×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъщерята на ресторантьора от Приморско: Не спряха да ни обиждат, наричаха сервитьорките ни "слуга" и "куче"


Дъщерята на ресторантьора от Приморско: Не спряха да ни обиждат, наричаха сервитьорките ни "слуга" и "куче"
Бисер, който е мъж на честа, е опитал да защити дъщеря си и персонала, станал обект на системни подигравки, твърдят неговите близки
28 Юли 2021, Сряда, 17:45 ч.
Автор: Флагман

Сядай си на работното място, защото утре ще ви се стъжни животът, казал й единият от недоволните клиенти и се обявил, че е шеф на Агенцията по храните

 

 

Дъщерята на ресторантьора от Приморско Бисер Мавраганов, който бе заснет в сблъсък с недоволни клиенти на заведението му "Старата мелница" (ВИЖТЕ ТУК), проговори пред колегите от Бургас 24.бг. Както баща й каза по-рано пред Флагман.бг, той е реагирал толкова крайно, защото е искал да защити персонала и дъщеря си, които били обиждани цялата вечер от подпийналата компания.  Симона застава зад баща си и според нея постъпката му е първоинстинктивнa реакция на мъж, чието дете е боло заплашено.

"Мъжът с раницата и синята риза, който се вижда на клипа, влиза във видимо нетрезво състояние в заведението. В началото всичко е нормално, поднасят им се менюта и всеки момент поръчката им ще бъде приета. След около 5 минути певецът на заведението отива при Симона и й казва, че въпросният господин със синята риза твърди, че е шеф на Агенцията по храните и бил недоволен, че вече половин час не е обслужен. Симона отива при него с усмивка, сигурна е, че от получаването на менюто са минали около 5 минути, тъй като самата тя им ги е занесла. Приятелят на клиента, обаче с враждебен тон й казва да побърза с поръчката. Обслужени са приоритетно, по най-бързия начин, с добро отношение, за да се избегнат конфликти", твърди Симона.

Ресторантьорът Бисер Мавраганов пред Флагман.бг след снощния екшън в Приморско: Пияници и комплексари не искам

След около 30 минути сервитьорката, която ги обслужва, й обявява, че не желае повече да работи с тази маса, тъй като клиентите са агресивни и се държат с нея като със "слуга" и "куче" и искат да разговарят с управителя.

С ведър тон и усмивка Симона отива при тях, за да разбере какъв е проблемът.

"Ниският мъж ме гледаше злобно. Жена му го хвана за ръката и се опитваше да го успокои. Продължих да се държа добре с тях - усмихвах се, въпреки агресията, която излъчваха. В един момент мъжът стана рязко, залитна и си удари ухото в етажерка. Тогава още повече агресира. Дръпна ме към тоалетните и ми каза: 12 години съм бил бомбаджия. Аз съм шефът тук, донесете ми вода, защото децата са ми жадни. Ще правиш каквото ти кажа. Другият на масата е шефът на Агенцията на по храните и за 1 ден можем да ви затвори", започнал да нарежда мъжът", разказва управителката на "Старата мелница".

Единият от тях попитал дали имат проби от храните и дали музиката е в допустимите децибели, поискал и лични карти на служителите без дори да се легитимира. И започнал със заплахите, въпреки, че вече му било заявено, че ще бъде извикана полиция: "Сядай си на работното място, защото утре ще ви се стъжни животът. Викай който искаш. Ти май не разбра ние кои сме? Ще хвърчите на пера!", предупредил бесният клиент, който бил видимо подпийнал, твърди Симона.

"Извиках баща си, защото не можеше да се издържи. Агресивният клиент смекчи веднага тона, твърдеше, че изобщо не е казвал, че работи в държавна институция. Поиска си сметката. Всички треперихме над тези хора. Клиентът със синята риза пада-става, жена му го успокоява. Държаха се ужасно с нас. Тези хора блокираха работата ни – моята и на сервитьорката. Аз също помагам и в кухнята", добавя тя, но това не е всичко от вечерта.

И когато всички са си помислили, че групата си е тръгнала, трима от мъжете се върнали в заведение, насочили се към Симона, единият я бутнал по рамото й казал: "Ще видите утре, когато дойдат гербаджии как на всички ще ви начупят краката!".

Баща й вижда, че тя е разстроена и се отправя към тримата, вече доста далеч от заведението.  Той и приятелят й се опитват да разберат дали има проблем, защото според тях спорът вече е разрешен.  "Тези хора започнаха да крещят срещу баща ми и приятеля ми, започнаха да заплашват. От далеч видях, че се разпалиха. За мен това е нормална постъпка на баща ми", разказа Симона.
 


В категории: Приморско


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
49
Коментара по темата
49.
Малката Мавраганка не се спира
31.07.2021 02:05:51
0
4
Малкото глиганче пак е вдигало врява. О времена , о нрави , о пуста селяния
48.
До 46
31.07.2021 02:02:27
0
6
Вие ако познавате дъщерята , друга песен ще пеете … Дано на никой не се падне подобна.
47.
байо
30.07.2021 10:40:49
1
3
Айде бре туристалаци смотани, разотивайте се вече, сезона свърши. Ходете при гърчолята да се зверите. Тук не ви искаме, писна ни от селяци дето си мислят, че само тях чакаме за да изкараме някой лев. Не, и 10 години сезон да няма, пак ще си живеем, че и по-добре.
Шеф на агенцията по храните и бомбаджия, по един чепат отзад не искате ли?
46.
Някой
30.07.2021 09:03:18
5
4
Тея селски пръчки били обижда ли дъщеря му ми аз съм баща на две дъщери и никога няма да пусна някоя от тях да бъде сервитьорка после пишете защитавал я гледа как да спести пари като му работи всякакви изроди има и ще я остави да работи там да я опипват и т.н. и после с всеки скандали тъпанар и го защитавате смешници
45.
Румен Дуков
29.07.2021 21:53:22
0
4
Преди повече от петилетка "патентовах"," разпространих" и дадох на бял свят прозвището на останалото МАЛЦИНСТВО да обитават село Кюприя (предимно алчни и изперкали старчоци, стари ергени не успели да се задомят заради злобните си и алчни майки сакън некоя булка да не си събуе чехличките и влезе наготово в хотела от Соца с пристроени нужници и култивирани МАНГАЛИ, които предопределят бъдещето на ТОВА ЗАБРАВЕНО ОТ БОГА МЯСТО)... ПРОЗВИЩЕТО ПРИМОРЧАНИ.
Тези, които забегнаха в Големият град го възприема ДОБРЕ.
Останалите на село взеха да се обиждат щото се римува на селянин!?!?
От години НАБИВАМ, НАБИВАМ И ПАК НАБИВАМ,ЧЕ М ТОВА Е ЕДНО ПРОКЪЛНАТО ОТ БОГА МЯСТО.
Само си спомнете колко млади и невинни човешки живота се загубиха през последните години ..от селфита но новостроящи се постройки, катастрофи в "триъгълника на смъртта-РОПОТАМО, инциденти на Аква парка, блъснати велосипедисти от пияни шофьори....и прочие и прочие и прочие...
На всички хора решили да се отправят на път натам... ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ...
ДАЛЕЧЕ, ДАЛЕЧЕ...
44.
Кое е лъжата?!
29.07.2021 11:31:26
1
9
Бейби фейс татуирания надрусеняк се казва Петър Ганев Белото. Кое е лъжата?! Виж какви дела се водят срещу него.
Рецидивист - бияч от бруталния ММА наркокартел, който наследява Рижите.
43.
Сто процента
29.07.2021 10:57:42
1
0
Мазните лъжи
42.
До 39
29.07.2021 09:07:28
6
3
От 2004 живееш в Канада, а знаеш цялата история на всички участници в горното видео. Кой бил съден, кой бил висшист, кой бил хванат с кокаин, какъв бил персоналът на заведението!!
Няма такива прости олигофрени като вас тук във Флагман! За да си оправдаете комплексите, злобата и омразата си измисляте приказки от "Хиляда и една нощ"!! И като гледам останалите тъпани даже ти се и радват, без да предполагат, че живееш в някоя панелка с баба си, КАНАДЕЦО!!!
41.
сод
29.07.2021 07:02:44
1
3
толкова ли неможаха да звъннат в полицията и готово.
40.
Иван
29.07.2021 06:08:02
4
5
Като прочетеш всички коментари, добиваш представа как живеем в нашата държава. Относно конфликта, не мога да кажа нищо, понеже не съм присъствал. Лошо е, че се обиждаме на "селяни", "шопи" и т.н. Хората от Черноморието могат да казват, че всичко, което е далече от морето е провинция. Другите хора, от големия град и т.н. казват, че там, на морето е провинция. И започват едни дълги спорове. Всеки човек има достойнство, всеки трябва да се съобразява с обществото и така. В случая, ресторантът предлага продукт, клиентът плаща. Това е схемата. По-нататък не бива да се пристъпва.
39.
Юсуф
29.07.2021 01:07:56
8
30
Така ще каже,но на видеото се видя всичко.Хората от Приморско,много добре познават мутрата-ресторантьр.Този човек е доказан в съда престъпник,даже в пробация не се спира да ги удря пред камера. Въпросните клиентите са хора с висше образование и се хвърля кал по тях.Момчето с татуировките, което посяга,заплашва и обижда,участва в опит за убийството в заведение на Бургаският плаж,там на камерите се вижда как не спира да удря с юмруци, паднал на земята човек в лицето със всичка сила,след което момчето не помръдва в локва от кръв и е със комоцио и счупена челюст.Има и присъда за търговия с кокаин,и е лежал до скоро в затвора.Викат му Петър белото и бащата на белото е лежал в затвора и е от групата на Димитър очите,викат му Данчо лайфа.Затворниците изкараха клиентите виновни.Няма такава мутренска държава,в която мутрите мачкат нормалните хора.Персонала на заведението са много тежки лица с присъди и дано да ги съдят и отново да влязат в затвора,защото са опасност за обществото.От заможно семейство съм,но от 2004г. живея в Канада,защото в България е много тежко ,ако си добър и нормален човек.Баща ми имаше заведение на плажа и го рекетираха мутри и от вис и от сик, когато се оплака в полицията му запалиха заведението.После разбирахме от приятел полицай, че половината полицаи изпълняват поръчки за мафията.Осигиряват коридор за изнасяне на дрога,за превоз на мигранти,дори прикриват убийства.Понякога ми се иска да знаех по-малкото.Това което знам ме кара да се чувствам тъжно и да знам, че България няма бъдеще.Силните на деня са убийци и заливат страната с дрога.Мъчи ме носталгията,но никога мяма да се върна,уча децата си да говорят български език,но знам, че няма да им е нужен никога.
38.
Abe
29.07.2021 01:05:32
2
14
Абе виждал съм и аз агресивни клуенти но то се ооравя бързо.В случая сякаш туй момиче лъже.Тоз е бил с жена си и децата си едва ли ще орави сеири да се узлага.По скоро таз,тъпачка и гкупавият и баща са узмислили всичко понеже са сали стара храна нямало е ибслужване и хората са се ядосали 109% е така
37.
До 22
28.07.2021 23:53:59
3
13
Не те знам какво работиш.. нито Бобката какъв е, но бих постъпил като него ако имам заведение. Опитвам да успокоя положението. Моля учтиво да напуснат. Стане ли напечено, има си полиция. Такива изпълнения по улиците, това е грозна история.
36.
Браво
28.07.2021 22:34:04
7
4
Само така трябва да се отнасяме с гербаджиите. Вижте как ги изхвърлиха като мръсни котета, искали да ги плашат с гербаджии че ще им пратят.
35.
Бургазлия
28.07.2021 21:46:19
11
34
Какъв ресторантьор е този Бисер Мавраганов? Селянин и псевдомутра с условна присъда. 90% от ресторантьорите и хотелиерите са пълни тъпаци с IQ много под 100, без престижно образование. Тези хора стават само за някоя каменоломна, те ги направили хотелиери, мениджъри. Да ги разследва новата власт и да отиват да чукат камъни.
34.
Елисавета
28.07.2021 21:46:07
4
46
Симона Мавраганова не може по никакъв начин да бъде ведра и любезна , дори и в най-големите фантастики . Няма по-нагло и ограничено дете .
33.
_nib_
28.07.2021 21:32:14
0
2
ПиАно лий ино говедо....бой и кофи със студена вода....Кът нимой дъ пий да си бръка айран кът менИ.
32.
Батко РеджеП
28.07.2021 21:28:31
2
41
Дъщерята се има за голяма работа.
По скоро тя е гледала клиентите като роби.
Ония смешник с бейби фейса дето полупи спазъм и замахна миналата година качулките не го ли вадиха от тях за продажба на наркотици.
Съмнявам се да са се държали учтиво.
Чичито изкара топки да ги бие щото знае че е царя в това изсипано село.
Приморско е една чалга клоака със хубави плажове занемарено от дивите селяци навъдили се там а има страшен потенциал но карай чалга и дюнери 4 life.
31.
Николай
28.07.2021 21:22:56
6
10
Да ги е.а боклуците долни селски..Избиват си комплексите типични български пияндурници.Ако бяха в друга държава тези пияндурници въобще нямаше да ги пуснат да влязат в заведението.Аман вече от Бай Ганьовци дето си мислят,че всички са им длъжни !
30.
xaxaxa
28.07.2021 21:20:16
0
17
pepo beloto sa prai pak na faitar :D
29.
Малоумникът до 27
28.07.2021 21:19:37
2
16
Доста пъти истината е посредата особено като става въпрос за ей такива битовизми

Всеки знае,че тука когато си сервитьор или сервитьорка,ганьовците си мислят че си им роб и за тях е нормално да подсвиркват и да та навикват

От друга страна на повечето български бизнесмени мисленето им е:ей ся ще му одера кожата на тоя,с ниско обслужване и некачествен продукт,мислят клиентите си за глупаци(и в почти всички случай си е така)

И като са срещнат две селяндурски бригадки ей така стават неща от този сорт

В една бяла държава хората ще се разберат с думи или евентуално ако има наистина нещо полицията ще реши проблемите

А не единия вика гербаджии щял да вика,другия селяндур щял да му избива зъбите

И само си представи,че си един нормален човек с семейството си излъгал се да стъпи в тази кочина и ти и децата ти примерно видят тази селяния,а плащат сума пари,дали ще се върнеш някога и дали ще дойдат твой познати тука(щото в другите държави не са на принципа прееби другарче и за това дърпат и напред) а тука бой на прасета в кал това е
28.
Стефан
28.07.2021 21:05:31
7
10
Един бой да бяха отнесли,ей така за протокола! "В чуждо село и камъните бият".
27.
Истината
28.07.2021 21:00:55
1
8
Никога не е по средата.
26.
Pepeldziiski
28.07.2021 20:31:04
1
18
Tova dete , dashterqta na sobstvenika se darji mnogo nadmenno i govori sus samochuvstvie. Ne e uchudvashto, che e predizvikala problem . Pravi go redovno.
25.
Малоумникът
28.07.2021 20:06:05
7
22
Каквото и да си говорим най-вероятно и двете страни са потресаващи и отново са проявили селяндурски манталитет

Ако все още сте интелигентен,можещ човек с амбиция за каквото и да е било,най-добре изчезвайте от тази кочина

Тука за всеки адекватен човек има по 10 примата където му се подиграват,че не се интересува от тяхните битови глупости като да караш 30 годишен таралясник бракуван преди 10 години в Германия,да си чалгар,да си друсаняк,да си алкохолик,да са скатаваш на работа ако изобщо работиш нещо,тъй като вече почти никой не работи нищо тука

Оставяйте я тази държава и народа и тука да си деволюират до маймуни един ден,те така ще са и най-щастливи тука

Искрено съжалявам за малкото добри и малкото адекватни и образовани хора избрали да седят тука

Някой от пустини направиха райски кътчета на земята,тука от рай го превърнаха в кенеф и са гордеят на всичкото отгоре,че и наричат тези дето са се махнали от идиотизъма им родоотстъпници,все едно някой нормален би желал да го свързват с примитивния ви род

Такова е боклук до боклука,идиот до идиота и ще става само по-зле

Айде с здраве,че трябва да работя на 3-4 длъжности за 30 евро надник
24.
зрител
28.07.2021 19:49:09
7
19
На тия пишман гъзари е трябвало да им организират един караминьол някъде в тъмното, та другия път да не се правят на Лили Иванова по кръчмите !
23.
*********
28.07.2021 19:33:54
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
До боби
28.07.2021 19:26:04
19
13
Бил си ресторантьор, колкото аз съм третият български космонавт!! Вие сте 5-6 паляка тук, дето по цял ден не излизате от сайта и нямате хал хабер нито от бизнес, нито от реалният живот!! Избивате си комплексите тук и ако някое дете си пукне балона под балкона ви се нааквате. Ресторантьор бил!!...
21.
След последния епизод
28.07.2021 19:25:01
0
3
ще пуснат ли кредитите? Искам да знам кой е сценаристът на сериала.
20.
пецата
28.07.2021 19:22:52
13
20
шопите са изключително нагли и са свикнали да се държат свински както го правят в софия , там всички са изключително агресивни в трафика, в магазина, ресторанта, на касата в пощата ,в боницата и т.н. навсякъде обиждат налитат на бой едно време имаше такава мода да се търсят шопи по летните дискотеки и да се бият за шоу и да си знаят, тази тенденция отшумя и затова сега идват и си правят каквото искат в Банско съм удрял отворен шоп и се насра като детенце
19.
съх
28.07.2021 19:22:52
2
24
Пепо белото,файтър хсхсгсхсга
18.
Сигурно има и други кръчми
28.07.2021 18:59:50
6
32
След като изгледах записа не бих стъпил в тая долнопробна кръчма.
17.
Боби
28.07.2021 18:52:58
10
47
Бил съм ресторантьор.
Част от работата е да се занимаваш с клиенти, капризни клиенти, пияни клиенти, луди клиенти.
Не е работа за всеки. Но винаги с добро.
Ако стане непоносимо ги караш да напуснат културно.
Ако стане опасно викаш полиция.
Но такива селски прояви да гониш клиенти по улицата и да ги биеш е недопустимо.
16.
*********
28.07.2021 18:50:02
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Боби
28.07.2021 18:39:40
8
45
Хе хе хе тарикати.
Собственика и дъщеря му може ВСИЧКО ДА КАЖАТ ама трябва и да го докажат, както другите хора го доказаха със запис!
След като са се държали грубо с персонала ги молиш да напуснат и тва е?
Ако откажат викаш полиция?
От записа се вижда че “ресторантоьра” гони хората по улицата им им скача на бой обижда ги на Идиот другия малкия също замахва. Говори се за “избиване не зъби”
Този ресторант си плаче за бойкот и флаш моб.
14.
Съседа
28.07.2021 18:39:15
11
32
Какъвто бащата такава и дъщерята нагли кюприйски селтаци. Въпрос на елементарно възпитание което наглото девойче за съжаление не е получило в ранна възраст и въпреки че са я изучили капацитета и стига до длъжността сервитьор в чалга кръчма
13.
От Приморско
28.07.2021 18:26:24
3
29
На тая това не и е първата проява . Крайно нагло бичиме е .
12.
Фанта Бамбума до 3,ДА'
28.07.2021 18:22:25
5
23
Просто си нямаш идея колко си прав!
Много прост,мързелив и злобен народ сме!
Много жалко,но факт и по-зле,ще става.
11.
*********
28.07.2021 18:22:08
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Frrr
28.07.2021 18:18:21
20
42
Бай Ганьо в приморско...
Напил се селтака и тръгнал да се прави на мъж, после селската онеправдана пръчка направила клип, да видят каква невероятна беда ги е сполетяла...
Трябваше да ги овърти яко собственика и такава паплач марш на село, без да са стъпили повече на морето
9.
Алф от Силистар
28.07.2021 18:17:43
1
11
Искам си постата с 5-те лева. Много добре ми беше, сега няма лев за матрял.
8.
Свидетел
28.07.2021 18:16:19
20
26
Лъжа! Нямаше такова нещо! Никой не е обиждан! Тези лъжат да отърват мутрофонския собственик селяндур.
7.
Пиночет
28.07.2021 18:13:19
20
50
Интерсна реплика : "Ще видите утре, когато дойдат гербаджии как на всички ще ви начупят краката!". Този мухал вероятно още не е разбрал,че гербагжии са вече история!
6.
Тоз
28.07.2021 18:08:59
23
24
Бисер ли е мисер ли е, дето ако не била пробацията му щял да ги пребива, чупи, е@е и така нататък е най-добре да си я излежи. Има си клипове, свидетели, всичко, в кърпа му е вързана килийката.
5.
Сарая
28.07.2021 17:58:41
3
24
Флагман ест дават само едната страна ….
Утре новина че са били заплашвани с убийство и че са им вадили ножове сигурно.
Дайте и другата гледна точка
4.
ALF
28.07.2021 17:57:50
1
34
Супер селяни са и двете страни !
3.
Da
28.07.2021 17:55:35
2
55
Просто сме станали изпростяла нация това е истината.Дали ще сме от страната на собственика или като клиенти си оставаме тъпи парчета.....
2.
99-33 11:40
28.07.2021 17:54:33
2
28
Тая фалшива сапунка заприлича на турски сериал!
1.
Не е обидно да си слуга на клиентите
28.07.2021 17:53:43
44
16
Ако са го казали е кофти, но пък си е баш така. Персонслът е слуга на клиентите си
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори