×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Нека ме коментират! Аз карам 15-годишна джипка, Радев се вози на мерцедес


01 Април 2021, Четвъртък, 18:00 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Вижте какви скали, какво чудо, ще погърмим!, обяснява премиерът

 

След като инспектира разширяването на столичното околовръстно шосе, премиерът Борисов продължи с проверките - на магистрала "Европа". С него е зам.-министърът на строителството Николай Нанков.

„Огромен напредък има по изграждането на АМ „Европа“. Най-труден е третият участък от ГКПП „Калотина“ до Драгоман, но със завършването на магистралата ще се пътува без светофар от Мюнхен и Виена, през Белград до Бургас и Солун“, заяви министър-председателят Бойко Борисов, който огледа на място строителните дейности по трасето, пише Епицентър.

Вижте какви скали, какво чудо, ще погърмим!, каза на спътниците си в джипа Борисов.Борисов се возел на джип, Радев да не ходи пеша!, възмути се премиерът, докато шофираше.

Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а Радев се вози на мерцедеси. Да не би да ходи пеша. Или другите колеги. Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, затова го ползваме. Ако се возиш на мерцедес не е страшно, но ако си караш джипката и си вършиш работата, трябва да те коментират, каза премиерът.

Нека ме коментират - всичко това е било поляни, скали и гори, добави министър-председателят. Според него догодина по това време разстоянието, което в момента инспектира ще се минава за пет - шест минути. Границата със Сърбия ще се минава през нов ГКПП.

„Ако е било лесно, другите щяха да го направили десетилетия преди това“, върна се към стария рефрен министър-председателят. И добави, че строителите на магистралата се радват, защото им е осигурена работа. По думите на премиера най-труден за изграждане по АМ „Европа“ ще е мостът при Драгоман.

„Как да не се радвам на това, което българите правят и строят. Щом махат, значи сме плащали редовно заплати. За тези, които се учудват на преднината на ГЕРБ, не е заради друго, а защото хората виждат какво сме направили, а другите как са изпаднали в истерия в борбата за власт. Умишлено караме по трасето, за да се види мащабът и колко много е направено. По цялото трасе се полага основата в двете посоки, за да се направи магистрала за българите“, каза още Бойко Борисов.

Той поздрави строителите и посочи: „Колеги сме. Свиркаме си, защото всички тези момчета години наред ни се радват, защото осигуряваме на българите бъдеще, а на тях работа“.

Още една година максимум и ще стане готова цялата магистрала "Европа", нека я пазим чиста, продължи с коментарите премиерът. "Все пак сега беше зимата и имаше много лоши дни, в които строителите не работеха", обърна внимание Борисов.

"Все пак да призовам хората да не хвърлят торбички, защото непрекъснато се налага да чистим", каза Борисов. По думите му не е редно да се изхвърлят боклуци от прозорците на колите и отбеляза, че чистенето е опасно.

"Пазете я, тя си е ваша. Тя си е на хората. Как се чисти при този трафик? Просто иначе имаме претенции големи, ама то чистенето струва пари", каза още той.
  След това премиерът коментира въпроса с машинното гласуване.

"Беше като рапорт даден - рапорт приет. Всички бяха за машинно гласуване. Да се надяваме вече, че след като и машинно гласуване има, всичко ще бъде нормално и ще дадем възможност на хората да ни подредят", каза лидерът на ГЕРБ.

Премиерът акцентира, че магистралата е от огромно значение за всички държави в региона, тъй като е част от Трансевропейския коридор № 10, а на България ще носи и приходи от винетни такси. „Всички виждат какво е направено и мащаба на строителството, което дава работа на стотици работници. Магистралата ще бъде в полза и на хората, и на бизнеса“, категоричен бе Борисов. Премиерът Борисов отбеляза, че изграждането на АМ „Европа“ се извършва без да се възпрепятства пътния и жп трафик по трасето.

Строителните работи по 14,5-километровата отсечка от ГКПП „Калотина“ до Драгоман започнаха през февруари тази година и екипите на строителя работят максимално мобилизирано обектът да е готов в рамките на година. Работи се по цялата дължина на трасето, изпълняват се земни и пътни строителни дейности, подготовка на земната основа; бетонови, кофражни, армировъчни работи, масивни бетонови и стоманобетонови конструкции.

Вторият 17 км участък от Драгоман до Сливница е готов. Движението в участъка беше пуснато предсрочно в началото на ноември 2020 г – половина година по-рано от предвиденото.


За третия 16,5 км участък на автомагистралата - между Сливница и София, в края на февруари тази година стартира обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи. На 9 април предстои отварянето на офертите на кандидатите. Отсечката ще преминава по изцяло ново трасе. Тя ще започва при с. Храбърско - при 32-ри км, ще преминава по нов терен на север от Божурище, между селата Волуяк и Мрамор и ще се влива в Северната скоростна тангента при пътния възел със Софийския околовръстен път.




27
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
27
Коментара по темата
27.
Джипка
06.04.2021 15:16:06
0
0
Да, но след тебе има колона от джипки+такава за радио заглушаване и40гавази в тях.
26.
Хата Мари
03.04.2021 18:05:22
0
1
Сменяйте му компресите, че тая вечер няма да може да спи
25.
do 5
02.04.2021 10:50:46
0
3
Той едно време в СИК е гледал от най-ниското ниво, защото е пазил колите на паркинга. Абе шафьорче с една дума. След това, поради това, че е прост, страхлив и лабилен става доносниче на ДС, както и много други "мутри" и тн. Общо взето жалкарството му е дълга и широка тема, с две думи няма смисъл.
24.
Бойко иди си баби с мир
02.04.2021 10:24:12
0
3
Няма как да е 15 годишна, защото 8 такива джипки ги поръчаха в края на първият мандат на Бойко. Ако не се лъжа дойдоха по време на служебното правителство и бяха разпределени за горското. По-късно се разбра, че няколко такива джипки са при Бойко и стана скандал. Уж ги върнаха, но след това горското ги дари на Бойковите хора. Мисирките обаче не повдигнаха повече въпрос на Бойко. А и да са искали да го питат, той отчети не дава. Има си Севда ТВ, а от другите журналисти си води само най-близките. Видели ли сте го да отиде на парламентарен контрол? А да даде пресконференция, на която да има журналисти не само от близкото му обкръжение? А на някой дебат по телевизията да с те го видели? Някой му е казал да не ходи, защото го виждаме как се дъни с глупави изказвания дори и в контролираната среда която са му организирали
23.
Някой
02.04.2021 10:00:45
1
2
Тоя червен вирус пак е изпаднал в шизофренична прелест!
22.
Емигрант
02.04.2021 07:35:06
1
12
15 годишна Ж’ипка, ама в чекмеджето има 15 максимални пенсии на куп, нали?
Кой е по-голям тарикат Боче? Ти или Радев?
21.
Stoyan Kolev
02.04.2021 03:40:32
5
11
Жипката по таван Але бате , толупи напред
20.
Gotti
02.04.2021 03:38:14
4
12
Ще ни липсва Баце, ще ни липсва Козата Наша... Чекмеджето на Пандора се отвори, връщане няма. Минахме точката на Незавръщане. Демокрацията спи при рибите.
19.
2looping all day every day
02.04.2021 03:33:44
0
2
Себеомразата се е зародила, когато ранна травма се е загнездила в подсъзнанието. Работа­та на подсъзнанието е да предпазва съзнанието от травматични спомени, за да не може съзнанието да продължава да ги преживява. Въпреки това, ако ни­кога не изведем този материал на съзнателно ниво, то се натрупва и натрупва, докато накрая не ни унищожи. На тази травма е трябвало да й се обър­не внимание, да се работи над нея и да се излекува. Кое е онова, което лекува себеомразата? Самоу­важението (себереспектът). „Респект“ произлиза от латинската представка „ре“, която означава „отново“, и латинския глагол „спектаре“ – „да пог­ледна“. Когато ги съберете получавате „да погледна отново“. Какво поглеждате отново? Себе си. Само самоуважението може да излекува себеом­разата и следователно да изпрати изпълнителят на заповеди по пътя към съзнанието. Трябва да по­гледнем себе си още веднъж.
18.
Голямото Рестартиране
02.04.2021 03:32:27
0
3
Чиста (тоест) здрава Република ...и светещи хора в нея. Плътния мрак не може да схване Светлината.
17.
Психолог
02.04.2021 03:29:20
5
11
Разбирайте,АЗ управлявам жипката (държавата) еднолично (поне в будния си сън) АЗ СЪНУВАМ че управлявам, вие сънувате че управлявам...и че сте управлявани. Време е да се събудим от този КОШМАР ..1000 години кошмари на яве.
16.
памет
02.04.2021 01:01:19
7
13
Такова самохвалство и пропаганда, и в най-тоталитарните години не е имало!!!!!!!!
Като истински член на БКП и горила на др.Тодор Живков (безпорни факти), шофьорчето повтаря и доразвива мурафетите му. Разликата е в това, че бай Тошо нямаше с кого да бъде сравняван, а сега има един Радев, който докарва кошмари само с това, че съществува и е припознаван за истинския лидер на нацията.
15.
Продаж.
02.04.2021 00:36:46
7
13
Боклук продаде България и можеше ди сме като хървацка поне,тези който си прадата гласа за 50 леви ще ги исерете за 1 ден и ще си ядете пак краката_мазохисти
14.
Наско Ментата
01.04.2021 23:20:17
1
5
Не съм го слушал много-много,щото от сутринта почнаха подгряващите групи >
http://www.boec-bg.com/archives/4121
Начи на ГЕРБ съм обиден единствено че махнаха прякото предаване от изборите,ония нагъчкани пресконференции от изборната нощ,циркаджилъците на Волен пред бариерата и други подобни скечове.Сега трябва да сеи търся кво да гледам по РингТв в неделя,ТцТц
13.
Истината
01.04.2021 22:31:30
7
21
Има ли магистрала направена за хора живеещи извън София? Отговор- НЕ ! Всички пътища водят до там за да могат шопите където тръгнат да им е пряко. А в провинцията пътищата леш, заплатите 600 лв
12.
Азис-Умри
01.04.2021 22:25:35
6
3
Поздрав г-це Борисова.
11.
и ето идва най щастливия ден
01.04.2021 22:23:22
7
12
когато ти ще си далече ,далече еее от мен

тиква,тикваа дет се вика

куче те е ............ и тебе ,ми
аре ,бегай
10.
до 9
01.04.2021 22:15:03
7
13
Що си не евеш майката откачена, че е изке*зала такъв боклук!?
9.
Проста червена рая
01.04.2021 21:39:52
28
10
Ще се пукнете от злоба! Пуууу да ви ева майката проста червена
8.
Народа помни, ти му мисли на 4 Април
01.04.2021 21:35:35
7
29
И джипката ти и мерцедеса на Радев ти си ги купувал. Да не мислиш, че ядем доматите с колците. Я кажи джипката с какъв търг и закъде беше купена! Да ти припомня ако не се сещаш? Купихте скъпи джипки за горското да разхождали богатите чужденци на лов? Помниш ли? Или си викаш той народа е с къса памет? Не е! Всичко помним. И сега на изборите ще ти покажем "любовта си". Всичките ти търгове са едни и същи. Помним и търговете за колите на полицията, в които не можеха да се ползват вече закупените камери, заради предното им стъкло. Абе всичко помним, не се притеснявай
7.
Чекмедже войвода
01.04.2021 20:26:10
6
21
Тоя вълк е сит
6.
Има такъв народ
01.04.2021 19:39:58
8
29
Прасе, ти и останалите, прасета, прасета на 4ти на мезета
5.
Marinero
01.04.2021 19:25:50
8
39
Абе друго си е от жипа да гледаш лошо другите от високо, като едно време във СИК.
4.
Президентът няма такава джипка!
01.04.2021 18:55:19
9
43
Джипка, ама с чекмедже, а в чекмеджето златни кюлчета и пачки с петстотиневрови банкноти!
3.
Пешо кура
01.04.2021 18:52:56
18
52
Кой заблуждаваш бе боклук мръсен ,теб народа не те иска а Радев е любимец ако не е некъдърната ви администрация която си пази работните места никои няма да гласува за ГЕРБ
2.
един нормален
01.04.2021 18:51:22
13
61
За пореден път казвам- този, и гласуващите за него, са завършени идиоти!
1.
2121
01.04.2021 18:39:17
11
38
Само дето трябва да имаш джип за да караш по тая магистрала.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори