×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Николов за 30-ата годишнина на БСУ: Много от нас помнят и никога няма да забравят началото


Димитър Николов за 30-ата годишнина на БСУ: Много от нас помнят и никога няма да забравят началото
Ръководството на университета има много поводи да се гордее със своите студенти, но нека те стават все повече, отбеляза Димитър Николов при срещата си с ректора проф.Галя Христозова
03 Юни 2021, Четвъртък, 21:13 ч.
Автор: Флагман.БГ

Изтъкнати преподаватели и прекрасни млади хора са преминали през университета през изминалите три десетилетия, отбеляза кметът

 

Бургаският свободен университет (БСУ) чества 30 години от историческото си създаване. За утре е предвидена наситена със събития програма, а днес кметът на града Димитър Николов посети университета, срещна се с ректора проф.Галя Христозова и връчи благодарствено писмо до ръководството на БСУ, преподавателския екип и бивши и настоящи студенти.

Ето какво написа в него Димитър Николов:

За мен е чест и удоволствие да поздравя чрез проф. Галя Христозова всички вас, свързани житейски с Бургаския свободен университет, по повод 30 години от неговото създаване!

Много от нас помнят и никога няма да забравят началото. В зората на демократичните промени у нас се роди и БСУ.

Оттогава до днес висшето учебно заведение затвърди авторитета си и се адаптира успешно към променящия се свят, образователен модел и трудов пазар.

Изтъкнати преподаватели и прекрасни млади хора са преминали през университета през изминалите три десетилетия. Ръководството на университета има много поводи да се гордее със своите студенти, но нека те стават все повече.

Честит празник и благодаря за всички полезни за Бургас инициативи, които сме реализирали и ще реализираме заедно!


В категории: Просвета


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
12
Коментара по темата
12.
хххх
04.06.2021 21:53:25
0
1
Туй недоразумение БСУ трябва се закрие час по скоро.Люпилник на малоумници, половината сигурно незнаят къде се намирама сградата, но са с дипломи накрая.Закривайййй
11.
wallis
04.06.2021 19:06:56
0
4
БСУ е инкубатор на " калинки". Нито преподаватели има - проверете колко "големи" доктори имат, нито студентите стават. Половината са на границата на неграмотността. Петгодишен курс на обучение го преминават за седем-осем години. Няма как да стане като СУ за 30 години, но и старание не виждам. А иначе има претенции като за Харвард , смях голям. Не е вярно, че къде си учил е без значение и поведението на завършилите БСУ го доказва, децата им не учат там, защо ли?
10.
Бургас
04.06.2021 13:18:03
0
0
никога няма да стане университетски град. Старите бургазлии ги няма вече, тяхната гордост беше морското и таляните. Всичко друго бургазлии са наследници от сливенски и ямболси села на работещи в отровната рафинерия.
9.
*********
04.06.2021 12:43:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
Бургас
04.06.2021 09:58:30
2
6
В днешно време няма значение къде си завършил, а кой е зад гърба ти.
7.
*********
04.06.2021 08:48:26
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Апостол
04.06.2021 07:46:23
1
11
Мите, а ти къде завърши, момчето на мама?
5.
До 4
03.06.2021 23:46:09
9
15
Не е това. Мисълта ми беше друга. Който иска, учи без разлика къде. Който не става, няма значение какво завършва. Дали е БСУ или друг университет.
4.
До 2
03.06.2021 23:03:48
5
15
Ти сериозно ли? Харвард и стопанската академия в Свищов. Че тая академия сега я знаят само в Свищов и близките села. Ако някой от там ти си е качил на главата и ти бие камшика, виновен си ти, а не "велико" образование получено в Стопанска академия (смях).
3.
Tomy
03.06.2021 22:49:56
2
8
Kakvo e transformator? Ami kutiika s hiksche. Ok posha ti troika haah h
2.
До 1
03.06.2021 22:39:34
16
13
Според мен, университета не определя човека. Който желае учи на всякъде и излиза читав специалист. Който не става и Харвард да завърши - все тая, налице просто диплома, лист хартия, нищо повече. Има всякакви. Завършили примерно Стопанска академия и вижте ме мен кой/коя съм аз, едва ли не - другите не струват. И като има "кетап" от Свищов, какво работи, какви са му/й доходите?? Или мизерства на една провинциална заплата, работейки за някой тарикат. Самочувствие до небето, покритие "йок", злобна душица с диплом от София/Варна/Свищов.
1.
мислещ
03.06.2021 21:29:16
13
37
Да поздравим БСУ за юбилея!
Това е ковачница за кадри на ГЕРБ!
Подготвени, умни, честни!
Да не забравяме, че и мнозинството от журналистите във Флагман са завършили това академично чудо! Затова и си личи грамотността им и способността да създават сложни изречения без използването на съюзи!
Благодарим ви, БСУ! По-добри няма как да сте!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори