×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой крив и кой прав: Вижте историята на едно уволнение в Строителния в Бургас


Кой крив и кой прав: Вижте историята на едно уволнение в Строителния в Бургас
Инж. Златин Гальов твърди, че е отстранен от работа, защото не е "техният човек"
24 Март 2021, Сряда, 19:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Електротехник твърди, че е освободен несправедливо, а директорката Симеонова - че се държи неуместно и не си върши работата

Инж. Златин Гальов, опитен електротехник, който е нает на работа в ПСГАГ „Кольо Фичето“ в Бургас, разказа пред Флагман.бг тривиалната история на своето освобождаване от работа.  Инж. Гальов има 20 г. стаж по специалността си, притежава диплома за висше образование и твърди, че винаги си е тръгвал от работните си места, стискайки ръка с шефовете си и добри препоръки.

„Винаги съм бил в професията си, въпреки че съм вършел различни неща, имам стаж от 20 г., от които 10 години съм работил в БНБ, бил съм в металургичното предприятие по разпределение, в частна фирма в Слънчев бряг съм бил – в сервиз и поддръжка на техника“, започва разказа си инж. Гальов.

В ПСГАГ „Кольо Фичето“  обаче не ми харесаха това, че не съм техният човек, добавя той.

Фактите: Януари се обявява свободната позиция и той кандидатства и след интервю комисията от 10 души избира него.

„Назначиха ме на работа от 1 февруари, започнах да се запознавам със задълженията си, разглеждах сградата, стаите, инсталациите. Поисках да извикат човека, който е бил преди мен, за да ми покаже тънкостите, но не се случи. Започнах да си правя сам таблата и инсталацията. За мен като професионалист това е важно, защото се отнася до здравето на всички ни.

В този период ми казаха, че ми се полагат пари за работно облекло и до 15 февруари трябва да дам фактурите. Купих нещата и на 16 февруари дадох фактурите, а на следващия ден ме извикаха и ми казаха, че съм освободен без предизвестие, защото съм в 6-месечен изпитателен срок. Директорката тогава я нямаше, исках да говоря с нея. Един ден видях кога са приемните й часове и отидох да я попитам, а тя каза, че не е длъжна да ми отговаря. Попитах я за едно нещо, което не съм свършил и ми влиза в задълженията. Едно нещо ми кажете, което не съм свършил професионално и в срок, извинявам Ви се, ставам и си заминавам – обърнах се аз към нея. Последва мълчание…

Тогава осъзнах, че това е схема. Имали са кандидат за тази позиция, но аз съм с по-добра квалификация, имам висше образование и квалификация за електротехник трета степен. И тъй като комисията избра мен, а аз не съм техният човек – освободиха ме и взеха втория без конкурс. И тя мълчи. Казах й, че използва служебното си положение, за да облагодетелства свои хора. Негодувам от това, че впоследствие разбирам, че са взели пенсионер на моето място. Аз съм в работоспособна възраст, трябва да си гледам семейството и те вземат пенсионер, който получава пенсия.

Общият ми стаж е 20 години, преди това съм бил самоосигуряващ се като частна фирма. Цял живот съм възпитаван да уважавам училището, а ето какво ми се случи“, разказва инж. Гальов и довършва, че е категоричен, че ще си търси правата чрез Инспекцията по труда в Бургас.

Флагман.бг потърси и позицията на директора на ПГСАГ "Кольо Фичето" инж. Даниела Симеонова, която пожела да отговори писмено на нашите въпроси. Ето какво казва директорът по повод освобождаването на електротехника в училището.

Флагман:  Г-жо Симеонова, инж. Златин Гальов е спечелил конкурс за електротехник в ПГСАГ "Кольо Фичето" в Бургас и след 17 дни от назначението е отстранен по думите му - без никакво адекватно обяснение. Каква е причината?

Даниела Симеонова: Инж. Гальов не е спечелил конкурс, защото това не е конкурсна длъжност. Той е назначен на свободно работно място, на изпитателен срок. По време на този изпитателен срок договорът му е прекратен и с това въпросът за нас е приключен. Но щом той желае да занимава широката общественост с причините, ще ги разкрия, макар че ми е изключително неудобно за него самия.

През януари в гимназията се освободи място за ел.техник, което обявихме в сайта на РУО и в Бюрото по труда. За него подадоха заявление 10 кандидати. Назначих комисия, която да разгледа кандидатурите и да проведе събеседване. В протокола, който ми предаде комисията, имаше три имена. Инж. Златин Гальов беше първи, следван от още двама като резерва.

Подписахме трудов договор с изпитателен срок от 6 месеца в полза на работодателя, каквато е стандартната практика по Кодекса на труда за всеки новопостъпил. За тази длъжност висше образование не се изисква. Изискват се технически умения и умения за социално общуване.

Още през първата седмица започнах да получавам сигнали за неуместно поведение от негова страна. Включително и откази да си върши работата. В началото не обърнах внимание, но проблемите се задълбочиха. От 26 години съм в това училище. Всички сме един екип, уважаваме се, има изграден микроклимат. Обиди и грубо държане тук няма да допусна. Още повече, че работим с деца – на какво ще ги учим, на грубости и обиди? Впоследствие получих и писмени оплаквания срещу него от колеги. Тогава взех решението да прекратя трудовия му договор. Той е назначен на изпитателен срок и работодателят може да го освободи по всяко време на този срок без всякакви обяснения. Направих го, за да съхраня колектива и добрата среда, която сме създали в училище. Обясненията неминуемо щяха да доведат до конфронтация с колеги.

Флагман:  Какви задължения е изпълнявал в рамките на тези 17 дни и кой е упражнил контрола върху свършеното?

Даниела Симеонова: Задълженията са описани в длъжностната му характеристика, както и на останалите. Всеки в училище е наясно какво има да върши. Той трябваше да работи в екип, заедно с другите колеги по поддръжката. Една от жените например ми се оплака, че когато го помолила да смени изгоряла крушка, той й казал първо да му донесе стълба. Естествено няма как да се докаже, защото имаме дума срещу дума, но това оплакване не е единичен случай.

Флагман: Инж. Гальов твърди, че на неговото място е назначен пенсионер - как бе предпочетен именно той?

Даниела Симеонова: След прекратяването на трудовия му договор се обадихме на следващия човек от протокола на комисията – първата резерва. Той се съгласи да започне работа. Няма нормативно изискване да не се назначават пенсионери. И точно защото е пенсионер, не работи на 8 часа, а на намалено работно време, което финансово е по-удачно за бюджета на гимназията.

Кой крив и кой прав тук, може да провери само Инспекцията по труда и Флагман.бг призовава за това. 




В категории: Бургас


37
Коментара по темата
37.
sAIN`T
26.03.2021 12:44:24
2
5
Доста интервюта съм провел. На една, две срещи единственото което може да се разбвре е ако кандидатът не ти допадне, т.е. да бъде отхвърлен. За всичко друго иска време и най вече, за да се види колко ще бъде успешен и как ще се интегрира в колектива. Да работодателят не е длъжен при въпросния казус да даде обяснения за освобождаването, но да твърди, че човека не става след 14- 15 работни дни половината от които с карантина е нелепо или нагласено. Не знам колко им е колектива, но то като се замисля няма време, за да се запознаят, а да се скарат... Прави впечатление: "И точно защото е пенсионер, не работи на 8 часа, а на намалено работно време, което финансово е по-удачно за бюджета на гимназията", което казва директорката. Първо не знам, но тя има ли право да пипа щата, работното време и така да пести средства и ако е така след това за какво ще ги ползва ако не за ФРЗ?! Ако има такива права, нещо не чувам да е писала, че конкърса е за 1/2 работно място?! Това със стълбата е ала-бала работа. Тя ще каже едно, той друго... Но порочни практики за назначенията на тези длъжности има много. Точно тук намирисва на скалупена процедура за назначаване на "СВОЙ" чевек, а този гальов ги е изненадал с ценз. Сега като се замисля дори, някой изобщо знае ли къде тази директорка, а и колегите и обявяват тези конкурси, бройки или каквито и да са. Бас държа, че не е в бюрата по труда където би следвало да е, защото най малкото техникумът не и е бащиния!
36.
?
26.03.2021 09:09:31
1
5
Много са показателите, които могат да подскажат на работодателя, подходящ ли е кандидатстващия за определена длъжност. Едно са нагласените документи по провеждане на процедурата при конкурс по документи, при събеседване, при тестови конкурс...за невинност на
работодателя и после който си човек иска
да назначи. Нали е проблем, ако най напред беше назначен пенсионера-ето я игричката. Ще оплюят човека, всяко чудо за 3 дена и толкоз. Съвсем друго е умението на един директор назначен с конкурс да преценя кадрите и да прави правилния подбор.Подобни ситуации няма да ги има. Но трябва да си истински директор- с подготовка, със знания и умения, с респект и авторитета не кацнал директор по поръчка и разгърнал се да гради от тук нататък кариера.Да си директор трябва да си бил утвърден , известен учител с призвание и авторитет. Неизвестните нови лица -директори са избор на началничката на образованието- подобни ще са действията им , като на тази измислена директорка и хаоса в образованието в региона е видим!
35.
Възмутен
25.03.2021 15:55:59
1
7
Не разбрах за какво се жалва този господин?Работодателят не е длъжен да се обяснява,когато освобождава лице в изпитателен срок.Възмутен съм,че изобщо се занимава обществеността с хленченето на господина.Да не би той да е човек на някой???
34.
Бивш колега
25.03.2021 15:03:47
0
7
Златине, колкото и коментари да напишеш под различни имена, написаното няма да стане истина. Не са те одобрили, приеми го и продължи напред. Жалко за хората, че са ти се вързали на характера без да звъннат един телефон на бившите ти работодатели. Щяха да научат много и да си спестят целия този цирк.
33.
sAIN`T
25.03.2021 11:21:47
1
7
Ясно е, че има схема, за да се прескочи конкурса и да се назначи свой човек. За 14 дена половината от които вероятно колективът е отсъсвал заради карантината не могат по никакъв начин да покажат личните качества на човека, два от тях са отишли, за да започне. Ако и както казва е тръгнал, за да оглежда инсталацията което е правилно общо взето не виждам кога да е общувал изобщо с някой, че да е "лош" или "добър" за колетива. Колкото до стълбата и "писаните" оплаквания както кава ВСЕСИЛНАТА директорка, колко му е да извикаш някоя от жените и под заплаха за уволнение да я накараш да напише нещо угодно на директорката. Има такива хора които няма да се налага да увещаваш... Тая схема с подръжките в училищата е стара и покварена. Освен директорите там роля има и домакините. През тях минават парите за материали, верятно и въпросните фактури и изобщо схемите за крадене са там. За това, ако питате за такава позиция ще ви кажат: Ооо трябва някой да умре и да си човек на домакинката и/или на директорката... Това е истината.
32.
Бивш колега
25.03.2021 10:16:00
1
10
Работихме заедно с този човек в "Топливо". Силно конфликтен, мързелив и скатаващ се. Отвратителен характер. Впоследствие като го махнаха разбрах, че е изгонен от няколко фирми преди това. Никакъв ел инженер не е, има само иззкаран курс. иначче е завършил мминно-геоложкия.
31.
Дзааак
25.03.2021 07:54:03
0
14
То не е само, че са взели пенЦионер. Нека проверят на кой е роднина тоя пенЦионер. Иначе няма лошо, защото и пенсионерите трябва да ядат нещо, но ако имаше независим инспекторат, сега щеше да се самозират и да направят проверка на строителния. А ако не платят облеклото, което си е закупил въпросният електротехник, може да ги осъди без много усилия
30.
иВан
25.03.2021 07:45:31
1
12
Като вземеш пенсионер за работа ще има по малко разходи и повече пари ще останат за преразпределение между нашите хора.Това е простия бизнес план на училищата.
29.
Услуга са му направили
25.03.2021 07:40:39
0
8
Всички директори трябва да са близки до герб (в момента) иначе нямат шанс за назначение или развитие. Всички ремонти в училищата се правят по схеми, всички конкурси са по схеми. А тоя ако е добър електротехник няма какво да се жалва, заплатите в сектора не са под 1000лв. Съмнявам се в строителния да са му давали повече от 550-600лв. Обаче с това трети разряд няма какво да се хвали, защото ученик от ел.обзавеждане в механото навремето излизаше с 3-ти разряд
28.
Петър
25.03.2021 07:27:14
3
9
Инспекторе,
И в моя договор пише едно, а разликата е 5 години липса на стаж!
Срока е 6 месеца, а не 14 дни!
Другото невярно е, че нямало такива изисквания за длъжността?
Овчар ли ще назначиш за ел. твхник?
Мърла е, защото набеждаването е престъпление!
27.
*********
24.03.2021 23:26:09
1
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Инспектор
24.03.2021 22:07:29
4
17
Няма драма тук. Пише в договора му, че има трудов стаж 16 години. А в статията пише 20. Защо лъже?
Срокът за изпитване е в полза на работодателя. Каквото и да се жалва работникът, работодателят трябва да разбере дали той става или не става. В случая е решил, че не става и е в правото си. Ами продължава напред към следващия работодател.
25.
*********
24.03.2021 22:01:51
0
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
Xxaxxa
24.03.2021 21:38:04
0
12
До 21 не се интригувай бая е дъртичка вече и едва ли някой и го подава с желание ,но ако си фен може да я видиш в лайф Хоспитал мед .сестра е там...
23.
А въй
24.03.2021 21:31:06
2
18
Таз прическа от близкия контакт с тока ли е?
22.
Рамбо от Меден рудник
24.03.2021 21:28:00
1
10
Тоз да са бе в гъзъ като нас със Салито в боровата горичка. Ако иска да идва да на прай на компания да на спира тока! Тока, жица, сичку зимаме със Салито!
21.
Да попитам
24.03.2021 21:25:47
1
12
Коя е Веса минета? Заинтригува ме. Отговаря ли си на прякора?
20.
Ххахах
24.03.2021 21:24:22
3
20
Този, Гальов е пълен смешник и наглец ,държеше едно време джаз клуба и се правеше на шев с Веса минета.Голямо самочувствие на нещастен пич.
Да е жив и здрав.
19.
Иво
24.03.2021 21:15:42
4
20
Тоя гьонсурат прилича на изпаднал алкохолист
18.
Въпрос
24.03.2021 21:11:21
3
18
Как така имало конкурс, той бил първи, а взели втория без конкурс? Този.втория нали и той е бил на тоз конкурс, за да стане втори? Иначе къде е станал втори? Нещо много несвързан му е разказът на този инженер.
17.
Калина
24.03.2021 21:07:34
6
15
А защо не разкаже какви ги вършеше в БНБ? Как изобщо са го взели някъде на работа.
16.
Борат 2
24.03.2021 21:03:54
7
15
Тоз пък голям филм разказа. Махнали го да сложат техен човек, ама преди туй пари за облекло му дали. И той купил облекло, па на другия ден го махнали. Ми те ако искаха да вземат техен човек, още веднага щяха да го вземат. Без да се занимават с теб че и пари за облекло да ти дават. Какви сценарии са в главите на някои хора, не е истина просто
15.
Ухаааа
24.03.2021 21:02:46
3
32
Ремонти те се правят от фирми, а така наречените поддръжка, са чичо, вуйчо, свако и лелинчо... на директорите, а една в с. Росен беше назначила дори мъжа си. В повечето случаи са пенсионери и получават и пенсия и заплата. Много връзкарски места - държавна работа.
14.
?
24.03.2021 20:59:58
5
32
Уйдурмите научени от началничката на образованието-скрити работни места-началник отдел и др. и назначаване на свои хора по принуда да не дойдат външни. Всички назначени от нея директори получават такава инструкция да уреждат определени хора на работа. Пълно опоручаване , пълно разтуряне на образованието в региона от болшинството назначени некадърници за директори на училища. Крайно време е за нови достойни хора на отговорните позиции- началник на РУО, директори на училища...
13.
До 10
24.03.2021 20:59:42
5
15
Май и да се изкъпе трябва, как не им е умирисал на Флагман офиса. И тоз човек ще се вре между децата, ужас!
12.
Pacata
24.03.2021 20:56:30
8
15
Тоз че не го слуша главата отдалече му.личи. Бил в изпитателен срок и го махнали, голямо чудо. Щом са го махнали, значи има защо. Аре бегай да се жалиш другаде, хубаво че са го разкарали от даскалото.
11.
Nina
24.03.2021 20:53:47
10
27
Аз съм тази, която изпрати за стълба. Мъж като канара, не може сам да си вземе стълба, а кара жена 50 кила да му я носи! Ел техник чудо! Другите могат да носят стълби, само той не. Не е важно какъв разряд имаш, а дали си човек. Ти Златине не си добър човек! Иди да обиждаш жена си у вас!
10.
възмутен теляк
24.03.2021 20:52:04
5
19
Директорката може да е не е успяла да накара г-н Гальов да се подстриже, че е голяма бараба :)
9.
Галин Ковачев
24.03.2021 20:48:24
8
22
Тоя го бях наел да ми прави една елинсталация. Пълен некадърник! Бягайте далеч от него! Смърдеше на ракия от сутринта. После виках други хора да му оправят бакиите.
8.
До 1
24.03.2021 20:46:14
7
15
Всички ремонти в училищата се извършват от фирми, наети от Община Бургас. Училищата са общинска собственост и обществените поръчки се обявяват от общината.
7.
Учител
24.03.2021 20:44:08
14
21
Понеже всички коментари долу са написани от въпросния "инженер", да кажем каква е истината, която директорката е спестила. Очевидно защото е добре възпитана за разлика от въпросния. Още от първия ден се скара с чистачките, защото били "прости". А той бил висшист, на който те трябвало да се кланят и да целуват ръка. Същите обиди на "мърло" ги употребяваше и към жените. Естествено, че няма да го търпи. И успех с Инспекцията по труда. Както и с всеки бъдещ работодател, който ще прочете тази статия и бая ще се почуди дали да го назначи.
6.
*********
24.03.2021 20:37:48
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
*********
24.03.2021 20:04:53
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
ПСГАГ
24.03.2021 19:57:08
2
12
Какво означава ПСГАГ, понеже не сме запознати ?
3.
еее....
24.03.2021 19:51:05
5
32
Тая Симеонова има толкова трески за дялане, че малко ѝ е нещо друго...
Да си стяга багажа и да си тръгва по живо по здраво и да не кипази авторитета на това хубаво училище, граден с години...
Не е тя подходящия директор на това училище, нагледахме се на Пехливанова, на гагаУзова, на Лазова- все приближени някому, но крайно удобни "всекиму"...
Аман ти от директори-царе, които си мислят, че са вечни- нема такова животно !
2.
Емигрант
24.03.2021 19:35:16
3
49
“Не е спечелил конкурс, защото това не е конкурсна длъжност. Той е назначен на свободно работно място, на изпитателен срок.”
Той не е минал през комисия на РУО?
Хахахаха госпожата нещо май лъже! И есте ще вземете ПЕНСИОНЕР на работа, после защо младите се отказвали да практикуват и бягат в чужбина. Сметките били по-изгодни от пенсионерските услуги с извинение. Еми така ще е. Пенсионерите ще работят с младите ще си сядат вкъщи и ще гледат турски сериали.
1.
Интересно...
24.03.2021 19:33:53
1
52
Какво ли ще каже Симеонова за ремонтите в Строителния извършвани от близки до нея фирми на интересни цени?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори