Бизнесът иска първо ваксини за готвачи, камериерки и сервитьори
Искането е предвид подготовката за летния сезон
От Националния борд по туризъм настояват служителите в сектора да бъдат включени приоритетно в националния ваксинационен план преди старта на летния туристически сезон. Това означава рецепционисти, камериерки, сервитьори, готвачи, част от наземния персонал на летищата София, Варна и Бургас и др. да бъдат ваксинирани заедно с учителите, полицаите, лакарите и всички други на първа линия. С такива искания Националния борд са изпратили писмо до вицепремиера и министър на туризма
"Считаме за особено важно това предложение да бъде реализирано с оглед осигуряване от една страна на безопасност и сигурност на служителите в сектора, които поради характера на своята дейност контактуват с множество хора и са пряко изложени на риск от заразяване с COVID-19, а от друга страна подобно решение ще създаде сериозно конкурентно предимство за България в международната ни комуникация като безопасна и сигурна дестинация, пише в писмото подписано от председателя на управителния съвет на НБТ Красимир Гергов.
Съдът остави в ареста Росен Кръстев - Стъкларя, обвинен за лидер на престъпна група
Русия обяви Deutsche Welle за „нежелана“ и фактически забрани дейността ѝ
Все повече сигнали за хлебарки в жилищните сгради: експерт предупреждава за ръст на заразяванията
78 млн. лв. дупка в социалния бюджет: защо хората с ТЕЛК растат лавинообразно
Коледа и Нова година са най-рисковият период за изневерите
Кметът на Царево Марин Киров поздрави за младите спортисти от ФК "Странджанец"
Промени в движението по АМ „Струма“ край Перник от 17 до 22 декември
Столичната община започва зимна кампания с храна и топли напитки за хора в нужда
Студентите в Сърбия се готвят за предсрочни избори след месеци на масови протести
4-те зодии, които ще имат много късмет на 16 декември 2025
Украйна обяви Филип Киркоров за издирване

Смешници сте журналистите и най-лошото е че сте прозрачни ,(не обективни)като оризова хартия.
Какъв продукт създават ?
Какви пари внасят в бюджета ?
Колко и как ощетяват служителите си ?
Какво е качеството на образованието им ?
Как натрупаха първоначалният си капитал ?