×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отписаният „Нефтохимик” е на крачка от чудото, след като взе и скалпа на „Хебър”


Отписаният „Нефтохимик” е на крачка от чудото, след като взе и скалпа на „Хебър”
Футболистите на "Нефтохимик" са в отлична серия, която дава оптимизъм, че отборът ще се спаси от изпадане
24 Април 2021, Събота, 19:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Отборът бе преобразен след идването на Людмил Киров

 

„Нефтохимик”, който бе описан от всички, е на път да сътвори истинско чудо и извоюва оставането си в професионалния футбол.

„Зелените” днес победиха с 2:1 коравия тим на „Хебър” Пазарджик на стадион „Ефбет Арена” в Бургас. Гостите, които са водени от екстреньора на „Левски” Николай Митов поведоха в резултата още в 3-ата минута. В 43-ата минута Мохамед Брахими възстанови равенството, а скъпоценните три точки донесе португалския нападател Уилсън Фелипе, който се разписа в 88-ата минута.

Въпреки победата „Нефтохимик” остава на 15-то място, с равен брой точки с 14-ия „Локо” Горна Оряховица и 2 пункта по-малко от „Янтра” Габрово.

В следващият кръг селекцията на Людмил Киров гостува в Габрово в мача на сезона. Ако бургазлии успеят да победят, ще излязат от опасната зона и дишат далеч по-спокойно. До края на сезона остават 5 кръга, а по всичко личи, че „Нефтохимик” от тотален аутсайдер, се очертава да се превърне в една от изненадите през втория дял на шампионата.

Отборът бе преобразен след идването на Людмил Киров и привличането на няколко нови играчи – свободни агенти, които имат известен опит по българските терени. Звезда на отбора е бившият футболист на „Царско село” Мохамед Брахими.

Мажоритарният собственик Анелия Златкова пък успя да стабилизира клуба, въпреки че бе приета с недоверие.


В категории: Спорт


40
Коментара
40
Коментара по темата
40.
Гост
26.04.2021 11:59:36
5
0
До Всичко разбиращи от играта.Нафтата купуват мачове,Черноморец не.Нафтата бие Черноморец с 3:0 и 2:3 .Това купен мач ли е,продаден ли е ?Вие нали сте големия отбор,отборът на Бургас по-добрите , падате от тях където ви срещнат ?Щом могат да бият вас като са по слабия отбор така бият и другитеa7
39.
Гост
26.04.2021 11:47:05
5
0
Имам въпрос към Всички разбирачи тук.Нафтата купува мачове, Черноморец не ясно.Когато Нафтата победи с 3:0 и после с 2:3 бяха купили мачовете ,Черноморец ги подариха или толкова можеха?Защо не ги бихте тогава ами сега само ревете?бият ви под път и над път ,а вие търсите под вола теле.
38.
До Hgu
26.04.2021 10:44:14
0
0
Унижението не е мъжка постъпка и не е повод за гордост ;)
37.
до 35
26.04.2021 09:44:20
0
8
Омразата не е насадена от нас - феновете на Черноморец. Не знам дали помниш, но преди 20+ години ходихме заедно на гостувания. Питай Джимито, Тениса, Пламен...Дори и Жоро - диджея беше по нашите мачове, когато в началото на 90-те слагаше маската на Тодор Живков и се "разпореждаше" с чуждите отбори. След нашите мачове сме ходили на нафтата и обратно. Е. как можаха да се пръкнат няколко невръстеняка, които да нажежат обстановката и видиш ли преписвайки от нейде заговориха за "фен култура", фенство и прочие. През 2001 година бяха първите прояви на умопомрачение, когато от нищото малки мазутчета решиха да хвърлят павета в сектора с хора на стадион Черноморец. От тогава тръгна разделението, а омразата стана нетърпима след вандалските изпълнения на файтърси ( измислени), които започнаха да нападат малки момчета и жени с обозначителните знаци на Черноморец. Аз лично съм следял Нафтата винаги, помня времената и на предшевственика Локо Бургас, но такава омраза кавато е днешната - не съм виждал. Вина за нея има в няколкото човека, които наистина стимулират този абсурден напън за дискриминация спрямо другия отбор. Разделението роди днешното дередже на двата клуба. "Разделяй и владей", както са го казали римляните още.
36.
Hgu
26.04.2021 01:24:08
4
0
Чакаме да назначите киша за треньор в б група да видите кво значи унижение
35.
смЕх
25.04.2021 23:47:42
3
3
До 23

Не знам какво визираш под "послушко", а дали само готини лафчета (благодаря) са ми останали - зависи от теб/вас. Нямам проблеми с феновете на Черноморец, даже и резултатите на отбора ви следя, все пак има Бургас след името ви. Бих дискутирал сериозно дори и с вас. НО не харесвам фенщината и измислената омраза, само и само да си докажем, че Вуте е по-зле, нищо че сме затънали в лайна до челото. Мазути, шалвари, купени мачове, уредени мачове, преди 60-70 години Нафтата почнали в двора на завода и за това не били от Бургас...това мога само със смях и сарказъм да го коментирам. Само да ми обясниш как отбор, който едва си плаща спането на играчите (а заплатите са от дъжд на вятър) купува мачове? Или как се нагласят мачове, които не са в тиражите на никой букмейкър, както бяха повечето мачове на Нафтата втория полусезон? Същевременно подценяваш огромния труд, положен от всички момчета в отбора, в тази трудна ситуация. Също и кадърния и опитен треньор, който не само може да ги нареди правилно, а и да ги мотивира? А
и не отбелязваш факта, че колкото и да е неадекватна тази управа на отбора, за разлика от предходните палячовци, не са през два дена в Общината да искат пари. Запази си фенщината и бъди фен на Ч-ц, гледай си отбора и не бъди първа писта в статиите за Нафтата, нали не са ти приятни мазутите? Хайде със здраве!
34.
До 32
25.04.2021 18:10:24
3
5
Мда начи нефтохимик го държат изкуствено,докато не решат, че вече не е нужен на никумо за нищо за смхеми,докато върви далаверата ще го има и нефтохимик,то това е ясно. Но някой хора него виждат това или се правят,че не го виждат и се радват на " победите",но до кога? После какво ще правят? Кой ще е виновен тогава? Феновете ,както казах се правят на слепи и нищо не правят по въпроса,даже сякаш одобряват това,важното е да има "победи" ,но на кава цена? Когато този клуб не е нужен ,великите фенове ще са виновни тогава ,кого ще обвиняват? Освен себе си,никой друг нямат право да обвенятюзащо виждат какво става и сега и си трят. Честито на печелившите
33.
Любка Кумчева
25.04.2021 18:06:24
0
2
Флегман проспаха новината за съвсем "изненадващото" назначение на Киселия за треньор на Ефбет отбора.Какви "случайности" свързани с тотото.
32.
Само Черноморец
25.04.2021 16:46:41
3
6
Не са ми приятни мазутите. Свързвам ги с македонците, според които светът е започнал с тях, пък нищо. че са се пръкнали много, много години след нас. По темата: Никой няма интерес мазута да изпада. Нито мазута, нито пък ние. Няма смисъл да се обяснявам, но разковничето за този факт се крие около базите, стадионите в града и собствеността им. Помислете малко и ще видите, че съм прав. Ако Черноморец не влезе в Б група е лошо, лошо е обаче ако и двата отбора заиграят във В група - това ще означава крах на проекта за връщане на стадиони и бази. Ако Черноморец заиграе в Б, а мазута отпадне - пак лошо. Най-вероятно двата отбора ще трябва да си сменят временните бази. Това ще бъде истински абсурд. Ако и двата отбора заиграят в Б група - няма как - форсирането по обособяването на базите трябва да се форсира, независимо че наемът по използването на Лазур ще бъде споделен. Но това не е вариант. Играли сме го и резултатът беше нетърпимост, отлив на истинските фенове на Черноморец от отбора и ред други. Ако се запази сегашното статуко - нищо няма да се промени, просто ще се загуби една календарна година от живота ни, а отборите на мазута и акулите ще трябва да вегетират, като най-вероятно безвъзвратно ще изчезнат мераците да си възвърнем собствеността на базите...Абе най-добрият сценарий е - двата отбора в профи футболът и с рогите напред, инак ще си потъваме в нищото, което управниците ни местни сътвориха за футболните ни отбори в града.
31.
До 25
25.04.2021 15:27:13
0
3
Договорът е за Лазур, а онези искат да лапат и за Лазур, и за Акации. В нашия стадион трябва да се влагат пари и тези от ЕФБЕТ, няма да ги вземе Киряка, а ще се използват за това. Може да ви се струва шега, но наистина ви пожелаваме да отанете в Б гр. Ние дали ще влезем зависи само от нас.
30.
До 25
25.04.2021 13:40:01
0
3
Ефбет може да киха наем за Акациите.
П.с. то е ясно,че няма да ги оставят да изпаднат,заради ефбет и други...но ще видим де...
29.
Чудото си има цена
25.04.2021 13:35:15
1
4
За публиката нещо не се пише колко е била. Защо така? колко фенове бяха на стадион ЕФБЕТ АРЕНА? Всичките минимум 10 000 ли бяха ,а ? Или традиционно си бяха по родните места за събота и неделя.
28.
До 27
25.04.2021 13:02:50
2
4
И то половината са роднини на футболистите и докарани "пожелание" от частната вече школичка. Но 67 за тях е наистина отлична посещаемост. Те си плащат и "победите" на великия отбор, не само наема :D
27.
бургазлия
25.04.2021 12:28:04
4
6
В репортажа е пропуснато да се отбележи, че след като беше разрешена публиката по стадионите, стадиона се пукаше по шевовете от фенове - 67 на брой.
Пропуска отдавам на това, че репортерът не е разбрал, че забраната за публика е премахната, но това за Нефтохимик е повече от отлична посещаемост.
Честито на EFBET. Да са живи и здрави да плащат наема на великия отбор с великата публика :)))
26.
Нафта
25.04.2021 12:04:43
6
4
Феновете на Комлушкото отборче днес на Цветница да опънат няколко ракии,да премляснат слатката, а после да смачкат една пържена цаца. Ако усетят странен привкус...то е от мазута в нея. Купуваш си цаца - получаваш и мазут...и ъака ще е и занапред!
25.
Черноморец
25.04.2021 11:19:45
0
7
Налагайте си парцалите да останете в Б група, че подвиският иска да ни нарита на вашия стадион пак ако изпаднете. Ефбета няма да киха наем за аматьорски отбор. Ние си искаме на нашия и парадоксално, но се радваме на "успехите" ви ;)
24.
Бачо
25.04.2021 06:48:30
0
12
В Бургас футбол няма от поне 15г,ква нафта къв черноморец, 2 лв нямат нито едните нито другите. Футбол се прави с пари!!!
23.
До 20
25.04.2021 01:11:32
4
4
смЕх редовен си тук във Флагман,цацич,смЕх едни и същи заучени лафчета,тинтири минтири,въъъъ къв съм само сладкодумен и ги разбивам от лафове.Не всички са шарани,таранки, акули ,октоподи и риби всякакви,нали. Като има критика всички са от онези,лошите шарани,които ни сипват и само ни бъзикат. Начи според теб всички критични коментари са от шарани,защото при нафтата всичко е точно, критика от зеления лагер няма,нали ,всички саа доволни и одобряват,браво кефиш. Нищо не пишеш,само цацич,ти е в главата,явно си от тия послушковците, или само това ти остана,кво да кажеш освен цацич,то другото се вижда
22.
до 21
25.04.2021 00:24:38
4
17
И как реши, че е схема, след като според теб са играли добре, а и отбора и треньора са по-добри? Мен ме е срам от цаци, които се правят на фенове на Нафтата в коментарите си.
21.
Нафта
25.04.2021 00:17:02
14
6
Срам ме е с подобни мачове на отбора.по добре във В гр а не да ни свързват с уредени мачове.изчистихме се от Недялко и Николай а сега дойдоха нови схемаджии.миришат на обвързаност с ефбета.да отбора е по различен и добър от първия полусезон ама не желая да играем в такива схеми.и днес и предните мачове се видя добра игра и старание но нека си играем честно.
20.
смЕх
25.04.2021 00:09:51
4
15
Много ми е смешна цацата, дето коментира тук. За нея винаги всички победи на Нафтата са купени или са черно тото (в зависимост от ракиите), а всички победи на Черноморец са кристални и там никога няма купен мач, ама ни-ко-га! Цацич, гледай си трупата бре, че 1 точица ви е разликата с Марица, а и Загорец дебнат. Остави ни нас, ние сме ти ясни....то всичко и всички ти е ясно на теб, от километри си личи! СмЕх!
19.
Любка Кумчева
24.04.2021 23:20:14
3
6
17-ти,ай наздраве.Ще си сипя 4 рози и ще си пусна Форест Гъмп да те гледам.Поне кажи кой си,да те подкрепим с рън,Форест,рън на следващия мач.
18.
До 17 футболистката
24.04.2021 23:14:21
8
8
Хакай го на мъжът си бе "футболиста" ти на това тото труд ли му казваш бе изнежен?
17.
Футболист
24.04.2021 22:54:46
6
15
Хакам ви го мишки, плюете по труда на много хора. Сърцата са по терена, вие си говорете каквото искате. Пийте по една ракия и псувайте на воля.
16.
Ss
24.04.2021 22:52:13
15
11
Днес градския отбор от 101 години насам Черноморец победи с 3:0 Хасково,в честен мач без договорки. Може и него да отразите,ей така просто защото сте журналисти,а не,защото някой ви е казал ,нали ;) със здраве :)
15.
Любка Кумчева
24.04.2021 22:41:17
10
9
Що за заблудени мазняри.Да проверим ли откъде дойдоха половината точки за Тотокомик.Есента "изненадващо" тоторавенство в Пазарджик,днес "изненадваща" обръщалка със същите в Бургас.Същото беше и с Пеевски Уелт на Даца Каца от Благоевград.Последните след това разковаха без напрежение втория Локо Сф,но пък видиш ли не можаха да бият 9 от опашкаря Тотокомик.Да не пропуснем и "изненадващата" победа срещу комшиите им от Симитли,за което Киселия беше награден с пост.Ето ви половината тоточки спечелени извън зеления терен.Дет се казва сменихте несебърския тотаджия с плевенски такъв.
14.
"чудо" бе ,чудо кво?
24.04.2021 22:36:25
12
4
Въпроса е дали Янтра искат да останат в групата? Щот,ако искат нефтохимок ще се наложи да играят истински,а Янтра са по добрия отбор,не са за подценяване. Ако не искат работата е ясна, казват ква е цената и госпожа бизнесдамата вади кинти и работата е готова. И гръмки заглавия от сорта на това днешното, чудо мудо незнам си кво супер футболисти и як треньор тип терминатор,а то "чудото" си има цена,а другия въпрос е какво ще се прави след "чудото" ,пак ли така ще се кара и ще се чака на "чудеса"? То така футбол не се развива дами и господа и всички много добре го виждаме,ма карай важното е нафтата да "бие" и фенове и футболисти и общественост знаем ,че е " чудо" не чудо, а чудо на чудесата. Същото се отнася и за Локомотив горна. Общо взето Янтра и Локо го играят истински и са по обиграни от нефтохимик...
13.
До 11 попрвка
24.04.2021 21:50:15
1
5
Не ленено,а Камено
12.
БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА
24.04.2021 21:49:50
4
14
ТАМ КЪДЕТО Е ТЕКЛО ,ПАК ЩЕ ТЕЧЕ .УСПЕХ И БЪРЗО ЗАВРЪЩАНЕ В ПЪРВА ЛИГА.ЕЛИТА НИ ИМА НУЖДА ОТ ОТБОРИ КАТО НАФТАТА ,ЧЕРНОМОРЕЦ ,ПИРИН ,СПАРТАК ВАРНА ,МИНЬОР ПЕРНИК.....
11.
?
24.04.2021 21:47:31
2
9
Ко стана с Нефтохимик 2020 на Тодоров?
И що за футболния клуб на ленено коментарите бяха спрени?
10.
До 5
24.04.2021 21:44:49
7
7
По големи шарани от вас розова чалма няма, кълвете на всичко,най вече на чепове,ти ли ши пишеш за платено съдийство ма шалверке зИлена. Толкова явни и нагласени мачове,къде ви е достойнството бе "моралисти" ,заплатаджии? Нали бяхте големите моралисти ма,ала бала,пюнчехте се,ревахте женички насам натам,а сега мълчание,кефите се и на това тото,фалшивите като клубчето си Мастер упс извинете ФК .Бургас
9.
vv
24.04.2021 21:42:16
2
3
Xpисто Портучанов- ПРЕЗИДЕНТ
8.
Хм
24.04.2021 21:30:03
12
6
Пффф не мерси, на такива "победи" ли ще се радва? Не благодаря,съвсем ни взехте за калдаринки бе. Срамота иии после кво прайм? Това ще е до време, не може всеки път нали $$$,проблема си остава. Интересни са ми критиците на Златкова,къде бе къде се скрихти бе или ви стимулираха и вассс $ ,като други образи да си смените мнението. Как в харесва ли ви такива прозрачни мачлета. Тези мачове са обидни за истинските фенове Нефтохимик
И до 3 на това празник ли му викаш бе колега? Егати празника, по сценарии. И това са деца бе този, ти на тва ли скачаш и се кефиш... Честито на печелившите и това не е Нефтохимик...
7.
до 5
24.04.2021 21:25:13
6
3
С платеното съдийство ли? Ми кефих се че ви надиграхме. А вие си мислете .че сте големи шарани!
6.
До 4
24.04.2021 21:19:35
4
12
Защото Джипко Бибитков е решил че на Бургас футбол не му трябва, а наш Митьо изпълнява заръките на Вожда. Нямат воля да се върнат стадионите на клубовете....само схеми.
5.
до 3
24.04.2021 21:18:22
8
10
Къде се беше скрил бе мазен, когато ви отнесохме ДЮШ с 2-0 оня ден ?
4.
Da
24.04.2021 21:13:56
2
9
До къде го докарахме бургаския футбол да се радваме, че евентуално може да не изпаднем от долните групи.
3.
мазут
24.04.2021 20:56:39
7
16
Четворен празник за формациите на Нафтата днес! С победи над шараните са 2005, 2007 , U 19 бият Монтана! Мачкай Нафтаааа!
2.
бургазлия
24.04.2021 20:02:51
4
38
поздравления за треньорът и селекцията, която е направил
1.
бургазлия
24.04.2021 20:01:38
5
23
къде се хвана тая женица с футбол, а не остави отбора на странджанските глигани, които управляваха отбора до скоро и го бяха засилили към фалит?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори