×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Криминоген оскверни храм „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас, краде медни орнаменти от кубетата


Криминоген оскверни храм „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас, краде медни орнаменти от кубетата
Мишо Русев се качвал на покрива по скелето на работниците и за два месеца демонтирал почти всичко, що е от скъпия метал
16 Август 2021, Понеделник, 21:17 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

Мишо Русев от ул. „Тамара“ извършвал светотатство в продължение на месеци

Криминално проявен мъж от ул. “Тамара” в кв. Победа оскверни църквата „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас. 37-годишният Мишо Русев проявил изключителна наглост, като се покатерил чак на покрива по скелето, с помощта на което работниците реставрират светинята. Така прескачайки по кубетата на храма той свалил колкото успял от медните орнаменти и улуци, поставени за отводняването на покривната конструкция.

Репортер на Флагман.бг днес извърши проверка на мястото. Работниците разказаха, че липсват голяма част от медните съоръжения, които са на доста сериозна стойност. В района все още не са поставени и камери за видеонаблюдение, които са предвидени в проекта за реконструкция на храма.

Така на полицаите се наложило да дебнат два месеца, за да хванат в крачка крадеца. Мишо дошъл за поредния си удар на покрива на храма, но бил сгащен от служители от Първо Районно управление – Бургас.

Мишо Русев направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава.

Това са медните улуци, които харесали на Мишо

 

Това е едно от местата, където ще бъдат поставени видеокамери
Обикновените улуци не представлявали интерес за рома

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
15
Коментара по темата
15.
Цяло лято уж ремонт на църквата
17.08.2021 14:28:41
0
4
а видим резултат още няма!
Мотат се двама работника? Докога?
Също като Концертна зала, която отдавна трябваше да е открита и да има концерти, но май ще чакаме края на мандата на Митко Николов!
14.
Този Мишо
17.08.2021 09:12:04
1
9
за назидание да го обесят на големия кръст на централния купол - като гледам как е изкривена горната му част, мангалът сякаш и него се опитвал да кърти!
Време е циганите да бъдат експортирани към Индия!
13.
оффф...
17.08.2021 08:51:44
0
11
Цели два месеца крадец демонтира покрив пред очите на бургаските полицаи, които го "дебнат", но не могат да го видят.

Това някакъв виц ли е или наистина бургаските полицаи могат само да вземат пари?
12.
Иван
17.08.2021 07:50:06
2
13
България щеше да е прекрасно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.
11.
Бургазлийка
17.08.2021 07:03:44
0
14
Добре, че са го хванали полицаите! Много им стана на циганетата - крадат, просят вместо да се хванат на работа и после се жалват от расизъм!
10.
Винкелу
17.08.2021 01:30:23
0
12
Ако бях го видял щеше да полети от скелето като при нещастен случай…Господ ме запазил…
9.
Станислава Иванова
16.08.2021 22:30:48
1
20
Благодаря на разследващите случая. Професионализмът им разкри едно безотговорно посегателство над светата обител. Страшното не беше само липсата на обшивките и улуците но бяха застрашени и ценните стенописи по куполите на храма! Благодаря ви !
8.
Роузи
16.08.2021 22:29:10
9
10
Да не се притесняват. Бог няма да ги накаже. Те не крадат те си берат . Там на небето развитите цивилизации наричат църквите и джамиите вертепи търговски центрове.
7.
Айде пак
16.08.2021 22:18:32
2
8
да покажем 11-ките висящи на църквата в по-друг сценарий, че дори и дълбоко заспалите вече забелязаха, че прекалено много "къси съединения" се "случват" на този площад.
6.
RA
16.08.2021 22:05:15
0
8
Това са медните улуци, които харесали на Мишо Mahmud li gi pishe takia nesvarzani
5.
Skele pod naem
16.08.2021 21:59:24
0
2
Kolko e za dva meseca?
4.
Българина
16.08.2021 21:56:18
1
27
Поздрави на полицаите.
Надявам се да са му метнали по-здрав бой от на тия при министерския съвет, ама много по-здрав!
Два месеца разход на ресурс заради някакъв... отпадък.

Да видим как ще се произнесе съдъд.
3.
PTO
16.08.2021 21:41:30
1
18
Бакър....т.е. Cu
Затова на повечето сгради се поставят PVC водосточни тръби цвят мед.
2.
Мишка срущу мене църка
16.08.2021 21:38:44
2
21
Искам да го видя да го черпя един.....бой само
1.
Бай....
16.08.2021 21:26:29
1
26
Е Бах ти педерастите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори