×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След дъртия турчин: Нора Недкова се кротна до ново гадже


31 Януари 2021, Неделя, 18:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Заради новото си гадже Нора възнамерявала да направи подобрения във външния си вид

 

От няколко месеца Нора Недкова се носи на крилете на любовта, издават нейни близки. Плеймейтката има ново гадже и твърди, че е влюбена в него. За разлика от предишния й мъж, който е от турски призоход, настоящият е българин и е само с няколко години по-възрастен от нея. Блондинката се надявала с приятеля й да се задържат по-дълго заедно, а защо не и да създадат семейство някой ден.

Заради новото си гадже Нора възнамерявала да направи подобрения във външния си вид. Доскоро тя се гордеела с естветвения си бюст, но сега искала да го напомпа допълнително със силиконови импланти. Тя се решила на тази стъпка под натиска на мъжа си, чието име засега не иска да разкрива.

Преди това Недкова имаше любовник от турски произход, но връзката им приключи безславно. Запознати твърдят, че заможният господин бил официално обвързан. Зад гърба на съпругата си обаче въртял няколко красавици наведнъж. Плеймейтка бързо му омръзнала и я разкарал, като секнал и финансовите постъпления към нея.
Риалити звездата от „ВИП Брадър” прекарваше доста време в Истанбул, за да се вижда с благодетеля си, но след като той я заряза, пътуванията й секнаха. Клюката гласи, че турчинът я изгонил с шумен скандал и поискал да му върне всички скъпи вещи, които й подарил.

Приятелки на блондинката издават, че тя била много разстроена от раздялата, но постепенно се съвзела и вече се чувствала добре с новото си гадже. Плеймейтката се вдъхновила да прави още подобрения във визията си, за да угоди на актуалния си любовник. До този момент тя твърдеше, че има само хиалуронова киселина в устните.
„Не съм си правила пластични операции. Всичко е ген. Може би един ден, след като родя, бих си сложила импланти, но на този етап и на тези години не мисля, че е необходимо да натоварвам тялото и организма си”, коментира Нора, когато се окичи с титлата „Мис Плеймейт”. Три години по-късно тя вече е размислила по въпроса и планира да напомпа бюста си с общо 900 кубика силикон. Риалити звздата искала огромни бомби като на Николета Лозанова, които да разпалват мъжкото въображение.

За Недкова се говори, че е прекарала не един или двама през леглото си. Преди време тя имаше кратка авантюра с покойния бизнесмен Христо Сираков. Блондинката бе много разстроена от смъртта му и изля чувствата си в инстаграм. „Отиде си един страхотен човек, приятел и баща! Човек, който знаеше как да празнува живота си всеки ден! Мнозина не го разбираха и осъждаха начина му на живот. На тези хора той отвръщаше единствено с усмивка. Тези, които го познаваха, го обичаха, уважаваха и се учиха от него!
Христо, радвам се че те познавах и благодаря за всичко, което съм научила от теб ! Без теб няма да е същото! Няма да те забравим!”, написа разстоената варненка в личния си профил, писа "Уикенд".

Нора неведнъж е споделяла, че силно вярва в любовта. Тя често публикува мъдри мисли и цитати на велики автори по тази тема.  „Понякога ми се иска да бъда отново на 16 и наивно влюбена... Изживявайте пълноценно всеки миг, защото дори да предстоят много по-вълнуващи събития, много по-богати дни и страстни нощи, вече няма да сте същите. След всеки изминал ден в нас остава една капка умора - отрова, която се трупа с годините. Наричаме я опит и често горчи”, философства Недкова в социалната мрежа.


В категории: Лайфстайл


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Радиоактивна
29.12.2021 16:14:28
0
0
Омръзнало й е само отзад иска явно и отпред да разнообрази
14.
Емигрант
01.02.2021 10:50:41
1
0
Как няма да има горчив опит момичето!
Все на3б@на ходи и накрая всичко и взимат, след като скъса с поредния!
13.
*********
01.02.2021 10:07:11
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Дима
01.02.2021 08:31:13
1
2
Рязания го обичам повече от хляба.
11.
Кремена
31.01.2021 22:27:18
1
1
Друго си е рязаното де
10.
Djaro
31.01.2021 21:22:07
2
1
Тоя куросмук......дали е взел ТУРСКИТЕ ВИЗИ в гълъбарника.....
9.
има доста работа по тая
31.01.2021 19:45:30
1
3
- зашиване на сфинктирягата за намаляне на фи -то
- шев и кройка на срамни устни
- скъсяване на клиторяга
- почистване на стомаха от семето ,щото е като тиква ,пълна догоре със семе
- да е акъл ,да и го набиеш ,пък то
- силикониране на цомбажа ,щото е размекнат вече
- и други довьршителни работи ,непредвидени
8.
Искам го, мъжо, стискам го!
31.01.2021 19:26:08
2
0
Искам го, мъжо, искам го!
Искам го, мъжо, стискам го!
Искам го, мъжо, искам го!
Твоето фишче стискам го!

Не го слагай на дълбоко!
Трябва да е на широко!
Да попълниш бързо фиша!
Слагай го да спре да диша!

Който бърза, бавно стига!
Де да може да го вдига!
Да го вдига, да се цели!
Милиони да спечели!
7.
искам го стискам го
31.01.2021 19:23:33
2
1
Кавали, кавали, кавали свирят в усои, кавали свирят в усои.
Ша ида, ша ида, ша ида мамо да видя, кой свири с медни кавали.
Ако йе, ако йе, ако йе мамо мил братец, ша ида мамо, ша дойда.(x2) Ако йе, ако йе, ако йе мамо либето ша ида и няма да дойда.
Ако йе, ако йе, ако йе мамо либето ша ида мамо и ша остана.
6.
Топло, топло.
31.01.2021 19:21:59
2
4
ДПС е ЕТНИЧЕСКА, над 95% от последователите на групировката НЕ са българи. Така, че приятелю замълчи, излагаш се.
5.
НАРОДНА ПЕСЕН
31.01.2021 19:21:01
2
1
Кавали, кавали, кавали свирят в усои, кавали свирят в усои. Ша ида, ша ида, ша ида мамо да видя, кой свири с медни кавали. Ако йе, ако йе, ако йе мамо мил братец, ша ида мамо, ша дойда.(x2) Ако йе, ако йе, ако йе мамо либето ша ида и няма да дойда. Ако йе, ако йе, ако йе мамо либето ша ида мамо и ша остана.

Още на: https://textove.com/nelina-kavali-svirat-v-usoe-tekst
Благодариние на textove.com
4.
Подсказка
31.01.2021 19:09:40
9
2
"дъртия турчин" е същото като "мазния негър", "****** евреин" и т.н. Всички такива изказвания попадат под ударите на закона. Е моите са само примери и се опитват да ви влеят малко мисъл в дебелите кратуни, но явно няма начин това да се случи
3.
Студено! Опитай пак!
31.01.2021 19:07:18
9
1
Аз изобщо не говоря за ДПС, макар че те не са етническа партия и са си съвсем законни. Просто езика на омразата, расизъм и т.н. Пак помисли, може и да се сетиш! Ако изобщо имаш капацитет за това...
2.
Ъ?
31.01.2021 19:05:47
1
7
Спрямо българската КОНСТИТУЦИЯ, етническите партии са незаконни.
А сети се по кой член и коя точка.
1.
А сега да видим кой е подготвен юридически
31.01.2021 18:54:51
8
5
Словосъчетанието "дъртия турчин" е подсъдимо спрямо българските закони. А сетете се по кой член и по кой закон!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори