×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обещаващи данни за коронавируса у нас: Ще падат ли мерки


Обещаващи данни за коронавируса у нас: Ще падат ли мерки
Починали са 14 човека на средна възраст 68.7 години, новите положителни са едва 7% от общия брой направени тестове
14 Февруари 2021, Неделя, 12:17 ч.
Автор: Флагман.БГ

Премиерът заяв, че статистиката е добра и заръча заведенията да отворят на 1 март

Сравнително обещаващи са последните данни за разпространението на коронавируса в България. За последното денонощие са регистрирани едва 506 нови случая в страната, което е приблизително 7% от общия брой направени тестове, които са били 6537 – 4783 PCR и 1754 антигенни. 

Припомняме, че по-рано днес премиерът Бойко Борисов обяви, че данните са добри и заръча на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов „на 1 март задължително (да) отвори заведенията”. 

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград – 18; Бургас – 57; Варна – 36; Велико Търново – 5; Видин – 1; Враца – 11; Габрово – 1; Добрич – 5; Кърджали – 2; Кюстендил – 40; Ловеч – 6; Пазарджик – 23; Перник – 11; Плевен – 13; Пловдив – 18; Разград – 5; Русе – 4; Силистра – 5; Сливен – 35; София област – 15; София град – 170; Стара Загора – 3; Търговище – 1; Хасково – 5; Шумен – 6; Ямбол - 10. 

Средната възраст на всички  починали 14 заразени през последното денонощие е 68.7 години. Загубилите битката с COVID-19 са както следва:

мъж на 73 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 63 г. със сърдечно заболяване и диабет;

жена на 84 г. със сърдечно заболяване;

жена на 32 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 79 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;

мъж на 47 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 69 г. с онкологично заболяване;

мъж на 73 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 61 г. със сърдечно заболяване и затлъстяване;

мъж на 82 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване;

мъж на 78 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване;

жена на 71 г. с диабет и сърдечно заболяване;

мъж на 61 г. с хронично неврологично заболяване;

жена на 86 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания.
229 516 са общо случаите на SARS-CoV-2, доказани в България до момента от началото на пандемията досега. От тях 23 315 са активни. 196 593 са излекуваните лица, 389 от които са регистрирани през изминалото денонощие.
 


В категории: COVID-19


8
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
8
Коментара по темата
8.
12 Февруари 2021, Петък, Автор: Флагман
14.02.2021 17:11:23
0
2
Въведоха нови противоепидемични мерки в Бургас след покачването на броя на заразените
Броят на заболелите от ковид-19 в Бургас започна да расте в последните няколко седмици.
Към днешна дата са отченени 189 на 100 хил.души, което е малко под критичната точка от 200 на 100 хил. Това наложи и въвеждането на нови противоепидемични мерки.
Днес общинският кризисен щаб за борба с коронавируса заседава извънредно, а след него бяха обявени и новите противоепидемични мерки.
След заседание на общинския кризисен щаб бе решено в Бургас отново да се изпълняват следните мерки:
7.
Българин
14.02.2021 16:12:01
2
4
Тъпанар...
6.
123
14.02.2021 14:45:10
0
1
Явно много хора не знаят как се изчислява процент.
5.
Баба Ванга
14.02.2021 13:45:01
3
7
Във вторник ще връхлети с нова сила “страшната зараза”,защото в събота и неделя си почива!Познайте как се сетих хахахаххажб
4.
.....
14.02.2021 13:41:46
0
8
Не няма да падат, идва вълнение. Всички математици, агрономи и тираджии го предсказаха.
3.
До 2- Гарантирано от ГЕП
14.02.2021 13:39:41
3
6
Грешиш !
Два дни по-късно, премиерът-Главен Епидемиолог заяв, че статистиката е добра и заръча заведенията да отворят на 1 март!
2.
Гарантирано от ГЕРБ
14.02.2021 13:37:13
24
4
12.02.2021 - Броят на заболелите от ковид-19 в Бургас започна да расте в последните няколко седмици.
Към 12.2.2021 са отченени 189 на 100 хил.души, което е малко под критичната точка от 200 на 100 хил.
Това наложи и въвеждането на нови противоепидемични мерки.
Кметът на Бургас Димитър Николов посочи какви ще са новите противоепидемични мерки, които ще започнат да се прилагат.
1.
Статистик
14.02.2021 13:11:14
1
12
Ми 506 човека на 6537 е близо 8%, а не - близо 7. Ама, карай... То и без това процентите си ги нагласят според желанията на Баце.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори