×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Президентът Радев бави втория мандат, за да тече задкулисието


Бойко Борисов: Президентът Радев бави втория мандат, за да тече задкулисието
Българските граждани вече могат да си направят изводи защо няма център-дясно правителство, каза премиерът в оставка
25 Април 2021, Неделя, 12:35 ч.
Автор: Флагман.бг

Христо Иванов сега се вайка, че бил разочарован от президента. Но когато бяха пред президентството, не се вайкаха, подчерта министър-председателят в оставка

Българските граждани, които гласуваха на изборите, могат да си направят изводите защо сега няма център-дясно правителство с ясна евроатлантическа ориентация, а вместо това в  момента президентът Радев мотае втория мандат, за да тече задкулисието. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното работно съвещание с министри от кабинета.

„Вчера Радев каза - правителството да работи. В същото време подопечните му малки партии наложиха мораториум, който е противоконституционен. Каква им е играта, той казва - работете и носете отговорност, докато се мотая и тече задкулисието в момента. Никой не знае кой с кого преговаря“, напомни министър-председателят. 

Премиерът Бойко Борисов акцентира върху сложната геополитическа обстановка в региона, на фона на която се откроява „крещящото мълчание“ на президента Румен Радев по проблеми като шпионските скандали в България и Чехия, украинската криза и Навални. Борисов постави въпроса дали Христо Иванов е чул позицията на президента Радев и на „Има такъв народ“, давайки им безусловна подкрепа.

„Христо Иванов сега се вайка, че бил разочарован от президента. Но когато бяха пред президентството, не се вайкаха. Когато надменно ни отказаха да има евроатлантическо доказано правителство, не се вайкаха. Сега бил разбрал, че президентът не си бил променил позицията. А докато работиш с БСП,  ДПС и всички останали в парламента разбираш ли го това?“, добави премиерът Бойко Борисов. 

Даниел Митов от своя страна определи като необяснимо поведението на „Демократична България“, които дават безусловна подкрепа на пария, която не е заявила ясно геополитическите си позиции и на президента Радев.

„В ситуация, в която трябва да се вземат ясни и категорични позиции и трябва да се стои на страната на съюзите, в които членуваме, предпочитат да им дават безусловна подкрепа, а отказват разговор с нас“, напомни Митов.

„Вече минаваме 1 милион на ваксинирани и излекувани българи от COVID-19“, заяви министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът подчерта, че за справяне с разпространението на новия вирус от началото на пандемията до днес държавата осигури над 1,150 млрд. лева, с които бяха подпомогнати всички медицински екипи на първа линия, бе осигурено заплащане от 10 лева за всяка една поставена имунизация срещу COVID-19, а до момента са разплатени 190 милиона лева за ваксини.

Бойко Борисов с добра новина, за всички българи вече имало ваксини

„85 милиона бяха отделени и за ремдесивир, за да може на всички пациенти, които имат нужда от него, да им се изпише“, добави министър-председателят Борисов. Премиерът изтъкна, че благодарение на умело прилаганите противоепидемични мерки, които водеха до намаляване на заболеваемостта, у нас много по-рано в сравнение с останалите държави бяха отменяни наложените ограничения. 
Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов добави, че по времето на пандемията страната ни се е справила много успешно с овладяване на ситуацията, без да се налага да търси помощ от други държави. „Взехме навременни мерки, подготвихме цялата система навсякъде в страната, така че третата вълна на коронавируса почти не се усети у нас“, каза здравният министър. 
Министър-председателят Бойко Борисов отбеляза, че българските граждани са оценили усилията и правилните действия на правителството, предприети във връзка с пандемията. „Нашите опоненти горяха маски, не искаха да си правят тестове, отричаха вируса, торпилираха нашите мерки“, каза още премиерът. Борисов отново изказа благодарност към всички лекари и здравни специалисти, които са на първа линия и работят денонощно в битката с COVID-19.

В хода на работното съвещание министърът на здравеопазването Костадин Ангелов докладва на премиера, че с осигурените близо 1,150 млрд. лева от началото на пандемията до днес в сектор здравеопазване се гарантира предвидимост на всички разходи, а работещите в системата могат да бъдат спокойни, че всяка една нужда ще бъде посрещната и осигурена с финансиране.

Ангелов информира премиера Борисов какви разходи са направени до момента за справяне с коронавируса.

„858 милиона лева са разпределени както следва: близо 85 милиона лева са за осигуряване на ремдесивир, около 200 милиона са платени за ваксини, 5 милиона лева сме дали за еднократни помощи за туристически услуги за лицата, които осъществяват дейности в сферата на здравеопазването, а 395 милиона лева са подкрепа за всички, които работят на първа линия – лекари, медицински сестри, санитари“, изброи здравният министър. Ангелов добави, че 50,5 милиона лева е осигурената субсидия за лечебни заведения за болнична помощ, които в края на миналата година бяха пряко ангажирани в борбата с COVID-19, за лични предпазни средства са разплатени 75 милиона лева, а за болнична апаратура, която е необходима за лабораторна диагностика за COVID-19, за да може навсякъде в страната да се изследват пациентите със съмнение за коронавируса, са дадени 29 милиона лева. 

„5 милиона лева са осигурени за плащане на всички медицински лица, които участват във ваксинационния процес като изплащаме по 10 лева за поставена ваксина, 22 милиона сме дали на „Булбио“ за инвестиционни проекти, свързани с производството на ваксини“, каза още здравният министър. Ангелов подчерта, че 237 милиона лева бяха осигурени по линия на НЗОК, с което всички лекари, медицински сестри и санитари в лечебните заведение получават съответно допълнително възнаграждение от 600 лева, 360 и 120 лева бруто.  

Министърът на здравеопазването изтъкна, че ваксинационният процес у нас върви с изключително добър темп като най-активни по този показател са областите Перник, Плевен, София град, които имат над 2500 ваксинирани лица на 100 000 души население. „Благодарение на Вашата упоритост в крайна сметка успяхме България да получи най-голям процент от извънредните доставки на ваксини, сравнени с абсолютно всички европейски страни. За второто тримесечие на годината ще получим 5,5 милиона ваксини, които са договорени“, обърна се министърът на здравеопазването към премиера Борисов.

„Това, че успяхме да осигурим над 5,5 милиона дози ваксини, не е само наше постижение. Още веднъж искам да благодаря на Европейската комисия и на големите държави членки в ЕС, които се лишиха от част от своите дози, за да могат българските граждани да бъдат ваксинирани“, категоричен бе Борисов.

„Отчитайки подобрената ситуация с пандемията и водени от желанието повече ученици да се обучават присъствено, предлагаме от 10 май още два класа да се върнат в училищата - 6 и 11 клас. От 17 май, когато трябваше да се върнат други три класа, да учат общо пет класа“, предложи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. Той добави, че от утре по график в класните стаи се връщат учениците от 5, 9 и 12 клас. „Смятаме, че на този етап това е разумното, това е оправданото. Благодарение на това, че приоритизирахме системата на образованието във ваксинационния план, имаме относително ниска заболеваемост сред педагогическия и непедагогическия персонал“, заяви още министър Вълчев. 

„Нямаше никакви нарушения по време на спортните срещи, проведени вчера. Имаме разписани стриктни протоколи с БФС за това какви са противоепидемичните мерки и те се спазваха“, докладва министърът на младежта и спорта Красен Кралев. От вчера вече се допуска присъствието на публика на спортни състезания на открито, при заемане на 30% от местата, не повече от 1 000 души на сектор, при спазване на дистанция от най-малко 1.5 м и носене на защитни маски за лице. Министър Кралев призова феновете да продължат да спазват всички здравни протоколи по време на спортните мероприятия. „Постоянно обсъждаме със здравното министерство възможностите за присъствие на фенове и на състезания на закрито. Следващите две седмици ще наблюдаваме заболеваемостта и ако тенденцията е низходяща и имаме спад на заразените, ще бъде допусната публика и на състезания на закрито. Така постепенно ще нормализираме спортния живот“, подчерта министър Кралев.

В рамките на работното съвещание министър-председателят Бойко Борисов коментира и скандалът в УНСС от последните дни като категорично заяви, че правителството няма никакво отношение по темата. Премиерът напомни, че кабинетът единствено е изпълнил ангажимента си да помогне с финансови средства в размер на близо 12 милиона лева, за да има едно от най-големите висши учебни заведения в страната нов корпус. „Ако имат проблеми, да си ги решават, но да не ни забъркват по никакъв начин“, добави министър-председателят.


В категории: Политика


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
34
Коментара по темата
34.
MИТКО СМОКА
25.04.2021 21:02:58
2
3
МНОГО БЪРЗО ГО ОТПИСАХТЕ, ТЕ КУПИХА ДЪРЖАВАТА ВИЙ ИСКАТЕ ДА ГИ СЪБОРИТЕ, НЯМА КАК ДА СТАНЕ ВСИЧКО Е В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ, БАНКИ, ПРИСТАНИЩА, ЛЕТИЩА, ВСИЧКИ ГОЛЕМИ И ПЕЧЕЛИВШИ БИЗНЕСИ, И МНОГО МИЛИАРДИ ОТКРАДНАТИ ОТ ЕВРОПРОГРАМИ ТАКА ЧЕ СЕГА ЩЕ КЛАТЯТ ДЪРЖАВАТА КАКТО СИ ИСКАТ И НАКРАЯ ПАК ТЕ КАК ЩЕ ГИ СПРЕТЕ
33.
Коджакафалията
25.04.2021 18:20:38
4
10
Пълен злобен некадърен тъпанар.Що го цитират тоя малоумник тои даже не вече и за затвора от злоба ,тоя е за психиатрия.Тъпия пожарникар да не си мисли че държавата му е бащиния.само тои можел тои бил наи подготвен за какво Тос тъпанар не можа да разбере толкова години че държава се оправлява от закони и институции.Тва да не му е ИПОН.
32.
битти
25.04.2021 18:10:56
3
14
Не спирате с PR-a за ББ (банкянския бандит), но той вече оттече в канала!
31.
Емигрант
25.04.2021 17:43:05
4
12
Аве ей Боко-Шибека, смешник!!! Стига с този “център”, стига със това “дясно” и “център-дясно” про-Евро-Атлантическа ориентация!
Мама Ви мръсна политици, КОГА ЕДИН ЩЕ БЪДЕ ПРО-БЪЛГАРСКИ НАСТРОЕН???????????????
Кога??????????????????????????????
30.
абе флегми
25.04.2021 17:05:58
3
10
Проверявайте всичко което казва борисов, че много лъже
29.
Народът на Бг.
25.04.2021 16:47:31
4
11
Тоя Крадлив и Престъпен Дебил,
Нали уж беше в болнични,
Нали уж беше в отпуск!
Най-нагло Излъга за да не отиде в Парламента, където ще разкрият далаверите му.
Защо всеки ден му давате възможност да ни Манипулира,
Колко много е направил за нас за 2 седмици,
На фона на Десет годишно Крадене и Унищожаване на България.
28.
Бай Ганьо
25.04.2021 16:31:45
4
10
Тоа още ли не е в затвора уа???
27.
Факт
25.04.2021 16:14:56
14
4
Питам модела КОЙ е нормален за едни кресливи женици дето квичат питам , а дали ще се разпадне ГЕРБ , няма да стане .
Не трябва ли да се проверява за психичното състояние на едни женици като Маямата, Танка изкуфялата Корни Кобилкина, все измет итрещяла .За другия нормален наркоман, татуирания якудза Славин чалгата клоуна. Христо Сарая дето произхожда от семейство на комунисти , а се е наместил в дясното пространство без да има право ,предвид произхода му.
Деменцията Доги чалмата управлявал държавата така се беше изразил в едно интервю, сега пак до него опряха и ще се молят за баница и сладолед протестърите от жълтите павета.
26.
Къде е батко
25.04.2021 15:54:17
5
6
Батко, батко, къде е Слави?
25.
Да
25.04.2021 15:51:50
4
11
Задкулисие тече защото още си в оставка, отпуск и болничен. Веднъж да съм съгласен с тулупа, но идва края на това 3в1.
24.
един нормален
25.04.2021 15:31:43
7
21
Kакто ви казах само троловете на ГЕРБ все още не осъзнават, че ГЕРБ ще се разпадне, а Борисов ще влезе в затвора! Виждате коментарите им, горките не осъзнават че скоро ще останат без работа!
23.
Морски
25.04.2021 15:17:27
5
21
№ 21 ...Бил е и комунист,мутра и сутеньор ! Специалист по всичко ! Много работи е бил! Чел е и "Винету " ! Прост е и мисли всички за прост ...Харесват го хората които са му "на софрата" и ако го няма ще гладуват и тези "чопват"понещо покрай него ! Така е ...Те са 800 000...
22.
_nib_
25.04.2021 15:13:26
12
8
Никакъв чеп не става от чалгарите мръсни.Шайка некадърници.
21.
wx
25.04.2021 15:05:17
18
10
Ей личи си колко сте нереализирали се в живота, Ами колкото и да го плюете Бойко няма да постигнете това което той е постигнал, Нито оня мишок дето се скри и думичка не казва щото нямя какво да каже, Бойко е бил и главен секретар и кмет и премиер 11 години, Е някой от вас да има такава биография, Може да плюеш и критикуваш човек с когото си на едно ниво другото вече е от злоба ама голяма злоба защото не си направил нищо в тоя живот не си постигнал нищо а си едно нищо и никой не те смята даже и за човешка единица, Та така злобейте срещу Борисов то само това можете, Ако смятате че той ще ви обърне внимание и с това ще постигнете нещо много се лъжете, Просто ви е яд че и вие не сте постигнали нещо ама то трябва да имаш малко акъл а само да пишеш цинизми издава колко сте глупави и некадърни,
20.
Моряка
25.04.2021 14:49:30
17
7
Нормален ти си ненормалник.........сори но е така! Вярваш на Дългия на Мая общата на Христо маджов и на кауна президент...?! Ами такъв си !
19.
един нормален
25.04.2021 14:08:55
7
23
Този идиот е пътник, но само той и троловете на ГЕРБ все още не са го осъзнали!
18.
Корумпе
25.04.2021 14:02:56
7
27
На този хубав празник някакъв си корумпиран кукундрел ми говори за задкулисие... хахахаха. Кой напълни чекмеджето с евра ве, тулуп? Мата Хари ли?
17.
Брат Му на Винету
25.04.2021 14:02:51
4
17
Къф е тоя дъждовник ,бе
16.
Малко гербаво хюмне
25.04.2021 13:58:16
24
17
Вие го плюете Бойко, но ще го търсите някой ден. Той изгражда България и магистралите. Може и да краде, обаче...... Ееее забравих как беше нататък!! Ще вляза в ПИК да погледна и веднага се връщам.
15.
СТАНКО ТЪПОТО
25.04.2021 13:45:22
7
15
Ще ви разкажа как ми протича деня дотук. Като се събудих веднага влязох в ПИК и Флагман. Някакъв неизвестен писател- алкохолик беше написал статия за Слави. Още на секундата се възмутих срещу ИТН. След мен веднага се възмути и малкото гербаво хюмне. После баба ми даде пари да си купя закуска. Навън се видях с малкото гербаво хюмне и то ми дойде на гости. Прочетохме една статия как Премиера кълне Радев и страшно се възмутихме срещу Президента. После баба сготви леща и ядохме с хюмнето. Едвам преглъщахме от възмущение!!! После излезе тази статия, аз направо треперя от възмущение срещу Радев, а хюмнето ака защото яде повече леща. Кой знае как ще се възмути като излезе от тоалетната!! Въобще изпълнен с емоции ден и кой знае какво ме чака още днес!!
14.
Байрактаров
25.04.2021 13:36:43
10
22
Слави съставя правителство, предсрочни избори заедно с президентските и това нещо или в Карлуково или при строгия но справедлив бай Ставри. Тогава ще видиш едно задкулисие.
13.
Къде
25.04.2021 13:34:18
17
17
Къде е Слави ?????? Нали искаха да свалят
Борисов от власта а се правят на луди и му дават повече време да управлява . Слави наркомански да се покаже защото ще го изкараме от мишата дупка насила .
12.
111
25.04.2021 13:30:24
9
21
Ами ти си символа, емблемата на задкулисието и дълбоката държава. Отново статия от флагман, за поддържане на 112 място, по свобода на медиите.
11.
Панделко
25.04.2021 13:27:57
10
22
Фончо, изтървал си влака отвсякъде пич. 11 години задкулисие не ти ли стигна?
10.
Главанак
25.04.2021 13:27:55
10
19
Я кой говори за задкулисие, диктаторчето мамино той. Марш в мишата дупка бърже!!!!!!!!!!
9.
Алоооп
25.04.2021 13:27:01
9
26
Ей смелчагата.На два пъти имаше решение на Парламента да се явиш и там да говориш, не къде ти е угодно.Ние виждаме къде в задкулисието.Мълчанието на Слави те подлудява.Бързо ти мина менискуса.Що не отиде след Парламента на операция.Разиграваш този цирк, но и в цирка представлението има край!
8.
Яж дървото
25.04.2021 13:22:50
10
18
Айде пътя. Дърпай от България ще ядеш дървото.
7.
Не че нещо
25.04.2021 13:21:20
9
21
Снимката е от времето когато крадеше с две ръце, сега е в зайчарника, сменете я, че изпадате и от 112 то място, мисирки!
6.
Nostradamus
25.04.2021 13:19:30
9
23
Aтaкувaхa "Бивoлъ", cлeд кaтo caйтът oткaзa дa cвaли cтaтия зa
Дoгaн, Пeeвcки, Бoриcoв и "Булгaртaбaк"
B ceкрeтeн дoклaд нa рaзузнaвaтeлнa cлужбa,
cпoрeд кoятo пoд ръкoвoдcтвoтo нa Aхмeд Дoгaн “Булгaртaбaк” нa Дeлян Пeeвcки e cъздaл прoизвoдcтвo нa цигaри, рaзпрocтрaнявaни кoнтрaбaнднo в
Ирaк, Cирия, Ирaн и Турция.
Oт трaфика ca били финaнcирaни рoдни oвлacтeни oлигaрcи и тeрoриcтични oргaнизaции.
В някoлкo мecтa в дoклaдa e cпoмeнaт пoимeннo и Бoйкo Бoриcoв кaтo ocигурявaщ пoлитичecки чaдър зa ceнчecтaтa привaтизaциятa нa Булгaртaбaк oт oлигaрхични бългaрcки cубeкти и кaтo прeдпoлaгaeм бeнeфициeр oт тaзи привaтизaция.
5.
Г-н Президент
25.04.2021 12:56:47
11
36
Накарайте този мръсен жалък у*од да получи инфаркт барабар с ибриците около него. Нека да подскача и злобее докато пукне. После му вземете всички пари и тези на родата му и ги одържавете.
4.
Берданкоф
25.04.2021 12:53:01
11
42
Баце само теб и твоите амеби ги притеснява това. Споки всичко ще си дойде на мястото и ти ще си получиш твоето. Браво на президента и Слави, да продължават така скоро ще сгънеш чадъра споки тиквич
3.
Червен ибан трол
25.04.2021 12:48:43
25
3
Чакайте ме Ей сега почвам със сюргюна.Искам аз да съм първия засрал тази статийка.
2.
Депесар
25.04.2021 12:45:22
13
31
Колко години и те чакаха нашето задкулисно управление.Сега правиш проблем за няколко дена
1.
Дуньо Простия
25.04.2021 12:44:43
12
44
Вече си прочетен вестник, даже калинките не те бръснат за слива.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата 
Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори