×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Велик ден за Европа! Десните се обединяват срещу ислямизацията и джендър-идеологията


Велик ден за Европа! Десните се обединяват срещу ислямизацията и джендър-идеологията
Футболна Европа коленичи пред наркомана Флойд, но не и пред изнасилено и убито от мигранти невинно дете
04 Юли 2021, Неделя, 12:57 ч.
Автор: Флагман.БГ

Формацията е със 117 евродепутати и става трета по големина в ЕП

Ще започне ли процес на отрезвяване в Европа, на връщане към християнските ценности, към силата на нациите? Ще отстъпи ли самоубийствената либерална доктрина, подкрепяща ислямизацията и джендър-идеологията, пред разумната консервативна политика на националната идентичност и традиционното нормално семейство от мъж, жена и техните деца?

Добра новина съобщава на личната си страница бившият конституционен съдия Георги Марков. Ето какво написа той:

Приятели, 2 юли 2021 година се оказа важен ден за политическия живот на Европа. Познах преди месеци, че ще има нов десен алианс на Стария континент и това вече е факт.
Обединиха се управляващата партия в Полша „Право и справедливост” на Качински, управляващата партия в Унгария „Фидес” на Виктор Орбан, „Партията на свободата” в Австрия, която е основна опозиционна сила, партията „Лига” на Салвини и „Италианско братство” на Мелони, които ще управляват Италия скоро, партията „Национален сбор“ във Франция на Марин льо Пен, както и партията „Вокс” на Сантяго Абаскал в Испания, без която Мадрид нямаше да се управлява от десницата. Присъединиха се и Датската народна партия, партията „Финландци” и други общо 16 формации.

Новият алианс е за силен ЕС на национални държави, а не за Европейски съединени щати и за супер-държава на Брюксел. Те ще отстояват националната идентичност на всяка държава, християнските ценности, традиционния брак. Обявяват се категорично срещу ислямизацията на Европа, „миграцията на ножа”, джендър-идеологията, както и опитите на неолибералните правителства да размахват бухалката „върховенство на правото” срещу консервативните правителства само, защото са християнски.

Новият алианс е голяма заслуга на Виктор Орбан, който посредничеше между Качински, Салвини и льо Пен. Формацията е със 117 евродепутати и става трета по големина в ЕП. Скоро ще стане и втора по сила, след като към нея се присъединят и „Алтернатива за Германия”, „Шведските демократи”, партията на Вилдерс, Нидерландия.

P.S.: Видях по телевизията отборите на Белгия и Италия да коленичат в подкрепа на борбата срещу расизма. Ще чакаме да видим дали пък няма да коленичат в памет на убитото преди дни, след тежко изнасилване, 13-годишно момиченце в Австрия от двама афганистански мигранти-садисти.


В категории: Политика


8
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
8
Коментара по темата
8.
До 6. Иван ли си диван ли си
05.07.2021 09:41:16
2
0
Още ли си там бе мойто жалко момченце. Ела насам и всички други мислищи като теб
7.
KOKO
04.07.2021 15:42:17
2
7
DANO NOVIJAT ALIANS DA NABERE SILA I DA SE SPRAT VSI4KI IDIOTSHTINI,KOITO BRJUKSEL NI NATIKVASHE ZORLAN . I AMERIKA E OT SAEDINENI SHTATI-NO VSEKI SHTAT SI IMA SOBSTVENNI ZAKONI,A OT EVROPEISKITE DARZAVI ISKAHA DA NAPRAVJAT ,,SEVERNA KOREJA,,-DA SLUSHAT I DA SE POD4INJAVAT NA STOTIZI IDIOTI V EV.PARLAMENT,KOITO OT BEZDELIE STIGAT DO ROZOVITE DOMATI NA BALGARIJA,ZA PRAVITE KRASTAVIZI-ZA DA MOGAT SOROSOIDITE DA NI TAP4AT S GNUSOTII.UNISHTOZIHA NI ZEMEDELIETO,ZIVOTNITE S IZMISLENI BOLESTI ZA DA MOGAT OGROMNITE KATI ,,MONSANTO, I DRUGI DA TROVJAT SVETA S GENNOTO SI PROIZVODSTVO.EVROPA SE RAZSARDI DAZE ZA BALGARSKITE SHTANDOVE PO MAGAZINITE....A,DA SE SABUDI I BALGARINA I DA PROUMEE ZA KAKVO STAVA VAPROS. GOLJAM SIKTIR KAZVAM AZ NA ,,EVROEISKITE ZENNOSTI,, KATO NAPRIMER DA MI RAZVJAVAT PEDALITE NAILONOVI KURSHTA PO ULIZITE-DA SI GI NAVRAT,NE DA GI RAZVJAVAT
6.
Иван
04.07.2021 14:24:54
2
26
Всяка лудост си има край!
Браво!
Циганите в Индия, мюсюлманите в Анадола, негрите в Африка!
5.
ok
04.07.2021 14:23:15
24
3
Първо, това изобщо не е велик ден за Европа, а поредната простотия!!! Второ, ясно е, че един петрански коментар не може да промени мирогледа ви, ма като си искате традиционното християнско семейство, имайте си го. Всеки да прави каквото си иска и да не се занимава с другите ..
4.
питанка
04.07.2021 13:58:05
6
8
Дернев, ти идиот ли си или просто тревата ти е много силна ?
3.
Дернев
04.07.2021 13:50:23
12
5
В уловията на глобализацията в Европа за сега има само една силна националня държава и това е Русия. Всичко остснало е сбор от държавици, където управляващата ги класа си е набутала главаъа в земята, като криещ се щраус, и се прави, че не вижда промените в света, с надеждата старото спокойно време да се върне. Абто е безвъзвратно минало. Втората световна сила в Европа могатда бъдат само СЕЩ - една армия, една външна политика, един многанационслен народ с общ език европейск английски. А в своите територии да се пазят националните традиции и обичай, където Брюксел не може да има правомощията да диктува правила. Затова основно и най-важното е силна и единна Европа за европейците.
2.
мислещ
04.07.2021 13:13:24
10
21
Този идиот само е забравил да добави, че ГЕРБ са на противната позиция и ще направят всичко възможно ислямизацията да продължи, включително и в България!

Така са агентите на ДС- страдат от раздвоение на личността и остра липса на морал!
1.
Доживяхме !
04.07.2021 13:10:30
5
7
Да се събудим ! А къде сме ние...защото нашият проблем е още по голям и бягайки в София няма да се спасим...остров в море от кръжащи пирани !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре
Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори