×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доц.Мангъров стана бургазлия, купи си апартамент край морето


24 Март 2021, Сряда, 16:40 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Архив

Наскоро си е купил малко жилище в града

 

Доц. Атанас Мангъров изплува на челните места в класацията за най-имотни лекари у нас. Дори в разгара на пандемията скандалният имунолог продължил да си пазарува жилища, а последната му придобивка е от 2020 г.
Мангъров се сдобил с апартамент на морето.

Лятната му хасиенда се намира на хубаво място в Бургас и е 50 квадратни метра, като към нея има и мазе. Лично нотариусът, осъществил сделката с доцента, се похвали със снимка с него в своя фейсбук профил и написа: „В тези трудни времена е удоволствие да общуваш и работиш с клиенти като г-н Мангъров. Благодаря на доц. Атанас Мангъров за доверието при покупката на мечтания морски имот“.

Освен че има къде да отсяда през лятото, доцентът разполага и със зимна вила. С нея се сдобил още през далечната 2004 г. Къщата се намира в близост до топкурорта Боровец, в село Широки дол, което е само на 20 километра от зимната столица на България. Постройката е просторна, макар да е само на един етаж, но дворът на Мангъров е почти един декар, пише вестник Ретро.

Припомняме, че майката на скандалния лекар – 99-годишната бивша докторка Елена Мангърова, също разполага с имотно състояние. Тя притежава бившия апартамент на кинолегендата Апостол Карамитев, оценяван на близо половин милион лева, на престижната столична улица „Оборище“. Той се намира на метри от жилището на примата на естрадата Лили Иванова.

Макар да е разведен с жена си Анна, кандидат-депутатът от АБВ Мангъров не е загубил имането си при бракоразводното дело. Самият той призна, че с бившата му съпруга се разделили цивилизовано, без разправии и запазили добри отношения. „Все още се обичаме, но не живеем заедно“, откровеничи имунологът. Двамата имат общо три деца – дъщеря Елена и близнаците Христо и Илия. От предишния си брак тя има по-голям син, който Мангъров отгледал като свой. Наследниците му също се занимават с медицина. Близнаците са доктори, а щерката – фармацевтка. Само доведеният му син е хванал в друга посока. Очевидно доцентът, който сам се хвали, че вземал по 200 лева на домашно посещение, е успял добре да инвестира доходите си и е подсигурил даже бъдещите си внуци.
 


В категории: Животът


15
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
15
Коментара по темата
15.
БУРГАЗЛИЕВ
25.03.2021 16:26:05
0
1
до свети влас

Зад всеки успял българин стои друг българин и мърмори......

ОткъдЯ толкУз пари ве.....мам*************

Мислех си ,че е виц......ама не е....
И ти го доказа с коментара си , нещастник такъв.....
А доцент Мангъров да е жив и здрав и с кеф да си кара почивките на морето в новия апартамент......!!!!
14.
Дима
25.03.2021 00:46:42
1
2
Аман от клеветници и завистници!
Не спирате да очерняте всеки, който се е противопоставил на лъжливите Борисови калинки от НОЩ, които непрекъснато лъжат и мажат. Но народа не им вярва, защото едно говорят, а на практика става точно обратното.
13.
До бати Ман
24.03.2021 20:30:43
0
3
От Бойчев не можем да се вредим :-))))
Бута се Бойчев за снимките, ама като го гледам как е екипиран и ми е ясно, че не е там, за да помага, а заради PR. Жалко, че на такива убавци са им спрени коментарите, за да го нахраня подобаващо. Вие само вижте кои статии са със забранени коментари и ще ви стане ясно какви политици имаме. Пазят ги от народа... от суверена. Човек ще каже, че не са избирани от народа, а от някой друг. Защо ги пазят? Дори да има критика, ще могат да си вземат поука и да се поправят. Явно не искат да слушат народа си
12.
Batman
24.03.2021 20:02:39
8
4
Ей шизофреници като сте отворени с тоя измислен доктор отидете като доброволци в covid отделение да видите смъртта отблизо а ! Няма един път да се обединим като народ, за нищо не ставаме!
11.
Уникуми сте! Бива ли такава ниска обща култура?
24.03.2021 18:38:55
0
5
Отде да знам, че гарсонката ми била хасиенда хахахахаха
10.
50кв.м хасиенда с мазе, ахахахахахаха
24.03.2021 18:38:05
0
4
Лятната му хасиенда се намира на хубаво място в Бургас и е 50 квадратни метра, като към нея има и мазе.
9.
50 квадрата хасиенда, хахахахаха
24.03.2021 18:37:16
0
9
Хасиенда или асиенда[бел. 1] в Испанска Америка (и Испания) е обширно по площ имение с високо организирана стопанска дейност с предимно земеделски характер, състоящо се от голям парцел земя, пътища, основна сграда на собствениците и жилищни постройки за работниците както и стопански постройки, обори, плевни, складове, работилници и други.
8.
Marinero
24.03.2021 18:21:19
4
11
Да е жив и здрав и да си купи още два по 100 кв, та да се пукнат от яд гербиджите.
7.
Ядосан
24.03.2021 17:45:17
11
21
Целият народ трябва да е благодарен на Мангъров, Чорбанов, Тодоров, Първанова, Чалъков и други смели медици, които успокояваха хората с научни факти и доказателства и не действаха под диктата на световната фармацевтична мафия, която превърна най-демократичните държави в света в ковидални концлагерни марионетки! Със здраве да си ползва имането и да ни отваря очите за истината! Размъти им яко далаверата и затова го мразят. Затома аз и много мои познати ще го подкрепим и ще видите, че той ще е голямата изненада на изборите, за която платените социолози упорито мълчат!
6.
hah
24.03.2021 17:26:15
1
15
Е вие по смешни няма на къде повече да станете ама се опитвате де лятната му хасиенда 50кв че и мазе имала леле неприлично богат само дето не вписахте в поредната ви смехутворна статия
5.
ЕЙ
24.03.2021 17:19:50
32
8
ТОЗИ ТРЯБВА С КАМЪНИ ДА СЕ УБИЕ!
4.
Уелкoм
24.03.2021 17:19:07
6
20
Дa e жив и здрaв! Тaкива хoра сa ни нужни, зa дa мoже кмeта и aдминистрацията му дa нe сe чувствa тoлкова кoмфортно, кoлкото в мoмента.
3.
Уелком
24.03.2021 17:17:40
1
12
Да е жив и здрав! Такива хора са ни нужни, за да може кмета и администрацията му да не се чувства толкова комфортно, колкото в момента.
2.
до 1
24.03.2021 17:13:16
2
25
Защото не е скромен, като Бойко Борисов, който от 12 години НЕ ВЗИМА ЗАПЛАТА ! ха ха ха платена оплювка на един набиращ популярност човек. Да видиш шкафчето на Диктатора и да коментираш (евентуална) покупка на 50кв.м. апартамент, журналистика ?!?
1.
светивлас
24.03.2021 16:48:28
18
12
за какво му трябват толкова много
майка му да е-б-а
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори