×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 въпроса, които да си зададете, преди любовна раздяла


10 въпроса, които да си зададете, преди любовна раздяла
Ключови думи: раздяла, любов, връзка
27 Юни 2021, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Представям ли си партньора ми като баща на децата ми?

Когато се стигне до раздяла, решението невинаги е лесно. В някои случаи се иска смелост, в други сериозно обмисляне на плюсовете и минусите на връзката, чувствата, проблемите. Когато сте имали сериозна продължителна връзка, нещата са още по-трудни. За да сте сигурни дали да прекратите връзката си е най-добре да си отговорите на някои въпроси, преди да вземете решение как да действате.

1. Някой или нещо влияе ли на решението ми?

Ако обмисляте сериозно да скъсате с партньора си, трябва да сте сигурни, че вие взимате това решение сами, а не под натиск на чуждо мнение. Хората около вас могат да имат мнение относно връзката ви, но е важно вие самите да вземете решението си, а не да се влияете от чуждия опит. Въпреки че мнението на близки и приятели е важен фактор за взимане на решения, важни сте вие и чувствата ви.

2. Имаме ли общи ценности?

Ако с вашия партньор се различавате коренно в разбиранията си за живота, особено по най-важните въпроси, касаещи ценностите, важни за двамата, тогава това би било проблем в някакъв етап от връзката. Ако мислите, че ценностите са незначителен фактор, върху който можете да постигнете консенсус или да промените мнението си, вероятно се лъжете. За да сте сигурни трябва да проведете сериозен искрен разговор на тази тема.

3. Представям ли си партньора ми като баща на децата ми?

Ако за вас семейството и децата са важни и искате да ви се случат в бъдеще, помислете дали виждате партньора си като глава на семейството ви. Ако не можете да си го представите или имате твърде непреодолими забележки към възпитанието и поведението му, по-добре е да се разделите, докато е време.

4. Това ли е моят път?

Ако мисълта да скъсате се е загнездила в съзнанието ви, вероятно имате причина за това. Помислете си добре дали си представяте живота с този човек занапред. Това ли е пътеката, по която искате да тръгнете или просто сте се запътили по течението.

5. Все още ли съм щастлива?

Щастието не е константа. То може да изчезне също толкова бързо, колкото се е появило. Ако в началото на връзката си сте били щастливи, но вече не сте, не се дръжте за миналото и не преглъщайте нещастието си в името на миналото. Живейте в настоящето. Ако не се чувствате щастливи, връзката ви може да ви кара да се чувствате именно така.

6. Харесвам ли себе си в компанията на партньора си?

Понякога човек не си дава сметка как променя поведението си, когато е с половинката си. Това е най-осезаемо за околните, които ви виждат както в неговата компания, така и без него. Ако има сериозна промяна в поведението ви, чувствате се потиснати или се чувствате сякаш не сте себе си, това е сериозен повод за размисъл върху това дали да продължавате връзката си с този човек.

7. Това ли искам?

Възможно е да не сте готови за това, което партньорът ви иска от вас. Ако той, например, иска да задълбочите връзката си и да я превърнете в семейство с деца, а вие не сте готови, не го правете, само защото някой друг иска това от вас. Помислете на какъв етап сте самите вие. Преценете дали ако откажете тази покана няма да съжалявате.

8. Случва ли се нещо голямо и значимо в живота ми сега?

Ако ви предстои да направите друг голям избор в живота си, кариерен, смяна на местожителство например, преценете кое от двете събития ви е по-важно. Ако усещате, че връзката ви с този човек на този етап не е центърът на живота ви, обмислете дали да продължите.

9. Скучно ли ми е в тази връзка или е нещо по-сериозно?

Понякога хората бъркат скуката във връзката с липса на любов и перспектива. Помислете добре преди да вземете прибързани погрешни решения. Ако състоянието ви е моментно, то ще отмине. Скуката във връзката е нещо, което двамата партньори могат да поправят лесно с повече усилия от страна и на двамата. Ако обаче не е просто скука, а сериозен разрив, тогава нещата са далеч по-сериозни.

10. Какво бих избрала, ако вярвах на интуицията си?

Женската интуиция е инструмент, който можете да използвате много умело. Тя почти никога не лъже. Вътрешните усещания, които има всяка жена, я водят към правилния избор, стига да умее да чува вътрешния си глас.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Следете изборния ден с новинарските емисии на Флагман.бг Следете изборния ден с новинарските емисии на Флагман.бг Нашите репортери ще са на горещите точки в региона, очаквайте прогнозно разпределение на мандатите веднага след 20 часа  Не Дивия Запад, а Айтос – вижте как се млатиха брутално с пръчки Не Дивия Запад, а Айтос – вижте как се млатиха брутално с пръчки Уличният бой се разиграва снощи на входа на града Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки
Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи Владимир Путин се готви за смъртта си? Владимир Путин се готви за смъртта си? Руският президент готвел дъщерите си за наследници Гигантски астероид се приближава към Земята Гигантски астероид се приближава към Земята Разстоянието от него до нашата планета в най-близката точка ще бъде 7,37 милиона километра  Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите  Хороскоп за деня – 9 юни 2024, неделя Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Дори и търговците по пазарите вече не поставят цени на килограм, а на половинка, защото иначе стряскат и ужасяват хората   На Путин не му остава много време, за да постигне пробив в Украйна На Путин не му остава много време, за да постигне пробив в Украйна Руската стратегия за изтощаване на силите на Украйна е много скъпа и кървава, смята ръководителят на Московския център за анализ на стратегии и технологии Руслан Пухов 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори