×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов към Заев: Само Радев прибира пури, нищо няма да излезе от днешната ви среща


Борисов към Заев: Само Радев прибира пури, нищо няма да излезе от днешната ви среща
Заев подари пури на Бойко Борисов, което доведе до ядовития коментар на експремиера за настоящия ни президент
17 Юни 2021, Четвъртък, 11:01 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Лъжат, че са "за" влизането на Северна Македония в ЕС, обясни лидерът на ГЕРБ за служебния кабинет и президента

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов се срещна с министър-председателя на Северна Македония Зоран Заев. Това стана ясно от живо излъчване в профила на Борисов във „Фейсбук“.

Заев днес провежда редица срещи с партийни и държавни лидери у нас.

Борисов обаче разкритикува остро пред чуждия гост президента Румен Радев и служебното правителство.

„Сега, днеска ще имате доста срещи, доколкото разбрах. Аз съм убеден, понеже познавам хората, с които ще се срещате, особено Радев – ще ви кажат, че без парламент нищо не може да се прави; ще прехвърли отново – както навремето с „Грипен“-ите, когато купувахме, каза: следващото правителство да подпише сметката. Сега отново ще прехвърлят всичко към парламента - когато дойде. Само че с кого първо да се занимава парламентът, като дойде. А сегашното служебно правителство има всички права“, обясни Бойко Борисов.

Кабинетът можел да подпише и нов договор със Северна Македония.

„Но те ще избягат от отговорност. Защото те винаги така правят. В същото време лъжат евроатлантическите партньори, че са „за“ Северна Македония да влезе в Европейския съюз“, добави Борисов.

След това продължи да критикува временната власт у нас: „Те ще дезертират, аз съм сигурен, нищо няма да излезе от днешната ви среща. Точно мога да ви кажа какво ще ви кажат - „без парламент, по-нататъка“. Просто целта е да мине „Трите морета“ - инициативата, за да може да дойдат по-високи гости от Америка. Само че ние в Европа сме малко по-доверчиви. Там в Америка не вярват на приказки хич. Така че, това ще е горе-долу резултатът“, обясни Бойко Борисов на Зоран Заев.

Северномакедонският лидер пък подари пури на Борисов. Тук последният се засмя и обяви: „Абе тези пури само Радев ги прибира – неговите хора. Пури, коняк... Но приемам го като символика, братко мой.“

Тази сутрин Зоран Заев се срещна и с председателя на БСП Корнелия Нинова. По-късно той ще преговаря и със служебния премиер Стефан Янев, както и с президента Румен Радев. 

 


В категории: Политика


49
Коментара по темата
49.
до 47
18.06.2021 15:47:12
1
1
От твоя електорат е неграмотния-на раята!
Мн си въртите задниците ,когато ви отърва!
Най-неграмотните от пишещите тук са комуняги-прости,неграмотни и злобни.
А най-вероятно си същият човек,който е зад коментари 40 и 47! Само за да плюеш..толкова жалък и прозрачен! Понаучил си нещичко от кумирите си-разсипници-как да лъжеш и внушаваш на база...нищо! Жалки отрепки
48.
до 42. Хипотетично
17.06.2021 22:25:14
0
8
Ако се случи нещо подобно в САЩ или Русия, въпросния Заев щеше да остане без официалната среща и нямаше да може да си организира никога повече тскава среща
47.
До 40
17.06.2021 22:24:18
2
3
Пич, сори, ама си много неграмотен. Дума “гас” няма в българския речник, аман от задклавиатурни разбирачи, но сигурно и ти си от електората на Бойко, така че е разбираемо интелектуалното ти ниво
46.
до 40
17.06.2021 19:42:17
5
4
Такава дума "гас" НЯМА в българския език!адънъ му
И няма нищо общо с граматиката..Много обичате да се правите на умни и грамотни,но се вижда отдалеч!Не е лошо човек да се постарае малко преди да тръгне да пише във "форума".
Родният език не си познавате-мязате на мангали! Повечето от списващите тук са така-неграмотни,прости и злобни..с претенции до Бога...пълна циганизация на държавата!Освестете се малко-и последното място в Европа ви е много...циганска държава! И не-не ви е виновен Бойко-материала не става! По лошо от простотията и проклетията няма-живо доказателство сте!
45.
Гълъб
17.06.2021 18:21:34
2
17
Щом днес Галоп оповестиха,че Герб са втори,значи са поне трети във временното класиране.Има още време са продължат надолу..
44.
Чакаме
17.06.2021 18:07:34
0
16
Кога ще бъде разследван за цялостно творчество Бойко М Борисов?
43.
winBet
17.06.2021 17:42:02
13
3
По традиция в БГ всеки много ,ама много разбира от политика. Защо макето се срешна първо с Борисов /както искате го наричайте/.Сигурен съм, че коментарите на специалистите по долу са резултат на собственото им злорадство, нереализираност в живота и огромно течение което се явява в кухината между двете им уши. Лошото е, че заради такива нещастници и кухи лейки ше страдат по голямата част от българите.
42.
Хипотетично:
17.06.2021 16:57:06
1
15
Само за момент си представете какво ще се случи, ако тоя пигмей Заев е на посещение в Америка,
и вместо да се срещне с Байдан, на-напред се среща с Тръмп и дори
създава политическа интрига между тях !
41.
Емигрант
17.06.2021 16:38:47
1
12
Боче шиле такова, само малцина в тази държава могат да прибират пачки и кюлчета! А другите, кучетата ги яли, и вземат пурите и коняка.
40.
До 7
17.06.2021 16:23:57
3
1
"газ" е например кислорода ....
"гас" е например керосина или гаста за осветление ...
Ръйш ли !
Това не е превод а граматика ...!
39.
Морския
17.06.2021 16:11:45
0
18
Лайномет си е той , нашият Бокич...
Не че докато беще на власт направи нещо за Македония ?!
А и в качеството си на какъв прави тази среща ?!
38.
Б.Б.
17.06.2021 15:51:12
1
22
И това доживяхме- герберастки трол да нарича тролове всички, които не харесват господаря му! Ненормален водач, ненормални тролове!
37.
трол след трол тука
17.06.2021 15:35:39
16
2
Дори по-лошо! На трола му се заплаща,а масово "коментиращите" тука го правят безплатно-от простотия,злоба и търсещи винаги вината у някой друг за собственото си неблагополучие! Как се възстановява фалирала държава с фалирали банки,с разпродадени фабрики за 12 год?! Вие ,раята с какво помагате на държавата? Държавата това сте вие-всеки един от вас!Държавата не е каца да се мъчи всеки да дърпа без да влага!Дадахте баницата едно време на комунягите-разсипаха всичко и сега искате да сме първи навсякъде...за 12 години?! Да си бяхте опичали акъла едно време...Сега 12 години по-късно Ганя пак е склонен да върне властта на същите разсипници..защото им обещали...какво?? Европейски заплати?! Някой от вас има ли идея как се работи и произвежда в Европа,при какви стандарти,с какво образование? Първо погледнете себе си,преценете какво качество можете да допринесе всеки от вас било услуга,било продукт..То не става да ходиш като роб да работиш,да те мачкат ,а ти да си мълчиш и да лаеш после тука,че не те "оправят". Не става с идеята "за толкова пари-толкова работа".Не става със скатаване и влачене откъдето може,с хитреене,завист! Първо не сме хора!Българина ще се научи рано или късно, най-явните мафиоти вече се крият и в Дубай и в Сърбия, иска се време да се разчисти на всички нива.Време! Ако пак позволим на червената хунта да се завърне...знаем го резултата-били са не веднъж и дваж управляващи!Сами си ковем съдбата-докато чакаме Господ да слезе да ни управлява хаир скоро няма да видим!
Масово коментиращите отдолу ще ги пропусна-типичен пример са за закостеняло мислене-освен злоба и обиди друго не раждат! Не става така-почни от себе си и от там нататък!
36.
Nostradamus
17.06.2021 15:00:45
2
23
През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени.
Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят.
Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов:
„ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА „
Благодаря Ви Българи за правилния избор !
35.
Флагман,
17.06.2021 14:55:05
2
28
Разликата между Радев и Крадеца борисоФФ е:
Един вагон книги прочетени от Радев и,
Един вагон с пари, откраднати от Мутрата борисофф !!
34.
Чета коментарите
17.06.2021 14:46:12
17
2
И виждам:
1.Бойко е лош,не става.
2.Радев и той лош,не става.
Та питам: КОЙ,КОЙ,КОЙ ще ни управлява след 11 Юли ?
Слави,щото свири на виола и пее чалга
Мая,щото предложи Пеевски за шеф на ДАНС.
Татяна Дончева,щото е адвокат на Мултигруп.
Христо ,щото брои добре хамерикански долари.
А бе, май, че пак КОЙ...
33.
Проста червена рая
17.06.2021 14:42:54
20
3
Гладните,мизерни,неграмотни "капацитети" пак ги "разбират" работите!Много е сладко да си изсипете простотията някъде ,нали?
Стадо от овце
Най-голямата напаст за страната НИ сте вие-раята! Докато се въди толкова,прост и неграмотен народ по нашите ширини няма да се оправим никога! Потомствени глупаци
32.
292
17.06.2021 14:35:53
1
27
На този полуидиот няма ли най-сетне да започне да му се търси отговорност за глупостите, които безконтролно дрънка? В качеството си на какъв говори с премиер на друга държава и от позицията на какъв прави пред него квалификации на Президента на Република България. Това е национално предателство. Иначе се биеше в гърдите, как бил втори Стамболов. Да, ама пребитият в полицията Стамболов е казал пред чуждите представители, че полицията в България не бие, а не е ревал като бит пе........
31.
до разпрания чорап
17.06.2021 14:35:17
15
2
Като гледам не правиш по различно от мен-напротив! Ти сипеш обиди непрестанно,но когато теб те настъпят-хората стават прости?! И какъв ти беше умния ,образован отговор?! Жалка пасмина от овце!Ако можеше да се видиш отстрани сиг щеше да си прекъснеш жалкия животец..Вместо по цял ден да седиш и сипеш простотии във "форума" да беше отделила малко време да се пообразоваш-тогава можеше и да имаш малко по-добър соц и личен живот. Но всеки си прави избора-стой си проста,сипи по цял ден обиди тук и търси ,кой ти е виновен!Да спориш с глупак е безмислено,затова аз не споря-давам ти от същото,което раздаваш ти-продължавай да се съсипваш от злоба и завист-щом това ти е идеала за живот-истината д във форума,нали
Факт е,че простият човек се обижда ,когато го наречеш прост! Само той има право да обижда..и подгласящите му.Шайка глупаци обединени и живеещи да плюят във "форума"....жалки душички,жалкии
30.
Гарантирано от ГЕРБ
17.06.2021 14:22:35
0
18
Със страхотен уред, купен от борисоФ с държавни пари, се е сдобил главният прокуор на Република България.
Държавата - борисоф е купил за шефа на обвинението мултитемпературен охладител за вино.
Това е специален вид хладилник, който се ползва предимно от сомелиери или заведения и от купени главни прокурори.
Стойността на покупката е 3249 лева
29.
Nostradamus
17.06.2021 14:13:38
0
29
Борисов е БОЛЕН от Шизофрения и Hарцистичното личностно разстройство.
Те са психически заболявания, които се характеризират с раздвояване на личността, нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции.
Заболяването най-често се проявява с фантасмагории, налудничевост, честа промяна на мнението, дезорганизираност на мисленето и значителна социална дисфункция.
Според библейските представи у всеки човек живее ангел и дявол, които го подтикват да върши добро или зло, докато в борисоФ живее само сатаната!
28.
Народът на Бг
17.06.2021 14:12:07
0
28
Бoриcoв e пaтoлoгичeн Лъжeц, Крaдeц и Прecтъпник.
Тoвa e бoлecтнo cъcтoяниe.
Тoй дoри вeчe Нe мoжe дa рaзличи Иcтинaтa oт Лъжaтa !
Тoй e eдинcтвeният в cвeтa Ocъдeн зa Лъжa прeмиeр !
Cрaм зa Бългaрия,
Cрaм зa EC, Cрaм зa Cвeтa !!!
27.
Гарантирано от ГЕРБ
17.06.2021 14:06:22
0
25
Крадеца и Престъпника Дебила борисоф.:
към Заев:
След като прибра пурите в шка2чето при еврата кюлчетата съзлата Отсече:
сиамо Радев, който Не Пуши, прибира пури
26.
Xxx
17.06.2021 13:55:48
1
32
За чий х.. Заев първо и изобщо се среща с Борисов, след като вторият не е премиер от месец и нещо, а имаме служебно правителство и премиер. Това е ясно непризнаване на легитимната власт в България от македонците
25.
Лошо
17.06.2021 13:38:37
0
34
Няма дъно за Борисов. Обърна международната политика на България в селски интриги срещу човек срещу когото дори не смее да се яви на президентските избори.
24.
Лост
17.06.2021 13:04:49
14
12
До проста червена рая
Като сочиш другите с пръст виж, че три пръста сочат към теб. Защо си мислиш, че си най-умния?
23.
baihui
17.06.2021 13:04:25
0
28
GERB OVER!
22.
Пипи Чорапчето до 20
17.06.2021 12:44:02
2
24
Гербил, а ?;)) Че ти и личи - само те, като нямат аргументи, минават на лични обиди и квалификации!
С "идеята" да накарат "опонента" да се свие и скрие от срам и унижение...
Не се мори напразно, гербилче - няма как да се засегна и няма как да ме докосне дори обида от необразовано, тъпо и отчайващо просто същество като теб!
И още веднъж: "Той е прост и вие сте прости, затова се разбираТЕ!";))
21.
Проста червена рая
17.06.2021 12:34:21
27
3
Вземете си обогатете речника малко,мангали некадърни-много взехте да ми простеете-във всеки коментар едни и същи думи-" тиквата", "кюлчета" ,"чекмеджета" хахахаа
Ама така е ,комунягите винаги сте били прости,неграмотни,мързеливи и крадливи-демек цигани! Едни и същи лайна от едни и същи хора всеки ден тук-колкото и да се напъвате нито имате акъл,нито потенциал-то се вижда от километри...иначе сте много обидчиви ))) Ще си умрете гладни и мизерни-помнете ми думата-ни фатмак,ни тиква ни никой не може да помогне на прост народ като вас.Простия си остава прост до живот! Аре давайте-давете се от злоба ...колко сте ми смешни и жалки
Бееееее-ей тва се чува от вас постоянно!
20.
до чорапчето
17.06.2021 12:25:23
16
3
И аз имам предложение за теб-вземи намери някой да го тури на ТЕБ..барем мирясаш и да спреш да ръсиш тъпотии под вс статия! Било форум-не, това е една клоака,където най-простите комунисти си изсипват злобата,лъжите ..най-големите "капацитети" събрани на едно място-това е!
Гладни,мизерни ,некадърни и неграмотни нещастници!..ако не намериш кой да ти го тури в разпрания ,дърт чорап можеш да завреш интелигентното предложение отзад.Запетайка
19.
Иво
17.06.2021 12:12:51
1
23
Само оня кмет те оправи отзад тиквуне.
18.
Maлеле
17.06.2021 12:11:56
0
28
Мое ли си толко прост ,в лава да паднеш ,тъпа бойка.
17.
Тари
17.06.2021 12:10:29
1
43
Тъпа и крадлива тиква....за белене со.
16.
Шкембе войвода
17.06.2021 11:46:15
14
31
Че Радев е палячо се разбра, но Тиквата е вече за лудницата..
15.
Ив
17.06.2021 11:43:30
1
44
Трагедия...
14.
Геле
17.06.2021 11:42:49
1
51
Този е тъп на гьон! За психиатър е човека.
13.
Тикво
17.06.2021 11:41:42
1
62
Какъв жалък мизерен мръсник и интригант си. По долен си и от най долната пачавра. И такава евтина ковра ни управлява 100 години...ебем ти и малоумната сган дето те избира, мърша на мършите.
12.
Пипи Чорапчето
17.06.2021 11:35:10
14
14
Виж какво, Проста червена рая!
Това е форум - и аз , и ти имаме право да изкажем мнение! Точка!
А иначе, имам предложение: вземете си Нещото и си го турете в рамка на "Конт Ан Андрованти", турете му един надпис Свещен Почетен ПреЦедател с указания - всеки престъпил прага гражданин или член първо да поцелува портретчето и после да изложи по същество проблемите си;))
11.
Анаааа
17.06.2021 11:32:06
2
43
Анаааааа /както казват братята роми/... усетиха борисченцата,че власт и управление повече нЕма да видят и правят циркове. Щом дори и послушните им социологически агенции и партийните им сайтове като на Нидодялко и Крачун дават вече трето място и разлика 3 % с първия...значи реалната разлика е минимум 10-12 %. Сега когато няма партийни калинки на върха на силовите структури и администрацията да казва на служителите как да гласуват и партията на Боко Доко я събере 400-500 000 гласа и 3 или 4 място, я не...а за по-следващите избори вън от парламента...гордо по пътя на НеДеСеВеТо на Царьот.
10.
ГЕРБ трол
17.06.2021 11:30:04
70
7
Проста червена рая сте и такава ще си останете! Бойко Борисов се опитва да ви каже какъв боклук е Радев, но вие си знаете едно и също- Борисов е крадец, Борисов е приятел на Пеевски, Борисов съсипа държавата, Борисов е прост и не знае езици! Това са лъжи! Бойко Борисов е най-честния и умен политик, който сме имали и в днешния разговор със Зоран Заев го доказа! Ще го търсите вие Борисов, но няма да го има вече!
9.
К. Курев
17.06.2021 11:28:43
3
53
пълен Шибаняк - както го нарече една млада журналистка!
8.
Даа
17.06.2021 11:25:53
4
64
Този гнусен толуп,прекрачи всякакви граници в отчаянието си!!!
7.
Проста червена рая
17.06.2021 11:25:40
51
7
Четете и се отвратете!? Виж какво,айде недей казва какво да правим-всеки си решава.ТИ като искаш се отвращавай,но да ми пишеш и вменяваш -сори! Що не си запази простото комунистическо мнение за себе си?Мн е важно и д ругите да са съгласни с теб ли? Ясно
Ей,корлеоне-я ми преведи какво е това "гас" ?!
6.
тони
17.06.2021 11:21:47
4
73
Радев прибира пури, Борисов прибира кюлчета злато и пачки с евро! Правите разлика, нали, уважаеми гласоподаватели?
5.
петко
17.06.2021 11:19:37
2
74
O, такъв идиот е и още как! То и затова Заев още днес ще разбере разликата между корумпирания крадлив идиот Борисов и нормалния честен и отстояващ българските интереси Стефан Янев!
Северномакедонците ще си тръгнат като насрани от България и ще си спомнят с умиление за Борисов, който им позволяваше да се гаврят с България когато им падне! За тяхно съжаление, това време свърши!
4.
Дончо Корлеонев
17.06.2021 11:18:25
3
76
Ех Баце, много злобно бе. Гас пикаеш май. Ами давай дълбай дъното!
3.
Пипи Чорапчето
17.06.2021 11:18:11
5
78
Четете дума по дума и се отвратете най-накрая как с гласовете ВИ е легитимирано подобно ... семпло същество на една от най-високите държавни позиции и то цели 3 мандата!
А последният абзац с пурите направо кърти мивки;))
2.
мислещ
17.06.2021 11:11:28
4
85
Този не може да е чак такъв идиот, нали?
1.
Селянин
17.06.2021 11:08:52
2
75
Ужас!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков направил пълни самопризнания и завел разследващите до веществени доказателства, които имат пряко отношение към палежа Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите одобряват служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% - не
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори