×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Времето във вторник - четете тук
  • Цената на биткойна достигна двуседмичен връх
  • Ваксината срещу Covid-19 на Novavax показва над 90% ефективност
  • Европа удължава подкрепата за компаниите и увеличава дълговото бреме
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо глобалистите държат със зъби и нокти на масовата миграция?


Защо глобалистите държат със зъби и нокти на масовата миграция?
Откакто Джо Байдън е на власт, всеки месец в Америка нахлуват по 100 000 нелегални мигранти. За разлика от обичайните жители на САЩ, които трябва да спазват противоепидемиологични мерки срещу ковид, нелегалните влизат необезпокоявано и без медицински прег
03 Април 2021, Събота, 20:11 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Такър Карлсън, „Фокс нюз“: Чрез нашествието през границата и расовия дневен ред, властта в САЩ превръща страната ни в уродлива и нещастна
 

Границата на САЩ с Мексико, която, покрай строящата се ограда, бе станала една от главните точки в предизборната кампания на Доналд Тръмп, днес се е превърнала в най-важната надежда на глобалистите да останат вечно на власт. В момента оттам – напълно необезпокоявани – в Америка се прехвърлят по около 100 000 души месечно. Малкото останали независими медии в САЩ вече нарекоха това „национална катастрофа“, посочвайки, че подобна имиграция не е по силите дори на велика страна, още повече във време на локдаун и следващата от това икономическа криза. 

Но за Демократическата партия отварянето на границата и нахлуването през нея на всеки, който пожелае, е жизненоважен процес, независимо до какво ще доведе той самата Америка. Като изключим основния постулат на глобализма, дефиниран от Джордж Сорос, за отворените граници, през които народите трябва да се омешват, управляващата партия в САЩ - Демократическата, цели по този начин да се превърне в партия, която ще е вечно на власт.

От една страна, крайната цел на демократите е двата големи щата - Калифорния и Тексас, да са твърдо демократически. С Калифорния това е постигнато на 100% и там вече се случват либерално-глобалистични експерименти, включително джендърно обучение на децата в училище още от малки.

Но с Тексас до момента не им се получаваше. Затова сега битката е за този щат. Там сега живеят 30 милиона човека, от които 2 милиона са латиноси, но нелегалната имиграция го тъпче още повече.

Латиносите скоро сами ще могат да избират всички кандидати от щата за абсолютно всяка длъжност. Те и сега са решаващ глас, но не напълно. Един от ярките депутати от Тексас е Тед Крус. Но това все още е по-скоро изключение, защото гласувалите за него латиноси го направиха от сантиментални подбуди – заради баща му, който е кубинец. 

Самият Крус се чувства американец, запазил е фамилията си, но говори съвсем малко испански. Вотът за него бе по-скоро от солидарност, защото за латиносите Куба е исторически символ. Всеки, като бащата на Крус, който е избягал от Острова на свободата, се възприема героично в Америка, и в районите, където живее компактно испаноезично население, всеки може лесно да капитализира това по време на избори, ако се кандидатира в тях. Така че в конкретния случай републиканците просто имаха голям късмет, че Крус - потомъкът на кубинци, е техен съмишленик. Неговият съперник на изборите през 2018 година – Бето О'Рурк, макар и да говори много по-добре испански, макар също да има латино елементи във фамилното си дърво, реално е потомък на ирландски имигранти.

Тед Крус (вляво) бе предпочетен пред Бето О'Рурк от латиносите в Тексас, заради кубинската си жилка

В бъдеще е твърде съмнително да се очаква, че подобна „чудна“ комбинация би била възможна в Тексас. Ако динамиката на имиграцията от Централна и Южна Америка в САЩ се запази, а засега няма изгледи да е иначе, демографското съотношение ще се промени значително и новите депутати латиноси далеч няма да са консерватори, а ще следват либералния дневен ред. Това е логично, защото техните избиратели ще са благодарни на онези, които са ги пуснали необезпокоявани да преминат нелегално в САЩ. Само след 10 години – при сегашните темпове на миграция, в Тексас вече няма да има 2, а цели 18 милиона латиноси.

Но битката за Тексас е нещо дребно на фона на другата - за преобръщане на генетичния код на цялото американско общество. Може да се каже, че тя води началото си от далечната 1965 година, но истински се разгаря в момента. Преди 56 години наследникът на Кенеди – демократът Линдън Джонсън, успява да прокара немногословния Закон за имиграцията и гражданството, който променя източника на стратегическата имиграция в САЩ, създавайки, паралелно с европейския, и втори (резервоар“ за имигранти - от Куба. Това е разбираемо на фона на току-що основания комунистически строй от Фидел Кастро и желанието на Америка на всяка цена да му се противопостави и да задуши новата кубинска власт.

До онзи момент в САЩ се натурализират предимно бели европейци. Това е и законодателно заложено с акт на Конгреса през 1790 г., чрез който гражданство в Америка могат да получават само „бели хора“. Всички паралелни закони ограничават имиграцията от Азия и Африка, като не просто се предпочитат европейци, а по-конкретно северо- и западноевропейци пред живеещите в държавите от Южна и Източна Европа.

По времето, когато Джонсън прокарва новите си виждания за имиграцията, едва ли някой си е давал сметка, че половин век по-късно неговата Демократическа партия ще се хване със зъби и нокти за този закон, за да променя структурата на американското общество в стремежа си да остане завинаги на власт. Тънката сметка е, че нахлуващата човешка маса от – на пръв поглед 90% латиноси, но и всякакви други бегълци от Азия и Африка, бързо ще се сдобие с право на глас, а в знак на благодарност – естествено – ще дава гласа си за демократите. В момента в Конгреса чака законопроект, който предвижда улеснена процедура за предоставяне избирателно право именно на тази категория мигранти, но в него също се предлага и сваляне възрастовата граница за гласуване от сегашните 18 на 16 години. Демократите с основание очакват, че тийнейджърите, чиито мозъци вече успешно са промили и в училище, и чрез либералните медии – социални и други, а и чрез всякакви видими или невидими либерални добавки към приложенията, които са инсталирали в телефоните си, също масово ще гласуват за най-правилната партия и глобализма.


Такър Карлсън все още работи за „Фокс“, която наскоро смени акционерите си и вече не е така ярко опозиционна. Не е ясно колко дълго време Тъкър ще оцелее там, но неговите коментари са едни от най-гледаните в САЩ и останалия свят. По тази причина от днес всяка събота „Флагман“ ще започне да публикува коментарите на Тъкър с български субтитри. Рубриката ще се запази, ако към нея има достатъчен интерес. В това видео Тъкър показва и разказва за имиграционната катастрофа.


Конгресмените, гласували през 1965 година със „за“, днес може и да се обръщат в гробовете си. За тях тогава е било невероятно, че законът им ще се ползва, за да се насърчава навлизането в Америка на хора и от Сомалия, които, наместо да се приобщават към американските култура и ценности, ще привнасят и налагат своите. Много ярък пример в това отношение е конгресменката Илхан Омар от Минеаполис, която от първия си ден не е спряла да трови американското общество, подритвайки в речите си всички бели, наричайки ги женомразци, ксенофоби и расисти.

Илхан Омар се вписва отлично в дневния ред на глобализма

Илхан Омар е чудесен избор на политическия либерал-глобализъм и неговия съучастник – транснационалните корпорации. Защото, за да отслабиш и събориш държавите и да ги закриеш – нещо, което бе теоретично представено като крайна цел на глобализма от неговия говорител – швейцареца Клаус Швааб в книгата му , трябва да постигнеш пълно раздробяване и разединение в обществото. А Омар и подобните ѝ в момента правят именно това. На транснационалните корпорации не са им нужни силни държави с ограничаващи ги закони. В този смисъл на тях едни силни Съединени Американски Щати само ще им пречат по пътя към креативния план за световното господство, за забогатяване без държавни регулации и други препятствия.

Америка им трябва единствено като територия, където да поставят основните си офиси и където в тях да дебелеят задниците на босовете им. Както виждаме, целта си те я следват неотклонно. Заедно с политическия глобализъм те разширяват властта си хоризонтално, като първо превзеха отвътре основните американски институции при действащ президент републиканец, а после успешно приложиха пред очите на целия свят масови фалшификации, за да спечелят пълна изборна победа в САЩ. Наглостта им стига дотам, че да инсталират на върха Байдън, единствената разлика между него и сенилните е, че онези сричаха с треперещи ръце от хартиени листи. А този срича , четейки от аутокюто.

Днес е смешно да се наблюдава как медиите описват някакви противопоставяния между Америка и Китай или Америка и Русия. На практика основната разделителна линия минава не между Америка и която и да е страна, а между империята на глобализма (днешната своеобразна версия на троцкизма и ленинизма) и всички останали. В този смисъл много на място са думите на изтъкнатия глобалист Бил Клинтън – „Днес тече третата американска революция“. Ако първата е била за независимост, а втората – срещу робството. Тази днес е за превръщането на САЩ в мултикултурна клоака.


Такър Карлсън описва втория основен стълб за унищожаване на държавите - създаването на разделителни линии вътре в обществата с прокарването на измислени проблеми. В Америка това се прави чрез всекидневното тръбене за „бяло превъзходство“ и налепените около него обвинения към белите в „расизъм“, „ксенофобия“ и „омраза към жените“.


Глобалистите бързат, защото си дават сметка, че все още има милиони въоръжени обикновени американци, на които този дневен ред не им е по вкуса. На 6 януари те заявиха за себе си. Тогава все още нямаха подходящ смел лидер, който да ги обедини и насочи, а Тръмп предпочете да поеме ролята на комформист. Историята обаче учи, че няма празни пространства. Ако в началото лидер липсва, в един момент той непременно се появява.
 


В категории: Политика


Флагман.БГ Куршевел: съществуващата зимна приказка Куршевел: съществуващата зимна приказка 15/06/2021, Вторник 09:46 0
Флагман.БГ Дъжд по морето днес Дъжд по морето днес 15/06/2021, Вторник 09:13 0
Флагман.БГ Лично благодарствено писмо до 10 кръводарители Лично благодарствено писмо до 10 кръводарители 14/06/2021, Понеделник 21:06 0
15
Коментара по темата
15.
Dallas
05.04.2021 10:07:10
0
2
Кратка справка в международната преса, показва че 100 000 мексиканци са ЗАДЪРЖАНИ на границата, а не са влезли в САЩ.
14.
хер Флик
05.04.2021 06:30:50
0
0
До 13
Писаното слово не лъже:
Очевидно е - ти си прост и неграмотен расист, най-вероятно и зле платен, защото не си учил достатъчно.
Аз и циганите не сме ти виновни, че не си успял в живота. Виновен си само ти. Продължавай да бълваш говна, забавен си!
13.
До12
04.04.2021 19:56:47
0
3
Хер Флик ли си Плик ли си простия си ти.
Нито си грамотен (освен ако не смяташ ползването на авто.редактор за грамотност) нито си качествен човек (мога да ти изброя хиляда неща)
Искам да си набиеш в простото кухо канче, че баба ти дядо ти майка ти и целият ти род сте грешки на природата каквито има много в държавата ни за съжаление.Тя държавата заради такива като теб и скапания ти мангасарски род е на този хал.


П.П. Тъп маангалски трол виж на 5тия коментар вота, само ти си сложил отрицателен и си направи извода, колко си прост ако можеш.
12.
хер Флик
04.04.2021 17:30:01
1
1
До 5
Неграмотен питекантроп, прочете ли какво си написал? Ти си точното доказателство за думите ми: прост, зле образован загубеняк, който като му кажеш "имигрант" си мисли "циганин" и другите (турците, родителите, съдбата и т.н.) са му виновни ...
За 25 години България изпрати близо 2 000 000 имигранти по света. И 99 % от тях са по-качествени хора от теб, без оглед на боята им. Жалко, че такива некадърни отрепки, като теб, остават в България, а не се пръждосат.
И изобщо не ми пука за мнението ти.
11.
Горски дух
04.04.2021 14:19:18
1
5
Личи си, че статията е компилация и също така си личи, че тази компилация е правена от невеж човек, какъвто безспорно е иженарицаемият ѝ автор! Иначе тематиката на статията е сама по себе си важна и най-малкото интересна; но е необходимо да се внесат уточнения за да бъде яснотата пълна. Първо, задължително трябва да се избягва терминът "глобализъм", защото сам по себе си той подлежи на прекалено много и крайно противоречиви интерпретации и в крайна сметка не дава никаква яснота. Не бива да се забравя, че изработването и употребата на ПОНЯТИЯТА са база за психическото програмиране (НЛП) и оттам - прокарването на политики и програми. Така че за никакъв глобализъм не става дума, а за добре известния стар Марксов комунизъм, към който са добавени няколко по-късни разработки като така наречената джендър идеология и екологизъм. Иначе феминизма, интернационализма, отнемането на частната собственост, "класовата борба" - което е ефемизъм на гражданска война - тоталитарна държава с постоянни репресии и терор, унищожаване на семейството, държавно възпитание на децата и т.н., и т.н. си го има записано като комунистическа програма още при Маркс. Да не говорим, че благинките на комунизма и марксизма - на които сега са подложени САЩ- бяха изпробвани в Русия и страните окупирани от Съветска Русия след 1944-45 г. , включително и в нашата родина България. Така че, нещата трябва да се наричат с истинските им имена - в САЩ не става дума за никакви глобо-алаба-лизми, а за стартиран комунистически метеж. Второто уточнение е по отношение глупостта "революция за отмяна на робството". Божка, гражданската война в САЩ не е с цел отмяна на робството, а с цел консолидация на единството на държавата САЩ и какво ще представлява тя- управлявана от финансово-промишлената олигархия от североизточните щати федерална република от буржоазен тип или хлабава конфедерация, управлявана от южняшките земевладелци - плантатори и търговци, която в някои аспекти напомня феодална Европа. Самият Ейбрахам Линкълн заявява - има го отразено в сериозните книги, ама Божката е писател, а не читател - че целта е единството на държавата и ако трябва да освободи робите за тази цел - ще го направи. И го прави! Божка, чети бе човек - четенето кьоравото окато прави!
10.
Браво !
04.04.2021 09:45:08
1
10
Божков е истински журналист, но странно защо не получава нужното внимание от четящите? Хората коментират певци, футболисти, свалки , джуки, цици...мутреси. Жалко падение на обществото не само у нас.
9.
Червен трол
04.04.2021 06:57:15
7
8
Искам много мигранти с големи кирливи вонящи паламарки да ма клатят здраво навсякъде даже в ушите и в носа.
Това ми е най голямата мечта от малък още като бях невръстно педераастче.Гледах майка ми дъртата руспия как я порят и тайно и завиждах.
Ето сега имам шанс да ми се сбъдне педаалската мечта, която имах още като малък педаал.
8.
БъСъПъ
04.04.2021 06:38:31
4
10
Недейте да гласувате ние само това чакаме и ша ВА упрайм качествено.Ще ви пребираме бизнеса със закон разбира се всичко е готово и ще бъде точно, защото снощи правих минееет.
7.
CTAHKO
04.04.2021 06:33:25
13
7
Ако днес не излезем да гласуваме и да подкрепим правителството и читавите градивни партии това на чака и нас.Ще ни залее вълна от мигранти, но пък всички стари коври недоклатени и педалчета неонодени, като червения трол ще бъдат задоволени даже презадоволени ама само анааално.
6.
:-+)
04.04.2021 06:18:20
12
4
Тошкова много думи, а статията е турлюгювеч. Автор Божков... всичко е ясно. А с бай Дончо ши стАна? Още тогава показа, че не ти върви логично мисълта и си далече от адекватен анализ, защото пренебрегваш очевидни данни, както и мнението на хората, за да развиеш теза, лоято си решил, напук на действителността
5.
До4
04.04.2021 06:06:01
1
16
Ти си много прост маангал беее
Сигорно и смърдиш кофти.
И като е Байдан тебе Кво та топли, сега като разпали война между Русия и Украйна по добре ли ще си???
Не пак ще си....прост маангал и такъв ще си умреш.Що са касае за талантите е много спорно ако не смяташ кючека за някакво висше изкуство.
Специално за теб съм сигурен, че не си успял във нищо ти и за това си трол във Флагман.
4.
хер Флик
04.04.2021 00:15:58
17
3
Божков, ти си истински ариец!
Отдалеч се вижда, че със себе подобните ти заслужавате много повече, само защото сте бели.
НЯМА значение дали някакви си цветнокожи са по-талантливи от вас или че са учили повечко, или са чели смислени книги (докато вие сте попивали конспиративни теории от идиотски сайтове). Важно е дали си бял и рус...
Обаче, в свободния свят, където се ценят знанията, уменията и таланта, и където е важно дали спазваш правилата, каква боя си няма никакво значение! Боята е важна за простите и мързеливи загубеняци, на които все някой им е виновен, че не могат да успеят в живота! А ти си рупор на такива идеи. Дерзай! Как е твоят идол бай Дончо, нали взе властта на 04.03 и вече е президент? Или май не е...
3.
пецата
03.04.2021 23:02:45
6
12
любимата формула на демократите - робски труд, трафик на органи и деца, там където има незаконна миграция това си е мътна вода а там най-добре се лови риба
2.
Дернев
03.04.2021 22:41:06
6
8
"основния постулат на глобализма, дефиниран от Джордж Сорос, за отворените граници, през които народите трябва да се омешват" Погрешно разбиране на целта на глобализма. Тя може да е само обединяване усилията на човечеството да намалят вредите нанесени върху природата и подпомагане за възстановяването й. За това не енеобходимо омешване, а всеки тамкъдето е да дава своя принос. Но за да се постигнетова, трябва освен глобално разпределение на задълженията да има и глобално преразпределение на благата. Не можеш да искаш отхората да не замърсяватако не им покажеш и научиш там където са, какво и как да правят. Глобално преразпределение на блага и задължения. Това само със силни държави може да стане, а не чрез глобални частни корпорации. Тетрябв да станат 51% държавни. Ако искаме света да оцелее и ние с него.
1.
Мускул вместо мозък
03.04.2021 22:05:21
23
3
Бай-Ганьо Нациста си е повярвал, че генома му е някакъв супер ценен и трябва да го мултиплицира. Ами пазете си го, изпръдяни. Чифтосвайте се само с други олигофрени, тя еволюцията си знае работата :) тамън като влязат по-прости от вас в икономиката ще има кой да чисти и вашите кенефи, не само да лъскате нашите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стотици милиони левове изтичат в празни гьолове, цъкащи бомби ли са язовирите? Стотици милиони левове изтичат в празни гьолове, цъкащи бомби ли са язовирите? Видях празни язовири, които са уж завършени, каза служебният министър на икономиката  Кирил Петков Проливни дъждове в Източна България заради циклон Проливни дъждове в Източна България заради циклон Времето в западната част на страната ще бъде слънчево Бой в бургаско училище, децата приемали агресията за игра Бой в бургаско училище, децата приемали агресията за игра Потърпевшото момче е отличник, а проблемният ученик е бил преместен от друго училище заради насилие  ЦИК обявява цената на новите машини за гласуване ЦИК обявява цената на новите машини за гласуване Очаква се производителят да ги достави в четвъртък 15 починали от COVID-19, 157 са новите заразени 15 починали от COVID-19, 157 са новите заразени Само един е регистриран с коронавирус в Бургас през денонощието Извънредно! Тир се обърна на магистрала „Тракия“, спряха движението от Зимница до Карнобат Извънредно! Тир се обърна на магистрала „Тракия“, спряха движението от Зимница до Карнобат Разсипани са част от превозваните пратки на пътя Мигрантите пак плъзнаха! Заловиха 25 бежанци край созополското село Равна гора Мигрантите пак плъзнаха! Заловиха 25 бежанци край созополското село Равна гора Всички задържани са мъже 8 ползи, ако започнете деня със секс 8 ползи, ако започнете деня със секс Сутрешният секс зарежда с енергия и спомага за освобождаване от стреса Как да го накараш да те обича вечно Как да го накараш да те обича вечно Дори да го обичате с цялото си сърце, това не означава, че той автоматично ще отвърне на чувствата ви Лично благодарствено писмо до 10 кръводарители Лично благодарствено писмо до 10 кръводарители
25 застаряващи хубавици в спор за короната на "Мис 40+" 25 застаряващи хубавици в спор за короната на "Мис 40+" Претендентките са жени между 40 и 67 години Спор за носене на маска завърши със стрелба, има убит и ранени Спор за носене на маска завърши със стрелба, има убит и ранени Касиер в хранителен магазин е застрелян след спречкване с клиент, който отказал да се маскира  Облекчават правилата за носене на маски в Германия Облекчават правилата за носене на маски в Германия Страната отчита рязък спад на заразените с COVID-19 Почина актьорът Нед Бийти на 83-годишна възраст Почина актьорът Нед Бийти на 83-годишна възраст Той има ключови роли във филми като "Избавление", "Супермен" и "Телевизионна мрежа" Протести преди началото на срещата на върха на НАТО Протести преди началото на срещата на върха на НАТО Лидерите на държавите-членки ще поискат уверения от президента Джо Байдън, че могат да разчитат на Вашингтон Путин ще говори с Байдън в Женева за злодеи, обвинени в киберпрестъпления Путин ще говори с Байдън в Женева за злодеи, обвинени в киберпрестъпления Руският президент имал позитивни очаквания за срещата Радев ще участва в среща на НАТО, президенти умуват за космическа отбрана Радев ще участва в среща на НАТО, президенти умуват за космическа отбрана Сред темите на срещата на пакта са отношенията с Китай и Русия, както и изтеглянето на натовските войски от Афганистан Секси водеща подпали рейтинга на Евро 2020 в Албания Секси водеща подпали рейтинга на Евро 2020 в Албания Ева Мурати предизвика сензация в социалните мрежи Звездата на Дания Кристиан Ериксен приключва с футбола? Звездата на Дания Кристиан Ериксен приключва с футбола? Такива са законите на Апенините Хотелиери скочиха срещу стикерите за ваксинация Хотелиери скочиха срещу стикерите за ваксинация Има хора, на които по здравословни причини не може да бъде поставена ваксина и такива, които вече са преболедували и имат достатъчно антитела и затова не искат да се имунизират веднага  
Бойко Борисов Бойко Борисов Ето по един бонбон, одъртях и не ми се празнува Виц на деня Виц на деня Този, който има красива жена и този, който има лозе край пътя, имат еднакви проблеми. Виц на деня Виц на деня - Марче, какво ти има на лицето?
- Оса ми кацна.
- Ужили те?
- Не успя. Мъжа ми я утрепа с лопатата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Много моля, който е влюбен и лети в облаците, да ми каже какво ще е времето утре
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори