Кокосови бисквити с корнфлейкс и овесени ядки
Вкунсо и лесно
Продукти:
110 г масло
110 г кафява захар
100 г бяла захар
1 яйце
1 чаена лъжица течна ванилия
125 г брашно
30 г натрошен корнфлейкс
80 г овесени ядки
1 чаена лъжица сода
½ чаена лъжица сол
½ чаена лъжица бакпулвер
100 г кокосови стърготини
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. В голяма купа разбийте маслото с кафявата и бялата захар до получаване на гладка смес. Добавете яйцето и ванилията. Разбийте отново. Пресейте брашното, содата, солта и бакпулвера. Прибавете ги към мокрите съставки. Разбийте. 
Добавете овесените ядки, натрошения корнфлейкс и кокоса. Разбъркайте с лъжица, докато се смесят с останалите съставки.
С лъжица оформете бисквити върху хартия за печене, подложена в тава. Печете в загрятата фурна за около 12 минути или до златисто. Бисквитите са готови, когато ъгълчетата им започнат сами да се отделят от дъното на тавата. Извадете от фурната и оставете да изстинат преди да ги извадите от тавата за печене.
													
													
													
													
													
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Обявиха Идеалния футболен отбор
													
													
																													
															
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Разтърсваща информация за верижната катастрофа в София
													
													
																													
															
															
															
															
														
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										