×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето ги тримата натръшкани при спецакцията в Черноморец, единият е син на бивш полицай


Ето ги тримата натръшкани при спецакцията в Черноморец, единият е син на бивш полицай
Валентин, Галин и Николай прекараха нощта в ареста, след като бяха арестувани за разпространение на наркотици
19 Август 2021, Четвъртък, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

В апартаментите на мъжете са намерени трева, кокаин, пари, ел. везна, пистолет и патрони към него 

23-годишният Валентин Милев, 30-годишният Николай Иванов и 36-годишният Галин Колев са тримата задържани при спецакцията в Черноморец, за която Флагман.бг снощи ви съобщи. Разбитата компания на мъжете е в резултат на съвместните действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас и Районно управление-Созопол. 

По време на акцията в  апартаментите на тримата са намерени различни наркотици, ел. везна, сравнително голяма сума пари и пистолет с 3 патрона към него. 

Акция в Черноморец: Криминалисти удариха три апартамента, откриха наркотици, пари и пистолет

В обитаваното от 36-годишния криминално проявен Галин жилище в Черноморец, криминалистите се натъкнали на 5 конопени растения с различна височина. В едната от стаите пък е намерено голямо количество суха зелена тревна маса, която вероятно е било приготвена за пазара на марихуана.

В дома на 30-годишния също криминално проявен Николай полицаите открили няколко пакетчета кокаин. 

За последният задържан от групата - 23-годишния Валентин Милев се знае, че в къщата, в която живее в Черноморец, е криел газов пистолет, калибър 9 мм, както и 3 патрона към него. Установено е, че оръжието не е било регистрирано по надлежния за това ред.  Валентин е известно име в курортното градче. Син е на полицейски служител. Преди няколко години баща му Христо Милев бе дисциплинарно уволнен от РУ-Созопол, след като дойде кьоркютук пиян на поста си. 

Към момента процесуално-следствените действия - огледи на местопроизшествия, претърсване и изземване, както и разпити на свидетели, с цел документиране на престъпната дейност на задържаните за наркоразпространение, продължават от служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Районно управление - Созопол.


 


В категории: Созопол


112
Коментара
112
Коментара по темата
112.
Аеее
23.04.2022 21:19:22
0
0
Tas prosta damadjana Galina koleva
111.
*********
24.08.2021 13:50:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
110.
Емигрант
23.08.2021 18:44:34
1
15
Целта на индивидуалното ни развитие е да ставаме все по-автономни и свободни от различни видове зависимости. Родителите, особено в нашето патриархално общество, трудно пускат децата си да се отделят от семейството, защото това изпразва от смисъл тази система. Голямото предизвикателство е въпреки тази тенденция да станем самостоятелни, без да разрушим връзките с най-близките си.
Свободата е ценност и здраве, а несвободата - болест, т. е. увеличаване степента на свобода е инвестиция в здраве. Свободата е възможност за по-голямо благополучие, за функциониране и завладяване на нови пространства - не само географски, но и духовни. Статистиката показва, че във всяко четвърто семейство има човек с някакъв психичен проблем – той може да не е непременно тежък, но някакъв проблем има. Това означава, че това е често срещано явление, но за него просто не се говори.
109.
Arsloh
23.08.2021 08:54:44
1
1
И кво стана, ми нищуууу?!?
108.
Преход
23.08.2021 03:01:52
1
17
Има само едно нещо, което може да задвижи спрялата история на България. А тя наистина е спряла и дори приплъзна назад. В много отношения България се връща към минали епохи – засилване на ролята на родово-племенния фактор, на съсловното и кастовото начало, запушване на социалните лифтове, спиране на вертикалната мобилност .Това, което може да задвижи една промяна, е известно - подмяна на политическия елит на страната. Това е мегаисторическа задача. За нея е по-лесно да се говори, отколкото да се изпълни. Но друг изход няма. Днешният политически елит на България няма да се промени сам. Няма надежда за просветление сред господата от елита. Става дума за жестоко разминаване в оптиката на елита и оптиката на обществото, което наблюдава своя елит. Едните разсъждават в категориите на власт на правото - след като при мен всичко е легално, оставате ме на мира и не ми губете времето с вашата критика.
Обществото разсъждава в обратната логика: на правото на властта. Обществото се интересува от правата, които властта си е присвоила и употребява както поиска. Обществото знае, че властта сама утвърждава своите права и реалният въпрос е не дали е легална регистрацията на имотите на този или онзи властник или опозиционер. Въпросът е дали този тип натрупвания са легитимни. Има разминаване между легалност и легитимност. Обществото не приема легитимността на състоянието. Легалност и легитимност са две различни неща.
Логиката на елита и на обществото се разминават.Днешният политически елит успешно легализира своите материални завоевания. При тях всичко е законно и аз не вярвам дори една честно работеща комисия да открие някакви съществени нарушения на закона. Дребни, може би, но съществени – едва ли.
Общественото съмнение обаче не е в легалността, не е в правната оформеност на материалните достижения, а в легитимността. Това налично съмнение е знак за кризата на политическата класа. С други думи, на елита е отправено най-тежкото възможно обвинение от страна на обществото.
Представете си как френският крал, когото водят към гилотината, казва: Оставете ме, аз съм законен крал! Да, така е, те му отрязаха главата именно като на законен крал. Съмнението не е в неговата законност и легалност, а в неговата легитимност.
Обществото е на косъм от разстояние, когато вече ще гледа на собствения се елит като на нелегитимен. Въпросът за легитимността не се оправя с бумажки. Той е принципно друг - политически е, а не правен. И децата в чужбина, и авоарите в чужбина...
- Което означава, че българският елит живее тук като колективен чужденец, който паразитира върху обществения организъм. За двигателя на процеса има две хипотези. Едната е, че Държавният департамент чрез своя много ефективен орган „Свободна Европа“ желае да промени политическия пайзаж на страната, защото българският политически режим е омръзнал и на Изток, и на Запад.
Има само една сила, която е доволна от българския политически режим е това е самият той. Той си се харесва. Иначе е омръзнал на всички и не е чудо невиждано в американската практика да се променят управленските формули на държави, които зависят от тях.
Втората хипотеза, която върви, е, че става дума за скандал между два обширни сектора на българската олигархия. Да, възможно е причината за инфекцията да е вътрешна.
Но ми се струва важно да подчертаем друго: държавата се развиваше така, че неволно, но неизбежно влезе и в етапа на саморазклащане.
Този режим загуби своите основания за легитимност, загуби доверието на обществото. Омръзнаха на огромен кръг от хора без явни политически ангажименти. Сегашният елит управлява само и единствено в свой интерес. Законът на всеки елит е, че управлява в своя интерес, но, ако наистина е елит, дава възможност за развитие и на всички други. Налице е пълна загуба на историческо чувство за мяра. Това е причина за клатенето на държавата, вулгарно казано. Когато една държава сама себе си клати, по причина на нефелността на елита си, тогава всеки друг може да участва в клатенето – и на Изток, и на Запад.Но отново ще кажа: системата вече е вътрешно деморализирана, изхабена, амортизирана и всяка намеса може да я побутне към нейния естествен финал. Когато човек доживее до 98 години, фаталното събитие може да се случи от падане по стълбите или от хрема, нали?
В обществото се формира морален консенсус, че „тия не стават“, а външни сили винаги ще правят опит да се намесят в процеса. Днешното състояние е спряло естествения импулс на България да се развива. За какъв европеизъм става дума, след като европейските пари се употребяват от около 500 праведни семейства?
107.
Бъдещето на Нацията
23.08.2021 02:24:08
0
16
Ние не знаем достатъчно за това поколение, на което възлагаме толкова големи надежди. Това, впрочем, е типично за отношението към младите в патриархалните култури – искаме нещо от тях, но без да се интересуваме особено какво мислят те по въпроса. Децата съществуват, за да държат родителите си горди и щастливи и да осъществяват техните мечти. Когато родителите се изпокарат, всеки от тях се опитва да вербува децата на своя страна, като ги индоктринира, манипулира, прелъстява и в крайна сметка ги развращава. Нещо подобно се случва и сега, в големия семеен скандал, който се вихри в българската политика. Родителите, които са на власт, очакват децата да са им вечно признателни, защото са им построили детски площадки и екопътеки с европейски пари, и искрено недоумяват защо са недоволни и протестират. Родителите, които искат да вземат властта, насъскват децата срещу лошия баща като им внушават, че трябва да са яростни и непримирими. Нещо повече – директно им казват какво трябва да чувстват: “вие сте омерзени”, “вие сте гневни и възмутени”, “не трябва да се отчайвате и да се отказвате от борбата” и прочие патриархални заклинания. Тази потресаваща липса на рефлексия и емпатия от страна на освирепелите родители няма да постигне друго, освен да отблъсне младото поколение от България.
106.
Саян
22.08.2021 16:10:30
1
15
Колкото по-малък, слаб и незначителен се преживяваш вътре в себе си, толкова повече имаш нужда да се идентифицираш с позиции, през които да демонстрираш сила, власт, влияние, значимост. Сякаш се сдобиваш със сила и значение. Нищо, че тази сила и значение не произтича от теб, от личността ти, а идва отвън, от позицията, която заемаш – главен прокурор, министър-председател, почетен председател, изпълнителен директор, председател на борда на директорите…Сърденето, оплакването, цупенето, обвиняването на другите, прекалено експресивната враждебност, липсата на премереност и въздържаност са симптом за личностова незрялост или регрес...
105.
Madhouse
22.08.2021 16:01:39
0
15
ВЪПРОСН: ПСИХИЧНО БОЛЕН човек ли е българинът?
Малтретиран, наранен човек е. И в този смисъл е и депресивен и увреден. Зареден е с враждебност, неспобосен е да се зарадва искрено на своите собствени постижения и на тези на другите. Завистлив човек, който живее с усещането, че е употребен и прецакан. А оттам наранен и възпроизвеждащ този травматизъм, жертва, на който е самият той. Защото практикува това, на което е бил учен, това, което му е било демонстрирано и преподавано. Ако ти си наблюдавал насилие около себе си и към теб самия, това е нещо, което ти знаеш как се прави, наблюдавал си го цял живот. И респективно имаш усещането, че самият ти можеш да го правиш, започваш да се държиш по начин, по който се очаква от теб да правиш точно това.
Как така?
По модела на инпринтването - както малките патенца, вървейки по патката, възпроизвеждат нейните паткания. Така и малките дечица като патета вървят по своите родители и възпроизвеждат, наблюдават модела, който им се преподава и демонстрира с посланието: „Ето, прави като мене, така трябва да правиш!“. И децата възпроизвеждат. Така, когато видиш насилие, вече овластен от физическото си съзряване, започваш да възпроизвеждаш именно тези насилически модели, жертва, на които си бил самият ти. Защото успешно са внедрени, програмиран си с тях. Достатъчно дълго време си бил в този контекст и тази среда, просмукан си с тези модели, ценности за редно и нередно. За това как трябва да се бие жена, как трябва да се бият децата.
Виждате сега как всички българи се обединяват срещу Конвенцията за защита на детето. „Откъде накъде някой ще ми забранява да си бия детето! И ще ми казва какво да правя със собственото си дете“, казват някои от тях. В този смисъл българинът не е депревсивен, а психопатен човек. Повреден, малтретиран, злоупотребен. Възпроизвежда лошите практики на родителстване и със собствените си деца.
Психопатният човек е страдащ, той не е доволен от живота си. Освен това е намръщен, мрънкащ, фрустриран непрекъснато, предаден, разочарован. Той не е щастлив и удовлетворен от живота си. В този смисъл българинът е депресиран, но по един психопатен механизъм. 
Откъде идват тези тежки травми?
От страха да се овласти. Да започне да разчупва традиционните изконни български модели, защото има риск да бъде изхвърлен, отлъчен, дисквалифициран или отритнат от общността. Основната цялост на българина е да бъде част от старото, да принадлежи към общността. И всеки път, когато се опита да има различно поведение, защото смята или стига до извода, че може би тези изконни практики не са добри, а се опитва да ги промени, той се сблъсква с враждебността на околните. Разбира се, че старото в общността се опитва да се противопостави на всички опити за промяна, защото се възприемат за заплаха и вижда опасността да се разпадне. И затова всеки опит да се атакува общността чрез внасяне на промяна се посреща с враждебност, която реагира със санкция. Така българинът, когато се сблъска с тази санкция на общността, се чувства застрашен, защото основната ценност, с която е програмиран да преследва е принадлежност.
Това е ценността на провинциалната култура, която е общностна култура. Тя не е индивидуалистична, каквато е западната култура. Която казва: не общността е на първо място – семейство, род, село, а индивидът, всеки сам по себе си. Всеки сам по себе си независимо от останалите е ценност. И това е още от времето на Просвещението. Намерили са се смелчаци, които са се противопоставили на статуквото, започнали са да утвърждават ценности, различни от традиционните, провинциалните, в чиято основа е общността над всичко. В този смисъл страхът от отлъчване и санкциониране, ако се държиш по начин, различен от общоприетия, спира много българите да експериментират. Да заявяват себе си като неприемащи, несъгласни с наследените ценности. Така че, освен психопатен, българинът е и страхлив.
Някои ваши колеги смятат, че българинът е много търпелив човек. Вие съгласен ли сте с тази теза?
Ние сме страхливи хора, които не смеят да се опълчат. Страхуваме се, че ще бъдем отлъчени и дисквалифицирани, ще прекараме живота си в самота и изолация. Но трябва да си готов да поемеш този риск, в противен случай обричаш децата си на крепостничество и несвобода. В градацията на ценности всеки един от нас си поставя различни основни. Ако в твоя свят фундаментална ценност е „да принадлежиш към“ група от хора или общност, тогава индивидуалната ти свобода отива на кино. Няма как да има индивидуална свобода, когато искаш да си част от група хора. И между другото: организирана по един примитивен начин, управлявана не по демократични принципи, а по строго йерархични – с главатар, който се разпорежда с твоя живот. Но това е общността, която ти познаваш и към която се стремиш. Ако обаче в твоята ценностна система свободата е на първо място, казваш: „Вижте какво, така не може!“. И поемаш риска да бъдеш отлъчен, да бъдеш обявен за различен, за враг на народа, да бъдеш преследван и дори тикнат в затвора. Но си струва, всеки от нас трябва да прецени.
Ние възпитаваме децата с думите: „слушай, моето дете, слушай“, „послушно дете, браво, много слуша той“.
А трябва да се възпитава точно обратното – не послушанието, а отстояването на различната гледна точка от обичайната. Трябва да се насърчава индивидуалността във всяко дете. Не да бъдеш като другите, а с нещо да се различаваш от тях. Възпитаваме децата в стадно чувство, превръщаме ги в овце. Вместо да ги насърчаваме: „Каква пакост направи днес, какво приключение, за какво ти се скараха... Браво, моето момче“.
Трябват ни герои, трябва ни живи примери, които да ни показват, че можем да си осмислим живота, по начин, по който дори не ни е хрумвало. Така ще дойде промяна. Защото промяната е живот, статуквото е смърт.           
104.
Дълбоката Държава
22.08.2021 13:52:33
0
14
Какво се случи за последните 25 г. и продължава и сега? Под оксиморона „преход“, всъщност, се крие каскада от взаимно противоречиви и изключващи се процеси. Накратко този период може да бъде формулиран така: преди 25 г. управляващата българска номенклатурна върхушка в желанието си да бъде приета в световния елит предаде страната, която от Втория развит индустриален свят при противостоенето в Студената война, отиде след тези години в Третия свят.

Рекапитулацията от тези 25 г. е повече от ужасяваща за България. Без преувеличение може да се каже, че това действително е четвърта и, може би, последна национална катастрофа. И това не са силни думи.

Та, тази наша държава за последните 25 г. беше вкарана обратно в Третия свят. Българското население от 9 млн. души през т.нар. преход се стопи до около 5.5 млн. души днес. Имаме повече от 2.5 млн. души, които са емигрирали – това е, всъщност, българският кръвен данък, който платихме за глобализацията. Най-лошото е, че качеството на останалия човешки капитал в страната е доста ниско.

За мен тази истина трябва да бъде казана ясно, защото резултатите от това са повече от очевидни. Ние нямаме армия, имаме полиция, която да осигурява стабилността на режима, установен за тези 25 г. на територията ни. Разбира се, всякакви алтернативни, относително високоразвити източници на технологии и на ноу-хау бяха ликвидирани, тъй като имаха потенциал за осъществяване на реална конкуренция на победилите сили. Значителна част от перспективният човешки капитал очаквано беше засмукан в полза на новия цивилизационен и военен център на Запад.

С риск да бъда обвинен за пореден път в черногледство ще кажа, че в България няма добре структурирани сили с идеи, които да се противопоставят на сегашното политическо статукво. А това, което е останало като българско общество е с ниско качество, с разкъсани социални връзки и най-вече – с липса на консолидирани социални групи, които да осъзнават цялата бездна и маразъм на сегашното ни битие. И второ – как на тази база, евентуално, някой ще се опита да открие онзи коридор от възможности, който е обективно застъпен и с усилия, воля и организация да влезе в него?

В България има особена мъртвешка хватка между структурираните олигархични елити, всички те с произход от късната комунистическа номенклатура, без изключение, която постигна целите си. А те са: първо, да стане реален собственик на наследените от времето на социализма активи, разбира се, тези, които й носят бързооборотни печалби и второ, да осъществява разпределението и преразпределението на колониалната рента, която се реализира на терена. Срещу това господарите на геополитическия ред й дават мизерната възможност да се изживява като управител на територията България.

Между другото, и този период ще мине или по-скоро минава, тъй като наблюдавам, че ерата на българските олигарси приключва и второ, на тяхно място вече идват платените чиновници на колониалния център.

По аналогия с Римската империя, отначало Рим е оставял вътрешна автономия на всякакви местни владетели и на тяхната камарила. Като същевременно е вземал синовете им в почетно заложничество в Рим, където са ги обучавали като наследници на римската цивилизация. Вторият етап е бил тези обучени вече хора да бъдат върнати да управляват територията, а третият етап – просто да бъдат изпратени римски началници, да бъдат разквартировани там ветераните от римските легиони и четвъртият – изсмукване на територията и превръщането й в римска провинция.

Лошото е, че по отношение на такива като нас периферни територии Западът дори не предвижда и това. Тъй като ценността ни е като контактна зона между три свята – този на Близкия изток и на ислямския, на Русия и Запада, така че се намираме в прифронтова или направо – фронтова зона.

В този смисъл тук не могат да се очакват някакви големи инвестиции, които да ни стабилизират и да дадат шанс на лишеното от собствена субектност общество, държава и народ. Припомняте ми анализи на Хенри Кисинджър – хора като него са дълбоко осведомени и той не прогнозира, а съобщава част от плановете какво може да се случи. Не изключвам и вариант да станем зона на оперативни бойни действия, той е един от най-кошмарните. Лошото е, че понякога кошмарите имат свойството да се сбъдват по-лесно, отколкото добрите прогнози.

Най-голямата заблуда на българското настояще е неосъзнаването на драматизма и качеството на ситуацията, в която сме попаднали. Ако някой има илюзията, че ние избираме нашето настояще и бъдеще, той е или наивник или демагог.
103.
103
22.08.2021 05:06:09
0
5
Янчо до Марио ъъ ами не те органите ще ти обяснят,кога ще дойде твоя ред!!!
И капито може или баката ще те инструктират как и кога да пееш,да готвиш,да пееш да продаваш и т.н
Но ще трябва да се редуваме,че освен баката има и други,който са защитени свидетели или някаква симбиоза много странна има там Нека сдвр да се яви в пето на балон !!’
Мчи сериозен пост явно несменяем чичо некой там оказва влияние и
държи на тези момчета на чело с Бакицата се водят от мафията,но къч измекярската чета !!! Да само хубавци толкова пари дадени на такива хора гордеете ли се,че сте част от тази нация честно,не особено в Бургас искам много тжли кокаути на цялото село и се реже до кокал !!
МВР паляци за какво толкова назначени има търтей всякакви разновидности,който никога не са хващали мотика цял цивот ми продава наркорици и рушвети утайка има в 112 примерно,младши инсп Кр,владимирова към 6-т ЗАЩО са толкова на свобода или не влезли в сипа присъди с години и скоро е излязал инспектори,наблюдатели,външни наети дилъри и готвачи,такива от затвора долнярки държим да са послушни и изпълнитвлни като нашите началници с акцийте и предупрежденията да са както е по план
102.
*********
21.08.2021 19:31:39
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
101.
Mario
21.08.2021 15:52:52
2
22
Sega shte kopuvate ot men xaxoxixi
100.
СДВР към Бургас-град
21.08.2021 14:00:08
1
16
Знаем ви всичките колеги готвачи и играчи,който дълго време си разиграват цирка поздрави и на журналистите ви,и на криминалистите ви,и на всичкото отгоре имаме данни за много,много случай на симулиране,предупреждение за едни,други граждани зависими нарочени и цели семейства и хора с положение и контакти ще ви гонят и предледват до дупка няма мърдане идваме
99.
СДВР към 5-то,ОД РДВР И Т.Н
21.08.2021 13:51:04
0
12
Този Капитана ли какъв е там и всякакви други разновидности плъзнали и в МВР,и в 112,и къде ли не ще ви изиграят лоша шега колеги не няма проблем СКАНДАЛНО ЩЕ ВИ РАЗТРЕСЕМ
98.
Пффф
21.08.2021 11:28:09
0
11
Тихо е сектант, дръж здраво да не изпищиш нацяло, че вече си яко изтървал козите
97.
В КРИМИНАЛНАТА ДЪРЖАВА
21.08.2021 07:11:14
0
20
Днес има шанс за всякоя ръка
и няма, казват, никаква измама!
Но... За едни е шансът - "по-така",
а пък за други - "шансът" хич го няма!

Настъпило е време на "прогрес"!
В това е "демокрацията" тука -
едни пътуват с лъскав "Мерцедес",
а други - ровят в кофите с боклука.
И чудиш се: - Какво ли е това?
Отде се взеха тези мутри главни?
Уж всички днеска с равни сме права,
а техните "права" са май... "по-равни"!
И въпреки мизерния живот,
като съставка на "електората" -
зоват те пак да бъдеш патриот
защото идва... изборната дата!
А избереш ли своя "феномен" -
поемай пак по стръмната пътека!
Затягай си колана ден през ден -
в това са ти "Правата на човека"!
А те, ония, с "важните дела",
надменно ще те гледат "за къде си",
стаили се зад тъмните стъкла
на лъскавите, черни "Мерцедеси".
96.
Underbelly
21.08.2021 07:09:26
0
18
Как се става мафиотска държава
Една мафиотска държава може да се познае по монопола на политическата власт, обяснява анализаторът. Предпоставка е съществуването в обществото на доминиращи връзки от типа покровител - клиент. В обичайния случай тези държави се създават от силна президентска власт, но Унгария с нейната парламентарна система е изключение. В нея партията-монополист печели от диспропорции в избирателната система и комбинира концентрацията на политическа власт със забогатяването на приемното политическо семейство. "Няма власт без имущество и няма забогатяване без власт", отбелязва Мадяр пред "Капитал". Той прави разлика с "хванатата" държава (captured state), където икономически интереси и олигарси завладяват някаква част от нея. "Мафиотската държава може да бъде определена като криминална държава, където самото правителство действа като криминална организация", посочва разликата Мадяр. То подчинява икономиката, като монополизира властта.
95.
DEEP STATE
21.08.2021 07:04:47
1
20
Насилствено натрапената на страната ни (през последните 10 години) неолиберална икономическа, социална и политическа система няма интерес от смяна на това статукво, защото сериозна група от криминални бизнесмени и политици печелят и то много. Какво значение имат на техния фон 5-те милиона бедняци на територията.
Страната ни е криминализирана и не е нужно да се случи поредното убийство, за да се установи това. Капацитетът на т.нар. български служби е, меко казано, под въпрос. Една значителна част от експертите бяха натикани в ъгъла. По въпроса за престъпността, корупцията и криминализацията на обществото обикновено се произнасят всякакви “специалисти”, които обикновено се занимават само с по един елемент от системата, без да са наясно, че става въпрос за система. Каквото ни е обществото, такава ни е и престъпността.
Ние сме се поставили в тази наведена поза от близо 30 години. Но през последните 10 г., откакто на власт дойдоха ГЕРБ, нещата съвсем се влошиха. Те разрушихма суверенитета на страната ни. Съгласиха се на всякакви форми на “концесия на западно-европейските си приятели” и резултатът е точно този, който закономерно виждаме. 
Според компетентни икономисти, укритите данъци в България са близо 50 млрд., т.е. това са несъбраните, пропуснатите, отклонените средства.
94.
Първите 7
21.08.2021 03:37:37
1
23
Гледали ли сте малко дете, седнало пред огледалото? Той се опитва да хване детето в огледалото, защото смята, че детето е „там отвън“. Ако не може да се хване, то обикаля и поглежда към задната част на огледалото - може би детето се крие там? Но от време на време то започва да знае, че то е това, което се отразява. И тогава той започва да чувства някаква приемственост: вчера беше същото лице, днес също същото лице в огледалото. Когато децата се загледат за първи път в огледалото, те се очароват от огледалото. Те не го напускат. Отиват отново и отново до огледалото. Да, казано ви е да уважавате себе си, защото не знаете кой сте. Казано ви е да се чувствате полезни, защото се чувствате безполезни. Казано ви е да се обичате, защото се мразите. И странното е, че иронията е, че същите хора са ви ВНУШИЛИ и двете неща. Същите хора първо ви карат да се чувствате безполезни; това е търговската тайна на всички църкви, на всички така наречени религии, на всички политически идеологии, на всички общества. Това е търговската тайна: първо те карат да се чувстваш безполезен - всяко дете се кара да се чувства безполезно. Казват му: „Освен ако не станеш това или онова, нямаш стойност“. Когато започне да се чувства безполезен, ние започваме да му казваме: „Чувствай се достоен, почувствай някаква стойност. Ако не можеш да се чувстваш достоен, животът ти е пропилян!" Първо му казваме да се мрази и да се самоотрича; всичко, което прави, е погрешно, затова започва да се мрази, защото не е красив човек. Родителите, учителите, свещениците, всички те са включени в тази ЛУДОСТ. Всяко дете е доведено до такова осъдително състояние, че започва да чувства: „Трябва да съм най -грозният човек на света, защото правя неща, които не трябва да се правят, и не правя неща, които трябва да се правят.“ И тогава един ден започваме да казваме на детето: „Защо не обичаш себе си?! Иначе как ще оцелееш? " Ние отнемаме всяко уважение от детето и когато то стане неуважително към себе си, започваме да му казваме да създаде уважение и да уважава другите. Това е толкова невротична ситуация! Всяко дете се ражда с голямо уважение към себе си. Всяко дете знае своята стойност, своята вътрешна стойност. Той не е достоен, защото е като НЯКОГО - той просто знае, че има стойност, защото Е. Това е достатъчно! И всяко дете обича себе си, уважава себе си. Ти си този луд човек, който го учи точно обратното. Първо унищожаваш всичко красиво в него, а след това започваш да рисуваш фалшива картина. Унищожете естествената красота и след това нарисувайте лицето му, направете го абсолютно фалшив. Но защо това се прави? - понеже само фалшиви хора могат да бъдат роби, само слепите хора могат да следват глупавите политици, само фалшиви хора могат да станат жертви на напълно невежи свещеници. Ако хората са истински, те не могат да бъдат експлоатирани и не могат да бъдат потискани.
93.
Мексико на Балканите
21.08.2021 02:56:11
0
21
Насилствено натрапената на страната ни (през последните 10 години) неолиберална икономическа, социална и политическа система няма интерес от смяна на това статукво, защото сериозна група от криминални бизнесмени и политици печелят и то много. Какво значение имат на техния фон 5-те милиона бедняци на територията.
Страната ни е криминализирана и не е нужно да се случи поредното убийство, за да се установи това. Капацитетът на т.нар. български служби е, меко казано, под въпрос. Една значителна част от експертите бяха натикани в ъгъла. По въпроса за престъпността, корупцията и криминализацията на обществото обикновено се произнасят всякакви “специалисти”, които обикновено се занимават само с по един елемент от системата, без да са наясно, че става въпрос за система. Каквото ни е обществото, такава ни е и престъпността.
Ние сме се поставили в тази наведена поза от близо 30 години. Но през последните 10 г., откакто на власт дойдоха ГЕРБ, нещата съвсем се влошиха. Те разрушихма суверенитета на страната ни. Съгласиха се на всякакви форми на “концесия на западно-европейските си приятели” и резултатът е точно този, който закономерно виждаме. 
Според компетентни икономисти, укритите данъци в България са близо 50 млрд., т.е. това са несъбраните, пропуснатите, отклонените средства.
92.
Дисфункционално фемили
21.08.2021 02:47:01
0
20
Една част от децата в прословутата пубертетна възраст започват да демонстрират протест срещу тази симбиотична връзка. Този протест често приема много социално неприемлива форма. Това са бягствата от вкъщи, бягствата от училище, психоактивните вещества, наркотиците. Този процес означава: “Аз искам да вземам решенията си сам! Искам да правя това, което аз смятам за добре!”. Това е вик за помощ: “Освободете ме от тази връзка!”. Това, което обикновено се случва тогава, е, че цялата вина отива върху детето. То е лошото, то е неблагодарното, „аз толкова съм се грижила за него”... Но това всъщност е нескъсаната пъпна връв. Родителят трябва да разбере, че когато детето му наближи пубертета, е абсолютно нормално той вече да не е на пиедестал. Той вече не е еталонът за поведение - на негово място застават връстниците. Понякога майките казват: “Той се събра с лоши деца!”. Няма лоши деца. Въпросът е каква е ценностната система на самото дете, което да може да прецени кое е добро и кое - лошо. Когато се подбира маргинално-криминална група, това означава: „Аз се чувствам зле, нека да отида при други, които се чувстват зле!”. И една от най-грешните стъпки на родителите е да обвиняват за това децата. Детето е синдром на недобре функционираща семейна система.
91.
Котето
21.08.2021 01:26:05
0
25
Изгрев бл.9.вх7 Петко Ковачев & Борис Добрев Въртят бяло на схема да не се правят ;)
90.
Hungry Ghost
21.08.2021 01:24:52
0
25
Нещастието е състояние на неосъзнатост. Ние сме нещастни защото не осъзнаваме какво вършим, не осъзнаваме какво мислим, какво чувстваме – постоянно сме в конфликт със себе си. Действията са в една посока, мислите – в друга, а чувствата – в трета. Разпадаме се отново и отново, ставаме на все повече парченца. Това е всъщност нещастието – губим интеграция, губим цялостност. Живеем по периферията на нашата същност, а не в центъра й. И е нормално живот, който не протича в хармония да е обречен на нещастие, на трагедии и страдания – той е просто товар. Най-много да направиш този живот поносим. И има хиляди измислени такива начини. Не само алкохола и наркотиците...
Трябва да се намери нещо, което да те накара да си още по-неосъзнат отколкото си сега, за да не усещаш повече нещастието. Нещо, с което да си крайно нечувствителен, някакъв интоксикант, някакъв наркотик, които да те потопи в пълно безсъзнание, и по този начин да забравиш за целия
гняв, пустота и тревожност.
Да, има зависимост към наркотиците, но има и зависимост към консуматорството, зависимост към секса, интернет, пазаруването, храната.
Будистите имат поверие за Гладните духове – същества с огромни празни кореми, слаби и изкривени вратове и малки усти, които нямат засищане, които просто не могат да запълнят празнотата в себе си. Всички ние в това общество сме гладни духове, всички ние носим в себе си тази празнота и толкова много от нас се опитват да я запълнят с външни средства - пристрастяването е свързано именно с опитите да запълним тази пустота отвън.
Има и друг фактор (за пристрастяването) - човешкият мозък, който е устроен така, че да си взаимодейства с околната среда, тоест, не е само генетично програмиран. Това означава, че заобикалящата среда, в която расте едно дете, на практика определя развитието на неговия мозък.
Ще ви разкажа за два експеримента с мишки. В първия вземаме мишка и слагаме в устата й храна. Тя ще я изяде - ще й се наслади и ще я погълне. Ако обаче сложим храната на няколко сантиметра от носа й, тя няма дори да се доближи до нея, по-скоро би умряла от глад, отколкото да я изяде. Защо? Защото рецепторите на мишката за хормон, отделян в мозъка, наречен допамин, са генетично притъпени.
Допаминът е стимулиращ и мотивиращ химикал, който се произвежда, когато сме развълнувани, ентусиазирани, пълни с енергия, когато откриваме или опитваме нещо ново, независимо дали става въпрос за храна или сексуален партньор. Без допамин ние нямаме мотивация.
Какво мислите, че получава пристрастеният? Когато взема кокаин, амфетамини или друг наркотик, той си набавя ударна доза допамин и въпросът е какво се случва в действителност с неговия мозък? Защото е мит, че наркотиците са пристрастяващи. Сами по себе си наркотиците не предизвикват пристрастяване, защото по-голямата част от хората, опитващи наркотици, никога не се пристрастяват. 
Така че въпросът е: защо някои хора са склонни към пристрастяване? Точно както храната не е пристрастяваща, но за някои хора е, пазаруването не е пристрастяващо, но за някои хора е, телевизията не е пристрастяваща, но за някои хора е. Въпросът е: на какво се дължи тази уязвимост?
И така, въпросът е: какво се случва с хората, че да имат нужда да си набавят тези химикали по изкуствен начин? Е, това, което се е случило, е следното: тъй като с тях е било злоупотребявано като деца, въпросните невронни мрежи не са се развили.  
Когато в човешкия живот още от съвсем ранна възраст липсва любов, липсва чувството за привързаност, тогава тези важни невронни мрежи просто не се развиват правилно. Когато децата растат в среда на насилие, те не се развиват правилно и мозъкът им става податлив – тук се намесват наркотиците.
Благодарение на тях те се чувстват нормални, те им носят облекчение на болката, те им помагат да чувстват любов.
Въпросът, който искам да задам, е ако можете да си обясните страданието на тези хора и как това страдание ги кара да търсят облекчение от болката в своите зависимости, какво ще кажете за хората, които им го причиняват? Към какво са пристрастени те? Пристрастени са към властта, пристрастени са към богатството, пристрастени са към това да притежават. Те искат да станат още по-велики. 
Когато се опитвах да разбера пристрастяването към властта, насочих вниманието си към най-могъщите хора в историята - Александър Велики, Наполеон, Хитлер, Чингис хан, Сталин. Защо властта им е била толкова необходима? При всички тях се наблюдават няколко много интересни подробности – физически те са били доста ниски мъже и не са били част от основното местно население.
Сталин е бил грузинец, а не руснак, Наполеон е бил корсиканец, а не французин, Александър Велики е бил македонец, а не грък, Хитлер е бил австриец, а не германец. Всичко това е свързано с реално чувство на несигурност и малоценност. Те са се нуждаели от властта, за да се почувстват по-добре със самите себе си, за да станат още по-големи, още по-могъщи. За да получат тази власт, те са били склонни да воюват и да убиват, само за да задържат своето могъщество. Разбира се, аз не твърдя, че само ниските хора са жадни за власт, но си струва да помислим върху тези примери.
Властта, пристрастяването към нея, някак винаги е свързано с празнотата, която се опитваме да запълним отвън. Наполеон, дори в изгнание на остров Света Елена, след като губи властта си, казва: "Обичам властта, обичам силата". Той не може да си представи себе си без власт, не намира смисъл да съществува, ако не разполага с власт.
Когато гледаме този пълен с толкова трудности свят, тази загиваща природа, глобалното затопляне, разрушението на океаните, е логично да се обърнем към хората с власт, за да променят нещата. Но хората с власт, съжалявам, че трябва да го кажа, много често са едни от най-празните хора в света и те не биха променили нищо за нас.
Ние трябва да открием светлината в себе си, трябва да открием светлината, която живее във всяко едно общество, да открием светлината в собствената си мъдрост, в собствената си съзидателност. Не можем да чакаме хората с власт да направят нещата по-добри за нас, защото те никога няма да го направят, ние трябва да го направим.
89.
Клиника на първия етаж
21.08.2021 00:57:42
1
26
Културата ни е съоръжила с умение да нормализираме провалите си - например като обвиняваме за тях някой друг, но не и успехите си, с които сякаш не знаем какво да правим. Затова провалът в България е легитимен, а успехът не е. Животът на много поколения в бедност, мизерия и несигурност възпитава една особена морална свитост, изразена в безутешната мъдрост “Много хубаво не е на хубаво”. Посланието е покъртително - не смей да се зарадваш, защото радостта ще ти донесе беда. Българите вярват, че щастието идва с парите, но не вярват, че парите идват с работа. Затова капанът на пазара ни е хванал само за единия крак, другият още е в капана на утопията. Ние обичаме да се самоопределяме като трудолюбив народ, но работохолизмът определено не е на почит. Най-свидната мечта по тези земи е внезапното забогатяване по чудодеен начин, например да открием огромни залежи от нефт и газ в Черно море и изведнъж всички да заживеем като в Кувейт, или да ни споходи някакъв друг колективен рахат. Част от българите продължават да се оглеждат за нов политически спасител, който да ни поведе вкупом към охолно и безгрижно бъдеще. По-голямата част обаче са се простили с надеждата за колективно спасение и гледат да се спасяват поединично. Затова с мрачно упорство търкат билетчета от лотарията с надежда да ги огрее късметът. Не бих се изненадал, ако онова, което социолозите са регистрирали като оптимизъм, е всъщност непомръкващата вяра в окончателното билетче. В България наистина има изразено усещане за разпад на общността, включително на малките интимни общности. След вълната от нетърпимост към чужденците, която беше подхранвана с политически цели, сега наблюдавам нарастваща раздразнителност и нетърпимост към най-близките - от членовете на семейството през приятелските групи до обществените движения и политическите организации. Хора, които доскоро са били неразделни, изведнъж се смразяват, започват да се нападат, нараняват, хейтят и охулват, сякаш са си загубили ума. Изглежда като остра криза на модела на социално свързване. От гледна точка на социалния капитал ние сме в преход между два режима на свързване - родово племенната солидарност, която налага двойни стандарти и подхранва корупцията, клиентелизма и вулгарния национализъм, и модерния тип свързване в общности и организации на базата на споделени ценности и договорени интереси, което трудно си пробива път в нашето фамилистко общество, пронизано от кланово-семейни връзки. Това преходно състояние, известно като аномия, е нестабилно и може да отключи разрушителна дезинтеграция конфликти, и регрес към примитивни форми на групов живот.
88.
Батак
21.08.2021 00:40:50
1
13
Пак всички са 20 и годишни фитнес батки ха ха смях .
87.
98
21.08.2021 00:23:51
0
11
Жибера човека на Пехо ???? Кога в един блок живеят полицията са праят на луди
86.
Nnn
20.08.2021 23:36:19
0
2
Коя е компанията на Николай??
85.
Уу
20.08.2021 23:35:26
2
1
Всички са големи гангстери в кометарите ама като им пляснат по един шамар бягат в полицията
84.
Прфф
20.08.2021 22:09:41
17
14
Бяхахахаххаха много смешно как сред обичайните коментари има някакъв тежък сектант с мааазните, дълги и промити комемтари
83.
Началото
20.08.2021 21:21:19
1
26
Ембрионът вижда света по начин, по който го вижда майката, и реагира с нейните емоции и реакции – точно така, както го прави и тя. Каквото преживява майката – абсолютно същото преживява и ембрионът, в пълния му спектър и сила!
Майката не предава към бебето си само хранителни вещества, а още и информация. Доказано е, че пренаталният период оформя интелектуалните способности бебето в следното съотношение: 48% от гените, и 52% от средата.
Минимум 52% от вашето съзнателно същество се оформя от мислите, чувствата, настроенията, емоциите, преживяванията, вярванията, убежденията на вашата майка.
Ембрионът се осланя на това, което усеща чрез майка си, и адаптира физиологията си спрямо това, което вижда. Ако тя живее в страх, няма да предава на плода хормони на растеж, а хормони на страх и защита. Това така ще промени генетиката и физиологията на този плод, че когато се роди, това дете ще е програмирано да живее в страх. Простият факт, който науката доказва е, че “недоразвитият” ембрион е напълно съзнателен, и адаптира, и изгражда биологията си на базата на възприятието, което преживява. До такава степен е определящо какво преживява ембрионът през тези 9 месеца, че в този период се залагат “бомби със закъснител” като зависимостите към наркотици , алкохол , хазарт и др.
82.
PLAYLIFE
20.08.2021 21:19:22
0
24
Какво значи да живееш чужд живот?
Да живееш живота, който ти описват светът, близките, обществото, но който е в пълен разрез с твоята същност. Ако изобщо знаеш коя е твоята същност. Да живееш чужд живот е да вървиш по матричния шаблон. Това е коловоз, жп линия, която води съдбата ти по предсказуема траектория. Ще минеш покрай много познати гари, по които са минали родителите ти, познатите ти, всички останали, и ще завършиш в глуха линия – смъртта. А дотогава живеенето ще е заменено от страха – от промяната, от непознатото, от “риска” да си разЛичност.
81.
zapoznat
20.08.2021 18:36:09
0
13
ami toshko sexa koga? celiq grad go znae
80.
xxx
20.08.2021 18:29:49
1
14
cqlata kompaniq na nikolai (jenata) chonata sa dilari
79.
Малиии
20.08.2021 17:40:14
0
4
Е ми тъй кат няма монопол . Ми ся кой ще друса курортистите Митьо. Магаре и там други тем подобни Странджански нерегистрирани ко чакате отвори се нов пазар.
78.
Пънев
20.08.2021 16:34:34
0
5
Руснак насили 11-годишно момиченце в басейн в Хисаря...Тея капути ко да им гледам.Съд и в затвора,аман от мОтри и разни други примати в Бургас и района.
77.
*********
20.08.2021 16:18:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
76.
Николай Иванов
20.08.2021 16:15:40
2
16
Az pak si kupih coca ot Nikolav kato bqh v sozopol na edin klub. Iskam da dam info v mvr v sozopol ili burgas trqbva da otida?
75.
info
20.08.2021 16:12:58
2
20
tretoto momche na snimkata mi e predlagalo da si kupq kokain dokato sme bili na plaja v chernomorec na zavedenie durjeshese na naglo vse edno durji policiata i predlagashe na bara vse edno e voda qvno ne si e platil taksata spokoistvie
74.
запознат
20.08.2021 16:11:25
1
19
Николай продава кокайн по черноморието от години време беше дано да влезе в затвора
73.
Chonata
20.08.2021 16:09:56
1
19
Nikolai taq shmatka model se misli za pablo escobar s 5 grama bqlo na plikcheta vkarvaite go toq klishar
72.
До Владо кузов
20.08.2021 15:40:19
0
5
Защо мислиш че никой не ги познава, а ако е точно обратното и съм се убедил че е сериозен гангстер, как да не е, смила ги от бой, има поне 30 40 изсипани от него, и то само такива отбрани хора, целия град има респект от него, особено като го видели гол до кръста този титан, кандидат културрист 100%първо място категория, тежка жена, пичччч Владо щом говориш така за такъв убитак не те чака нищо хубаво в живота, виждам ти преценката, тежка олигофрения те гони!
71.
*********
20.08.2021 15:34:10
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
70.
Николай Маринов
20.08.2021 15:20:31
1
13
Честити на печелившите! Най-жестоката строгост на закона за такива мекерета. Но както се вижда те и доста други дилъри прибраха от Черномрец, и след няколко месеца ги пуснаха. Как после хората с малко мозък в главата да имат респект от законите в България!? Да полежат няколко годинки да им дойде акъла в главата ...ама надали. В Черноморец е геройство да те арестува полициата или да лежиш в зандана.
69.
До Емигрант
20.08.2021 14:51:50
0
15
Те и пеят кат тях
68.
Емигрант
20.08.2021 14:41:00
0
15
Определено тези момчета не са като тримата класици - Бетовен, Моцарт и Бах, обаче имат класически бургаски вид.
67.
Местен кестен
20.08.2021 14:37:44
1
25
Николайчо е див селянин мега комплексиран и грозен. Продава евтино бяло мега боклук от София зарежда всички го знаят. Галин женското личице дърт чикиджия от едно време гледа жмелове. И него всички го знаят. Бахти смешниците прости.
66.
Владо Кузов
20.08.2021 14:17:22
19
2
Недейте да храните хората без да ги познавате мишкиии Николайчо е тарикат вие сте мишки
65.
Евгени
20.08.2021 13:59:26
0
22
Никито този стабиляга как го залавят, как въобще имат смелостта да пипнат този гангстер,това е удара на годината, та въпроса ми е при акцията се напика или насра?
64.
Шишо Бакшишо
20.08.2021 13:52:59
0
26
Българинът не се е отървал от културата на агонизиращ патриархат. Това е култура, според която единственото важно нещо е аз и моите роднини да живеем добре и няма значение какво става с другите - с гетата, с общността и публичния свят. Важно е нашите деца да живеят по начина, по който ние вярваме. Това е патриархатът. Всичко останало – корупцията, безхаберието, лошото функциониране на институциите и масовата миграция на младите - е без значение. Ами ние ще ги прогоним, но няма да се променим. Когато обаче стане въпрос за другите, които са от другата страна на дувара, на реката, от другата страна на пътя, там няма никакво значение какво се случва. Това е генерализираната безотговорност към това общество. Ние успяваме да се свържем само с нашите роднини и нашата махала. Това е една култура на агонизиращ патриархат. Известна е в науката като аморален фамилизъм. По-развитите и напреднали хора са в състояние да направят идентификация с определена по-голяма група, с нация, с племе, с род, дори с политическа партия. Докато в малките и деградирали общности връзката е само между мен и най-близките. Ние живеем като в средновековието, на кланове. Когато деградацията стигне до дъното, тогава се разпадат и най-близките семейни връзки и се появява перверзия на патриархата. Българите са все още патриархални. Но те по-скоро контролират децата си през грижа. Типичното българско семейство е доста обгрижващо, контролиращо, доста посесивно – излъчващо сигнали, че притежава децата си. И тук е неговата голяма драма, защото в един свободен и отворен свят рано или късно децата скъсват синджира и обикновено избягват някъде в Европа.
63.
До Мария
20.08.2021 13:49:21
1
25
Я се успокой, миндил. Няма да ти се вдигне рейтинга сред псевдо гангстерите, задето ги защитаваш тук тези балъци. Николайчо, горкия, е по-страхлив от сърна случайно изскочила на пътя. Вземи си намери истинска работа, вместо да чакаш псевдо гангстери да те спонсорират и да ти разхождат г*за с БМВ-та 13та употреба. Жалка картинка...
62.
Restart
20.08.2021 13:32:47
0
26
В първия етап технологията беше на превръщане на властта в собственост. Като че ли този етап беше успешен и логично да започне вторият, а той е превръщане на собствеността във власт. Олигархичният модел няма по-добро обяснение от това, че собствеността директно манипулира властта. Днешната политическа система в България е олигархична. Олигархията е ужасяваща, но закономерна стъпка или спирка по пътя на развитието на българската политика. Вертикалните лифтове в обществото не работят, а стълбищата, по които можеш да се изкачиш, са блокирани и няма път нагоре без торба пари. Българският елит вече е навлязъл в последната си фаза и нито той ще може да живее с това общество, нито това общество ще може да живее с днешния политически елит. Целият въпрос, на езика на политическата технология, е как да се отворят и да се активират вертикалните лифтове в българското общество - как да живеем, ако не сме хубавици или нямаме торба с пари. България е поставена на външно управление, което се осъществява на терена на българската държавност чрез български функционери, "но те са благословени, те са миропомазани от няколко най-важни посолства": "Не можеш да бъдеш министър на финансите, министър на отбраната, на външните работи и министър-председател, ако не си получил патент от едно ръководно посолство, пък и другите посолства е добре да са съгласни. Политическата система на България лека-полека си отива пред очите ни и ще стигне до задънената си улица. Тя е навлязла в най-ужасната си криза за последните 30 години.
61.
Мария
20.08.2021 12:55:19
15
1
В тия сайтчета , освен анонимно да хейтите друго не ви се отдава .. Я пробвайте пак с официалните си имена или най нямате топки за това.. Всички знаем че в тия жълтини винаги ае преувеличава.. Николай е готин пич, на който може да се разчита и не е путка в никакъв случай , така че айде намирайте си друго занимание вместо да бълвате негативи само тук комплексирани въздухарчета
60.
Гадта
20.08.2021 12:50:48
1
12
Имат много гадно бяло
59.
Свободен Пазар На Хора Стоки и Капитали
20.08.2021 12:47:17
1
25
Правителството – съдейки по изтеклите сведения за неговия състав и неговия премиер, ще има няколко основни задачи: приватизиране и концесиониране, сваляне на условията на България за членството на Северна Македония в ЕС, признаване на третия пол и вкарване на България в ускорени подготвителни действия за предстоящия въоръжен конфликт между Русия и силите на НАТО в нашата част на света.
58.
Бай Ставри
20.08.2021 12:39:48
1
17
Тия деца защо така се разплакаха,когато ги натръшкаха ченгетата?
Уж корави,пък реваха като жени...
57.
;)
20.08.2021 12:13:04
20
0
Може да е всякакъв ,но със сигурност е повече мъжкар от всиките тука взети заедно ,дето знаете само да пишете коментари анонимно .. комплексарчета
56.
*********
20.08.2021 12:08:19
12
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
55.
...
20.08.2021 12:04:28
7
0
Всички тук сте пълни смешници
54.
Васко
20.08.2021 12:00:23
1
21
Като им гледам сега снимките ми става смешно защото единият се напика другият трепереше като лист а третият се разрева!Тъпо е да им качвате тези снимки в предвид,че се насраха като ги натръшкаха
53.
Пехо
20.08.2021 11:44:36
2
20
Пехо не ти е хубаво бялото да знаеш
52.
Някой
20.08.2021 11:16:40
1
12
И тримата стават за мандръцане. Още докато не са много охлабени отзад.
51.
Илиян Ушанката
20.08.2021 11:09:55
2
19
Аз отдавна съм докладвал на мойте хора в Първо но неправят нищо по въпроса Илко е по вътрешен от мен
50.
Ушев
20.08.2021 10:56:08
1
19
Илко паскалев кога има плантаций със трева всяка година си прибира реколтата и прибира килограми и никой нищо но полицията се занимава със диларчета за по една две цигарки колко да ви казваме
49.
Кольо сестрата
20.08.2021 10:36:43
1
14
Не знаех че му викан чоната....много е страхлив това знам.
48.
До анонимен
20.08.2021 10:34:51
0
12
Ей гаден дилар ща смачкам наркоман
47.
Анонимен
20.08.2021 09:37:36
3
4
Хайде сега всички наркомани утрепки им е времето да си пишат коментарчетата комплексирани
46.
Тито
20.08.2021 08:22:56
1
14
Меден Рудник докато 4рпу е объркано росен-джанго пт 71 блок готви и продава пико
45.
Пешо
20.08.2021 07:58:48
1
17
Чакаме да напишете че след 24 часа са на свобода. Като тези заслужават да изгният в затвора
44.
Веско
20.08.2021 06:28:56
3
15
Малии ама те големи престъпници бре имали кока растения и газов пищов Ай сиктир :))))))))
43.
info
19.08.2021 23:40:44
2
26
nikolai chonata na 30 godini mi prodava polovinki bqlo takiva utrepki v zatvora
42.
Chonata
19.08.2021 23:39:55
1
17
a taka chonata toq dilar na bqlo da vliza v zatvora
41.
Гост в Созопол
19.08.2021 23:21:42
3
34
Николайчоооо душицо мамина добре, че пред бар Хелп те спасиха охраните , че гласчето така ти трепереше неможа да си кажеш лафа и накрая млъкна и се изплаши че щяхме да го напрайм водолаз набързо
40.
...
19.08.2021 23:01:36
6
46
България има трагична историческа съдба, толкова трагична, че ми се струва като да да няма вече бъдеще. Още от Българското Възраждане, а после с Освобождението и след него ние се лашкаме ту в западна, ту в източна геополитическа орбита, защото сме географски и исторически на разлома, на ръба на две цивилизация ( е да, Русия Е също цивилизация). И гравитираме към тази, която в момента е по силна. Случило се е така, че винаги, ама винаги, сме се оказвали на губещата страна. Пржевяхме национална катастрофа с Фердинад, разграбиха ни земите, преживяхме национална катастрофа с Борис, преживяхме национална катастрофа с 9 септември, още една с 10 ноември...И прочутият "цивилизационен избор" май никога не е бил наш. От най големия народ на Балканите сме се свили до ( може би) 7 милиона, на практика 5. В рамките на моя живот, през 70те, имахме промишленост съизмерима с тази на Гърция и Турция комбинирани. През 80те бяхме около 9 милиона, гърците също там някъде, сега те са 11, ние сме 7 и по малко. В рамките на едно поколение! Всяка смяна на орбитата води до унищожаване на елита и появата на нов. И все по дребен, все по неугледен, все по шантав. Прозападникът Стамболов и проруският Каравелов са титани невероятни, независимо от политическите си различия. Борис 3ти е с класи над сина си Симеончо. До 9 септемврити елитите издребняват, след това съвсем, а след 10 ти не се виждат. И при все това Тато е класи над аватара си Боеко. След 10ти сривът на елитите е въобще тотален. И отново, и при все това, крайно недобвания от мен Костов е много повече политик от , да речем, Станишев. За Боеко пъдаря и боекоборците ИТН и ИБНИ не ми се говори, единия сикаджия, другите откровени палячоци, шутове някакви. И всичите такива около тях, незаисимо от цвят и принадлежност. Полседните 70 години вървим по линията дикататор - цар-пъдар - шут. Деградация му викат на това. Пълна деградация. На елитите и , уви, на народа, който ги поражда и полива.
39.
Полицай
19.08.2021 22:51:41
1
50
Ние задържаме дрогата, синовете ни я придават на децата.
38.
Хитлера
19.08.2021 22:48:18
4
29
малки кукерландчета, ако имаше казарма щяхте да видите вий т
марихуаната или кокаина, колко бой щяхте да изядате, чинии да мийте и карали да давате, не сега да ми се правите на гангстер чета, по два шамара и ще се нааакате, ама днешното модерно време много се мислят за филмови герои!
37.
Баян магесника
19.08.2021 22:39:12
3
66
Еми ако беше син на действащ минцифай нямаше да го барнат Ама той на бивш
36.
след олигархията в България следва диктатура
19.08.2021 22:39:03
1
38
Диктатурата обаче няма да се нарича така, а ще се нарича режим на ред, твърда ръка на закона и творческо спокойствие в политически и икономически план. ... Когато диктатурата е отвътре - откъм обществото - тя не се възприема като непрекъснато пребиване с бухалки, а като спокойствие и ситуация, при която бизнесът има възможност да се развива. ... България преживява някакво безвремие. Това е така, защото усещането за безвремие идва от паузата, от липсата на бързи промени в смисъла на ситуацията. Когато стават всякакви ужким важни неща, но щом продължава усещането за безвремие, то значи, че важните неща са по-скоро безсмислени. „Някой си Платон“ обосновано твърди, че след олигархията идват времената на диктатурата. Диктатурата е това, което Шпенглер очаква да настъпи в Европа, нали сега е модерно да се говори за Залеза на Запада по името на известната книга на Освалд Шпенглер. Хората, които говорят за това, просто не са чели втория том, където е разкрита тайната на залеза - там се говори, че Европа очаква своите Цезари. Диктаторът може да бъде ненавиждан, или обичан, но не може да бъде подиграван. Т. е. българската диктатура все още чука на вратата. Когато олигархията е изморена и не може повече да се възпроизвежда чрез серия от избори или дори чрез два избора, както е напът да стане в България, очаквам българските богати хора отново да не могат да се договорят. Имаме несъгласие на българските политически субекти, на невъзможност да се договорят, те са перпендикулярни на всички други - вижда се в парламента - един с един не е съгласен - това е израз на невъзможността на властните много богати българи днес да стигнат до някаква уравнителна общоприемлива формула. Когато това продължи с още едни избори, тогава ще дойде времето на българския диктатор. Нашата представа за диктатор е окепазена от либералната ни пишман идеология. Говоря не за диктатори от типа на Сталин и Хитлер, а за диктатори от рода на Хуан Перон, Алберто Фухимори, Фулхенсио Батиста... Нима римските Цезари не са били диктатори - тяхното право да бъдат диктатори, е било обосновано в римските правила на държавен живот. Така че, на вратата всеки момент ще почука българската диктатура, която ние може и да не възприемем като диктатура. Но да се върнем към умората - българите са не толкова уморени, колкото са досадени, но няма да има спокойствие от тези избори и от следващите, които се задават. Чувството за безвремие ще бъде заменено от това, че стават съдбовни неща и то само за една-две-три нощи. Политиците от своя страна ще трябва да се приспособят, като повечето от тях ще изтекат в канализацията на историята. Страната ни има още сили да се развива. Но не съм и оптимист. Светът, Балканите, Европа са на прага на голяма война, ако успее да се избегне като при Карибската криза, ще е голям успех. На ръба на своите възможности сме. Това е състоянието на едно катастрофирало общество - катастрофирало политически и социокултурно. Но не бива да губим надежда. Пътят към надеждата минава през осмислянето на катастрофалните резултати на последните десетилетия..
35.
Търтея
19.08.2021 22:34:21
1
8
Дами и госпожа, да попитам като ви влезе сапун в оная работа и почне да щипе яко, как решавате проблема?
Благодаря предварително
34.
Гаменчиту
19.08.2021 22:31:37
0
19
Тез Владко от Възраждане ги издаде и много други издаде пак той.Половината град лежи заради него.
33.
Гетото
19.08.2021 22:25:24
1
35
България се намира в точка на незавръщане метафорично казано. Точка на незавръщане е, когато сноп от различни по своя характер събития, разразнопорядкови в един момент се събират в една точка, след което системата преминава в друго качество или престава да съществува като система. Връзката е пряка, който контролира настоящето, определя и миналото, а така и бъдещето. На пръв поглед несъвместими неща, а всъщност са абсолютно съвместими, две страни на един и същ процес – превръщането на народа в стадо за по-лесна манипулация. Проблемът на българските елити е, че са исторически плазмодии. Единственото, в което са убедени е, че трябва да бъдат на върха на хранителната верига - и преди, и сега. В предверието на едно от най-големите исторически изпитания сме - дали ще ни има като нация, като България. Светът влиза в тежки форми на турболенции. "Разбивате нацията на общности, правите една мозайка, а след това правите много лесно от това нещо стадо. Стадото лесно се управлява – лишавате го от памет, и метафорично…Такава борба за мир ще падне, че камък върху камък няма да остане.
32.
Държавна Сигурност
19.08.2021 22:14:42
3
34
Хората в културата на бедността имат силно чувство на маргиналност, безпомощност, зависимост, непринадлежност. Те са като извънземни в собствената си страна, убедени, че съществуващите институции не обслужват техните интереси и нужди. Заедно с това чувство на безсилие е широко разпространено чувство за малоценност, за лична недостойност. Това важи за жителите на бедните квартали на Мексико сити, които не съставляват отделен етнически или расова група и не страдат от расова дискриминация. В Съединени щати културата на бедността на негрите има допълнителния недостатък на расовата дискриминация.

Хората с култура на бедност имат много малко чувство за история. Те са маргинален народ, който познава само собствените си проблеми, своите местни условия, своя квартал, своя начин на живот. Обикновено те нямат нито знания, нито визия, нито идеология да видят приликите между техните проблеми и тези на други като тях другаде по света. С други думи, те не са съзнателно в клас, въпреки че те наистина са много чувствителни към разликите в статуса. Когато бедните станат класово съзнателни или членове на профсъюзни организации, или когато възприемат интернационалистичен възглед за света, според мен те вече не са част от културата на бедността, въпреки че все още могат да бъдат отчаяно бедни.
31.
.....
19.08.2021 22:09:00
1
8
Лихварчето къде е
30.
I'm
19.08.2021 22:08:56
1
10
Правте ги уши, после жени и да се свършва!
29.
Сметище 2021
19.08.2021 21:49:14
3
44
През 2021 г. са внесени на отпадъци за рециклиране от:
- следните страни от ЕС: Австрия, Малта, Белгия, Нидерландия, Германия, Полша, Гърция, Дания, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Унгария, Италия, Франция, Хърватия и Чехия.
- следните страни извън ЕС: Албания, Швейцария, Северна Македония, Сърбия, Великобритания, Китай, Саудитска Арабия, Босна и Херцеговина, Сингапур, Турция, Норвегия, Ливан, Украйна и Катар. Общо количество внесени опасни отпадъци за периода от 1 януари до 31 май е 14 431.358 тона.
28.
Jelqzko gibonq
19.08.2021 21:41:15
1
11
Nataliaaaaa obicham te
27.
Хммм
19.08.2021 21:27:23
2
33
Започнете с полицаите и после наркоманчетата.Иначе няма смисъл.
26.
...
19.08.2021 21:11:30
8
15
Доста недостоверна информация, те флагман са си доста изостанала медия!
25.
Боклуци
19.08.2021 21:06:29
0
18
Колкото искаш, особено по морето. Само, че нещо пак ви убягва господа специални акции.. от къде ги взеха тези дроги? Кажете моля големите риби? Тези глупости вече сме го слушали.. нещо за канала и за Меден Рудник има ли? Софиянци пазят там , да не се месим, а?
24.
Брус ли
19.08.2021 20:59:45
3
21
Тримата паляка ги бахме със Сали вгзъ. Много се радваха и после отидаха на зангадор.
23.
*********
19.08.2021 20:30:16
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
за
19.08.2021 20:30:03
6
38
Млади хора правете наркотици продавайте взимайте така по-бързо ще се отървем от паразиди като вас!И без това и чеп за зеле не ставате!И помнете мотото на гангстерите живей бързо умри млад хахах! Успех!Старт
21.
Гаргата
19.08.2021 20:12:51
3
44
Тя цялата бургашка утрепана полиция работи за най-тъпите и утрепани престъпници на областта.
20.
Гальо
19.08.2021 20:11:48
1
23
Няма лев, брат! Искам айфон, ма не ми стигна лев о за това взех ретро айфон от олх
19.
Капитана
19.08.2021 20:11:14
5
25
Големи боклуци, измет само затвора ще ги оправи, да серат в кофата 5 години
18.
бъзикате се
19.08.2021 20:07:16
0
11
ама така се почва.. 3 уж тъпи ареста... после опг и на векилски.. Хванат ли ушевите от руп- то е ок всичко, ама Тея прндели от дирекцията метнат ли те не е добре
17.
Кольо сестрата
19.08.2021 20:05:42
2
15
Оная хубавата путка сега кой?
16.
Хаха
19.08.2021 20:04:41
1
35
Тва да си дилър е наи смешното и жалко . Тоя в дясно говедо насрано
15.
Голямата Картинка
19.08.2021 19:56:58
0
47
Правителството на Северна Македония одобри законопроект за контрол на наркотичните и психотропните вещества, който трябва да позволи износ на канабис.
Според правителственото прессъобщение предложението позволява износ на сушен канабис за медицински цели, като позволява на производителите на канабис да предлагат вече произведени количества от продукта на пазарите в Европа и извън нея.
Износът на марихуана от Македония ще се извършва в съответствие с международните конвенции и европейското законодателство
14.
Do Tsatsata
19.08.2021 19:52:24
3
15
Hqhaha nqkoi mai izobshto ne e na qsno s delata... Sajelqvam dechko no ne e taka :)
13.
Мноо ясно
19.08.2021 19:49:35
1
36
Какъвто бащата, такъв и сина
12.
Tsatsata
19.08.2021 19:44:19
16
29
Газов пистолет нерегистриран-глоба 500 лв...
Няколко пакетчета наркотик - за лична употреба....
Сушена трева за чай не са знаели , че е забранена...
Няколкото растения с различна височина ?! Е, всеки си гледа растения у дома, колкото ги полива , толкова ще растат ...
Цялата работа , заедно с адвоката я им излезе 2000 лв , я не !
11.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
19.08.2021 19:42:06
2
62
Животът не слуша твоята логика; той си върви необезпокояван по своя път. Ти трябва да слушаш живота, него не го интересува логиката ти.Този, който е готов да предприеме изследването, наречено истина, трябва да бъде готов да върши много грешки, неправилни неща – трябва да може да рискува.
Страхът е този, който те прави роб – твоят страх. Когато си безстрашен, вече не си роб; всъщност, твоят страх е това, което те кара да правиш другите роби, преди те да могат да се опитат да те заробят. Върши колкото се може повече грешки, като помниш само едно нещо: никога не извършвай една грешка два пъти. И така ще израстваш.Трябва да живеете така, че да осъществите докрай възможността да се радвате на живота. Извличайте от всеки миг възможно най-голямата наслада, цялото възможно щастие, за да не съжалявате после: “Ето, този миг отлетя, а аз не можах да се възползвам от него.” Утрешният ден не съществува. Винаги е днес – неизменно и завинаги днес. Съществува единствено настоящият момент. Уловете го. Извлечете от него всичко възможно. Просто миналото ще престане да оставя във вас своите следи. Само неизживените мигове от миналото могат да се превърнат в тежко бреме за вашата психика. Позволете ми да повторя още веднъж – мигновенията, които не сте изживели, а сте могли да изживеете докрай; начинанията, които са могли да процъфтят, но са оставили недоразвити; песните които сте могли да изпеете, но са останали дълбоко във вас поради някаква глупава причина и не са изпети докрай… Само неизживяното минало се превръща в огромна тежест за духа. И с всеки изминал ден тя става все по-страшна и непосилна. Затова старците стават все по-раздразнителни. Те не са виновни. Не могат да осъзнаят защо всичко ги дразни, защо все нещо им е криво и нищо не ги радва, докато на другите им е весело, децата около тях пеят, танцуват, скачат и се радват на живота, а те самите търсят спокойствието на тишината… Защото всичко това за тях вече е отминало.
Става дума за съвсем просто психологическо явление – тормози ги неизживеният докрай живот, тяхното минало. Неизживяното детство се обажда някъде дълбоко, когато гледат как децата наоколо танцуват. Нещо им е попречило да изживеят детството си пълноценно, нещо им е попречило да танцуват, когато са бил деца – може би родителите, по-големите братя или сестри, или самите те по някакви причини са се въздържали от криворазбрано уважение към по-възрастните. Може би са ги представяли на съседите с думите: “Вижте го колко е кротък и тихичък, не прави пакости и не досажда.” На времето това било напълно достатъчно да удовлетвори егото му. Но детството му така и си останало неизживяно. И на стари години човек усеща това и не може да търпи щастливи деца около себе си. Това, от което го боли, е всъщност неизживяното детство. То е оставило в него незарастваща рана.
Колко рани носи в себе си човек… Хиляди една след друга. Колко мигновения в живота си сте оставили неизживени? Човек не се появява на белия свят с написана на челото си съдба. Можеш да отидеш при някой хирург и да го помолиш да види какво има в главата ти. Там няма нищо написано, не е написано нищо и в линиите на дланта ти.
Човек идва на белия свят като съвършено чиста, все още ненаписана, отворена книга.
Ти си този, който пише собствената си съдба, никой друг не прави това вместо теб. Кой би могъл да го направи? Как ще стане? И защо?
Човек идва на света като цялост от неосъществени потенциални възможности. И единствено той определя своята съдба. Всеки трябва да осъществи сам себе си.
Никой не се ражда с наготово изградена личност. Човекът се ражда също като семето, покълнало в земята и умира също като него. Но междувременно израства и цъфти цвете или дърво…
А цветето и дървото раждат милиони семена. Разбирате ли какво имам предвид под изобилие и богатство на съществуването? Едно семе може да обвие в зеленина цялата земя, цялата вселена… Земята не е нищо в сравнение с вселената! Едно единствено семенце… Какви потенциални възможности се крият в едно мъничко семенце! Но човек може да го скрие в сейфа или в банковата си сметка и да мисли, че живее нещо, което изобщо не е живот.
Аз съм за богатството във всичките му възможни форми. Не бива да забравяте, че богатството е възможно само ако допуснете неговото многообразие. Човекът е една хармонична цялост. Всичко в него е свързано. Не можеш да унищожиш нещо за сметка на друго, така въздействаш върху цялата система – можеш да я накърниш, но можеш и да я развиеш. Трябва да осъзнаеш, че си неделима цялост.
Затова живей, и живей пълноценно! Запали факлата на живота си и от двете страни. Само тогава можеш да си отидеш от този свят с усмивка и в блаженство.
10.
Lefski 1994
19.08.2021 19:38:30
5
33
Otnovo tupi lefskari pruskashti prahchetai treva za sofiq lapad. V pomorie sashto gi ima ama kato vidqt chorbari vlizat v moreto da pluvat
9.
рочата
19.08.2021 19:29:20
1
14
Чакам коментара на Салито
8.
тия измислени дилърчета
19.08.2021 19:25:30
0
42
не разбраха че покрай избори и нови управници трябва да се покриват...ебеси смешниците прости...уж са голяма работа а са едноклетъчни
7.
ккк
19.08.2021 19:18:10
0
10
клош
6.
Вер
19.08.2021 19:16:30
0
16
В гъзу ся
5.
123
19.08.2021 19:15:33
1
19
Крушката си има опашка, но този път гнила...
4.
Запознат
19.08.2021 19:09:31
2
46
Кольо и дългия са дребни риби.
3.
Боби
19.08.2021 19:09:17
2
39
Шматки.
2.
?
19.08.2021 19:05:39
5
84
има ли някой в тая полиция който да не е свързан с престъпния свят
1.
Батката
19.08.2021 19:04:32
2
51
Боклуци
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори