×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как се стигна до екшъна на "Нефтохимик"-"Спартак" (Варна), емблематичен фен на "зелените" го отнесе (ОБНОВЕНА)


Как се стигна до екшъна на "Нефтохимик"-"Спартак" (Варна), емблематичен фен на "зелените" го отнесе (ОБНОВЕНА)
Джимито досега се хвалеше, че е участвал в десетки боеве, но никога "не бил свалян на земята". Вчера си намери майстора
25 Юли 2021, Неделя, 12:09 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Е-Burgas.com

Арестуван е фен, който е оказал сериозна съпротива при ареста си, има и пострадал полицай

 

Легендарният фен на „Нефтохимик“ Атанас Семизов, по-известен като Джимито, е най-тежко пострадал след вчерашния сблъсък с ултрасите на „Спартак“ (Варна), за който Флагман.бг пръв и единствен писа. (ВИЖТЕ ТУК)

Джимито е със счупен нос и хематоми след боя с варненските привърженици. Заедно с него в болница е приет още един фен на „Нафтата“, както и двама от противниковата агитка, но техните наранявания са по-леки, показа репортерската ни проверка.

Мнозина определят Джимито за най-известния привърженик на „Нефтохимик“. Самият той нееднократно се хвалеше, че е участвал в десетки боеве по българските стадиони, но според твърденията никога досега „не бил свалян на земята“. Вчера легендата за Джимито, който вече минава 50 години, бе разбита и той здраво си изпати.

Факсимиле от интервюто на Джимото, в което той се хвали за подвизите си

Според информация на Флагман.бг до вчерашния инцидент се е стигнало след навлизане на агитката на „Спартак“ (Варна) в сектора на „Нафтата“.

През цялата седмица напрежението между феновете на двата отбора се покачваше в социалните мрежи, а 30-ина минути преди мача ескалира и се стигна до грозни сцени, които отблъскват и без това малкото желаещи да отидат на футболен двубой в Бургас.

Очевдци разказаха, че около 150-ина са били ултрасите на „Спартак“, които са заели места в т.нар. „клетка“ на ЕФБЕТ Арена. От "Нефтохимик", в този момент, е имало между 30 и 40 човека в сектора.

В 18:05 часа ситуацията ескалирала, след като ултрасите започнали да се замерват със седалки, бомби и факли. Около 100-ина от привържениците „Спартак“ прескочили оградата, без частните охранители да могат да ги спрат и се запътили към агитката на „Нафтата“.

Настъпило здраво меле. В сектора бил най-сериозния сблъсък, а след това ударната група на варненската агитка тръгнала да излиза от сектора, за да се саморазправи с друга част от домакинските фенове. Сигнал в полицията вече бил подаден. Пето РУ Бургас е на 50-ина метра от стадиона, извикана е и жандармерия. Ситуацията бързо е овладяна, научи Флагман.бг.

От ОД на МВР в Бургас съобщиха, че има един задържан, който е оказал съпротива при ареста си и е пострадал полицейски служител. Според полицейската хроника общо 4-ма са приети в болница.

Обновена на 5 август:

Атанас Семизов-Джимото се обади на редакционния телефон на Флагман.бг, за да каже, че е добре, получил е лека контузия, но вече е възстановен напълно. Той обясни, че агитката на "Спартак" е наела професионални бойци, за да атакуват феновете на "Нефтохимик". По думите му вратата на сектора на варненци била отключена, допуснало се гостите да атакуват агитката на "шейховете", когато са били най-слаби и най-малко в сектора.

"Те нарушиха фенския кодекс - да не се закачат мирните хора. Съотношението беше 1/4 в тяхна полза. Нормално е да има контузени от нас, нашите момчета се държаха много мъжки. Дори и трите линейки, които дойдоха прибраха само техните хора. Това е най-унизителното, когато това е съотношението е такова, да се губят артикули на отбора. Пленихме шапка и фланелка на хулиганската банда на Спартак. Досега сме се сражавали 6 пъти и винаги сме ги побеждавали. Сега беше единственият път, когато ни победиха. Грешката е наша, защото разчитахме на охраната на стадиона и не всички момчета бяха на стадиона", каза Джимито. Той обясни, че е защитил редовите фенове, които са дошли да гледат футболния двубой. 

Той подчерта, че според Кодекса паднал човек не се удря, а те са го нападнали, удряли със седалки и ритали. От това получил най-сериозните контузии. "Благодаря на феновете на Черноморец, които подкрепиха Спартак Варна. Имат специални целувки от мен, много ги обичам", иронично каза Джимито. 

 


В категории: Спорт


52
Коментара
52
Коментара по темата
52.
До Old School
31.07.2021 09:20:14
0
1
Смени дилъра или ракията, а джимята да се оправя по-бързо, че още много бой в миризливата лъжлива уста го чака. Който търси намира :)

Винаги гости! :)
51.
Old School
31.07.2021 00:11:30
1
1
Абе Спартак !!!
Вие сте голяма работа да влезете 80 на 20 и да набиете Джими и още двама ! Ха ха ха
Страшна работа сте от морската столица!
Ама много сте велики !
Вижте палячовци смешни : винаги сте яли бой и по Варна и по Бургас и винаги ще ядете! В Бургас дори не припарвахте едно време, кога ударниците ви трошахаме гагаузки-те кокали!
Аз не помня кога Спартак е побеждавал в битките освен този път ! Освен да ни замеряте автобусите с камъни и да скачате 80-20 в друго не ви бива !
Дерзайте сега че набихте Джими !
Защото идва време къде само кръв и сополи ще бършите от насраните си гагаузки лица от погроми в калната Варна ! И за ония боклуци от черно море същото се отнася !

Джимито да е жив и здрав ! И да се оправя !
Само Нафта !!!
50.
Минчо
28.07.2021 12:39:39
1
3
Колко тря си прос да се биеш и да ядеш бой заради футбол??!То поне да е ЦСКА,Локо нещо,то за отборче като Нефтохимик..смях
49.
до 48
28.07.2021 10:47:35
0
0
Думкай се отзад чакал
48.
Българин
28.07.2021 09:17:48
1
3
Неемога да разбера какво варналий се хвалите че сте набили Джими,той не е Господ той е човек като нас и не си мислете че вие сте първите които са го били , Джими е от 30 години във тези среди , някой от вас не са били родени когато той се е биел по стадионите, Джими е мъж със достойнство и това го знаят всички от по големите фенове на Левски ЦСКА Локо Пловдив Ботев, Джими е мъжкар и преди всичко е българин като всички нас , Джими е човек който ние от Левски много уважаваме и зачитаме защото с него сме седяли на маса и много сме се смяли, Джими е хулиган когато трябва и човек ВИНАГИ,спрете да се правите на голяма работа защото не сте нищо особенно и постъпките ви са срамни всичко което става по време на футболен мач трябва да си остава там извън футбола трябва да сме хора само тогава България ще просъществува когато сме сплотени като народ
47.
варненскио
27.07.2021 20:29:07
3
1
заповядаите вьв морската столица бургаски фарове да ви изпотрошим стьклата ние сме гостоприемни хора, има да бягате надоле като замаени.
46.
До 44
27.07.2021 17:17:20
1
1
И изобщо не плача че са ме били или съм бил знам си риска като съм отишъл там и пак ще ида и пак ще ви ритам задниците,и да ме набиете ме боли хуя хулиганството е да си със сърце а вие нямате такова нещо евала на момчетата който спряха и ни поздравиха че се бихме достойно въпреки малката бройка а за такива като теб само хуй имате и свестни момчета но между многото боклук не могат да изпъкнат
45.
До 44
27.07.2021 17:13:31
3
2
Паляк не ми припомняй ами си припомни ти на съотношение 80-20 колко бити имаме ние и колко вие че наще са двама трима пострадали а от ваще 4 от който двамата трябваше да ходят до болницата така че големите мъже набихте двама човека от които единият в гръб му скочиха трима ,паляци селски иначе сте мъже с чурки няма прошка вече за вас и 100 да сме срещу един пращаме в болница никакъв феърплей за вас мишоци
44.
Плача
27.07.2021 15:59:45
1
5
Ейй, ама много плачат тия чалми , че ги убили от бой . То тва е по ващи правила драги ми смехурковци. Да ви припомням ли като нападнахте старците от Любимец и като взехте ХАВЛИЯТА на хората. Постоянно дебнете фенове на Акулите , и ни причаквате когато сме по сами и ни се правите на смели . Да ви припомня малко неща : боя пред стадион Лазур , когато играхме за купата с Левски , тогава само наши арестуваха .... Връщания от гостувания - нападане на ЖЕНА типично за вас , отново връщане от гостуване - нападане на моста на възрастен човек охраната на стадиона , нападане на наше момче което не е много добре с акъла и още , и още и това винаги когато сте в повече , така , че си затваряйте устите и си ближете раните !
43.
*********
27.07.2021 14:13:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
До 40
26.07.2021 23:48:15
4
5
И що не беше на мача? Шубе ли те беше,а? А и другите ,що не беха? То така ще кажете, нямаше ни. Ами в Созопол,като играехте там,що пак ви нямаше ? Бехми си на село за уикенда, жалки сте. А бе все нещо ви възпрепядства бе ,баси ,що се на вас? Редовно ви предашат къдоето ви хванат и после едни оправдания от сорта на ,а ми не бяхме всички ,бях си на село, мрън,мрън,мрън,хлъц. Ма да сте били бе,ма как ще бъдите, като сте настрани всичките. Сами сте си виновни, що сте се правили на мъже? Да си бехте стоели на насраните задници,а не да квичите ,търсили сте си го , и сте си го намерили. Още по смешни ставате ,като се оправдавате и пишите глупости,бегачки. Сами си удължавате бъзика на ваш гръб мазухистчета розови. Вместо да сте тихи след резила ,който отнесохте... но да не забравяме,че само по нета сте силни. Спрете се сами се излагате.
41.
Хехе
26.07.2021 18:45:58
3
4
5 часа ви чакахме във вашия град! След като тръгнаха 2ма 3ма от ваще към нас си помислихте, че не можем да прескочим оградата ли? Чакаме ви във Варна!
40.
ЗБ 97
26.07.2021 17:23:05
3
2
Нали вас ви нямаше на мача, бе шаран проЗд? Или и гагаузите започанаха да пишат тука? На запартък толкова болка сме ви причинили, че няма да пропуснете да ни го върнете ако 20 човека сме лежали по земята, а св видя как след един момент не мърдате. Да, не бях на мача и съжалявам. Както много други.
39.
39
26.07.2021 15:23:48
7
8
Мазута верно останаха 20 човека накрая, кой не лежеше из сектора им, избяга от стадиона. Направо не знам с какви очи коментират тука.
38.
ACAB
26.07.2021 13:38:27
10
8
Полйцията спи, нафтата си изядоха боя в собствения си град на собствения си стадион това е. Да пишете тук е коментарите Факта е на лице Спартак на лазур ви ЕБЕ! + Джими Греен Файтер Нокаут + 1-3 !
37.
Вуйчо Ваньо
26.07.2021 01:21:05
8
14
Абе 80 на 20 скочихте, ама ви взех тениска....
Бягали сте във Варна и пак ще бягате в града си.
Ще се оправи всичко. Няма да останат така нещата.
4ма ви центрирах вчера, а и ги помня.
36.
До 35
25.07.2021 22:05:09
4
8
Така е брат съгласен съм,загубата си е загуба насраните са си насрани няма ги вече старите фенове които назад за тях нямаше и си пазиха гърбовете,сегашните нищо не знаят само позират в интернет нямат сърца малко са мъжките момчета
35.
До 34
25.07.2021 21:40:26
1
13
Така е , няма срамно ,но не си признавате ,че се търкаляхте. За джимито нищо , смешното е, че другите около него ,където се правят на файтъри ядоха дървото ,и не си признават. Зарязаха го да го пердашат...тва не е мъжкарско поне да не бяха избегали никой нищо нямаше да им каже, разбираш ли за кво ти говоря. Ай ся да ги събере и да им набие канчета, че за нищо не стават ,а иначе много грухтят ,че били много вървежни... Нивото ви е ниско , не ставате ,а лаете.
34.
Стар мазут
25.07.2021 21:15:13
3
9
Боя си е бой всеки може да пострада в такива ситуаций,но всеки знае че джимито е фен до последен дъх дал е много за футбола и футболното хулиганство в България това че са му одарили два тупаника какво значение има това е футболното хулиганство,важното е че ми е приятел и знам че той еемъжкар и мъжкар ще си остане до край така че спрете да го обсъждате и аз съм ял бой и всеки който се занимава с това знае че риска да бъдеш бит е голям ,няма срам няма позор всеки знае риска важното е да си с голямо сърце
33.
аз
25.07.2021 18:14:58
4
25
Чета коментарите и после се чудете, защо хората не идват по стадионите. Майната му на боя, боеве, ама истински имаше и през 83-та година, когато феновете на Черноморец се биха с феновете на Локо Пд. Ама не на стадиона, ами по гари, подлези, градинки ( на гарата и пред старата поща). Водеше ни Велико и Олда. Всичко с черни-бяло беше под ножа, но се уважавахме. Боеве в гръб, много на малко и засади в тъмни доби нямаше. За разлика от днените фенчета на мазута, които са силни само когато са в пъти повече от някое хлапе със синя фланелка. Днешните фенове са плюнки - то нищо не е постигнало в живота, ама се бие в гърдите що за фен е. Как да предизвикаме интерес ? Точно мазутчетата убиха сплотеността в Бургас и тук ще ги попитам. Мазутчета, помните ли като пълнихме автобусите към Варна за мачовете на оная Нафта и как млатихме наред. бяхме заедно, а агитките от Варна бяха скрити в миша дупка. Сега си берете сами плодовете и сами си задайте въпроса кой ви признава и уважава ? И не пиша за времената на Джимито ( по-голям съм от него ) и го помня от мачовете на Черноморец, когато се вреше между нас в английския сектор, но и тогава друг отбор нямаше де.
32.
GFY
25.07.2021 17:21:18
6
7
Добре, че има видео да се види кви сте убитаци. Във Варна бяхте като антилопи на равна бройка.
31.
Svfc
25.07.2021 17:04:38
2
5
Real deal така ли се успокоявате? Бяхме 20 плебеите 70 с оръжия.
30.
Bastions
25.07.2021 16:06:43
14
5
Бах тая мантра. Джими толкова не са му били червени ушите никога само да го говорите. И ние сме виждали Дечо по очи проснат от 20 годишен. И Гошо К да се моли го има сниман на видео, и Върбан го имаме разбит, но все тая. За вчера чисто наша грешка. Видяхме гагаузите, че нямат топки. А Зара шматките да не говорят, щото има видео как спетак ги изнесоха на карамба преди години на стадиона.
29.
Real deal
25.07.2021 16:02:57
11
13
20 човека бяхме, 20! Останалите не бяха влезли. Спартак дойдоха пъти повече, но и те не очакваха такъв отпор. Те започнаха със седалките. Как беше- мъжете се бият с ръце, а? Джими е легенда. Други думи няма.
28.
ZARA BOYS HOOLIGANS
25.07.2021 15:52:26
13
3
ДЖИМИ ДЖИМИ МИНАВАШ 50-ТЕ И АКЪЛА ТИ Е НА НЯКОЙ 15 ГОДИШЕН ТИЙНЕЙДЖЪР.ОТ ГОЛЯМ ГРАД СТЕ ,ПЪК ИМАТЕ ТОЛКОВА МАЛКА АГИТКА.ТУК ПРИ НАС В ЗАРАТА ГОВЕДАТА И СВИНЕТЕ ГИ ПЕРДАШИМ.ПРИ ВАС МАЙ Е ОБРАТНОТО.
27.
Fantafen
25.07.2021 15:50:53
8
15
Преди години когато Дечо ходешр още по мачове , търкаля Джимито като буре на моста край ст.Чермоморец . Така че тези глупости може си ги говори , ама сме го виждали как лази по асфалта ...
26.
До 25
25.07.2021 15:45:07
1
9
Нищо не си признават, казват ,че те са победители...на кой да вярваш, е от клипа се вижда как дават задна....
25.
Варна
25.07.2021 15:12:23
6
15
Евала за мъжките момчета от Бургас, които си признаха загубата и се сбиха. Тея дето пишете вътрешно си знаете кви мишки сте.
24.
Нищо лично
25.07.2021 15:07:19
8
19
Не ,че нещо, но "шараните" на контролата им със Спартак вн, бяха повече публика от агитката ви сега, а тва е само една контрола,а нафтата официален мач ,дерби ,Профи футбол, по малко агитка от гостите!!!!! Защо така бе нафта? Напоследък се излагате... Стига с тия от Черноморец,банално става вече, вчера нафтата игра със Спартак, с вие Черноморец това , Черноморец онова ,дразнещо е вече, сякаш сте повече фенове на синя клуб. И такива работи, явно нафтата от към публика имат дефицит, няма я нещо изпарява се...за това не гонете семкарите и неги нарочвайте за "шарани" "цаци" и разни там нали,щото ще си остане нафтата с двайсете човека агитка. Който ме разбрал , разбрал, който не х...
23.
1997 GF
25.07.2021 14:53:08
12
10
Не знам Спартак какво си мислят, че са направили. Ще ги търкаляме още зимата или по-рано. Влязоха в пъти повече и пак нищо. Джими след месец е готов. Само че техните с двуцифрени шевове не знам.
22.
*********
25.07.2021 14:47:57
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Asd
25.07.2021 14:44:03
4
7
Е... това е масата в Бургас ?!?!?
Чета коментарите и не мога да повярвам !?!?!?
Вместо да се замислите защо няма футбол в Бургас си мерките пи...те (очевидно нямате такива) ?
20.
Ха ха
25.07.2021 14:37:38
11
6
Ех шараните колко са злобни. Мъка ви е, че даже и в селските новини ви няма.
19.
до 18
25.07.2021 14:36:37
18
13
Не ми се спори с малоумници като теб и немисля да го правя. "Съгласявам" се с теб че абсолютно всичките ни фенове са тръгнали от мега , хипер, ултра гранда черноморец. Който е известен не само в България а в цяла европа най-вече с фенската си маса и стотиците спечелени купи както в България така и в Европа. Това е "факт". Въпроса е следния сега сме 21 век 2021 година интересува ме феновете на черноморец защо са 16 човека и защо отбора играе в Я група от 10 години. Благодаря.
18.
До 15
25.07.2021 14:30:09
10
16
Да " легендата" от село Сарафово ,Джим Семиз , " фенската му кариера" започва ,като фен на градския клуб Черноморец ( както и на 80 % от старите ви фенове), а сега легенда бил на Нефтохимик, то повечето ви "легенди" са тръгнали от Черноморец , ма си траете за това,, защо ли. Като северно македонците сте,същите заблудени и злобни същества сте. Джимито, Семиза поне е точен и може да стане раздумка с него,само дето много преовеличава,а сегашните малки филмарчета са много заблудени и неориентирани мизерници,които са изостанали от чичко им Джими, нямат достойнство и чест, това е за младите фенпета... Не срамно че са ви набили, Станало загубили сте...тъпото е ,че за пореден път ви търкалят ,а вие като ....не си признавате...излезте ,като мъже и си признайте, това е...
17.
Футболни фенове
25.07.2021 14:28:40
5
20
Футболните фенове са едни от нсй-тъпите хора. Утрепете се взаймно бе мама ви малоумна, никой няма да съжалява за вас.
16.
Скина
25.07.2021 14:19:31
1
4
И сево и борката са големи фенове.
15.
Bsks
25.07.2021 14:01:25
16
14
Тука някои са за лекар с бяла престилка в Цурка. Джими беше на крака след 5 минути. Толкова са ви омекнали главите от дядката, че не е истина. Говорете, драскайте, Джими е легенда. Като ви гледам колко ни мразите става ясно колко болка имат мишите ви душички.
14.
Дечо
25.07.2021 13:51:20
7
11
Джими идвам ти на свиждане...
13.
Бургас
25.07.2021 13:41:02
8
17
Стадиона на скрап . Тогава ще мирясат недоносените !
12.
До 2
25.07.2021 13:31:57
10
17
Аре пак "шараните" са ви в миризливите зурли. Измисляте си някви филми и ги повтаряте,като папагали... Заплашвате ,а ? Че и флагман заплашват , за какви се взехте е ? Внимавайте да не стъпите накриво,анонимни ,среднощни драскачи на стени
11.
Фарс
25.07.2021 13:10:57
9
16
Съществуването на този измислен Анелин отбор, май е само за да се бият агитките и то навързано за хилядарка? Друго не отразява Флегмана, няма отбор, няма ръководство, нямат пари да си платят за охрана от МВР и наели охрана от СОД за тънка лайсна. Като стана боя реват на Охранителна полиция да ги спасява, ама вече безплатно.
Закривайте този квази отбор и клуб, щом и Митко Събев им е прибрал 400000 лв. от рекламата на Ефбет за ползване стадиона.
10.
Акула
25.07.2021 13:10:01
9
24
Кви са тея работи за кво ги пишете , че и с имена и прякори . Имало случка и толкоз , такива боища из Бургас стават всеки петък и събота . Джомито е ясен то е като нашия Велико от едно време ама си остава във футнолните среди кво що . Не се пишат такива статии . А пък ако е верно, че някой от нашите е бил с гагуЗите по- добре да не идва вече на мачове
9.
Нафта машина
25.07.2021 13:07:57
23
16
Джими с теб сме ! Легенда ! Само Нафта !
8.
GFY
25.07.2021 13:01:19
17
17
Джими е легенда.
7.
*********
25.07.2021 12:54:20
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
ГРАЖДАНИН
25.07.2021 12:35:52
4
26
нЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ НАЧАЛНИК охранителна полиция комисар Рачев при ОДП Бургас поради лоша организация създава предпоставки за срамни инциденти Уронващи името на града ни .
5.
Ултрас Левски
25.07.2021 12:31:20
12
16
Тез' смешни варненски прасета помнят ли като ядоха бой на стадиона в Балчик преди 2 години?
4.
бурпазлия
25.07.2021 12:30:38
0
17
Да не се забравя че преди години заради лошо организирана охрана от ОДП Бургаспо време на двубой между Нефтохимик и Левски Сф имаше подобно зрелищно стълкновение между агитките Скоето се опорочи срещата За назидание бе осводен началника на охранителна полиция при ОДП Бургас както и ръководството на 05РПУ .След толкова години явно в в ОДП ОХРАНИТЕЛНА ПОЛИЦИЯ НЕ СА СИ ВЗЕЛИ ПОУКА .Задължително виновните лица за лошата организирана охрана да поемат отговорността .
3.
*********
25.07.2021 12:22:55
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
1962
25.07.2021 12:19:59
14
18
Ахахаха, плача от смях. Ей сега на шараните ви се такова родителското тяло. А флагман вас ви чакат кални изненади.
1.
Онзи
25.07.2021 12:18:01
12
19
Да се благодари на полицайте че щеше за малко и да ги бем Джимита и разни други ботове
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори