×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Вкарват ни в тежка политическа криза, а Радев потърква ръце и ги помпа


Борисов: Вкарват ни в тежка политическа криза, а Радев потърква ръце и ги помпа
Тъжен ден е днес и той съвпада с националното предателство, каза премиерът в оставка и сравни действията на ИТН с тези на Юда
28 Април 2021, Сряда, 11:36 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Колкото повече виждат, че са некомпетентни, неподготвени да управляват, толкова по-злобни стават, каза Борисов по адрес на опонентите си

Велика сряда е ден на предателството. Юда днес е предал Господа. Не е случайно, че парламентът не се събра да работи. Поредните им лъжи вече станаха факт. Един месец след изборите никой не предложи план. Всички се вторачиха да услугват на Радев, да му променят избирателните кодекси, без изобщо да се занимават с ежедневието на хората. Това заяви след заседанието на Министерския съвет премиерът в оставка Бойко Борисов и благодари на министрите, че са отговорни и продължават да действат.

„За съжаление по нито една тема нямаме реален опонент. Скриха се, не показаха на хората какво искат и правят. Водят се единствено от злобата и некадърността си, от национални предателства и колкото повече виждат, че са некомпетентни, неподготвени да управляват, толкова по-злобни стават. Ние има казахме: „Ето, управлявайте, ще ви предоставим всичко, което искате.“ Само не вкарвайте държавата след пандемичната, икономическата, финансова, световна криза и в политическа такава. Моля ви се, политически кураж за една година“, каза Борисов.

„Предложих в края на годината, тогава да отидем на избори. Но сега парламентът с огромното мнозинство да вземе решенията, които президентът казва. Те могат да ги вземат, да си махнат мораториума, защото няма да можем да го изпълним. Досега можеха да свършат всичко. А те се вкараха в секциите в чужбина и да ни проверяват. Ами, проверявайте ни, вие може и след това да го направите. Дайте сега да решим въпроса с тези 10 неща, които българина го интересуват“, добави премиерът в оставка.

„Тъжен ден е днес и той съвпада с националното предателство. За една шепа парички Юда е предал Господа, а тези предадоха мечтите, очакванията на много хора. Ние си даваме оценка, приемаме, че са ни поставили първи, но са казали, че трябва да има кой да ни контролира. Нека да управляват, а ние ще бъдем градивна опозиция. Всичко сме направили, но на тях не им стига. Искат диктатура. Да искаш абсолютно мнозинство, за да става само, каквото ти кажеш – това е диктатурата. Никой няма да го постигне и ще ни вкарат в такава тежка политическа криза. Те вече ни вкараха, защото ще касират и изборите. Затова Радев потърква ръце, помпа ги, за да може служебното правителство да остане, колкото той каже. По начина, по който се насъскваме всички партии – ние и след следващите избори ли няма да сядаме да си говорим и ще си говорим за системни и несистемни, нови, стари и каквито и да били. Аз не знам има ли от ВМРО по-стари. Те са от едно котило – Таня (Татяна Дончева, б. а.), Мая (Мая Манолова, б. а.). Ние го знаем това котило, защото аз съм се борил срещу тях“, обяви Бойко Борисов.

Той добави, че се е видяло, че няма други планове, няма разумно предложение дори. Възложихме на Томислав Дончев да започне консултации със службите на ЕК за окончателно изпращане на проекта, каза Борисов.

След като министърът на финансите Кирил Ананиев обясни какви са новите мерки, разработени от неговия екип, Борисов попита: „Няма ли да си ходим. Цяло лято искаха да си ходим, а сега един месец продължават да се мотаят. Те трябваше вече да имат правителство, да са актуализирали бюджет, да са направили, каквото искат. Каквото лъжеха хората. Това са измамници.“

„На фона на цялата безотговорност. Те дори не могат да се съберат и да си направят парламент. При 165 души анти ГЕРБ и СДС, антипатриоти, нямат и кворум. Напомням, че кворумът е задължение на управляващите, на тези, които с единодушие си избраха председатели, зам.-председатели и комисии“, каза Бойко Борисов.

Забранявам политически изказвания. Трябва да останеш с името на човека, справил се най-добре в Европа с пандемията, обърна се той към министъра на финансите.


В категории: Политика


41
Коментара по темата
41.
ХХ
30.04.2021 13:38:14
0
0
Това, че никой вече не иска герб да се отърка в него не означава политическа криза.
Политическата криза си я има от 30 години, откак сДС беше овладяно от дс и бкп на луканов (благодарение и на соломон паси и александър йорданов).
40.
Хахаха
29.04.2021 08:20:00
1
2
Тиква корумпирана , писна ми да те гледам как нервничиш скрит като мишка в къщата си всеки ден по телевизора! Пътник си мутро скапана и не само пътник , но и в затвора !!! И цялата корумпирана паплач от ГЕРБ я чака същото!
39.
Прекрасен пример
28.04.2021 18:28:31
5
7
Другите искали диктатура, а той: "Забранявам политическите изказвания!". Ясно е че при това статукво Герб, БСП и ДПС нищо не може да се направи. Чака ни голяма агония.
38.
.....
28.04.2021 17:42:23
8
10
А,ти щото ще ни изкараш от тая политическа криза,бойко :))))
Той ни вкара,и искал да ни и изкарва,ай ся :)))) чупки :)
37.
Боцмана
28.04.2021 16:58:50
10
17
Ако и след това изказване на този лицемерен боклук, някой не е разбрал за какво става дума, то той наистина е безнадежден ОЛИГОФРЕН!! Единствената грижа на Борисов в момента е избегне на всяка цена служебно правителство. Интересно какво толкова по- страшно ще стане от сегашното положение?! Ако някой мисли, че този човек който превърна България и бизнеса в своя собственост се е замислил за благоденствието и!! Човек, който ни оставя с 55 милиарда дълг бил загрижен за икономиката. Който ни докара до дередже да умират по 200 души на ден от вируса да каже-"Забранявам политически изказвания. Трябва да останеш с името на човека, справил се най-добре в Европа с пандемията, обърна се той към министъра на финансите" е ВИСША ФОРМА НА ЦИНИЗЪМ!!!
С две ръце се моля да се стигне до служебно правителство и Радев наистина да е с големи топки!! Сега е моментът този безмозъчен, но изключително хитър Толуп, да бъде разследван и осъден. Иначе дебилната, зависима и страхлива сган ще го избира докато е жив.
36.
политически труп
28.04.2021 16:48:09
8
3
Ааа, не се знае знае ли се... Периодът, в който имаме нещастието да сме живи, е известен с "възкресение"! В САЩ се играе същата игра.
35.
За сведение на боко Тъпото
28.04.2021 16:37:20
9
10
УНСС върна на работа уволнения заради премиера БорисоF доцент Мартин Осиковски.
Решението бе оповестено преди малко. То дойде след много бурен обществен натиск срещу отстраняването от работа на преподавателя.
В негова защита се обяви петиция, подкрепена от над 6000 души, но по-важното - рамо му даде голяма част от академичния състав на университета, а и от други вузове
34.
Роузи
28.04.2021 16:02:32
9
20
Бойче не се напъвай, изтече ти мандата.
33.
_nib_
28.04.2021 15:54:23
7
9
Всяка шушумига искала мнозинство за да управлявала спокойно.Така всеки може....Ей сега чалгари,малгари,станали,седнали,наведени,вънка,вътре,червени,пембени....Ей сега ше видите кой ще е мнозинство....И някои от чалга шматките които се объркаха да гласуват за чалгар ще се влеят в процентите на тиквуций....
32.
_nib_
28.04.2021 15:49:55
11
10
Чалгарииии....Мръсниииии....Утайкиииии.....
31.
056
28.04.2021 15:38:22
14
11
Друго си е Тошко идва с кола за 80 бона, пък вие си ги избирайте...А, да и заплата 10 бона си гласува.
Пука му на Тошко за Вас, все му е тая....Поне малко мозък, да имахте, като гласувате.
30.
356
28.04.2021 15:28:54
10
6
Уважаеми сънародници днес се случиха две неща, Първо ИНТ показа че не знае и не може да състави правителство и да управлява щото това не е като чалгата
Второ ГЕРБ БСП И ДПС нямаше да провалят заседанието ако ви бяха читави законите което по същия начин доказахте че не разбирате от нищо, И оня с кривия нос да си отегли законите че всичко може да му се види като лек летен пикник,
29.
Р.Р
28.04.2021 15:20:58
6
5
Ми така ми заръча шефа от Кремъл
28.
До скапаняк 26 и останалите скапаняци
28.04.2021 15:16:55
6
11
"Още преди изборите заявихме, че ние няма да правим коалиции с партии на статуквото..."
Още преди изборите се смях от сърце на глупостта на голата учиндолска тиква.
Партиите на "Статуквото" са представители на хората, които са ги избрали.
Всеки, който влезе в парламента трябва да си прави сметката, че ще трябва да управлява с тях.
Не може група хора да зачеркнат 3/4 от избирателите и с 1/4 да искат да управляват.
Управлението на държавата е процес на договаряне между партиите. Разбирай между хората, които са ги поставили там.
Не може да дойдеш с ръцете в джобовете и да кажеш " Искам да управлявам сам " . Кой си ти ?
27.
Оди сей репи бе
28.04.2021 15:02:52
6
18
Борисов никой не може да го вкара в тежка политическа криза, защото той вече е политически труп. Да оди да сее репи на село и да не се обажда вече
26.
Здравко
28.04.2021 14:36:48
11
21
Нещастен идиот, Мишката- Боко трепери, защото знае че идва # Ревивия на цялото му управление и всичките му далавери ще лъснат и се чуди как да отложи началото на края на ОПГ-то ГРОБ ама няма далму мине номера. За всичко се плаща и той ще си плати с лихвите. Поздрави и успех кретен......ще ти трябва
25.
Сандо
28.04.2021 14:31:04
3
4
Запис или стенограма прави ли се от сбирката в механата, да не се окаже нелигитимна?
24.
Байрактаров
28.04.2021 14:27:37
6
10
С кофпомпата ли ги помпа, ало пожарникарчето?
23.
ViP
28.04.2021 14:23:24
9
18
На бойко му трепери оная работа да не дойде служебното правителство на Радев :)))))
Не спря да говори глупости !
22.
?
28.04.2021 14:16:57
5
13
Защо си подаде оставката като депутат? Истината се ражда в дебата с другомислещи, а не на масата, около която има само столове, запълнени със статисти и една операторка, запечатваща за медиите шоуто.
21.
мислещ
28.04.2021 13:59:00
5
15
Идиот, сър!
20.
До 17 Chepa
28.04.2021 13:53:15
13
23
Точно ББ е най-големия боклук.Е и такива гъзолизачи,като тебе не му отстъпват
19.
S
28.04.2021 13:51:46
13
25
Колкото по-скоро изритаме гадните гербаджийски изроди,толкова по-добре….Всички гробаджии в затвора
18.
Бай Вълчо
28.04.2021 13:43:35
3
22
Казват, че ще се охарчим много за нови избори, но всъщност може да спестим. Колкото по-малко време ни "оправят" (и предишните мутри и сегашните нови кандидати), толкова по-малко кражби ще има. 3-4 години ако управляват служебни правителства с ограничени правомощия, да не харчат народна пара за глупости, а само за избори, и страната ще си стъпи на краката :D
17.
Chepa
28.04.2021 13:35:18
30
11
Ти си Бойко. Всичко друго е БОКЛУК
16.
:D
28.04.2021 12:41:41
8
28
Аз не виждам защо ББ го е страх толкова от служебно правителство. По добре нови избори от колкото тея джендър ориентирани партиики да правят правителство на малцинството. ББ нали се хвали че все ги бие и че всичко е честно и почтено и е чист като сълза. Щом е така няма от какво да го е страх , отива на нови избори и ги мачка отново.
15.
Marinero
28.04.2021 12:32:07
6
28
Писано е : Не споменавай напразно името Господне! - Но кой да чете!
14.
случаен
28.04.2021 12:26:05
11
36
за теб криза, за всички други спасение.
13.
Marinero
28.04.2021 12:18:57
11
47
Голям рев голямо нещо, лакомията им край няма, а трябва да свикват с глада.
12.
Бойко
28.04.2021 12:10:11
19
59
След всяка една гнусна лъжа и злоба, показваш колко си слаб и страхлив. Винаги си бил страхливец заобиколен от слуги и охрана. Дори треньора ти по карате каза, че си бил едно страхливо момченце! Ти си Юда за България, най-големият предател и българомразец от началото на прехода. Дано всичко това ти се върне един ден, надявам се, че СЪДБАТА си знае работата. Good luck..
11.
ББ
28.04.2021 12:08:31
58
24
Хайде връщайте се на власт, че тези нерешителните оплетоха калцуните..иначе скоро ще я втасаме...
10.
Криза...?
28.04.2021 12:07:52
3
20
Че това е повод за банкет! Може да си отдъхнем ако се разкарат всички продажни и корумпирани престъпници подвизаващи се под името "политици"! Ако се разкарат и преститутките, животът ще стане рай!
9.
Червения Ибаан Трол
28.04.2021 12:03:38
34
12
Въиии чухте ли бе хора прокуратурата с нови разкрития за нови шпионски скандали.
Дали моят комир Гумен Гадев е замесен и в тези нови шпионски разкрития?
Много съм притеснен сега не знам какво да дрискаам и да повръщам тука в флагмата.
Аз и във пик акаах Ама Недялко спря коментарите и ма прицака жистоку.
8.
Уникална държава
28.04.2021 12:02:58
18
59
Май българите сме загубили самосъзнание в каква дупка сме след дългогодишното управление на Борисов:
- На първо място по корупция в ЕС.
- Най-бедната страна в ЕС.
- Най-голямо социално неравенство в ЕС.
- На последно място по свобода на словото.
- Най-голям процент доплащане от джоба за здравна услуга в ЕС.
Да изброяваме ли още, тулуп?
7.
Лю
28.04.2021 12:01:07
15
47
Флагман вие станахте вече само вестник на дебелата тиква заради която във всички западни агенции се знае че е едно ченге манипулатор като Лукашенко, но много по тъп. За образованите хора много по интересни са Да България.
Борисов е ограничен човек. Прави България тъпа по света както и “патриотичните” партии.
Тези хора загубиха изборите.
6.
$
28.04.2021 12:00:58
4
3
Laval è i takav web si ymre
5.
Ясновидецо,
28.04.2021 11:54:43
12
27
ти си действащ политик. Изпратен си, гласувано ти е доверие, за да решаваш проблемите на хората. Да клеветиш и да плямпаш простотии, / сиреч, доказателствата ти, къде са ? Ако разполагаш с нещо, има надлежен орган/ , това за работа ли го имаш? Нещо си се объркал. Мястото ти не е тук. П.С. Да ви имам разбирането за промяна!!!
4.
ГРАЖДАНИ НАСЛАДЕТЕ СЕ
28.04.2021 11:52:04
32
36
НА НОВАТА ПОРЦИЯ ПОМИЯ ЗА ДНЕС ОТ ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИ СВЪРШИЛИ ТУЙ ЧИКМИДЖЕ БЕ?????????????КАТ МУ ВИДЯ МУТРАТА И МИ СЕ ДОПОВРЪЩА !!!!!!!!!!!!!!ХАХА ЧЕ И РЕВЕШЕ ЧЕ НЕ БИЛ ОБСЛУЖВАН ?????????????
3.
111
28.04.2021 11:48:20
9
47
Хахаха, флагман продължавайте да пускате статии с насоченост БМБ, вече и децата разбраха що за стока е вашата журналистика.
2.
ВМРОЕБЕМИСЕ
28.04.2021 11:47:03
8
25
Симитлишката булка пак иска да върви сюнети на Ердоган и пищи като вдовица за муй
1.
Nostradamus
28.04.2021 11:42:51
24
56
Tоя Крадлив Дебил
до скоро управляваше България от джипката,
а сега от Бункера-параклис в къщата си!
Егати Европейската държава и нейните
ЕвроАтлантици - уптравници!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори