×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Васил Василев - Зуека емигрира от България и стана художник, откри изложба в Бургас


Васил Василев - Зуека емигрира от България и стана художник, откри изложба в Бургас
Емигрант и художник - Зуека шокира с тази новина, а картините му незабелязано се продават и в Бургас
28 Август 2021, Събота, 13:13 ч.
Автор: Флагман.БГ

Васил Василев – Зуека е емигрирал от България и живее в чужбина – това е причината той да не е водещ в новия сезон на „Маскираният певец“. Неговото място заема актьорът Краси Радков от „Шоуто на Слави“.

Зуека, който вече е на 56 години, решил да напусне, тъй като не е доволен от ситуацията в България, и най-вече заради малкия си син. „Не съм пострадал от никого и от нищо. Но 31 години в България нищо не се е променило, храната ни е по-скъпа от цяла Европа, българинът мисли само да осигури прехраната си и не може да си позволи абсолютно нищо повече. Същите хора, които ръководиха страната зад кадър,  ръководят и в момента“, казва Зуека в интервю за „24 часа“. Той обаче не разкрива къде е емигрирал.

В момента се издържа с рисуване и продажба на картини, а жена му е започнала частен бизнес. Решението му да се захване с рисуване било провокирано от Радост Коцева, която преди година му предложила да направи изложба в галерията й  „U park“ в Пловдив. И сега актьорът постоянно рисува. За една година той нарисувал 310 картини и около 260 от тях е продал.

Купувачите са от цял свят, купуват и българи, и чужденци. Най-много са от Европа, но има и от Америка. Пандемията отворила нов за българските творци пазар през интернет – и през платформата „Купи изкуство! Спаси художник!“, и през други платформи.

В момента в Бургас, в галерия „Богориди“, са изложени картини на Васил Василев – Зуека, който прави съвместна изложба с художничката Гергана Лалова. Някои от картините, включително и тази от плаката, са продадени. Изложбата ще продължи до 7 септември

"Лошото е, че много лесно се манипулира българският народ. Казват му: "Ето това е новият месия" и хората тръгват да гласуват за него. Следя как вървят нещата около новите министри Кирил Петков и Асен Василев и си мисля как пак ще се изманипулира общественото мнение.Познавам много добре Слави, но не знам кой стои зад партията му. Но политиката не е шоу програма. Само, за да състави два кабинета, той допусна 60 грешки. В политиката трябва да си по-гъвкав, по-дипломатичен, да не нагрубяваш," смята Зуека.


В категории: Лайфстайл


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
10
Коментара по темата
10.
292
29.08.2021 11:20:42
0
1
Всичко ОК, ама това дето рисува по една картина на ден и продава 5 от 6 "от въздуха", нещо не ми хваща вяра. Поне доколкото става въпрос за чисто изкуство. Друг е въпросът, ако е припечелил нещо странично, дето не може да го обясни, я пред данъчни, я пред банка, да е намерил начин да го поизпере, колкото лекетата да не се виждат отдалеч.
9.
Стига глупости
28.08.2021 17:29:31
4
5
Голяма работа къде заминал Зуека
8.
До завърнал се
28.08.2021 16:17:05
4
5
Време е да се завърти колелото ви си идвайте да видите хубавото ние заминаваме.
7.
До 2
28.08.2021 16:02:26
1
21
Сериозно ли мислиш,че в София хората стават? Тук е най-голямата паплач, те са гнусна и необразована сган!! За тях нормалната смяна на пътна лентата при шофиране идва с избутване на колата ти и си продължава...в магазина поздравяваш и касиерката не ти отвръща, ако попиташ за помощ в магазин те карат да се чувстваш виновен,че си ги накрал да работят...не, благодаря!
6.
Завърнал се
28.08.2021 15:27:19
17
22
Аз пък от 3 години се завърнах в България и съм супер доволен. Децата ми учат в нормално българско училище и не им пълнят главите с джендър модерни работи, а и ако вземете един учебник за 3 клас по математика от Испания и от България, бързо ще видите, че нашите са доста по напред. Да не говорим ако сравняваме една наша математическа гимназия със елитните училища в Испания. Нашите са на светлинни години по-напред. Зуека, явно обича топлото, но е в грешка, че отива на място дето всички са честни и училищата са по-добри, това от личен опит го казвам и да подчертая в Испания бях на висока и много добре платена длъжност. А пък и като гледам, работодателя му как го къта в България, там това няма да го види, а и не вярвам да е отишъл в някой институция в България и да са го върнали, точно напротив. Да си каже, че иска на топло през зимата и толкоз. Нещастни милионери, телевизионни звезди, пострадали от нашите политици няма :)
5.
до 2
28.08.2021 14:17:06
11
14
Тези навън гласувахте убедително за бащата на чалгата Слави Трифонов. Преди със същият мащаб се доверявахте на Борисов. Много умни няма що ! Затова и много успешният Министър Кирчо при все че завършил у Харвард се върна за да изнася от тук нанън лактобацилуса за янките. Така че добре че е киселото зеле и киселото мляко !
4.
гледан филм
28.08.2021 14:12:31
13
23
Зуека от 3 месеца е в Испания,заедно с жена си.Наел е къща и си кара почивката.
Явно е решил да остане,но като много други „звезди“,като му огладнее задника и свърши парите ,пак ще се прибере.
3.
до 1
28.08.2021 14:12:16
10
21
Като преброя пробилите, успели, талантливи българи на пръстите на едната ми ръка и .. ми остават четири свободни пръста. Единият е зает от Мария Бакалова, макар, че тя не емигрира. Откриха и таланта докато си бе тук. Рисува навън а идва тук да ги продава.
2.
песимист
28.08.2021 13:36:54
13
33
В БГ останаха само една шепа хора, от които става нещо, основно са в Сф, останалите и чеп за зеле не става от тях. В БС няма млади хора, а за последните години сме намалели двойно.
1.
Емигрант
28.08.2021 13:32:22
10
53
Успех Зуек! 10000 пъти по-лесно е да пробиеш и успееш с талант в чужбина отколкото в България! Там поне хората ценят това качество.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори