×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прасето с каишка като цена на депутатския мандат от Бургас? След тонове смърдяща риба и горяща плява в София - защо пък не


Прасето с каишка като цена на депутатския мандат от Бургас? След тонове смърдяща риба и горяща плява в София - защо пък не
Краставиченото трио Стефан Петров-Машината, Бисер Русимов и Георги Братанов, отрича да е излязло на площада с предизборна цел
20 Май 2021, Четвъртък, 19:08 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Тримата протестъри, които сваляха от власт днес кмета на Бургас, носейки му краставици, могат да достигнат с идеи своите образци от жълтите павета

Флагман.бг попита тримата протестиращи днес, донесли на бураския кмет найлонова торбичка с около 2 килограма краставици – готвят ли се всъщност за предстоящите избори на 11 юли по примера на други вождове на гражданското недоволство в столицата, чиито техники за натиск срещу правителството на ГЕРБ, стигнаха до бруталност, след което и до видим успех. В отговор, те обявиха, че искали всъщност, за да стане по-ефектно представлението им, да докарат и прасе на каишка пред сградата със седемте колони, символ на местната власт, но организацията за транспортиране на селскостопанското животно с лоша слава се оказала твърде сложна. А и, очевидно, не си е струвало, предвид неприятната ситуация, в която изпаднаха тримата недоволни от кмета мъжe, защото дори и семействата им не ги подкрепиха. 

Припомняме, че част от водачите на протестите в столицата намериха вече своите уютни кресла в управлението на държавата именно по този начин, но там имаше осигурена и добре подплатена масовка. В Бургас, въпреки призивите из фeйсбук да се организира голям протест с нестандартни техники за сваляне на кмета на града, тримата останаха на пл."Ат. Сиреков" съвсем сами с незначителното количество краставици, охранявани нелепо от десет униформени и интервюирани поне от десетина репортери.

Сред печелившите от такива прийоми в столицата е скулпторът Велислав Минеков, който в момента е служебен министър на културата. Много като него влязоха като депутати на 4 април, макар и за малко. Такива имаше и от Бургас. Но там усилията и насоките идваха иззад завесите на шоуто.

Днес триото Стефан Петров – Машината, Бисер Русимов и Георги Братанов,  разбира се отрече да е излязло на площада с такава цел - да бъдат забелязани и поканени в нечия листа, но за никого не стана ясно – на кого са писали писма с исканията си, какви са исканията им, защо мразят кмета, кои организации и хора ги подкрепят и как точно смятат да изпълнят целта си.

10 полицаи вардят трима с найлонова торбичка с краставици, протестиращи пред Община Бургас

Стефан Петров обяви: „Никой от нас няма амбиции за депутатски избори.“ „За след 2 години лично аз нямам никакво намерение да се кандидатирам. На предните избори имаше хора от ОЗБГ, които се бяха в листите на различни партии. Всеки има право да прави, каквото си иска. Всеки от нас е свободен“, каза Машината.

„Да са живи и здрави водачите на протести, които станаха министри, надяваме се да работят за благото на българския народ, а не да обслужват частни интереси. От ОЗБГ сме се доказали с делата си и никой не може да ни упрекне в каквото и да бил“, отсече той.

Трима говореха пред 10 журналисти, пазеха ги 10 полицаи

Бисер Русимов обаче е на друго мнение. „Ако искаме да решаваме проблемите на града, верният път е политиката. Това е инструментът, с който можем да влияем на обществения живот. Лично аз нямам намерение за предстоящите избори. А след 2,6 г. едва ли някой ще помни какво сме направили сега, за да се готвим сега за местните“, каза Русимов и добави:

„Уверявам ви, че ако ще правим политическа платформа, тя ще бъде с нещо много по-качествено, което ще има реален принос към обществото. Няма да се занимаваме с гей паради и т.н.“, каза Русимов, който два пъти вече бе кандидат за общински съветник от ПП СЕК.

А Стефан Петров добави: „Всички ще разберат, то ще бъде оповестено. Капката, която преля чашата сега, е, че кметът на Бургас разреши парада на тези цветни същества (гей парада, б.а.)“

Третият от недоволните - Георги Братанов, отказа да отговори на въпросите ни, след като съратниците му вече го направиха. 

Така и не става ясно защо кметът е толкова виновен за гейпарада, след като той не може да го забрани или премести на друго място. Така или иначе няколкото минути слава пред Общината, независимо в какъв контекст, правят имената на тримата разпознаваеми чрез  медии и фейсбук, привличайки подходящи покровители от София, където знаят как стават "хубавите" работи - с тоновете вмирисана риба, докарана, впрочем, от Бургас, както и в горящата плява, вуду куклите, ковчезите в Банкя и т.н.




В категории: Бургас


37
Коментара по темата
37.
*********
08.06.2021 22:43:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
*********
08.06.2021 22:23:06
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
Пецата
08.06.2021 22:14:44
0
4
Това са най - големите шматки и боклуци на Бургас тези цял са живот мишки, Машината лежа за убийство в затвора другите са просто сополи
34.
Къде е онази дама от Възражда
21.05.2021 12:38:23
1
6
Беше доста активна на шарения протест пред Съдебната палата... За съжаление боравеше основно с клишета, тъй като не ѝ достига умствен капацитет, но поне беше хубавичка.
33.
Галафони
21.05.2021 12:36:06
1
10
Кво бе отрепки, Стефан Машината Петров ли ще правит кмет на следващите избори? А? Или Русимов? Другият въобще не го знам какъв е даже - няква нова звезда с изкривена представа за родолюбие. Хора като тези започват да превръщат "патриот" в ужасно гнусна и мръсна дума. Погледнете ги! Хубаво ги погледнете. Съветът ми към Флагман и техните колеги от други издания е да най-сетне да спрат да ни набиват в очите хора, които не могат да спретнат едно нормално изречение без да им прегрее главния процесор.
32.
Петьо
21.05.2021 12:32:47
2
15
В това ОЗБГ всички са от криминалния контингент на Бургас
31.
*********
21.05.2021 09:54:28
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
30.
Бургас
21.05.2021 09:36:55
10
11
"Тримата протестъри" са единствените в тоя град, които говорят за корупцията на кмета и общината, за разлика от подчинените и обслужващи медии
29.
Б
21.05.2021 09:24:49
2
8
Има ли държава изключена от Европейския съюз поради пълзящ комунизъм? Е до сега нямаше,но вече ще има.ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ! Бъдете будни нормални хора!!!
28.
?
21.05.2021 09:24:11
1
10
Не знам кой ви мисли заглавията и статиите, обаче сте под всякаква критика. Как пък нямате един в редиците, който да е завършил журналистика или българска филология, ей така да ви отсрами малко.
27.
*********
21.05.2021 09:14:30
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Венсеремос
21.05.2021 08:21:37
4
10
Жени на повикване, педали с розови нокти , тримата от Карлуково с психични отклонения като Маямата и Танка изкуфялата. Хаджигейов приключенията на един долен ляв педал на протестър от миналото лято да ближат сладоледа и рупат кожена краставица, биологични продукти с оцветители в розово . Придворните три дами на снимката от двореца на военната хунта. Измислени герои от комиксите.
25.
Бинго милиони
21.05.2021 08:03:07
4
8
Шведска тройка от гей дружинка, обичаща да лапа кожена краставица любителите на усни упражнения. С нетрадиционна сексуална ориентация, долни леви педали . Стефчу от машинка го преименували на балеринка с къса поличка и розови пантофи. Петрю е дебел, тромав, умствено изостанал обичаш играчки с дълги сантиметри, смотаняк паляк охлюв папагал. Траверси с перуки от гей парада от миналото лято. Когато кучките плачат за кокала да се наместят на държавна служба. Поздравления Флагман, доказателства много за нечистоплътно същество което не излиза на протест за доброто на хората , а преследват лични изгодни оферти да им плащат от Дубай.
24.
Ggg
20.05.2021 23:49:02
5
21
Ggggg Аве ей шматки и тримата,единия убиец,втория наркоман и футболен хулиган и третия лъжлив жалък провален не можещ да свърже две думи на кръст
23.
До 18
20.05.2021 23:40:29
1
16
Как да не са сами бре? Ти сляп ли си?!?
Тези са малоумни. Човек трябва по-добре да подбира каузите и битките си. С тези аргументи за оставка са “ЧАО”!
22.
Ajqx
20.05.2021 23:19:51
3
15
Тез краставици що не вземете да си направите едно влакче с тях и да са ръгате взаимно жалки мъже такива тоз Бисер прелича на чучулуто от Куку едно време
21.
Ajqx
20.05.2021 23:18:44
2
11
Тез краставици що не вземете да си направите едно влакче с тях и да са ръгате взаимно жалки мъже такива тоз Бисер прелича на чучулуто от Куку едно време
20.
ОЗБГ
20.05.2021 23:15:55
10
9
Машината искаше да прави 1 в 1 с Перата ама се насра Низамов оня му са молеше стига се Чефо
19.
Морския
20.05.2021 21:48:09
7
12
Коментарите от едни същи трлове ... спокойно скоро ще трябва да си търсите истинска работа ! А статията ако може да се нарече така поръчка ясно от къде !
18.
Jul 11
20.05.2021 21:39:42
24
16
Браво,Момчета,не сте сами.Скоро герберисткана сган ще се само разпусне .
17.
Попов
20.05.2021 21:37:32
5
19
Каква машина... Тоя гледаше като изтърван в Приморец когато го награждаваха за личност на годината, чудеше се коя вилица да вземе първо... Бягай, такива утрепки wegschmeißen...
16.
Избирател
20.05.2021 21:36:51
3
37
Бисер Русимов да се запита защо се явява няколко пъти на избори и не получава повече от 5-6 гласа, защото е тъп като галош?
15.
Лека нощ, деца
20.05.2021 21:26:25
6
36
Тези тримата са копие на едни анимационни герои на Доньо Донев ...
14.
Ах
20.05.2021 21:06:46
8
22
Аман от травестити
13.
Аха
20.05.2021 21:01:01
12
22
Поредната статия доказваща,че флегмите са герберасти
12.
TheMachine
20.05.2021 20:55:50
7
17
Единия от тези тримата кво съм го правил в затвора... много му беше хубаво и не протестираше тогава.....
11.
Предприемач от Русокастро
20.05.2021 20:52:19
5
32
Готов съм да намеря веднага работа на тези тримата в селското стопанскво. Ще започнат най-сетне да вършат нещо полезно и за пръв път ще изкарат честно спечелени пари. Има реколта за прибиране, при интерес ще оставя координатите си. Призовавам и други колеги да ме последват, крайно време е да се намери работа, която да осмисли свободното време на здравите младежи, за да не се занимават с глупости и да стават за смях.
10.
Бургазлия
20.05.2021 20:42:00
9
35
Айде стига с тези - и тримата са криминални.
Стефан Петров е лежал за опит за убийство.
Бисер Русимов - дилър на дребно и дребни обири.
Георги Братанов - преследване и грабежи на бежанци по границата.
В това ОЗБГ всички са от криминалния контингент на Бургас.
9.
Славейков махала бейби
20.05.2021 20:22:10
4
36
Братанката е слаб барман, а машината е оше по-пикаж. Това ли са лицата на бс? Национална катастрофа.
8.
Покровителят
20.05.2021 20:11:38
7
27
Идиот 1, Идиот 2, Идиот 3, хайде спрете се вече, че започнахте да ми дърпате гласове и да качвате на ГЕРБ. Вместо да изпишем вежди, ще изкараме очи. Прибирайте се по дупките си, че ще ви спра парите.
7.
Панайотката
20.05.2021 20:10:30
3
24
Бисер искал да става директор на общинско предприятие.
6.
Иван
20.05.2021 19:54:37
8
29
Ето това е истинското лице на идиот.Безумници, които се надяват по този начин да извлекат някакъв кяр.Боже пази България!
5.
Че и тия "протестъри"
20.05.2021 19:49:22
6
22
Сякаш няма българска дума измекяри!
4.
*********
20.05.2021 19:36:24
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Аман от това
20.05.2021 19:25:39
3
22
"припомняме"! Повдига ми се вече като го видя! Сякаш имат някакъв шаблон - празна страница започваща със "страшен, ужасен, чудовищен" и т.н. и няколко "припомняме" по средата, която се запълва с останалата тъпа помия непрекъснато. То бива, бива неграмотност и беден речник, ама чак толкова не бива! Че и тия "протестъри"! Сякаш няма българска дума протестиращи.
2.
Само напред
20.05.2021 19:25:12
43
24
Браво на момчетата, имат позиция и я отстояват. Срещу гробарската сган, мерките трябва да са меко казано брутални.
1.
Един нормален
20.05.2021 19:19:13
11
22
Ето така се защитава кмета! Браво на Флагман!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори