×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ВМРО на бунт срещу скандалните промени в Изборния кодекс


ВМРО на бунт срещу скандалните промени в Изборния кодекс
Това не е демокрация, не е парламентаризъм. Това е необолшевизъм по Сталин, заявяват от патриотичната партия
27 Април 2021, Вторник, 19:16 ч.
Автор: Флагман.бг

„Демократите“, „Мутрите“ и хората на Слави потъпкаха всякакви демократични принципи, категорични са Войводите

ВМРО организира протест срещу промените в Изборния кодекс. Той е насрочен за утре, 28 април, от 08:30 ч. пред Народното събрание. Това заявяват Войводите в позиция, изпратена до медиите. 

Ето и цялото събщение:

Утре, 28.04.2021г. (сряда), в 8.30 ч. пред Народното събрание ВМРО организира акция срещу безпринципната и опасна ревизия на изборните правила, които новите депутати възнамеряват да гласуват и на второ четене тази седмица.

След като при „принципната промяна“ на Правилника на парламента, по предложение на ДБ, народните представители си гласуваха увеличение на заплатите с 25% и реално направиха възможно месечното им възнаграждение да достигне и надхвърли 10 хиляди лева, те посегнаха безпринципно и някои основни постулати в изборното право на България.

В петък в пълно съгласие представителите в 45-ото НС приеха отпадането на броя секции в страните извън ЕС, с което върнаха водещата роля на етническата партия ДПС и Ердоган в българския политически живот. Приеха на първо четене и напълно популисткото и опасно за демокрацията, за правото на личен избор и тайната на вота гласуване по пощата. Днес в НС в правната комисия „Демократите“, „Мутрите“ и хората на Слави тенденциозно отнеха правото на ВМРО да има свои представители в секционните комисии и РИК-овете. Право, което ни се полага като партия с двама представители в Европейския парламент. Това ние като част от 44-ото НС не си го позволихме спрямо ДБ, да речем. Защото за нас политиката е въпрос на чест, морал и честни правила на провеждане на изборите.

Новите лица на българския парламентаризъм обаче очевидно разбират доста повратно избора на народа и с откровен реваншизъм вървят към нещо много опасно – диктат в името на собственото си политическо оцеляване.

Какво следва оттук нататък – отмяна на чл. 1 от Конституцията и провъзгласяването на депутатските им мандати като безсрочни и унаследяеми.

Това, госпожи и господа, не е демокрация, не е парламентаризъм. Това е необолшевизъм по Сталин!


В категории: Политика


14
Коментара по темата
14.
Коджа берекет чалга ефенди
28.04.2021 11:01:24
0
1
ЧАЛГАРЯ взел много КЕШ от ДПС ковчежника=ШИШИ Пеевски за да гласуват увеличение на изброените секции в Турция където е електорат а на ДуПиСе
Тъй де няма само ВМРО-МВРО да правят лев на гърба на бг народ
13.
Hah
28.04.2021 09:00:41
0
3
Всички много добре знаят, че гласовете от Турция ще бъдат неутрализирани от 2-та милиона българи, които ще гласуват от цяла Европа, САЩ, Австралия и Канада. А тези образи, които протестират много добре знаят, че с това няма никога повече да са на хранилката. Хахахахаxaxa.
12.
ЩАБ
28.04.2021 06:04:01
1
4
Звездата на бъдещия Трубадур на мафията изгря с образа на проститутката Станислава Трифонофски , членуваща в Български свободни професии (К). Какво е това ( к) в скобите можете да се сетите за професията на. Трифонофски в скоби курва.
Куриозното е , че Станислава татуирания якудза се готви за коалиция с БСП и Мая от околовръстното , и може пак да си сложат (к) в скобите. Щаб на бардака (к)
11.
Буахахаха
28.04.2021 05:18:09
2
4
Бухам джендъри от новото поколение , новите палячовци на Славун чалгаря пидалчето и Маята психясалата, Христо тъпото, Женчо бюрото, компа травестита, Танка изкуфялата, Руди Гела, фъфляка, Танас пияния с шишету ihaaаааа.
Славчо клоуна мишката защо се крие и не участва в публични предавания, за един джендър питам?
10.
RE-1
28.04.2021 03:11:19
2
7
Какво ВМРО в България ?
9.
Паспорт ибрик паша
27.04.2021 23:42:33
3
12
Продадох военните имоти.Вече няма.
8.
Има Такива Нещасници
27.04.2021 21:26:34
16
10
Балъци как ва преметнахме само ааа???
Обещахме ви едно, а като влязохме в парламента и почнахме да правим обратното на това което ви обещавахме.
Айде бълъци да не забравите,да гласувате пак за нас на предсрочните.
7.
Az
27.04.2021 21:18:00
6
17
Те ВМРО вместо да протестира (щото е по-лесно) да ходя да обясняват на избирателите си защо се провалиха а не да веят байряка нахлузили потурите. Времето на потурите и бабите отмина. А ако не вярват да опитат утре да влязат в събранието народното, да видим дали ще ги пуснат.
6.
Вв
27.04.2021 21:03:42
5
6
До Искрен Веселинов : С любов ги махнахме ограниченията бричет. Де сега,че нешо не ви виждаме. Липсвате ни, че няма с кой да се гъбаркаме. И бургаските педали и тях нещо ги нямааа. Болиии ах как боли. Де сте бря. А?
5.
Койчо от Пирне
27.04.2021 20:58:50
4
12
Ах... как болиии....
4.
братя ганеви
27.04.2021 20:52:40
7
15
боко се насра от страх че и за президент няма да го цанят в Булгаристан.Ашколсун аферим машала проста рая
3.
Xa xa xa xa xa
27.04.2021 20:45:40
13
16
Голям смях дами и господа в залата на народното 45 събрание на позора.
Слави наркомана и Тошко ташака нямали да се коалират с Сарая, само ще му гласуват нац.предателските закони срещу българския народ.
Тези ще влязат в историята,като най големите национални предатели в най новата история на България.
2.
Дернев
27.04.2021 20:13:18
4
22
Премсхване на ограниченията за секции в чужбина трябва да върви със забрана за гласуеане при двойно гражданство. Иначе е предателство.
1.
Новите чалгари вън
27.04.2021 19:45:59
18
12
Турци вън, крестящата откачена Мая общата вън, Хаджигейов да цуни бахура, Танка изкуфялата изстрещяла тотално. Руди гела пидела вън , фъфляка вън, Христо Старая вън.
Абе къде е татуирания якудза Слави клоуна, за един пидал питам?
Тошку перуката мангустата черен пендел вън.
Джендъри прости , долни леви педали, с нетрадиционна сексуална ориентация подкрепящи Истанбулската конвенция.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори