×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проблемът не е в това дали някой се възбужда от мъже, жени или кози в черни чорапогащници, а в промяната на ценности


Проблемът не е в това дали някой се възбужда от мъже, жени или кози в черни чорапогащници, а в промяната на ценности
На 15 май отново ще има гей парад в Бургас, демонстрацията сериозно разбуни духовете
24 Април 2021, Събота, 13:20 ч.
Автор: Иван СТАМБОЛОВ-Сула*

Общественото недоволство не е заради отричането на различната сексуалност, колкото с нейната демонстрация, граничеща с терор под маската на толерантност

 

 

Нравствено здравият човек не мрази грешника, а само греха, защото съвкупната личност е винаги много повече от отделните свои прояви и в крайна сметка (а не по рождение, както се заблуждават някои) е добра – злото е преходно, вечно е само доброто. Грешника мрази само лумпенинтелигенцията, но с нея ще се занимаем отделно.

Информационният повод за днешното ни словоблудство е едно писмо от Сливенския митрополит Йоаникий до кмета на Бургас Димитър Николов. То е провокирано от тревогата на бургазлии във връзка с насрочения за 15 май 2021 гей парад. Не е дълго и завършва така:

„Уважаеми Г-н Николов, гр. Бургас е най- големият православен център в югоизточна България. Неговите жители са познати като ревностни православни християни и провеждането на подобен маскарад дълбоко ще нарани тяхното религиозно чувство. Ние в битността ни на духовен наставник на православните християни от гр. Бургас и цялата Сливенска епархия, настоятелно Ви молим да не давате разрешение за провеждане на подобно мероприятие, а ако вече има издадено такова да бъде отменено“.

Напрегната ситуация за Митко Николов, а и за всички властимеющи, които иначе обичат да ги снимат как палят свещица. Как ще постъпи той, ще се съобрази ли с „Началника“ на своя началник? Или ще пренебрегне молбата на митрополита, както наскоро пренебрегна и молбата му за окултния масонски „паметник“ на митичния Боян Магесника?

Или Митко Николов е „модерен“ политик, който ще избере да сподели гледната точка на ляволибералните медии, в частност на „Дойче веле“, която наскоро публикува твърде свежа теория за природата на хомофобията в Източна Европа. Според нея източноевропейците са станали хомофоби едва напоследък, а докато живеели в социализма, били по-толерантни. Това може би е така, защото содомията е грях и към греха най-безчувствени са атеистичните общества. Обаче Норберт Мапес-Нидек – авторът, за когото очевидно греховете са бабини деветини, – не разглежда този аспект. Но пък ни предоставя интересна информация за това докога в различни европейски страни хомосексуализмът е бил третиран като престъпление, а ние допълваме каква е била официалната религия в тях. Престъпление той е бил в ГДР (атеизъм) до 1957, в Унгария (атеизъм) до 1961, в Чехословакия (атеизъм) до 1962, във Великобритания (англиканство) до 1967, в Западна Германия (протестантство и католицизъм в съотношение приблизително 2:1) до 1969, а в Австрия (католицизъм) – чак до 1971. В България хомосексуализмът е декриминализиран през 1968. Тоест до съвсем скоро, някъде до зората на хипитата, хомосексуализмът се е разглеждал не само като девиация, но и като престъпление, и държавите, мислещи себе си като християнски, са се разделили по-трудно с това убеждение.

Защо според Норберт Мапес-Нидек бившият соцлагер се е превърнал от толерантен в хомофобски? На първо място заради зловредната пропаганда, която лъже неуките източноевропейци, че хомосексуалността идвала от Запада и била чужда на местната традиция. Разбира се, че не е чужда. От Запада идва не самата хомосексуалност, а нагласата тя да се разглежда като компонент от сложната система от права, които ретроградни сили денонощно дебнат да отнемат, от либералните общества идва маниерът хомосексуалните да не се срамуват, да не се прикриват, а да парадират, стигайки до преекспонирани форми. Следователно проблемът не е сексуалността, а нейната комуникация. Ако разпищолени хетеросексуални тръгнат по улиците, повлекли голи проститутки и развели знамето на промискуитета, няма да е по-добре.

Друга причина била слабата държава. Бидейки слаба, тя се свеждала до семейството като нещо „естествено“ и оттам негативното отношение към хомосексуалността и еднополовите бракове. Роля за процъфтяването на хомофобията играел и надигащият се национализъм в страните от бившия соцлагер, отново поради слабостта на държавата. Силата на държавата няма нищо общо. Всичко зависи от това как се гледа на секса: като на тайнствен съюз между мъжа и жената, възстановяващ целостта на човека, като на дейност, осигуряваща продължаването на рода или като на непресъхващ извор на все по-ненаситни чувствени наслаждения. На съвременния човек се втълпява, че едно от най-свещените му права е необезпокояван да изживява оргазъм по всяко време и по всички начини, родени в блудното му въображение.

Когато целостта и продължаването на рода отстъпят на заден план и когато в главна цел се превърне единствено удоволствието, тогава вече всичко е не само разрешено, но и „нормално“. И действително е така: нормално е всичко, което е в рамките на някаква норма. Въпросът е на каква.

Най-забавна е теорията на някой си Мартен Данекер (сексолог), според която хомосексуалните в Източна Европа били обект на омраза, защото били „свързвани с пасивността“, поради която Изтокът се чувствал по отношение на Запада като жена. Тоест като в онзи виц: „Жена, когато аз таковам, ние таковаме; когато теб те таковат, нас ни таковат“. Разбира се, това, особено пък приложено върху чувствата между Изтока и Запада, звучи крайно несериозно.

Не знам, може би кметът на Бургас ще се въоръжи с подобна аргументация, ако реши да каже на своя митрополит да си гледа работата. Дори може да намекне, че гражданите, които са сезирали владиката, всъщност са закоравели хомофоби, на които не бива да се обръща внимание.

Но драмата с хомофобията започва оттам, че терминът е трагично неправилен. Хомосексуалните не са обект на омраза, както твърди Норберт Мапес-Нидек, освен от страна на индивиди, които биха мразили каквото и да е. Не е почтено всяко несъгласие с нещо да се представя като фобия или омраза. Проблемите на т. нар. „хомофобия“ не са толкова със сексуалността, колкото с нейната демонстрация, граничеща с терор под маската на толерантност. Ако пренесем проблема на територията на индивидуалните права, то ако един мъж има право да се покаже по чорапогащник, друг мъж има право да не иска детето му да види това.

Хората са най-различни. Всеки сам прави изборите си и носи отговорност за тях. Ако изобщо имаме право на някаква присъда, то задължително трябва да правим разлика какво чувства човекът, какво върши и какво показва, че върши. Тоест да се опираме на принципа „И както искате да постъпват с вас човеците, тъй и вие постъпвайте с тях“ (Лука 6:31). Ето това е принципът на толерантността. Както виждате, той не е безусловен, не казва: „да вършат каквото щат, все ще са прави посвоему“.

Що е толерантност? Кое ни задължава да сме толерантни, защо да бъдем толерантни се приема априори за норма? Толерантността не е универсална, не е приложима към всеки казус. Как се съвместява абсолютната толерантност с избора между добро и зло? На 7 февруари 2018 Европейският парламент прие Резолюция 2017/2936(RSP) относно нулева толерантност към гениталното осакатяване на жени. Толерантността не е абсолютна ценност, може да бъде и нулева.

Що е норма. Птицата има криле, за да лети, а рибата има хриле, за да диша под водата. Разликата, поне в българския език, е само една буква. Въпреки че има летящи риби и гмуркащи се птици, това не променя нормата. Нормално е птицата да лети, нормално е рибата да диша под водата. Разбира се, че има изключения, но никой не е тръгнал да трепе пингвините, нито пък пингвините са тръгнали да парадират.

Що е хомофобия? Ако тези, които не са съгласни с гей парадите, са хомофоби, то онези, които не са съгласни с носиите и хорàта по площадите, са българофоби. Проблемът изобщо не е в това дали някой се възбужда от мъже, жени или кози в черни чорапогащници. Същинската борба е за подмяна на абсолютните стойности с относителни и шумотевицата около сексуалността е само част от нея.

Довчера хомосексуалността беше престъпление, после стана девиация, а днес е напълно нормална наред с хетеросексуалността. Утре хетеросексуалността ще стане девиация, а вдругиден – престъпление. Въпрос на обществена договорка – нормално е каквото реши колективът или авангардът, който говори от името на колектива. Тогава какво пречи каквото реши колективът, то да е истина, то да е добро? Ето за тази борба става въпрос: за тотална толерантност, включително и към злото. И който го разбира, бързо го нареждат при примитивните хомофоби.

По същия начин често наричат истината „език на омразата“, а „реакционери“ – онези, които са на мнение, че Картаген трябва да бъде разрушен.

*Коментарът е на сценариста, писател и известен общественик Иван Стамболов-Сула за вестник "Труд"




33
Коментара
33
Коментара по темата
33.
чалгар007
25.04.2021 00:13:02
1
11
ако взема паве ще ва изсипя всичките педали или там как се наричате специялно ще дойда от варна с аверите си да ви пребием долни мърши индивиди
32.
viskera
24.04.2021 22:06:23
7
2
точно така, всичко обаче идва отвън, телевизията която гледате дали ще бъде сериал, реалити, филм или други ще се сблъскате с това , трябва да ги прием да, но не говоря за тези горе от махалата, а за възпитани и умни хора, сигурен съм че има хора от висшето общество който са обратни и вие ги харесвате не само защото ви забавляват или защото ще научите нещо от тях те може да
са всякакви но вие не знаете това те са прикрити хора е аджеба тези какво ви пречят, оставете ги да си имат шествия но разбира се всичко да бъде културно, та мисълта ми беше живота е твърде кратък за да ми пречи някой!
31.
Човекът който се смее
24.04.2021 20:31:04
0
15
Мен също не ме интересува кой какво прави вечерно време в леглото и с кой! Проблематиката идва от това, че някой си трябва да върви по центъра и да ми го натяква!
30.
Бургъз
24.04.2021 19:38:18
4
9
В Бургас има много мъже които публично са заклети хомофоби,но в леглото отзад го поемат яко.Нормалните мъже не ги вълнува тая тема кой къде с кого.
29.
До йоаникий
24.04.2021 19:32:51
6
3
По времето до Христос,а и след него не е било престъпление.А сега?! кое е първо, яйцето или кокошката?!И като ви е страх от мечки не ходете в гората,демек където и когато е тоя парад просто минете отдругаде.Ако това ви е най-големия проблем че ще има някво събитие....за 2часа...признайте си че и в гората да бяха отишли да си правят прайда и там щяха да ви пречат.Христос не проповядва омраза,омраза проповядва нашата църква!
28.
Hop
24.04.2021 19:28:40
1
9
Като не сте гей защо тогава последните 30години се изопачи вкуса от към жени и се афишира само много слабо тяло тип момче травестити нон стоп ви духат и пълните жени са нон стоп подигравани А кой не е гей мале чудо залите за фитнес там развъдник за хомо бандити а кви претенции кви тъпотии абсолютно педи гри палл сте шушонииии ма от скритичките миндили извратени
27.
Чумба
24.04.2021 19:21:44
3
8
Ся не разбраххх гей не е имало по времето на комунистите а само хомо бандити а сега гей е срамно и пречат а уникалната българска ценноста система мама и татко папкат слушат чалга и се чукат с всичко живо а децата наркомани и луди израстват с порно всичко у таз държава отдавна е заминало и всички сте лъгали само за интерес и пари извратени сте много въобще не е проблем секса а мозъка лумпени фалшиви
26.
Д-р Хаус
24.04.2021 18:17:31
4
7
Тези нещастни говеда са много психично болни. Наложително е спешно лечение с Новичок и задължителна ваксинация с Астра Зенека.
25.
И ве пак :
24.04.2021 17:15:34
2
15
Основната причина за да се случва всичко това , са мръсните , но иначе така желани парички на чичко Сорос !
24.
До Оня
24.04.2021 16:45:16
8
3
8ми март? Да си организират парада никой няма да ги спре. Но митрополията ще си мълчи.
23.
Оня
24.04.2021 16:35:12
4
13
Добре уе,щото обичат да лапат пишкии им правите парад,жените като духат всяка вечер къде им е парада ...
22.
Caesar
24.04.2021 16:24:30
5
10
Докато на дневен ред е "кой - кого ебе", ще продължаваме да се питаме - а днес "кой - какво ще яде". Между другото, най-големите мачовци, са най-анално активните хомосексуалисти, да не кажа педераси. :) За справка - световната история.
21.
pray for the wicked
24.04.2021 16:19:21
19
10
Кой знай какво гейско п0рно гледате всяка вечер, хомофоби мръсни!
20.
aktivist
24.04.2021 16:13:20
1
2
https://youtu.be/WDswiT87oo8
19.
до 18
24.04.2021 16:04:01
10
5
Това, че не се прави конкретен хетеро парад не пречи да се започне. Така всички ще имат и хетеротата ще са довални. Естествено с контрапротести и багери за да ви газят, нали равенство.
18.
БириGка
24.04.2021 15:52:35
5
19
Абе ще ядете бой то това е ясно ! Ние които сме хетеро и изобщо хетеросексуалните на планетата правим ли ( парадираме ли ) Хетеро паради ? Някой чувал ли е за хетеро парад ! Цялата история шибана мирише ! Дяволска работа от тъпия запад ! Искат да направят децата педали и лесбийки ! Майка ви извратена да е*а ще ви гази валяка !
17.
Аз
24.04.2021 15:46:49
4
22
Митко само да каже на полицаите да не се намесват и втори парад няма да има никога.
16.
Хуйо Хуев
24.04.2021 15:41:49
4
23
Да ми ядат хуя всички чуми разнебитени, които си мислят, че света трябва да козирува на тяхната психическа нестабилност и да я признава за норма. Благодаря!
15.
Флагман да не сте за еднополовата любов?
24.04.2021 15:21:57
5
25
Много интересно!
Три пъти пиша мнение, че трябва да се забрани гей парада и три пъти от Флагман ми трият мнението. Досега само предполагах, че там има хора минали под дъгата, но сега вече съм сигурен че е така
14.
Do 12
24.04.2021 15:09:11
4
14
Ходи на психиатър,бе нещастен педераст
13.
Ох
24.04.2021 14:51:53
19
5
До 8ми "Кой, къде и как си прави ,,кефа" не е повод за масова показност."
Но празнува 14ти февруари.

Отново споделям факта, че докато не бях прочел тази статия не се бях сетил за шествието. Уви митрополита с позлатеният покрив ми напомни. Купи си статийка с даренията и рекламира шествието волно или неволно.
Идеята , че показността на сексуалната ориентация е в основата на негативизма му, а не нещо специфично като хомофобия е смешно. Забрани за инвитро помощ на хетеросексуална жена няма нали? Псувни за хетеросексуалността има ли? Май си е чисто целенасочена омраза към хомосексуланите. Независимо как е изразена.
"Същинската борба е за подмяна на абсолютните стойности с относителни и шумотевицата около сексуалността е само част от нея. Какво е абсолютна стойност в случая?
"нормално е каквото реши колективът" да така е, завършил си средно, честито.
"Ето за тази борба става въпрос: за тотална толерантност, включително и към злото. " Интересно как толерантността към сексуалната ориентация на хомосексуалните, трябва да същесвува само ако сме толерантни към човекомразещи хора като митрополита
"ако един мъж има право да се покаже по чорапогащник, друг мъж има право да не иска детето му да види това."
Само не се разбра защо иска детето му да не види това? Може би защото е хомофоб. Едва ли ще каже същото ако някоя студентка се разхожда така. Сигурно ще каже на сина си да гледа. Единственото натрапване тук е мненеито на родителя върху детето му.
12.
До 7, Жена
24.04.2021 14:47:14
27
4
И аз се отвращават от такива т*пи и злобни хора, като теб. Ама те в БГ са навсякъде бе. Отвръщат ме пр*стотията, т*потията, д*билщината и злобата в тях. Толкова ли е трудно да живеем всички нормално? Това е едно мнение на един хетеросексуален, който е бил в цивилизованият свят и е видял как всички живеят нормално и в хармония.
11.
"Довчера
24.04.2021 14:39:34
5
12
хомосексуалността беше престъпление, после стана девиация, а днес е напълно нормална наред с хетеросексуалността."

Именно. Оverton window - малко по-малко се отваря и се налагат "ценностите" на Талмуда, на Синагогата на Сатаната! Ако на някого не е ясно, сега сме също в процес на "нормализация" на педофилията и канибализма.

Както обикновено, ако тук се появи някакъв нормален материал, той е писан извън тази редакция.
10.
ПСИХОЛОГc0c
24.04.2021 14:34:32
5
13
САМО КЪРВИТЕ РАЖДАТ ПЕДЕРАСИ. ЗАЩОТО ОТ МАЛКИ ГЛЕДАТ КАК МАЙКИТЕ ИМ СЕ ПЛЮЩЯТ НОН СТОП И ВИКАТ ОТ КЕФ И ТЕ ГО ПРИЕМАТ КАТО НЕЩО БОЖЕСТВЕННО.
9.
ОТ КОМЛУКА
24.04.2021 14:25:29
5
13
ВСИЧКИ ПЕДЕРАСИ ЩЕ СМЕ ТАМ. КЕБАПЧЕТА ЩЕ РАЗДАВАТ ЛИ. В ТАА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СИ ПЕДЕРАСИ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕШ
8.
Ами
24.04.2021 14:15:19
1
35
Кой, къде и как си прави ,,кефа" не е повод за масова показност. Другото е чалга!
7.
Жена
24.04.2021 14:12:12
2
26
Нали трябва дистанция, всички други спазват, а за гейовете излиза так, че не важат тия правила, и още нещо, щом не може да се спр този парад, да го правят далеч от хорските очи.... Пътя покрай конюшни те или както казва предния коментар, на северния плаж... Далеч от нас, които ни отвращава това. Така ще има и рав опоставеност някаква. Отвращава ме гейовете и лесбийките, особено с тяхната натрапена показност.
6.
12345
24.04.2021 14:05:00
4
27
Д-р Хапчев да се заеме със случая, да има психологическа помощ за такива хора с нетрадиционна сексуална ориентация. Перуки, розови пантофки, лакирани пръстчета. Долни леви педали, педераси , траверси, лизби, боклуци, и не ми говорете за езика на омразата, има си християнски ценности които трябва да се спазват. Педалите ще скочат и ще кажат че в католическата и православната църква има неразумни постъпки, но са единици такива статии които има в пресата, а не като тях както е описал автора да демонстрират педалската си ориентация пред хората.
Марш в гората там се целувайте и си бъркайте по гащичките, педали гнусни . Забрана за гей парада и с десния крак шут по педалите дупета.
5.
!!!
24.04.2021 14:04:13
2
37
Аман от педерасти, които през цялото време ни натрапват, че са извратени изроди!
4.
До 2
24.04.2021 14:01:27
0
11
А ся и нудисти на плажа! На южния забранено ли е за нудисти?
3.
*********
24.04.2021 13:57:47
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Коко
24.04.2021 13:51:39
15
17
Много приказки за нищо.
Каточели на автора му е плащано на дума и е бил с празен портфейл.
Всичко е просто. Така е решавал проблемите цар Соломон. И без да давам акъл на кмета, ще потретя мнението си. Гей парад? Да, няма проблем.
На 15-ти Май? Да,няма проблем. Къде? На Северния плаж, Бургас.
1.
Д-р Иванов
24.04.2021 13:44:31
11
46
Какви ценности бе???! ТОВА СИ Е ЧИСТА ПЕДЕРАСТИЯ. .... И ВСИЧКИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ СА ТОТАЛНО ИЗВРАТЕНИ И ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ КАСТРИРАТ.....ИЗЧАДИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори