×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът на "Нефтохимик" Анелия Златкова показа мъжество, разграничи се от крайната агитка


Президентът на "Нефтохимик" Анелия Златкова показа мъжество, разграничи се от крайната агитка
Моля всички футболни привърженици в Бургас да ни извинят, че трябва да ги пазим от една малка група т.нар."фенове на отбора", написа Анелия Златкова
31 Юли 2021, Събота, 10:47 ч.
Автор: Флагман.Бг

Срещу "Спартак" Варна те бяха в сектора оборудвани с ножове, боксове, бомбички, някои от тях пияни и напълно неадекватни, гневна е бизнесдамата

 

Президентът на ПФК "Нефтохимик Бургас 1962" АД Анелия Златкова днес направи най-смелия си ход в клуба. С декларация, изпратена до Флагман.бг, бизнесдамата се разграничи от действията на малка група фенове, които от години по-скоро пречат на клуба, отколкото да помагат, създават крайно негативен имидж и отблъскват нормалните привърженици от стадиона.

Златкова определено показа мъжество, поемайки една тежка битка, която може би ще загуби, но ако получи обществената подкрепа и я спечели, ще е извършила нещо революционно в бургаския спорт.

Как се стигна до екшъна на "Нефтохимик"-"Спартак" (Варна), емблематичен фен на "зелените" го отнесе

Поводът за изразяване на силната позиция е атаката, на която тя е подложена от група фенове от седмица. Ултрасите от крайната агитка на "Нафтата" се сбиха с феновете "Спартак" (Варна), нанесоха и щети по родния си стадион, а както се оказа част от тях са били оборудвани с ножове, боксове, бомбички. Впоследствие те обвиниха Златкова, че не е наела достатъчно солидна охрана на стадиона и поискаха оставакат й с нарочна декларация, в която обаче липсват задължителните атрибути - имена на хората, които застават зад искането, а са упоменати само като "Ултра Нафта". Колко човека стоят зад "Ултра Нафта" - може само да се гадае.

Бесен екшън в Бургас: Масов бой между агитките на „Нефтохимик“ и „Спартак Варна“, има ранени

За разлика от тях президентът на "Нефтохимик" застана с името си и отправи следната декларация:

„Ръководството на клуба се разграничава от действията на малка група фенове, които нямаха адекватно поведение по време на мача срещу Спартак (Варна). Според справка на МВР тази група е била оборудвана с ножове, боксове, бомбички и други опасни атрибути. Имаше и хора в нетрезво състояние от тях, които се държаха неадекватно. С това застрашават живота и здравето на другите, на стадиона. В крайна сметка обаче няма как да защитиш някой от самия него!

Ние увеличихме охраната три пъти и уведомихме органите на реда, че предстои рисков мач. Това, че някой е решил да се докаже като голям фен и, че го е направил по изключително нецивилизован начин не е в нашата компетентност.

Моля да бъдем извинени от всички останали, че не предвидихме, че трябва да ги пазим от една много малка група от т.нар. "фенове на отбора". Истинските фенове подкрепят тима както при победи, така и при загуби.

Аз лично вече свикнах да ме хулят, обиждат и обвиняват за всички проблеми в клуба. Няма никакъв проблем да си тръгна от Нефтохимик, но искам да се събере подписка от минимум 3000 реални фенове и да предложат адекватен вариант за издръжка на клуба и схема на изплащане на задълженията от предишни години.

Питам къде бяха същите тези фенове, когато Нефтохимик имаше 25 загуби, 3 равни и 2 победи?! Къде бяха като са трупани задълженията и имаше раздут щат?! Питам и Община Бургас като мажоритарен собственик защо не е упражняван контрол и е допуснато Общински клуб да трупа дългове към други Общински дружества?!

Готова съм да приема всеки съвет, никога не съм казвала, че ще се нагърбя да издържам отбора сама. Готова съм да приема всякакъв вид помощ! Никой не ни е питал какво ни е коствало да чистим всички тези стари задължения и да спасим професионалния статут на клуба през миналия сезон. ДЮШ е голям приоритет за нас, но за съжаление получаваме и там саботажи. Някои от родителите се държат странно, но трябва да разберат, че ние даваме мило и драго техните деца някой ден да прославят клуба и да играят за Нефтохимик!.

Време е и да се спре напрежението между феновете на Нефтохимик и Черноморец е крайно време да спре. Това са двата бургаски клуба, които да си подадат ръка и феновете да подкрепят и единия, и другия отбор, без да нарушават собствената си идентичност и да подкрепят бургаския футбол като цяло. Искам да бъде свикана кръгла маса на която да седнем всички спортни клубове в Бургас и да настояваме за промяна наредбата на спорта.

Общината трябва да помага за спорта, но се оказва така, че волно или неволно тя дава субсидии на клубовете, но след това си ги връща, понякога в пъти повече, от наеми и поддръжка на общински съоръжения. По този начин общината не помага на клуба, няма качествен футбол от години. А и голяма част от спортовете са на ръба.

Искам да дам един пример с Монтана, който е в пъти по-малък град и като площ и като население от Бургас, но там кметът Златко Живков е спортен човек и се развива от години много успешно и футбол, и баскетбол, и волейбол. Явно той е намерил правилната формула как да развива успешно професионален спорт и по този начин за Монтана да се чуват само положителни неща за постиженията на спортните клубове, докато в Бургас спортът е свързан само със скандали. А Бургас е град с много по-големи възможности, но сами виждате какво се случва тук. Спортът не е приоритет, а се казва, че Бургас е спортен град. Спонсорите виждайки, че те трябва да си дават парите за общинските дружества, а не за лагери, екипировки и други полезни неща се демотивират.

Спортът е нещото, което изгражда дисциплина, изгражда характери, прави отборност, дава медали и химна се слуша в света, в чест на спорта. Да погледнем докъде държавната политика докара спорта, че ние на Олимпиада да сме на 51-о място в момента с един единствен медал. Трябва пълно преразглеждане на политиката спрямо спорта.


В категории: Спорт


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
20
Коментара по темата
20.
Моля
03.08.2021 00:18:47
0
7
Ти ли говориш за морал,нямаш една истина,само лъжи към футболисти и треньори в школата.Бизнесдама без един лев.За какво си в клуба да взимаш пари от тото,цяла България знае,нагласените резултати.Какво си инвестирала в клуба.Виж хората които си назначила.Какъв морал говориш.Викторио Павлов днес ти каза истината,защо не плащаш нали си бизнес дама,защо те съдят 100 човека.Защо се молиш за пари,инвестирай твоите.Какво ми пускаш след 5 дена тези деклараций,това ли измисли.Защо нямаш пари за охрана,защо 19 излизат от елитната.Искаш пари,дали някой нормален би дал пари на спонсора на бизнес дамата,не е ли това твоята работа, да осигуриш честно плащане,спазване на договорите.Пишман ръководители бизнес дами всичките нямате стотинки и чакате някой да вкара лев и да го откраднете.
19.
До 18
02.08.2021 23:06:26
0
2
Тенис пънкар смешен, аре не се обаждай неподготвен,антифа смешко
18.
Тениса
02.08.2021 19:32:36
2
1
Ай стига глупости ве шматки! Утре бием и всички пак ше ракопляскате на бат Красю Мечев и шефката. Стига тъпи психо атаки.
17.
!!!
02.08.2021 17:23:52
0
5
Браво на Анелия за твърдата позиция. Лайнярите от Ultra Nafta са позор за Нефтохимик.
16.
До истината
01.08.2021 22:41:06
0
3
И как ще намерим пари бе тъпчо.те да не извират.как ще вържеш бюджет.на приказки сме силни нали.всички такива фенчета трябва да спрат да идват на стадиона.
15.
ИСТИНАТА
01.08.2021 04:41:15
2
5
Много се извинявам но трябва да сме истински и реалисти . ЕЙ момченца биячи ами нали ако не е Анелия Златкова нашия отбор сега щеше да е в D liga efbet и щеше да играе със СОКОЛЕЦ , ТРЪНАК , ДЮЛЕВО И ПОРОЙ . Вие мили ми БИЯЧИ които нямате 5 лева да си купите билет и чака те някой да ши черпи една бира ( каквато и да е ) Вие ли ще издържате отбора а. Вие ли сега викате да се махат всички и какво ще правите може би ще купите акциите за 1 лев и после..... , Сираков неможе да се оправи с акциите а вие ли ще се оправите . Затова Моля Ви бъдете реалисти и искайте от Златкова РЕАЛНИ НЕЩА .
1.Незабавно да се освободи това ФУТБОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ - треньорчето на отбора даже името не мога да му запомня . Този Неадекватен и некомпетентен пвседо футболен тренер който ЩЕ БЪДЕ ИЗЯДЕН ПОВТАРЯМ ИЗЯДЕН ОТ ФЕНОВЕТЕ НА НЕФТОХИМИК И ПРОПЪДЕН ОТ БУРГАС И ОТБОРА . Такива ШМАТКИ можем да имаме на килограм .
2.НЕЗАБАВНО да се проведат срещи и предложения за връщането на ЛЮБИМЕЦА НА БУРГАСКИТЕ ФЕНОВЕ ЛЮСИ КИРОВ и осигурявайки му бюджет за набиране на ЧИТАВИ ФУТБОЛИСТИ които поне да знаят от коя страна се рита топката за да не сме за поредна година ПЪРВИЯ ИЗПАДАЩ ОТБОР .
3.СПРЕТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ напрежение между и без това малкото футболни фенове . И ако това се осъществи тогава може да се седне на преговори с Златкова за надграждане и адекватни предложения от феновете .
14.
мазут
31.07.2021 16:51:40
5
10
Това си е самата истина. Има една шепа боклуци, файтъри, същите на които спортаклии начукаха канчетата. Същите, които развалят и малкото малки фенове и същите и заради които отбора с изключение на топящата се агитка, на практика няма нито един фен в града или поне на стадиона. Лимонададжията ги поддържаше и им плащаше и плашеше другите с тях, затова изкара на сладка службичка толкова години и си се оправи човека. Кмета пък уж дава парите и не ги удобряваше такива работи ама човека си е м***к по природа и си трайкаше. Сега тази госпожа изненадва и показва топки, но надали ще се оправи с тях. Ако случайно се оправи, стадиона постепенно ще се понапълни.
13.
Родител
31.07.2021 15:19:17
3
18
Кое ви е приоритет, школата ли? Школата, от която избягаха сумати деца в други отбори и градове. Школата дето треньорите не са си взимали заплати, школата дето не е получавала екипировка, от не знам колко време. Не да я получи грешка да си я купи. Школата дето на игрището на изгрев всички мрежи са скъсани. Където на едно игрище тренират по 3 набора. Школата дето топките са от 3 години. Страхотен приоритет. Освен таксите и субсидията и парите на Лукойл, нищо друго не ви интересува за школата.
12.
Ххх
31.07.2021 13:49:13
7
13
Това е политиката на ГЕРБ. Бием тъпана колко много пари даваме и как милеем за спорта, а след това ги прибираме под формата на такси за ползване на спортните обекти. Евала на чичо кмет, който стана по добър от учителя си Б.Б.
11.
ГРАЖДАНИН
31.07.2021 12:02:00
3
8
Началника на охранителна полиция при ОДП Бургас се спаси прикривайки се зад протеста срещу Президента на ФК Златкова .
10.
Г.Ж.
31.07.2021 11:57:31
6
19
Да започне разчистването с тези, които подклаждат огъня: Лимонадата, Стоянчо с нежното гласче , онзи цайса от общината и още 2ма - 3ма псевдоинтелекта, имащи се за много умни . Те са тези, които ги навиват лумпените да се изживяват като големи герои. Пред обиществеността мазни, купешки думи, но иначе , мнооого искаме да сме футболни хулигани и другите подобни идеоти да ни зачитат!
9.
Иван
31.07.2021 11:38:23
12
13
Това да сложиш путка за шеф на футболен отбор си е баси автогола.
8.
Az
31.07.2021 11:22:13
6
5
показала ли си го е, каква е тази травеститска история
7.
*********
31.07.2021 11:21:52
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Урунчев
31.07.2021 11:08:37
5
15
Най-важното от статията, което е казала е че общината не помага за спорта. Каквото и да дадат за пред медии и да си правят PR, след това си го връщат многократно. Адмирации за смелостта да изкаже такова мнение!
5.
Маняк
31.07.2021 10:46:07
5
13
Ко не и харесвате на каката.натокана е.
4.
До 2 коментар
31.07.2021 10:36:40
10
17
Явно си някой от визираните фенчета - ограничен неудачник, който не е докоснал жена през живота си и не е постигнал нищо значимо. Най-големите му геройства са да се прави на мъж на стадиона!
3.
Зелени
31.07.2021 10:33:43
10
23
Точно така.20 наркомана ни съсипват имиджа.за нафтата вече само лоши неща се говорят .крайно време е след като им орязаха хранилката на тия да ги разкарат и от стадиона.нямаме нужда от такива псевдо фенчета .джимита,манолчовци и подобни елементи вън.
2.
*********
31.07.2021 10:33:19
8
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Нафта
31.07.2021 10:29:26
12
30
Браво!Каза го прави в очите .това не са фенове това са тъпанари които само срамят нашия клуб.тия паляци нямат място на стадиона.подкрепа за Анелия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори