×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Роклите на червения килим: Вайола Дейвис, Кери Мълиган, Глен Клоуз и още звезден блясък на наградите за Оскар 2021


Роклите на червения килим: Вайола Дейвис, Кери Мълиган, Глен Клоуз и още звезден блясък на наградите за Оскар 2021
Холивуд остана доволен от модния триумф на актрисите
26 Април 2021, Понеделник, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Спиращият дъха образ на Мария Бакалова бе резултат от уникалния синтез между чиста харизма и високата естетическа норма на дизайнери, стилисти и гримьори, посочи модният анализатор проф. Стойков

Звезди от ранга на Виола Дейвис до Кари Мълиган донесоха великолепие и блясък на червения килим на Оскарите през 2021 г.. Знаменитостите излязоха в стилен външен вид за най-голямата вечер в Холивуд.

93-те награди на Академията се състояха в Union Station Los Angeles и Dolby Theatre в Hollywood & Highland Center в неделя вечерта, пише The sun.

Виола Дейвис носеше зашеметяваща рокля на Александър Маккуин
Carey Mulligan заслепи в златна бална рокля, с бюстие и гол кръст

Номинираната за най-добра актриса Виола Дейвис изглеждаше превъзходно в бяла рокля, направена специално за нея от Александър Маккуин. В горната част дизайнерът бе избрал изрези на елече. Тя допълни бляскавата визия с висящи диамантени обеци на Forevermark. На въпрос как се чувства на социално дистанцирания червен килим, тя каза на водещата Джулиана Ранчич: „Спокойно!“

Кари Мълиган, която беше номинирана за обещаваща млада актриса, беше с уникална златна рокля на Валентино. Спиращата дъха рокля включваше златни пайети и шлейф.

Аманда Сейфрид изглеждаше нажежена в секси рокля от тюл на Армани
Reese Witherspoon също заложи на рокля в червен цвят

Горещата секси рокля на Аманда Сейфрид с остро деколте успя да събере всички погледи. Армани този път беше надхвърлил себе си. Аманда, която беше номинирана за най-добра поддържаща женска роля за участието си в Mank, завърши външния вид с подходящо червено червило.

Рийз Уидърспун се облече в красива червена рокля на Christian Dior.

Laura Dern се забавляваше на червения килим в перушина
Halle Berry показа новата си боб коса
Zendaya се появи в дръжка жълта рокля до земята, която подчертаваше перфектната й визия

Лора Дерн се забавляваше на червения килим в бяла дълга пола от пера с черна близа с дълъг ръкав.

Хале Бери се появи в зашеметяваща лилава рокля, но нейната боб прическа и бретон накараха всички да обърнат глави.

Зендая показа перфектната си фигура в дръзка жълта рокля Valentino с модерен разрез по средата. Тя допълни външния вид с подредени диамантени колиета.

Margo Robbie  заслепи всички погледи с Chanel
Sacha Baron Cohen и Isla Fisher бяха в перфектен външен вид
Angela Bassett изглеждаше изключително драматично с огромни червени ръкави

Марго Роби заслепи всички с прилепнала рокля на Chanel с лъскав цветен принт.

Звездата от Борат Сача Барон Коен изглеждаше по-добре в кафяв блейзър, докато съпругата му Исла Фишър беше избрала традиционна черна рокля.

Анджела Басет направи впечатление с прекалено големи ръкави в рокля на Алберта Ферети.

H.E.R.

За голямата вечер Н.Е.Р. бе избрала разтърсващ лилав ансамбъл от дълъг панталон и блуза-шлейф.

Glenn Close носеше тъмносиня туника от Armani
 
Andra Day изглеждаше като златото на Оскарите в сексирокля на 
Vera Wang gown
 
Regina King впечатли с изящни ръкави и рокля по тялото

Глен Клоуз, която пропусна още един Оскар, въпреки че беше фаворит за спечелване на най-добра поддържаща актриса за ролята си в Hillbilly Elegy, изглеждаше невероятно с бляскава синя туника на Армани. Туниката включваше зашеметяващи украшения, които отнели на дизайнера три седмици, за да ги направи.

Андра Дей, която спечели номинация за най-добра актриса за ролята си в САЩ срещу Били Холидей, стъпи на червения килим в златна рокля на Вера Уанг с бижута на Тифани.

Реджина Кинг впечатли с изящни ръкави. Синята копринена рокля Louis Vuitton включваше блестящи украшения и седеше по тялото й чудесно. 

Tiara Thomas се появи с бял гащеризон, подходящ за сватбено облекло
Vanessa Kirby изглеждаше красиво в копринена рокля в пепел от рози

Тиара Томас избра изцяло бял ансамбъл за вечрята на наградите, тъй като носеше стилен гащеризон, украсен с блейзър и пера. Тиара, която беше номинирана за най-добра оригинална песен заедно с H.E.R. и D’Mile for Fight for You, завърши визията си с дълго диамантено колие.

Ванеса Кърби изглеждаше красиво в розово в копринена рокля с изрез по средата. Номинираната за най-добра актриса за ролята си в "Парчетата на жената" се появи със смели тъмночервени устни. 

Maria Bakalova избра рокля на Louis Vuitton

Актрисата от Борат 2  Мария Бакалова се потопи в ниско разкроена рокля на Louis Vuitton с пола от тюл. Мария допълни красивата бяла рокля с колие с диамантени чокъри, висящи обеци и червени устни.

Би Би Си отбеляза, че Бакалова е намерила най-лесния начин да се спазва социалната дистанция с широката си шест метра пола, изработена от сто метра тюл. Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля беше зашеметяваща на червения килим и имаше възможността да покаже по-бляскавата си страна за разлика от героинята ѝ във филма, отбелязва Би Би Си и заключава: "Ако някой си заслужи поява на червения килим тази година, то това е Мария".

Ето как модният анализатор проф. Любомир Стойков пък коментира появата на българката

"Когато най-авторитетни световни медии определят номинираната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова за №1 на червения килим, ефектът е зашеметяващ! И причината за това съвсем не е само стилната бяла рокля "Принцес" на "Луи Вюитон", изработена от 100 метра тюл, нито пък само разкошното в сдържаността си и сдържано в разкоша си диамантено колие "Moussaieff Jewellers", нито дори в рисунъка на впечатляващия грим на Williams и Dennihan, вдъхновен от принцесата на Монако Грейс Кели...Спиращият дъха образ на Мария Бакалова бе резултат от уникалния синтез между нейната свежа и чиста харизма, от една страна, и високата естетическа норма на дизайнери, стилисти и гримьори, от друга страна. Концепцията за трансформацията на гротескната принцеса от лентата "Борат 2" в ослепителна красавица в бяло на червения килим триумфира безапелационно и изуми самия Брат Пит, който бе толкова развълнуван, че я сравни с Мерилин Монро.

Diane Warren 

 Даян Уорън също отиде на Оскарите с бяла визия -  костюм с прав панталон. Това бе 12-та номинация за Оскар на Даям, този път за най-добра оригинална песен за IO SÌ (SEEN).

Ariana DeBose внесе пролетен цвят на червения килим

Ариана ДеБозе внесе цвят на червения килим в зашеметяваща оранжева рокля. Роклята включваше големи цепки отстрани, които показваха дългите й крака и драматичен шлейф.

Emerald Fennell носеше рокля с флорален принт

Емералд Фенъл, режисьорът на Обещаваща млада жена, облече бебешкото си коремче в прекрасна, падаща до земята цветна рокля в зелено и розово.

Ashley Fox допълни визията си със златни сандали

Обещаващият продуцент на "Млада жена" Ашли Фокс изглеждаше перфектно на Оскарите, появи се с прилепнала яркорозова рокля с детайли от волани отгоре надолу.


Marlee Matlin донесе драма на килима с дълги ръкави до пода

Марли Матлин се завърна на Оскарите като водеща 34 години след спечелването на наградата „Оскар“ - и тя се върна с гръм и трясък! Марли се облече в черна и сребърна рокля без рамене с дълги ръкави до пода.

Youn Yuh-jung and Han Ye-ri минаха заедно пред обективите в перфектен външен вид

Youn Yuh-jung и Han Ye-ri от филма Minari минаха заедно по червения килим. Хан, която носеше червена рокля до пода, каза на домакините на червения килим: „Толкова съм развълнувана!“ Youn бе в текстурирана черна рокля.

Mia Neal мина по червения килим с топ от пайети

Миа Нийл, която беше номинирана за грим и прически, не разочарова, тъй като разтърси публиката със сребърен топ с пайети и бяла пола.

Leslie Odom Jr. and Nicolette Robinson бяха двойката на Оскарите,
невероятен златен костюм и черна фамозна рокля

 


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
8
Коментара по темата
8.
Неграмотници
27.04.2021 11:11:22
0
2
Като ще пишете статия относно такова грандиозно събитие, поне я напишете ГРАМОТНО! Тази статия е с толкова грешки, дори не сте се постарали да изпишете правилно имената на повечето актриси ... Кой ви е редактора?!?!?! Само може да се засрами от вас!
7.
Пуу
26.04.2021 20:12:53
0
2
А ваща шефка днеска с ква рокля беше?
6.
х до 1
26.04.2021 18:37:44
0
4
Китайката с червената рокля освен, че е изискана, е и стилна, защото не залага на показване на плът.
5.
Роко
26.04.2021 18:27:57
0
1
Марго Роби е топ, всички останали са мега гнусни.
4.
пълен t@$@k
26.04.2021 17:03:56
2
6
Кви са тия незнайни артисти играли в някакви незнайни филми? Това ли са Оскарите? Навремето какви филми имаше... а сега - пълни пЭDЭR@$**
3.
.,.,.
26.04.2021 14:46:00
0
3
Роклите мокрите ,а сърцата ви, къде са?
2.
Петя
26.04.2021 14:20:32
1
7
Дерзай! А компютърът пише слизай! Тц тц!
Значи напред и нагоре ДЕРЗАЙ!
1.
Петя
26.04.2021 14:18:16
6
17
Гледах, гледах, по-красиво и нежно от нашето момиче не видях! Номинацията сама по себе си е вече повод за гордост! БРАВО, Мария! Слизай смело напред и нагоре!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори