×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Не съм свалил доверието си от Фандъкова и Николов, но анализираме защо се получи така


Бойко Борисов: Не съм свалил доверието си от Фандъкова и Николов, но анализираме защо се получи така
В Стара Загора и Бургас няма буквално няма нищо ненаправено! А там резултатите ни с г-н Трифонов са най-близки. Това ще го анализираме, каза Борисов
14 Април 2021, Сряда, 12:17 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: Министерски съвет

В най-успешните градове, управлявани от ГЕРБ, сега изборните резултати не били задоволителни

В ГЕРБ анализират защо са със сравнително ниски изборни резултати в София, Бургас и Стара Загора. Това стана ясно от живото излъчване във „Фейсбук“ на лидера на партията и все още действащ премиер Бойко Борисов по време на посещение във Велико Търново.

В столицата ГЕРБ има по-нисък резултат от „Демократична България“.

След репортерски въпрос ще има ли промени в ГЕРБ, Борисов обясни, че в градовете, където били най-успешни, сега имали резултати, които не го задоволяват. Това се анализирало в партията.

„Милиардни инвестиции се направиха в София – булеварди, метро, жп линии, трамваи, всички нови автобуси, тролеи, трамваи, ама какво ли не се направи, южни дъги, северни тангенти, западни и какво ли не. Значи някъде партията бърка. Една Стара Загора – там няма нещо ненаправено. Или един Бургас - ама буквално няма нищо ненаправено! И там резултатите ни с г-н Трифонов са най-близки. Това, разбира се, ще го анализираме. По никакъв начин не съм свалил доверието нито от Фандъкова, нито от Митко Николов. Но с тях заедно Изпълнителната комисия трябва да си отговорим на този въпрос – защо при най-много направени красиви, безспорни неща, и с успех на местните избори, се получи това.“

Какъв е личният отговор на Борисов на този въпрос?

„Не знам“, заяви той. "Може би недостатъчно сме обяснили, недостатъчно сме показали, недостатъчно сме били активни по време на кампанията в тези градове. Ще си направиме анализ. Фактът обаче, че там, където загубихме местните избори и направихме промени, примерно един Благоевград – ние там победихме с 2,5 пъти! Или в едно населено място като Перник, където катастрофално загубихме местните избори, сега БСП и „Има такъв народ“ заедно имат по-малко избиратели от ГЕРБ."

В Плевен, Видин и Монтана партията на Борисов също обърнала резултатите в своя полза.

Припомняме, че на 11 май ГЕРБ свиква най-висшия си форум - Националното събрание. По този повод тръгнаха слухове, че се готви смяната на кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов като зам.-председатели на партията.




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
17
Коментара по темата
17.
Дайте да видим
14.04.2021 17:09:16
0
3
Равносметката от къде идват доходите в Бургас?
Къде са предприятията/фабриките по улица Индустриална,Чаталджа,Одрин, Иван Вазов....и тн. промишлените зони?
Няма ги просто ги няма ......на тяхно място само спомени !Докато не вкарат всички в затвора които допринесоха за това няма да стане по добре!
16.
*********
14.04.2021 17:08:47
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Пипи Чорапчето
14.04.2021 16:04:51
0
4
Оф, не знаел, милият...;)
Ами да ти подскажа - например това, че "градът-витрина на ГЕРБ" топ 10 на СРЗ не го лови...
Което пък трябва да ти подскаже, че само с тротоари, плочки, и "безплатно" саниране не става!
14.
Без вина
14.04.2021 14:43:03
8
6
Николов не е виновен. Бойко да търси другаде виновниците. Кмете, хората ви харесват, отстранете се от тия гербаджий за да ви харесват още повече.
13.
Уж най-подготвен, пък ши си оди
14.04.2021 14:32:12
0
10
Баце, няма се пуашиш! Ти си най-подготвеният, хахахахаха. Даже и сега се подготвяш, да те изхвърлят от трапезата
12.
Do 10
14.04.2021 13:56:06
0
9
Хахахха най-стойностната калинка, на тати момченчето.
11.
Лост
14.04.2021 13:53:44
2
7
Знам, защо е така, но няма да ви кажа г-н Борисов. Питайте онзи който е над вас. Пък и какво общо имате вие с Н. Събрание? Нито сте депутат, нито ходите там.
10.
От Бургас
14.04.2021 13:42:48
11
5
В листата на кандидати за народни представители на ГЕРБ Бургас имаше един стойностен човек и той не влезе в парламента !! Млади и дейни хора като него ни трябват .Визирам г-н Ж.Станков !
9.
*********
14.04.2021 13:34:14
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
гражданин Бургас
14.04.2021 13:28:46
1
30
Кмета каквото можа да направи ....направи да се облажат кръговете около ГЕРБ. Какво получи бургазлията? Лошо управлявана ковид криза - Бс и днес е в челото. Държавните болници в Бс са мизерия отвсякъде /лъснаха малко фасадата на УМБАЛ/. Вътре в тях е майка плаче. В същото време зала и библиотека за стотици милиони на фона на трагедията с умиращи хора!!! Ето това сбърка Бс и цялата държава - парите спешно трябваше да отидат за вътрешен ремонт на болниците и тяхното тотално обновяване. Да не говорим за лъскавите ремонти с отврат качество...изобщо пилеят се пари без контрол на качество и целесъобразност. Не, не искаме повече от същото!!!
7.
Ако
14.04.2021 13:01:12
0
19
избираемите места в листата на Бургас бяха млади хора/а това има такива/ резултата щеше да е друг. Едни и същи години наред. Много млади работят за Бургас, но уви.......Стимул няма.
6.
бургазлия
14.04.2021 12:55:29
1
34
Не може да му се отрече на кмета че доста се постара с безкрайните харчове за ремонти и доста спорно строителство на ненужни обекти но хората искат икономика , работни места и доходи..не паметници и асфалт по няколко пъти...
5.
*********
14.04.2021 12:50:36
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
пфууууй
14.04.2021 12:42:14
2
32
Така стана, защото в Бургас излезе мръсотиата в Росенец, а в София - корупцията в държавните поръчки. Хората вече излизат в Европа и виждат как се развиват градовете там с бързи темпове и какви заплати получават работещите там и не можете да ги лъжете повече.
3.
Възмутен
14.04.2021 12:34:49
17
9
Какво ви е виновен Николов бе. В Бургас резултата е добър.Гледайте София че там се осрахте.
2.
Запознат
14.04.2021 12:31:59
0
28
Бойко погледни си избираемите места в листите в Бургас и ще си отговориш на въпроса за резултата!
1.
хахахаха
14.04.2021 12:27:09
4
17
Ех, Лисицов, Лисицов.....Отиват си....Отиват си твоите шефове...А сега накъде, Лисицов?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори