×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задължителното ваксиниране било фашизъм, Мангъров готов да протестира


Задължителното ваксиниране било фашизъм, Мангъров готов да протестира
Хубаво е, че има ваксини, но не може да ни имунизират насила, коментира доц. Атанас Мангъров. Проф. Пенка Петрова пък изтъкна, че те са безопасни и спират заразата
27 Юли 2021, Вторник, 10:39 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Не трябва да искат да подписваме информирано съгласие, а да ни гарантират, че при увреждане ще обезщетят семействата ни, коментира той

Да се карат хората да се ваксинират под страх да си загубят работата е фашизъм. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ директорът на COVID клиниката към Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров.

Ако ваксинирането стане задължително, ще съм първия, който ще излезе да протестира, сподели той.

„Винаги съм бил за ваксините и до мен е имало някой брадат хомеопат, който да говори глупости, но към тези за COVID-19 имам резерви. Хубаво е, че има ваксини. Нека който иска да се имунизира, но да се налагат задължително с всякакви административни мерки е неприемливо и много грозно, а също и опасно“, предупреди експертът. 

„От 39 се занимавам с инфекциозни болести. Страните, в които тези ваксини са най-масово прилагани (Израел, Великобритания, Австралия), са отново затворени“, добави той.

„Първото нещо, което направиха производителите на ваксини, бе да поискат да бъдат освободени от отговорност. Когато човек отиде да се имунизира, подписва информирано съгласие, че всичко, което ще му се случи след това, си е за негова сметка“, припомни инфекционистът. 

Трябва някой да ми гарантира, че ако с мен се случи нещо, за всичко онова, което бих понесъл през остатъка от живота ми ще бъде дадено като обезщетение на моето семейство, коментира той.

„Трябва да се вярва на новите технологии. РНК присъства в тялото на човека 6 часа, след като е поставена. Тя не може да има дълготраен ефект, тъй като няма отношение към генома“, каза пък директорът на Института по микробиология към БАН проф. Пенка Петрова.

„Това са аргументи, с които навремето Инквизицията е пращала хора на кладата. Казвали са „Вие се съмнявате в Светото писание“, прекъсна я Мангъров. 

„Ако вие ме застреляте, защото имало риск след 4 часа да убия 4 души на магистралата, ще спасите може би човешки животи. Дали да се ваксинираме обаче е решение, което всеки човек трябва да вземе индивидуално“, добави той.

Според Петрова, медицинските работници трябва да подходят по-отговорно към имунизацията, защото не може да си позволим да загубим повече здравни специалисти.

Тя уточни, че за да няма дискриминирани, в някои страни се предвижда за отказалите се медици от ваксинация да си вземат неплатен отпуск. Според доц. Мангъров обаче това е недопустимо.

„Аз не съм антиваксър, но COVID ваксините са скоро разработени и много важен момент е, че трябва да се подпише информирано съгласие при имунизация, т.е. фирмата производител се освобождава от отговорност. Това е притеснителното“, добави той.

„Следващите вълни на „Делта“ варианта ще поразят най-много неваксинираното население. В Израел и Великобритания не е завършена напълно ваксинацията и затова има много случаи и рестрикции в момента“, заяви проф. Петрова.
 


В категории: COVID-19


41
Коментара по темата
41.
gfgfggf
29.07.2021 01:38:16
0
0
Доктор Фаучи преди дни заяви че и ваксинираните трябва да носят маски и паспорта за ковид в САЩ . С други думи ваксиниран,неваксиниран има вече марки ваксини с две ,три дози, утре ще има с четири ,пет ....дози ! Всеки измисля какво ли не приложениязаследене, маски които ще тестват собственика си за КОВ19 ... .ТЪРГОВИЯ ,ТЪРГОВИЯ... С НАШИЯ ЖИВОТ
40.
До 34
28.07.2021 10:31:35
0
1
Наистина краен илитерат с индикации на имбецилизъм! Прочети си коментарите, кое в тях е фактология, насочваща към правотата ти? Няма такава, но пък има голяма доза заучена манипулация! Моля те да си оставиш данните и някой слънчев ден да носиш отговорост за умешлена увреда или убийство, за което незнанието ти няма да бъде оправдание. Какво ти се струва или не ти се струва за здравеопазването на данъкоплатеца, би трябвало да си го оставич да дрънчи само в твоята главица! Административно може да се наложи почти всичко, виж физически и фъкцинираните няма да издържите при евентуален сблъсък! Вярата ти в правителството и медицината доказва, как може да си налудно мотивиран, но не и обратното! Бий си всички следващи ваксини и бъди здрав!
39.
До 10. напълно прав е
28.07.2021 10:18:43
0
1
В същото време спешно са променили хартата за правата на човека и вече при пандемии, войни и опасности от зарази може да ни отнемат всички права! А шибаните герберасти от 2020 са вкарали закон, за затвор и глоба, ако се нарушават мерките! Прав е Мангъров, ама ние твърде много си траем и не четем достатъчно и навреме!
38.
До 2. Дуньо Простия
28.07.2021 10:15:56
0
1
Нарицанието ти е съвсем по предназначение и прекрасно, че си го осъзнал и си го пишеш с гордост. Мериканците спират да ползват писуар, защото не открива куховид, а фрагменти от вируси, които всички носим, Австрийците спряха още миналата година, обаче Дуньо се кефи на писуара да му доказва нищото!
37.
До 36
27.07.2021 17:19:52
4
0
И на какво основание си го решил? Какви са ти критериите това решение да се промени? Празни приказки. Тъй ти скимнало. Нали каза че живееш изолирано и затова не вредиш с решението си. Сега пък вряло от народ....
Играйте си контра в калта, загуби се смисъла да се комуникира с вас. Заучени фрази фашизъм, комунизъм, че и си бил дескриминиран защото волно без никакво основание си отказал да се имунизираш. Същите ревете против имунизация от шарка и ревете , че никой не ви иска децата в детските градини. Необоснована контра. Поне онези лудите с чиповете и тенекиите против 5g си имат конспирация на която да се смееш.
36.
Дедовия
27.07.2021 17:12:14
0
4
Изобщо не съм се объркал! Говорим за това че държавата или СЗО и който и да е не може да ми налага принудително и задължително нещо което не желая или считам ,че може да ми навреди или най-малкото няма да има никакъв ефект върху моето тяло ,организъм,личност. Противното вече е фашизъм, комунизъм, дискриминация,кой както реши да го нарича все си е ограничаване или премахване на свободи.
Изобщо не живея (на село)изолирано,и дори и сега около мен буквално ври от народ.Не убеждавам никого в това или онова.Който е решил- нека се ваксинира. ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ.За себе си съм решил-ТВЪРДО БУРГАСКО НЬЕ!!!
35.
Koko
27.07.2021 16:52:51
2
9
Като не вредят ваксините що до сега не се е явил застраховател да застрахова срещу левче срещу евентуални проблеми
34.
До 33
27.07.2021 16:45:12
7
0
Дядо нещо си се объркал, държавата няма общо с биологията.
Че живееш изолирано като пришалец си е твое решение. Проблема на типичния антиваксър е че е скептичен без основание и без ясна цел която да прекрати тази скептичност.
Не знам, може би когато ваксинираните се удвоят от милиард на два милиарда ще спрат, но по вероятно е да продължат. Тези хора искат просто да са контра за внимание, на този етап не мисля , че си струва парите да им се опазва живота. Демотивират с налудничавостта си.
33.
Дедовия до 31
27.07.2021 16:33:40
1
7
Е, аз ще изчакам тази ваксина да се докаже благодарение на такива като теб.Не бързам!
Дреме ми за Мангъров!Имам глава на раменете си и собствено мнение от първия ден на т.н. пандемия. Никога не съм се пазил ! Имал съм много контакти с доказано болни.Дори дъщеря ми и сина ми се върнаха у дома за месец и бяха болни у нас. И за секунда аз и съпругата ми не сме почувствали минимално неразположение УБЕДЕН съм ,че този или подобен вирус (с всички описани симптоми)сме преболедували още зимата на 17-18г.след едно пътуване в чужбина. Никога досега не е продължавало толкова дълго (почти месец) и толкова тежко.Живеем изолирано 8-9 месеца в годината,така че едва ли сме заразили някого.По лекари не ходим .Имам личен лекар при когото не съм ходил може би 15г,(на зъболекар от 30)Плащам си всички здравниоосигурителни вноски и гледам да имам възможно най-малко контакт с държавата и нейния административен апарат- общо взето гражданин-мечта.Отдавна ми е ясно че старият ни живот ще си остане само спомен, за това всеки трябва да реши как ще си организира неговия.Аз взех своето решение и живея по гореописания начин- тихо и спокойно,далеч от тълпи и шумотевици.
За това и не желая държавата да се грижи за мен! Нека се погрижи за тези който още и вярват.
32.
KOKO
27.07.2021 15:31:53
1
3
ZASHTO V BALGARIJA SE PODPISVASH NA DOKUMENT,4E SE VAKSINIRASH NA SOBSTVENNA OTGOVORNOST-AKO E VJARNO RAZBIRA SE. AZ SE VAKSINIRAH V 4UZBINA-DOBAR DEN,DOVIZDANE I NIKAKVI DOKUMENTI NE SA ME KARALI DA RAZPISVAM-4UDNA RABOTA V BALGARIJA.....
31.
До 27
27.07.2021 14:50:03
8
1
Дядо онези ваксини не са се доказали благодарение на такива като теб. Нали знаеш? Пък иначе като гледам добре ти е промил мозъка Мангъров.
30.
ZORO
27.07.2021 14:45:02
2
10
Мангъров е не само мислещ, но и изключително смел мъж!
Всички идеологии имат краен ефект отнемане на свободата!
Аз не съм антиваксър.Имам всички нужни ваксини, но няма да си слога подписа след като ми се отнема свободата.Това е като подписани показания, чрез бой.Гнусота!
Не желая дресировка!Дресирания човек загубва своята идентичност.Опитват се да ни отнемат правата.Къде са сега антиправителствените организации да докажат, че мислят сами!?
29.
много е прав
27.07.2021 13:59:56
0
12
от какво ги е страх?? нали са ваксинирани?
28.
Sons Of Anarchy
27.07.2021 13:56:47
0
13
Твърдо зад Мангъров. Отиваме на Протест.
Ковид Зомби Олигофрени и ВАКСАнирани ИДИОТИ идваме за вас.
Не на Мафията СЗО и на платените ИДИОТИ.....
27.
Дедовия до 20
27.07.2021 13:32:12
0
13
Няма ваксина ,която да не дава странични ефекти.Всеки организъм я понася различно. Имам близки чието дете е пострадало от полиемиелитна(ДЦП) ваксина. Въпреки това те поне са доказали положителния и ефект във времето върху огромна част от населението, докато тук говорим още с "ако","може би", "очаква се","учените се надяват" и т.н.
Аз пък се надявам да не ми "дойде акъла" за да не вляза в "коловоза" на промитите мозъци и "телевизорНите" наивници и послушковци.
26.
до 25
27.07.2021 13:32:11
12
3
Смъртните случаи продължават да са от неваксинирани. Давом, Мавос, виждаме докъде го докараха антиваксърите.
25.
До 23
27.07.2021 13:23:02
2
11
Онзи от Давос ти го написа в книга. "Кога ще се върнем към нормалността ? - Никога !" Тогава ги нямаше нито ваксините нито антиваксарите. Ама ти вярвай, че заради съседа ти Дедовият ти се е объркала "нормалността"!
24.
До 23
27.07.2021 13:22:16
1
10
Като гледам англичаните как се върнаха към нормалното... не благодаря!
23.
до 22
27.07.2021 13:02:04
19
6
И сега си има задължителни ваксини. И благодарение на тях нямаме масова туберкулоза. Колкото по-бързо се ваксинират останалите, толкова по-бързо ще се върнем към нормалното. Но явно антиваксърите не искаттова, а хаос.
22.
до 10
27.07.2021 12:57:22
1
7
Действително има такъв документ,

https://pace.coe.int/en/files/29004/html?fbclid=IwAR3lCb94rqM9AOs3xmMCaMBQX9vtfJKFqux_msA1CA3ps2cZE_J1xFU0Pg8

но това реално не означава нищо... В съгласие с принципите на фашизма, корпорациите ще вършат мръсната работа на правителствата, което е ясно вече от много време. Авиокомпании, заведения, хотели, много работодатели, и т.н. вече я вършат... Може да не е задължително на държавно ниво, но на хората ще се даде възможност да "изберат" дали да работят, пътуват с обществен транспорт (дори в рамките на страната), имат достъп до банки, магазини и всичко останало.

Освен това, само преди няколко дни същият Европейски съд е потвърдил задължителна ваксинация. Както може да се очаква, статията е публикувана на любимо окултно мастер число - 22-ри. Наистина става дума за деца, които са тровени и разболявани от десетилетия, тъй като родителите им са принуждавани да ги оставят в градини. Последното пък е резултат на феминизма, прокаран от травестити и ЦРУ агенти. По този начин глобалните психопати получиха 2 роба на цената на 1 и майките нямат възможност да си гледат децата, а и децата са предоставени на лъжите и пропагандата от най-ранна възраст.

https://www.eur.nl/en/news/european-court-human-rights-mandatory-vaccinations-are-allowed
21.
Бай Вълчо
27.07.2021 12:56:12
1
13
Ужас. Неваксинираните от ковид ще умрат. Ваксинираните ще живеят вечно.
20.
До 17
27.07.2021 12:46:34
13
2
Дядо май си бил сляп от дете, защото всички ваксини са за твоя сметка. Единствено можеш да търсиш отговорност от медицинското лице, ако не е направил преглед/преговор на медицинската ти история. Това е, сега като имаш тази информация с какъв калибър искаш да те застрелят? Или ти дойде акъла?
19.
Фашист е Мангъров
27.07.2021 12:46:31
14
4
Защото трябваше сто пъти да призове, възрасните да се ваксинират. И то се вижда - едновременно започнала вълна в Англия и Русия, с приблизително еднакъв брой доказани заразени от юни досега и огромна разлика в смъртността- десетки пъти. Ама едните са ваксинирани , а другите са като нас
18.
КороноТъпак
27.07.2021 12:44:56
0
15
Дедовия, ще се видим на барикадите. И аз ще съм до теб ! Особено както напоследък са се прицелили в децата ни. Оставете хората сами да си преценяват ! Който го е страх да се ваксинира ако ще както от днес в Израел с трета игла за хората над 65г.
17.
Дедовия
27.07.2021 12:40:38
2
27
Казвам го всеки ден. Ще го кажа отново: Не съм антиваксър ,имам всички ваксини от дете до сега,но точно тази няма да си я сложа ако ще и под дулото на автомат! До края на живота си може да не изляза зад граница или да не работя"държавна" работа,да не отида на кафе,кино или ресторант но няма да допусна да експериментират с мен.Ако стане задължителна убеден съм че ще се стигне до бой. Ако това целят- нека го направят! Нареждам се в първите редици на протестиращите веднага. Който го е страх за животеца му,да ходи и да се ваксинира.
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН,ЧЕ НЯКОЙ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН ЗА МОЕТО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ СЪЩЕВРЕМЕННО МЕ ПРИНУЖДАВА ДА СЕ СЪГЛАСЯВАМ ,ЧЕ ВСИЧКО , КОЕТО ПРАВЯ СИ Е ЗА МОЯ СМЕТКА И ОТГОВОРНОСТ.
16.
Мангъров Кукумицина
27.07.2021 12:38:54
17
5
Здравейте кукувициии. Тук сме пак. Много сме силни сме. Куку Куку.
15.
до 11
27.07.2021 12:32:34
12
3
Така е, ама трябва ли всичко да е затворено заради тези антиваксъри? Че ще си умрат е ясно, но поне останалите да си живеят нормално живота.
14.
До номер 6
27.07.2021 12:27:34
1
8
От, теб по - голям кукумицин няма. Първо мисли после пиши
13.
Манг
27.07.2021 12:16:25
17
5
Дали да е задължително ваксинирането, не мога да кажа. Ама на Мангъров особено доверие нямам, 200-300 починали щяхме да имаме, нямаше нова вълна да има, нямаше да станем като Италия/Испания и т.н.

Една вярна прогноза от миналата година септември няма. Оттогава насетне знам и за един познат между 20 и 30 годишна възраст, замина си от вируса, беше без някакви придружаващи заболявания, а уж според Мангъров младите не боледували тежко.
12.
Pen4o Kubadinski
27.07.2021 12:09:49
0
25
До мислещия,
Мислещите не са на мода. Сега вървят загладените от пропагандата мозъци.
11.
мислещ
27.07.2021 12:02:12
2
37
Добре де, продължавам да не разбирам къде е проблема !? Ако те е страх от вируса вярваш във ваксините, боцкате се цялата рода барабар с бебето и кучето и си свиркате. Даже и да станете преносител, на вас ще ви мине бързо, а като бонус може заразите и убиете някой "гаден антиваксър" и така накрая ще останат само "безсмътрините" ....всички са доволни , хепиенд !
10.
напълно прав е
27.07.2021 12:02:00
0
34
Излезе решение на Европейският съд, че гражданите на ЕС не могат да бъдат подлагани на задължителна ваксинация. Не виждам какво има да се разсъждава по въпроса!!!
9.
Слепи
27.07.2021 11:56:45
7
4
19.07 при 45000 новозаразени в Британия 19 мъртви,съответно при 24000 в Русия 710 мъртви
8.
Точно фашизъм си е
27.07.2021 11:53:29
3
27
Като е прав, прав е
7.
до 4
27.07.2021 11:42:33
3
27
Нищо де, то и тука ще стане така. Ваксинираните ще се натръшкат. Въпрос на време е. Изчакайте само още 2-3 месеца.
6.
Мангъров Кукумицина
27.07.2021 11:27:48
30
8
Спокойно граждани. Чисто луд съм но ще ми мине. Ако не в Карлуково ме чакат пак.
5.
DP
27.07.2021 11:08:35
1
23
Neoliberalen Faschisum......
4.
Българина
27.07.2021 11:07:08
4
47
Мангъров го е казал по-голе, да го повторя и аз: в УК и Израел се избоцкаха всички и какво? Има ли резултат - ами няма! Само слепите не го виждат!!!
3.
Фашизъм е,
27.07.2021 11:00:52
0
42
разбира се! Това въобще не подлежи на спор и коментар. Нещо повече, това е геноцид!
2.
Дуньо Простия
27.07.2021 11:00:26
3
13
Бате, подценяваш наглостта на администрацията. Няма да е задължително, а "доброзорно".
Една идея за близките до властта фирми - искайте PCR тест на всички неваксинирани. Щом на границата ги искат, значи е законно. На всеки три дни - нов тест. И след 2 седмици всички ще са ваксинирани.
Ей така, "бавно и полека" ще ни изклатят всички.
1.
гражданин
27.07.2021 10:54:34
4
35
Лека полека всички овце ще бъдат прекарани през иглата, с едни или други мерки. Хубавото е ,че вече се намират начини да се сдобиеш съ с заветното имунизационно паспортче срещу едни пари, а не срещу набождане с някаква гнус !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори