×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатът от ИТН Радостин Василев: Татяна Дончева идваше при мен, за да ми предлага 500 хил.лева


Депутатът от ИТН Радостин Василев: Татяна Дончева идваше при мен, за да ми предлага 500 хил.лева
Заставам зад всяка моя дума, мога да се подложа на детектор на лъжата, ако тя смята, че нещо не е така я каня също, призова Радостин Василев
06 Септември 2021, Понеделник, 20:59 ч.
Автор: Флагман

Проведохме разговор около 2 часа, изключително странен, каза ми, че Хаджигенов е "пед.раст" с три деца и действащ агент на ДАНС, нарече Корнелия Нинова "тъпа овца", твърди Василев

 

 

В края на миналата седмица казах една истина, която предизвика голям скандал. Въпреки че тази истина всеки един от вас много добре я знае, но сега тя се използва от различни политически лица, говорещи в публичното пространство с цел да удовлетвори техните интереси. Това разкри председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в предаването Студио Хъ по 7/8ТВ, цитиран от вестник "Труд".

Истината е само една, на 12 август зам.-председателят на НС и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме" Татяна Дончева в 17:30 часа отива в офиса на депутата от "Има такъв народ" Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на ИТН и ако нейната партия получи третия мандат от президента да може с тези гласове да реализира правителство, каза Йорданов.

Тошко Йорданов: Татяна Дончева e предлагала на депутати от ИТН да се отцепят срещу 500 хил.лева

Когато стана ясно, че няма да реализираме кабинет, получих поредица от обаждания от г-жа Татяна Дончева, с която се познавах бегло, професионално. Потърси ме 2-3 пъти по телефона, помоли ме да се видим извън НС на дискретно място. Аз веднага ти споделих, обсъдихме го внимателно. Но решихме с теб да се видя с нея, каза Василев на Тошко Йорданов.

Тя ме покани на среща в нейния офис, но аз отказах и прецених, че е по-добре да се видим в моята адвокатска кантора. Има видеозапис, ако тя оспори, заснето е нейното идване и тръгване. Седнахме на масата, проведохме разговор около 2 часа, изключително странен, в който тя може би един час ми обясняваше колко огромно задкулисие има зад ИТН. Явно искаше да скъси дистанцията като ми обясняваше как г-н Трифонов е човек, който тя наричаше "трубадур на мафията", как сценаристите са "тамагочита", как моето място не е там. За мен интересното бе да видя същината на разговора". Тя каза, че Слави е "трубадур" на Илия Павлов, Орлин Алексиев, Маджо. Тя сподели, че не знае откъде се координира задкулисието на ИТН. Спомена, че лидерът на ДСП Мустафа Карадайъ дърпа от единия край Слави, от другия Алексиев, а Слави е по средата", това разказа в предаването адв. Радостин Василев.

Татяна Дончева за Тошко Йорданов: Според вас нормален ли е?

"Разказа ми много неприятни неща за Хаджигенов, Корнелия Нинова. Тя каза "Николай Хаджигенов е п*****ст с три деца и е действащ агент на ДАНС. Тя обиди Корнелия Нинова, че е "тъпа овца". Поведението й беше странно. Тя започна отдалече, че вярва, че в ИТН има петдесетина нормални, които могат да изземат функциите на сценариста. Разказа, че трябва да ви отстраним от ръководството на ИТН. Казах й, че това е невъзможно. Тя каза, че ако 20-30 депутати ако могат да бъдат отцепени, каза, че трябват лидерски качества, но Ива Митева нямала", обясни депутатът от ИТН.

Г-жа Дончева говореше, че не може да се реализира политика заради присъствието на Тошко Йорданов и сценаристите, посочи Радостин Василев.

Тя си драскаше пред нея през цялото време на един лист. Тя констатира, че Хиновски може да бъде привлечен, Виктория Василева, аз и Ива Митева. На това листче имаше сумата "500 ка", аз го видях. Имаше имена по листчето. Аз като го видях не реагирах, след минута като го видях и казах, че никога това няма да се случи поради мои морални доводи. Тя работи по брутален начин, а ние по морални, каза Василев. "Аз като адвокат не мога да кажа, че тя ми е предлагала подкуп, разказвам историята, хората да си правят изводите. Като видях написаната сума ми стана неприятно. Казах й, че ИТН е кауза, допълни той. Това е темата на скандала, тук се касае за едно листче, казусът е морален, каза адвокатът.

"Заставам зад всяка моя дума, мога да се подложа на детектор на лъжата, ако тя смята, че нещо не е така я каня също. Това е така всичко, което казвам", каза Василев.

"Задкулисието не са партии, а определени хора. Татяна Дончева за мен от тази среща несъществува. Да, не знаем "500 ка" дали са пари, но е естествено нормалните хора да си помислят това, целият разговор се говореше за това, аз да разцепвам моята партия. Тя обиди тези хора и разказваше тези истории, категорично, обясни депутатът.


В категории: Политика


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
29
Коментара по темата
29.
Бат Сали
07.09.2021 11:47:59
0
3
"Аз като адвокат не мога да кажа, че тя ми е предлагала подкуп". За какво е тогава всичко това.
28.
Салага, ще има табани
07.09.2021 09:12:48
0
3
Пръдльо е на баща ти сина
27.
До пръдльовците под мен
07.09.2021 09:04:31
6
1
Добре ве, като сте такива разтропани "анализатори", защо бабите ви ви дават пари за баничка и боза сутрин???
26.
Логика
07.09.2021 08:37:39
0
8
Имаме от една страна думите на Дончева,а от друга думите на ИТН.Няма как да разберем кой лъже и кой не,ноооо...нещо няма логика в думите на ИТН.Ако Дончева и респективно партията и разполагат с такива средства,те няма да са на последно място с 1% на мъка изкаран над чертата за влизане в парламента,само с 14 депутати. Ще си купят няколко махали на изборите... или най-малкото ще направят мощна и скъпа кампания с много реклама и обикаляне по-места и процентите щяха да са значително по-високи,както и броя на депутатите им.Просто логика.Никой не изтървава питомното /изборите/,за да гони дивото/ хипотетичен пробив на чужди депутати/.
25.
.......
07.09.2021 08:21:52
1
12
Поредния тъп сценарий на тъпото сценаристче, иска да настрои едни срещу други БСП от всичките им подпартийки, защото го обидиха.
Завлякохте държавата с милиони за избори в малко повече от половин година ще стигнем до четири избора в година, трябва да ни пишат в книгата на Гинес. От това, което виждаме извода е :Няма мъже в парламента, приличат на кучета, които не пазят и помагат, а само се лаят за кокала.
24.
До Бат Кольо
07.09.2021 08:10:05
5
5
Как да го удари като самият Борисов е дългогодишен и ревностен член на БКП????? За целия период на управлението на Борисов да има един пострадал комунист ????????
Случайност ????????
23.
Друг път
07.09.2021 08:07:17
1
10
Трябва хептен да не познаваш Дончева, че да си мислиш, че тя може да дава пари. Особено пък такава голяма сума.
22.
Бат Колю
07.09.2021 07:55:22
4
4
Мунчо, на визитката е пишело: “Бойко удри комунистите в земята”
21.
Манчо
07.09.2021 07:37:12
1
8
В статията за градинката в Айтос пише , че кметът Едрев за да отпуснат пари за ремонта на градинката при посещението на Бойко Борисов през 2019 година му дал малко листче с “ визитка ‘ на Айтос и впоследствие получил над един милион лева за ремонт чрез ПМС.
Какво е пишело на листчето?
20.
...
07.09.2021 07:17:49
3
18
Тоя Василев след като е толкова честен защо е чакал 25 дни за да обяви какво се е случило?
19.
Руди палячото
07.09.2021 01:04:58
4
24
Ако е вярно - нормално е Татяна да е пробвала и теб. Отявлено говно си.
Ако си измисляш - тя може да е всякаква, но за разлика от теб е истински адвокат и ще те осъди като стой та гледай. Паляк.
18.
7887
07.09.2021 00:44:46
4
34
Ма верно ли ти предлагаше кинти? И ти не я записа,по инструкция? хаха Ма верно ли вЕрваш,че ти вЕрваме бе,цървул? Ма веЕрно ли ще ставате политици бе? хаха Аре у лево,шматки!
17.
Драго
07.09.2021 00:17:42
4
41
Радостине ти защо не записа разговора бре ахмак.И защо не попита като видя тези 500 к какво означават.Имал си доста време да се подготвиш за записа.Ама от къде толкова акъл.Те ако не бяха малоумниците от чужбина да гласуват за вас ,парламента щеше го гледаш през крив макарон.Онзи малоумник от Дупница дето запали центъра на Благоевград и после тръгна да бяга в Англия и той е от тези дето ви натресоха тук и сега се чудим кво да ви правим.Ама скоро ще ви изметем с метлата
16.
Mechoto
06.09.2021 23:44:33
0
25
всичките на детектора на лъжата.
15.
Живко
06.09.2021 23:02:54
6
49
Този радостин брат близнак да беше на кандидат вътрешния им министър, петър илиев, нямаше толкова да си приличат(лични впечатления ) . Изключително нагло и самовлюбено парче. Как да му повярваш, като знам колко е арогантен и безкруполен. Изглежда слави по свой образ и подобие ги е събирал.
14.
Мисля
06.09.2021 22:19:06
5
48
Даже не си заслужава времето за коментари относно тази махленска свада между арогантни пехливани! Господинът е адвокат, но очевидно се е самозабравил! Вероятно 90прпцента от българите според него сме полуидиоти и невежи! Може би визира електората си! Ами проверете къде са сертифицираните и калибрирани полиграфия и какъв е достъпа до тях! Живеем в 21 век, когато всеки може да кликне и да получи отговор на всичко! Боже, пробери си версиите от тази държава накрая!!! Превърнаха народното събрание, с представители на народа във жълта сапунка!!!!!
13.
Абе май си е тъпня
06.09.2021 22:04:26
7
49
За един обречен парламентарен мандат,за който и нашто магаре на село знае,че още в самото начало ще просъществува броени дни ми се струва доста голяма тъпня да предлагаш пари на някой си за нещо си...за нищо си.че то що годе и цялата си субсидия.....абе нещо не се вързва.По ми намирисва на преместване на фокуса от едни други пари...в едни чекмеджета.Ай сиктир!
12.
7/8 се излъчва
06.09.2021 22:01:03
4
48
вече основно от студиото Парламент.Туй скеч ще да е било?!?Ха сега да я видя Дончева как ще ги осъди като й кажат насреща,че туй майтап било!
11.
Детектор ли?
06.09.2021 21:56:33
2
59
На лъжата?Алоу,да не сме в детската градина?!?Ти покажи записите със звук,ако има или дори и без звук по устните ви ще разберем кви сте ги бърборили!Пък и листчето ще се види предполагам!
10.
Гацо Бацо - популист - комунист
06.09.2021 21:55:49
15
62
Не съм фен на Татяна Дончева по никакъв начин. Но от написаното по вестниците и казаното в ефира от едните (Дончева) и от другите (партия Гацо Бацо), мога да кажа, че Дончева поне говори смислено, а острието на партия "Гацо Бацо" - Тошко африкански (с двата зъба глигански) говори ТЕЖКИ ГЛУПОСТИ, каквито си ги ръсеше и преди да стане комедийна-медийна звезда.
А поредния "капацитет" от партия "Гацо Бацо", който се оказва, че гадае не на карти, а (забележете) на листчета - тоя отворко ни навира в лицето някаква написана (според него) думичка "ка". И ШАМАНИТЕ от партия "Гацо Бацо" я тълкуват като парична сума. Не казват (тарикатите) сумата в евро ли е, долари, лева и т.н.
Да, но с "ка" се изписва и видео качество, и може би и други неща.
И какъв е все пак изводът - ДА СИ КУХА ЛЕЙКА, МНОГО АКЪЛ НЕ Е НУЖЕН!

P.S. Пускай чалгата до дупка - Доган идва на гости!
9.
Бай....
06.09.2021 21:44:52
13
47
ГЕРБ=ИТН=ДПС!
8.
Тия защо се излагат така?
06.09.2021 21:41:24
8
72
2 пъти не можаха или не искаха да направят правителство и сега почнаха с интрижките. По това се разпознават неуспешните политици. Мислех, че няма кой да падне под нивото на Бойко, но ето че винаги могат да ни изненадат
7.
Бай....до 3
06.09.2021 21:37:02
20
29
Изглежда по- вярно е чекмеджето! И пиши на български бе, кирлив гербераст!
6.
Fak
06.09.2021 21:27:13
4
35
Във Флагман сайта на ужасите можете да попаднете на Митьо с очите , чалгари, улични долнопробни платени на повикване все измет и уроди от миналото лято!
5.
ДАВАЙ СЛАВИ МЛАДЕЖТА Е С ТЕБ!!!!!!!!!!!!
06.09.2021 21:24:37
60
22
РАЗКАРАЙ ТЕЗ СТАРИ К.РВИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ВСИЧКИ СА ОПЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ЗА ""КЕЛИПИРА"" ХАХА!!!!!!!!!!!!!
4.
ЩО СЕ ВЪЗМУЩАВАШ БЕ ТЕЛЯК ХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!
06.09.2021 21:19:46
27
15
ВЧЕРА ЗА КВИ КИНТИ ОТ ""ЧИКМИДЖЕТО"""ХВАЛЕХТЕ В ЧЕТИРИ СТАТИИ ГРОБАРСКАТА ТИКВА ААААААААА!!!!!!!!!!!!!! ОТВРАТ ЧЕ И НА ПОСЛЕДНАТА СПРЯХТЕ КОМЕНТАРИТЕ !!!!!!!!!!!!
3.
tanak priholog
06.09.2021 21:15:21
48
18
izglejda mi vsichko viarno- taz triava da e u zandana
2.
SS
06.09.2021 21:14:30
10
80
Тоя зализания изиграл адвокат от калибъра на Дончева. Тази пияна и надрусана ще го купи и продаде. Мега смях. Тези си свалиха още процентите.
1.
vazmuten telqk
06.09.2021 21:04:51
22
84
тези пък са чак смешни, те общо електората им не струва 500 хил лв, пък само на този да предлагат толкова. Такива измишльотини че чак са смешни като ги съченяват
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори