×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скръбна вест! Отиде си внезапно виртуозът на саксофона Красимир Филипов


Скръбна вест! Отиде си внезапно виртуозът на саксофона Красимир Филипов
Той беше сред най-популярните музиканти в България
11 Март 2021, Четвъртък, 13:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Любимецът на бургаската бохема си отиде на 52 години

 

Внезапно снощи си отиде от нас един от популярните и най-обичани музиканти по морето Красимир Филипов. Виртуозът на саксофона почина в болница, след като е потърсил помощ твърде късно.

„Много жалко, защото до последния си дъх той не спираше да свири и да весели публиката в Бургас. Чувствал се е неразположен, с болки в коремната област, но смятал, че ще ги преодолее, докато не се е стигнало до перитонит. Когато влязъл в болница вече е било късно. Издъхнал, докато чакал резултат от изследванията“, съобщиха негови колеги от пиано бара в „Приморец“.

Краси Филипов си отиде от нас на 52-годишна възраст. Името му се свърза и с певческия талант Ивайло Филипов, който е негов син и прославя родината ни зад граница още от дете.

Погребението ще бъде утре, 12 март от 11 часа в родния му град Каблешково.

Екипът на Флагман.бг изказва искрени съболезнования на семейството на Краси Филипов, който бе за нас особено ценен – като човек, бохем и най-вече талант.


В категории: Бургас


11
Коментара по темата
11.
Dj Djordjy
12.03.2021 17:08:48
0
6
Аз съм брат му и искам да кажа истината, а НЕ тази на Флагман.Много уважаема Касабова, какво ви пречеше да ми се обадите на личния телефон и да вземете информация от ПЪРВОИЗТОЧНИКА, а не някой си псевдо журналистчета с 3 ти клас да си съчиняват преразкази от 9то лице!СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА КРАСИ ФИЛИПОВ ,СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА БРАТ МИ! Аз направих всичко възможно,даже и невъзможното, за да го оставя на този свят! Той е много добра душа,той е велик,ЧОВЕК живял скапан и никакъв живот.Вече когато е в светлия тунел и търси ангела, който ще го приведе в друг свят мога да казвам ИСТИНАТА не като ФЛАГМАН . Неможе този много уважаван ЧОВЕК И УНИКАЛЕН МУЗИКАНТ да остане в съзнанието на хората и приятелите си като човек, който не е взел мерки на време, не е отишъл на време в болницата,умрял докато чакал резултатите.СТИГА,СТОП БАСТА,ЛЪЖА.Истината сега от брат му dj Djordjy, последния който говори преживе с него . Брат ми почина от ИНФАРКТ НА ТЪНКИТЕ ЧЕРВА!Това е страшна и коварнаа болест от която 99% от хората умират . Уникален екип от хирурзи начело с ГЕРМАНСКИЯ възпитаник коремен хирург, доктор Шуплев с най добрите АНЕСТЕЗИОЛОЗИ в БУРГАС и под контрола на професер ЧЕРВЕНЯКОВ от ПИРОГОВ СОФИЯ направиха и НЕВЪЗМОЖНОТО за да върнат брат ми на земята.НЕМОЖЕ защото са му отрязани 90 см.от дебелото черво ииии почти всички тънки черва - несъвместимо с живота.Бяха точни,коректни, ИСТИНСКИ и казаха на БРААТ МУ цялата истина около 35 часа по рано . Флагман ТОВА Е ИСТИНАТА и моля да редактирате тази тъпа ИЗМИСЛЕНА СТАТИЙКА НА ФЛАГМАН . Казвам се ГЕОРГИ ФИЛИПОВ - dj Djordjy и стоя зад думите си.НАИСТИНА МИЛОТО МИ БРАТЧЕ НЕ ЖИВЯ ДОБРЕ В ТОЗИ ЖИВОТ. Даже много лошо живя.Опитваше се на всички да вдъхва оптимизъм и спокойствие и да се смее,а когато оставаше сам плачеше защото самия негов живот беше СКАПАН.ДОБРИЧКИЯ МИ БРАТ правеше път на мравката стискаше зъби и ......... трупаше в себе си . Първия път го СПАСИХМЕ,но сега неможахме.Брат ми дано да ми ПРОСТИШ,АКО НЯКОГА СЪМ БИЛ ЛОШ С ТЕБ!БРАТ МИ ДАНО ДА МЕ ПОСРЕШНЕШ С ПРЕГРЪДКА КОГАТО СЕ КАЧА ПРИ ТЕБ , КАКТО СИ ГО ПРАВИЛ ВИНАГИ.БЛАГОДАРЯ ТИ,ЧЕ В ТОЗИ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА ТИ БЕШЕ МОЙ БРАТ!ОБИЧАМ ТЕ ЗАВИНАГИ!!!
10.
Светла му памет!
11.03.2021 19:06:11
0
12
Голям талант с изключително позитивно излъчване, даде много щастие на много хора!
9.
Вет
11.03.2021 18:24:05
0
12
Краси ти ще си останеш велик в нашите сърца както ти обичаше да се изказваш. Леко по пътя на горе приятел.
8.
Batman
11.03.2021 17:29:22
0
13
Краси беше душата на всяко заведение
7.
Да почива в мир!
11.03.2021 16:27:08
0
12
Мир на праха му! Готин човек беше, веселяк...
6.
111
11.03.2021 14:43:09
0
13
С него си отива и част от моята младост. Светъл път на душата му.
5.
Сашо
11.03.2021 14:23:25
1
15
Почивай в мир Краси :(
4.
Лиляна
11.03.2021 13:51:10
0
13
Където и да си, продължавай да се забавляваш и да забавляваш!
3.
Краси
11.03.2021 13:33:53
0
17
Мир на душата му. Беше много добър човек.
Тъжна вест.
2.
Роси
11.03.2021 13:07:56
1
26
Да почива в мир!Беше страхотен!:(
1.
Томито Черния
11.03.2021 13:06:50
1
29
Бог да те прости приятелю !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори