×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Андреа Банда Банда коли и беси в „На кафе”


Андреа Банда Банда коли и беси в „На кафе”
Ключови думи: андреа банда, на кафе
11 Април 2021, Неделя, 21:20 ч.

Популярната и иначе чаровна влогърка изобщо не се впечатлявала от негативните коментари по неин адрес, с които е пълно в социалните мрежи

Милионерската щерка Андреа Банда Банда коли и беси в сутрешното предаване „На кафе”. Синеоката брюнетка често иронизира публикациите, че е уредена за панелистка с връзки заради състоятелния си баща, но очевидно влияе на водещата Гала при избора на гости.

Преди няколко дни Андреа разчистила личните си сметки с певицата Йоана Захариева – Йоко като попречила на гостуването й в предаването. Изпълнителката на „Хиперсоник” два дни водила преговори с екипа за предстоящото си участие в „На кафе”. Изненадващо докато се подготвяла, получила категоричен отказ. Оказало се, че преди година Йоко написала неготивен коментар в профила си в социалните мрежи за телевизионните умения на Андреа.

„След двудневно обсъждане на варианти за гостуването ни с редакторката на предаването, изненадващо вчера от нея получих писмен отказ по вайбър. Един от най-новите проекти на българската музикална сцена бе отхвърлен и цензуриран заради личностни проблеми и ежедневно отчайващо непрофесионални изяви на някоя си Андрея Банда Банда, лице на Нова тв. Тя била покрусена от мой фейсбук статус, написан миналата година (април, 2020 г), който коментира нейната телевизионна, да я наречем, неспособност. Това е и причината ние да получим писмения отказ за премиерата на песента по Нова тв. Надявам се това да не е мнението на екипа на предаването. Надявам се, че това не е позицията на водещата на предаването Гала към българската музика и артисти. Надявам се тя да е в течение на отказа. Надявам се също така това да не е позицията на цялата Нова тв. Утре вие може да сте на моето място заради нечия неспособност да понася критика”, възмутена бе певицата, писа Уикенд.

Откакто влогърката Андреа Влъчкова се появи в предаването преди 3 години и половина, зрителите не спират да се чудят защо крие истинското си име, как се е озовала в звездната компания на останалите ко водещи и с чии протекции е на малкия екран. Брънетката упорито крие фамилията си, а в социалните мрежи се подвизава единствено с псевдонима си Банда Банда. „Когато се появих в „На кафе” започнаха да коментират: „Ама каква е тази? Ама какво е това име? Ама защо?” Не, че си крия истинското име, ама има ли значениe?”, философства Андреа.

Заради приликата й с холистичния лекар д-р Мария Папазова, която често гостуваше със здравните си съвети в „На кафе”, феновете на сутрешното предаване заподозряха, че  двете имат роднинска връзка. Заради съмненията им и коментарите в социалните мрежи, че д-р Папазова е уредила дъщеря си или внучката си Андреа в предаването, от екипа на „На кафе” изработиха специална табела с надпис „Андреа Бандова Папазова”. По време на участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата” 31-годишната Банда Банда не допусна екипа да снима в дома й, а поканите гостите си в ресторант и с това още повече засили слуховете, че крие високия си стандарт на живот.

Популярната и иначе чаровна влогърка изобщо не се впечатлявала от негативните коментари по неин адрес, с които е пълно в социалните мрежи. Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, тъй като имала доста дебели и неоформени вежди. „Сега искам да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки големите ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по телевизията и пак съм с тях. Вие къде сте”, попита в едно от първите си появявания на малкия екран Андреа. След като завършила гимназия, а след това учила в Обединеното Кралство, артистичната брюнетка била приета да учи в НАТФИЗ актьорско майсторство. Прекъснала следването си, защото не й оставало време за увлеченията й по режисура.  

Доскоро Андреа упорито криеше и самоличността на гаджето си. Тъй като пази личния си живот в тайна и не публикува техни общи снимки, плъзнали слухове, че такъв не съществува или е някоя мутра. „Гаджето ми се казва Иван, финансист е и е доста сериозен тип. Няма нищо общо с мен”, разкри Андреа по време на гостуването си в „Говори с Ива” по Нова телевизия и показа негова снимка. Двамата са заедно от 5 години.
Една от главните причини влогърката да пази в тайна фамилията си е 64-годишният й татко. Красимир Петков Влъчков е в съвета на директорите на „Топлофикация Банско” и е съдружник в още 5 дружества.

Андреа Банда Банда или Андреа Влъчкова, е била съдружник в едно от тях - „Солери”, занимаващо се с възобновяеми енергийни източници на енергия и соларни панели, а негов управител е баща й Красимир Влъчков. Синеоката брюнетка, специализирала „Кино” едва ли има хал-хабер от възобовяеми източници на енергия, за да управлява такова дружество, коментират близки до семейството й. Точно, когато добила популярност като един от панелистите в „На кафе”, Андреа е излязла от дружество „Солери” и започна да крие фамилията си. За разлика от много от родните вип персони, които парадират със звезден статус, Андреа крие произхода и материалните си възможности. Според запознати с житието-битието на Банда Банда, заплатата й в „На кафе” била минимална част от сумата, която й е нужна всеки месец, за да поддържа високия стандарт на живот, на който е свикнала.
 


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
10
Коментара по темата
10.
Гуцито
12.04.2021 12:15:19
0
4
Тази е много млада за мене,иначе щях да я поканя на разходка с джипа,и да пием по една кана вино в Оризаре на Герана
9.
Абе
12.04.2021 09:49:48
0
2
Абе баща и крал и иска тя да стане човек но то е генно явно да си прост.Платил си е тя да говори тсм глупости и това е.
8.
Д-р Иванов
12.04.2021 09:28:07
0
7
От около една година насам, Нова ТВ е под всякаква критика. Изгониха кадърните си журналисти и вкараха всички некадърници от Канал 3. А тази "Банда" е само върха на некадърността.
7.
Драми
12.04.2021 02:30:11
3
4
То пък тая Йоана за голяма звезда се взе. Или няма вариант да и откажат за тъпа песен и безплатна реклама?
6.
Митю с Питоня от Арбанаси
12.04.2021 02:18:40
3
9
Тез вежди говежди чичо митко може да източи питоня си отгоре им след някоя блага свирчица
5.
SS
12.04.2021 00:11:44
3
2
DO 2 .
CONGRAT MAN ....
ANDREA BANG BANG ...COOL BUT LISTEN , WE GIVEN HER AN IDEA ABOUT HER NEXT NICKNAME... SHE DON'T DESERVE IT .
KAPISH...???
4.
Аз съм
11.04.2021 23:14:56
1
16
Пълна порнография е предаването.
А въпросната девойка е добър колорит към общият фон.
3.
Е КАКВО
11.04.2021 21:52:53
0
22
Толкова я превъзнасят.....
Обикновена жена,като много други в България,че и по-хубави от нея......
Просто ,,кифла,,...нищо повече.....
2.
Gangsta Boyko
11.04.2021 21:42:29
0
22
Andrea Bang Bang повече ще и отива
1.
Като цяло на Гала и е тъпо предаването
11.04.2021 21:34:16
1
26
Тая е много изтръпнала. Не става да води нищо по телевизията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори