ти отърва да признаеш истината то си е за тебе бе
9.
Папи Ханс
09.09.2021 21:50:41
8
34
Туй в левия ъгъл е ибаси говедото с риск да обидя добичето.
8.
*********
09.09.2021 21:46:55
6
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
CTAHKO
09.09.2021 21:46:03
35
40
Всичко в статията е вярно, браво на Божидар.
Жалко, че не всички във Флагман са като него и нямат неговата смелост.
Дано имаме повече журналисти като Божидар.
6.
Аааа
09.09.2021 21:45:09
0
23
Рано или малко по късно всички умират. Колко и алчен, арогантен, силен на деня да си бил умираш. Часовника тиктака. Тик. Так. Тик. Так
5.
До1 и 2
09.09.2021 21:43:30
6
18
Ти май като се видиш в огледалото и тогава най много ти са повръща но са прайш че не е така.....?!
4.
Mediina korpupcia na max bate
09.09.2021 21:36:43
44
51
Герб имат пара и си плащат яко на медиите да осират опозицията вижте само в този сайт колко критични статии има за борисов -0
3.
*********
09.09.2021 21:36:26
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
*********
09.09.2021 21:30:48
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
Иван Николов
09.09.2021 21:30:44
20
37
А аз и без да видя автора, разбрах кой може да го е писал..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори