×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Инвеститор иска да изгради за своя сметка подземен паркинг до х-л „България“ за 100 автомобила


Инвеститор иска да изгради за своя сметка подземен паркинг до х-л „България“ за 100 автомобила
Градинката между хотела и Часовника ще бъде облагородена с допълнителна растителност, а настилките да бъдат подменени
13 Януари 2021, Сряда, 11:51 ч.
Автор: Флагман.БГ

Достъпът до паркинга ще бъде от страната на  ул. "Митрополит Симеон"

След основния ремонт на хотел "България", който е една от знаковите архитектурни забележителности в Бургас, неговият нов собственик представи пред общинската администрация инвестиционно намерение за изграждане на подземен паркинг и благоустрояване на околното пространство със собствени средства. По този начин могат да бъдат задоволени актуални обществени потребности без влагане на публичен финансов ресурс.

Към момента, в резултат от инвестиционната инициатива на собственика, е извършена цялостна реконструкция на хотела. Той е с площ от близо 18 000 кв.м. Легловата му база и обслужващи обекти генерират сериозен пешеходен и автомобилен пътникопоток. Предвид централното местоположението на сградата и факта, че от север и запад са разположени основни пешеходни улици, а от изток други имоти, транспортното обслужване към хотелската част е силно затруднено. Това е констатирано и отчетено още преди десетилетие с изготвянето на цялостната концепция за реконструкция на пешеходните зони на гр. Бургас.

Към момента е изготвен идеен проект за подземен паркинг, който доказва параметрите на бъдещата инициатива. С инвестиционното намерение  е разгледано и околното пространство, за което е направено предложение да се облагороди, като архитектурно се обвърже с характеристиките на главните пешеходни улици "Александровска" и "Богориди". За имота, предвиден за озеленяване, където понастоящем е разположена градинката между хотела и Часовника, се предлага внасяне на допълнителна едроразмерна растителност, а настилките да бъдат подменени, за да са в унисон с общата визия на прилежащите пешеходни зони.

Според идейното решение възможният паркинг за 100 автомобила е ситуиран подземно в пространството източно и северно от сградата на хотел "България", като транспортният достъп до него се запазва от ул. "Митрополит Симеон". Чрез рампа, максимално отдалечена от пешеходната зона, може да бъде осъществена връзката към паркинга.

След извършени подробни хидрогеоложки проучвания в територията е констатирано, че е възможно изграждане на такова съоръжение само на едно подземно ниво и това е отчетено в инвестиционното намерение. 

Реализирането на предложения проект може да стартира след одобряване на подробен устройствен план от местния парламент, въз основа на който да бъде учредено право на строеж на инвеститора за изграждане на подземен паркинг, благоустрояване и озеленяване на терена в близост, като част от общата концепция за реконструкция на пешеходните зони на града.

На предстоящото обществено обсъждане за представяне на проекта  заинтересованите страни - граждани и гости на града, могат да научат повече за инициативата, както и да изразят своето мнение и възгледи за развитие на разглежданата територия. Предвид епидемиологичната обстановка, то ще се проведе онлайн в интернет. За участие можете да се запишете след заявка на следния мейл: [email protected]. За запитвания по телефона - 0884 195 455, Таня Урумова.

Самото обсъждане ще се проведе този петък от 11:00 ч. Ако желаещите да участват са много, ще бъде направена втора сесия от 12:00 ч. Организаторът има ангажимент да разпрати линкове към платформата, където ще се проведе онлайн обсъждането. 




В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
88
Коментара по темата
88.
DGD
18.01.2021 10:25:03
0
0
Една градинка остана в центъра и дай и на нея да и ебем мамата! Да я обновят с Европа пари и да не я барат!
87.
DGD
18.01.2021 10:24:57
0
0
Една градинка остана в центъра и дай и на нея да и ебем мамата! Да я обновят с Европа пари и да не я барат!
86.
до 83
16.01.2021 12:55:57
0
2
Хотела е реновиран и поддържан на кредит. Финансиран от Лечева и Малтийска офшорка. Г.П. И.Д.И. . Други въпроси?
Имат паркинг отпред за който плащат наем, имат един зад сградата и един подземен. Три.
Какво още има за разбиране? Разясни.
Изгода да се построи има само хотела. И сегашният подземен паркинг стои празен.
85.
до83 КОЙ Е ИНВЕСТИТОРА ???????
16.01.2021 11:38:35
0
1
АМИ ТОВА СА ЕДНИ КИНТИ ЗАД КОИТО МОЖЕ ДА СТОИ ВСЕКИ –ДОРИ И МАФИЯТА /с цел""пране"/!!!!!!ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА ""Започва процеса на века срещу мафията с българска //БУРГАСКА/следа""!!!!!!!!ОКОЛО ТЕЗИ КИНТИ ТОЧАТ ЛИГИ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ ""АРХИТЕКТА""/тук излязоха на яве някои задкулистни механизми/ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ФИРМАТА КОЯТО ЩЕ ""УСВОИ""КИНТИТЕ !!!!!!!!!!!!!И СРЕЩУ ЦЯЛАТА ТАЗИ СГАН СА СОБСТВЕНИЦИТЕ –ГРАЖДАНИТЕ /минимум 50000 ще са против при една подписка/!!!!!!!!!РЕДНО Е И ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДА СА ПРОТИВ!!!!!!!!!
84.
ХАХА НАЙ СИЛНИЯ СПОМЕН !!!!!!!!!!!
16.01.2021 11:12:21
0
0
БЕШЕ КАТО НИ ХВАНА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ГОРЕ !!!!!!!4 МАРТ 77 ГОДИНА В 21ч 20мин!!!!!!!!!
83.
Бармана от Кафето :д
16.01.2021 11:11:38
0
0
Народа е много прост пичове, много прост. ИМАЛО 3 ПАРКИНГА ИСКАЛИ ЧЕТВЪРТИ... ИНВЕСТИТОРА БИЛ ПИСАЛ в коментарите... тука никой няма пледстава за реалността, даже незнаете кой е инвеститора. Паркоместата пред хотела са общински даже... ама признавам, много разбирате от нищо, идиотии :ддд кой е инвеститора, кой ще ми отговори ??? :дддд
82.
РетроБс
15.01.2021 21:43:18
0
2
Да копае,щом го влече.А ще мога ли на ресторант ПАНОРАМАТА да си пия биричката както преди?Ей кви спомени имам там само...!!
81.
Ватман
15.01.2021 20:02:49
0
0
То още трамвай няма, те метро щели да правят.
80.
Биргазлия
15.01.2021 16:58:23
0
7
Целия град е в разкопки и нямаме нужда от още. Апел към всички гласувайте на изборите за да можем да потърсим отговорност на всички злоупотребили и който е заслужил да откриваме урановите мини и да копаят там като са мераклии.
79.
Гневен бургазлия
15.01.2021 16:43:45
0
5
На паркинга пред х-л България има само 2 места синя зона,които са крайно недостатъчни за живущите в квартала !
Табелите за СЛУЖЕБЕН АБОНАМЕНТ на самия пакинг НЕ са посочени броят /умишлено/ служебни абонаменти !
Настоявам ОП "ТРАНСПОРТ" лично директора Андрей Рунчев да си направи труда и да провери на място има ли нарушения на пакинга пред х-л Бългаия !
78.
До 77
15.01.2021 14:18:12
1
4
Престъпниците в ОБ, не се интересуват от дървета. Това десетилетни проблеми, от които трябва да се оттърват. Плюс това не знаеш ли, че почти всички дървета в Бургас са опасни и е най-добре да се отрежат. Сега подпукват всичко по ул Кирил и Методий, а ското и в центъра! ИЗРОДИ!
77.
специалист
15.01.2021 13:03:10
1
7
Подземен паркинг може да се направи и под градинка..въпросът е отгоре на могат да бъдат засадени всички видове растителност и вероятно ще се ограничат до храстови видове....
Но да не издребняваме...на един хотел до пристанището му разрешиха пристройка надстройка , дадоха му терен за строителство на плажа и половината кей заедно с ремонт на улицата водеща към него барабар с тенис корт пък вие сте се хванали за една градинка...еми ще иска човека ..и на него трябва нещо да му се даде...
76.
до 74 ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА!!!!!
14.01.2021 22:14:04
1
16
ЯСНО Е ЧЕ СИ НЕДОВОЛНИЯ ""ИНВЕСТИТОР""!!!!ТУК ТИ СЕ ОБЕСНЯВА ЗА НАЙ ЧОВЕШКИ ПОТРЕБНОСТИ НА ОГРОМЕН БРОЙ ГРАЖДАНИ СВЪРЗАНИ С ГРАДИНКАТА КАТО НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ ЕМБЛЕМАТИЧНАТА ""БОГОРИДИ"!!!!!!!!!!!! ТИ КОЙ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ СИ ДОСУРКАН В БУРГАС ЗАПОЧВАШ ДА ГИ ОБИЖДАШ В КОМПЛЕКСАРЩИНА ЩОТО СА ТИ ПРЕЧКА ДА ПЕЧЕЛИШ УНИЩОЖАВАЙКИ ТОВА !!!!!!!!!!!!АБЕ СМЕШНИК ОБЕСНИ НА ГРАЖДАНИТЕ С ЦИФРИ //щото само парични знаци ти се въртят в ТИКВАТА/КАКВО ТОЧНО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ГРАЖДАНИТЕ !!!!!!!!!!!!КОЛКО НАЕМ ЩЕ ПЛАЩАТЕ НА ОБЩИНАТА ГОДИШНО /всякакви други бартери и врътки си ги заврете някъде/ЗА ДА ПРЕЦЕНЯТ ГРАЖДАНИТЕ ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ДА СЕ ЛИШЪТ ОТ ГРАДИНКАТА И ИЗПИТАТ ВСИЧКОТО НЕУДОБСТВО ПРИ СТРОИТЕЛСТВОТО И В ПОСЛЕДСТВИЕ??????????????????
75.
Радо до 74 гн мани мани
14.01.2021 21:37:51
3
12
тука хорицата съвсем културно обясниха какво не им харесва, а вие тръгвате да обяснявате какво било интелектуалното ниво. Трудно е да ви е явно да приемете, че болшинството не искат проект в този му вид, това е реалния свят :). За комплексарщината си личи кой е комплексиран и говори за провинционализъм...
Това, което е показано на визуализациите цели да прикрие (до колкото може) каква част от зелените площи ще се отнеме от градинката за вход/изход за коли. Ако се изпълни в този вид проекта няма как да има високи дървета и градинката ще се превърне в пустош лятото, и тотален мор за всички...
74.
Мани мани
14.01.2021 20:58:40
19
4
Направо срамно интелектуално ниво и коментари, честно! Друго освен конспиративни теории и лафове от Йоаново време (когато гък не се казваше, а се изкраде и скапа града) не се вижда. Ненормално наистина. Късмет колеги, ще стигнете далеч с тоя начин на мислене. Абсолютен провинциализъм и комлексарщина. Оазис, градинка като слънце, Богориди, уникален силует, традиции, църкви, пешеходци, майки, деца щ, бъдеще... о боже, заповядайте в реалния свят.
73.
ДО 71 АМИ ТОЙ ПРОБЛЕМА Е ?????????
14.01.2021 20:28:06
0
10
ЧЕ ТЕ ГЛЕДАТ В ПАНИЦАТА НА БУРГАЗЛИИ//СОБСТВЕНИКА НА ТЕРЕНА/!!!!!!!! А ТОЙ Е КУЛТОВО МЯСТО ЗА ГРАЖДАНИТЕ/няма цена като духовна стойност /ТЯ Е НЕОТДЕЛИМА ЧАСТ ОТ ЛЯТНАТА ""БОГОРИДИ"" ВОДЕЩА ДО МОРСКАТА ГРАДИНА !!!!!!!И ПРОСТО НЕ СЕ ПРОДАВА А ТЕ ИСКАТ ДА ГО УНИЩОЖАТ ЗА ДА ИМ ВЪРВИ БИЗНЕСА !!!!!! ТЕЯ ИДИОТИ САМО ПАРИ ИМ СЕ ВЪРТЯТ В ГЛАВИТЕ НО ДА НЕ ПОСЯГАТ КЪМ ТОВА КУЛТОВО МЯСТО ЗА БУРГАЗЛИИ
72.
до 71
14.01.2021 16:46:05
1
9
Те докато се лутат да влязат в паркинга щесе откажат.
Искат отпред пред хотела и точка. Половината в града дори не знаят как да влязат в подземният паркинг на Кирил и Методий.
Изцяло в благото на инвеститора е. Вместо да дават ~4 хил за паркинга отпред. Ще ги взимат обратно от наема отдолу. Само че никой няма да го ползва. И ще си присвоят "отдадените" места.
Никой не е поискал мисля че коментарите на дугите говорят сами за себе си. Реакциите в другите сайтове, отразили Общинският текст, също не са по-различни.
71.
Много акъли тука
14.01.2021 16:29:04
17
8
И защо според вас паркингът на Кирил и Методий е празен? Защото е далече от от институциите Община, НАП и т.н
В това забързано време всеки гледа да спре близо и да си свърши максимално бързо работата и всеки търси Синята зона в близост.
Този би бил по-удобен, само да не развалят зелените площи, иначе не ме интересува кой как щял да изкара пари... гледайте си в собствените паници и правете пари, ако можете ;)
Ако не-само ще плюете коментирайки скрито...
70.
До 61
14.01.2021 14:49:39
2
16
Ай наглец, каква икономика ще развие този паркинг? Ти да не си бармана от кафето, дето думата икономика я е чувал по новините.Да карате тук турците, дето като влязат в хотела няма да излязат - вътре пиене,хазарт ,ядени и си заминават. Ще изкорените дървета, които правят това място един градски оазис, за да засадите 6 фиданки дето на себе си не могат да хвърлят сянка. Вие като го купувахте хотела не знаехте ли, колко парко места има. . Този паркинг щял да развие икономиката. Ами я го публикувайте този проект, какво сиго криете? дайте да го видим предварително, а не на това псевдо обсъждане.
69.
Моля
14.01.2021 12:10:36
0
14
Освен съществуващият подземен паркинг както и паркинга пред хотела. Искат да разкопаят страничната градинка заа още един? Така ли? Ами другият подземен паркинг който стои празен? Каква точно е обществената полза? По-скоро паркинга се прави да се създадат частни паркоместа. И каквото не е нужно да се отдаде под наем на Общината. Ефективно разменяйки цената на наем който плаща хотела за паркинга пред входа му. Даже и на печалба може да излезе отдаването на подземни места сравнение с цената за десетината пред входа му, а също така ще се сдобие с още парко места.
И излиза че Общината ще плаща па хотела и ще има още празни места които никой не използва. Защото другият паркинг също стои празен. Общината няма нужда от тези места и ще бъде задължена да плаща. А хотела ще си получава пари и частни места които да продава на гостите. Доста едностранно ми се вижда. Също така ще е голямо копаене без никакъв срок.
68.
Горски Пръч
14.01.2021 10:47:10
0
16
В обособена пешеходна зона , подземен паркинг????Край на спокойствието на пешеходците!!!Паркинга на "К.иМетоди"празен и на сто метра ще строим нов!!Ще изкопаят една дупка и ще стои така през следващите години.Пример "Тройката"
67.
Ей измамници
14.01.2021 10:41:09
0
16
На вашето менте ""обществено"обсъждане с 50–тина ""заинтересовани""което е 0.00025% от СОБСТВЕНИЦИТЕ /гражданите на гр. Бургас/!!!!!!!!!!!За един ден ще събера подписи на минимум 50000 НЕСЪГЛАСТНИ което е една четвърт от СОБСТВЕНИЦИТЕ!!!!!!!!!!!
66.
МАРШ В СОФИЯ
14.01.2021 10:28:12
1
16
ОТ ДЕТО СТЕ ДОПЪЛЗЯЛИ ДА СЪЗДАВАТЕ НЕУДОБСТВА И ДА СЕ МЪЧИТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ НА ГЪРБА НА БУРГАЗЛИИ!!!!!!!НЯМА ДА ПИПАТЕ ГРАДИНКАТА С ГОЛЕМИТЕ ЕМБЛЕМАТИЧНИ ДЪРВЕТА !!!!!!!!САМО БАЧИИСКИ ЩЕ НИ СПАСИ НЕГО НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ!!!!!!!!!!!!!!
65.
""ОБЩЕСТВЕНОТО""ВИ ОБСЪЖДАНЕ !
14.01.2021 10:06:54
1
12
Е НЕЛЕГИТИМНО И Е ПРОСТО ОПИТ ДА ФАЛШИФИЦИРАТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В ПОСОКА НА ЛИЧНИТЕ ВИ ОБЛАГИ!!!!!!!!ВСЕКИ СЪД ЩЕ ОТХВЪРЛИ КАТО НЕЗАКОННИ НАЧИНА И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОДОБНО ""ДОПИТВАНЕ""!!!!!!!ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ДЕЛА В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД!!!!!!!!!!!!!!
64.
До 39.
14.01.2021 09:10:28
0
9
"Да не смятате да режете старите дървета?" Ами че това ще е първото нещо! После западната част на градинката, със ширина колкото сегашния паркинг ще бъде застроена! И ще остане 2/3 от сега.
63.
muaaa
14.01.2021 09:05:26
0
9
На проекта 30% от градинката я няма. Там ще е входа към паркинга. А и вече няма да е градинка а площад, през който да преминеш колкото се може по-бързо, за да не се изпържиш.
62.
Радо
13.01.2021 23:50:37
0
22
Много интересно ще е това обществено обсъждане, инициирано от работници на хотела. Тези обсъждания не трябва да се правят от общината? Как ли ще се случи да има висока растителност там, след като се отсекат всичките големи дървета, предвид, че за да порастне дървото, то има нужда от голяма коренова система? Какво ще стане след време ако "инвеститора" реши да си разширява хотела и да има претенции към земята? Да си бяха изграждали паркинг в хотела при ремонта...
61.
До всички коментатори
13.01.2021 22:13:02
24
4
Заповядайте в петък в 11:00 и стига сте ни плюли тук без да знаете какво ще бъде предложено.

Така или иначе ще се случи. За вас го правим, а вие не го оценявате! Вие имате нужда от този паркинг. Ще помогне на икономиката на града и на визията.
60.
БАЧИИСКИ
13.01.2021 21:23:09
1
6
ЩЕ ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ И НЯМА ДА ДОПУСНЕ ТОВА !!!!!!!!!ТОЙ ЩЕ Е ВЕРОЯТНИЯ БЪДЕЩ КМЕТ НА БУРГАС !!!!!!!АКО ДРУГИТЕ ПОСМЕЯТ ПРОДАДЪТ ИНТЕРЕСА НА БУРГАЗЛИИ НЕ ГИ ЧАКА НИЩО ДОБРО
59.
Маймуна реже клон
13.01.2021 19:37:10
1
17
От една страна съм много любопитен какво ще стане, ако наистина почнат да копаят под градинката до хотела, защото нивото там е под морското, обаче от друга страна ме е много яд, че от дълго време пришълци се разпореждат с центъра на Стария Бургас. Колко от хората в Общината са наистина бургазлии? Тези хора не милеят за града изобщо. Какво стана с църквата "Св.св.К.иМетодий"? Укрепиха я с/у 5 млн., ама заприлича на мутренска къща. Там с този паркинг застрашиха всички постройки наоколо. Тя опастността още не е преминала де! Сега ще правим копи-пейст на другия площад?! Тези неща се правят при строежа на основната постройка! После е късно чадо! Или се прави на отдалечено място. Ама ще си струва шоуто да си съборят хотела малоумниците. А Общината и НАП-а никак не са застраховани с/у пропуквания. Арменската църква директно я отписвам, ама то си е нормално. На много хора им пречи точно там ситуирана.
58.
ДО 56 ТРОЛА ""ТЪРСЕЩ""????????
13.01.2021 19:21:33
1
13
ПОДЗЕМНИ ПАРКИНГИ!!!!!!!!!!!!! !НАЛИ ТИ СЕ ОБЕСНИ ЧЕ ПАРКИНГА ПОД ПЛОЩАДА Е ПРАЗЕН !!!!!!!!!СКЪПО ЛИ ТИ ИДВА ААААААА????????????ТОЯ ВЕРОЯТНО ЩЕ Е ОЩЕ ПО СКЪП!!!!!!!!!!ТА ЗОРЪТ ТИ НЕ Е КЪДЕ ДА ПАРКИРАШ ""ИНВЕСТИТОРЮ""!!!!!!!!!
57.
мириши ми на
13.01.2021 19:15:36
1
11
Моето благо си е мое –чуждото благо ""общо""!Тез съвсем за ""канарчета"" ни вземат.Че и частно ""допитване""в което гражданите и гостите –от ЧИИ ЗОР ТРЯБВА ДА УЧАСТВАТ/издава хитрото просташко НАГЛО МИСЛЕНЕ//на ""ИНВЕСТИТОРА""
56.
До 51
13.01.2021 19:15:18
1
2
То май за вас всички са тролове, евала. Сигурен съм че ще успееш. Да го строи който иска, ако е Общината - най-добре. Но нали това е по важно хайде утре пробвай да паркираш около търговската гимназия.
55.
мириши ми на
13.01.2021 18:55:05
0
10
традиционна българска далавера ,бе


разваля се готовата работа ,да се инвестира уж в нещо за благото .


ама ,там благо няма да има
само силен личен интерес избива от инвестирането за своя сметка


то е казано ,бе
ко не е ясно пак

инвестира за своя сметка ,ВИЕ пак не сте включени в сметката
айде ,холан
54.
До 48 Неизгодния
13.01.2021 18:21:56
1
9
Ако аз пожелая да построя нещо в твоя имот от което да печеля не следвали сделка за наем ?Те го правили за ""ОБЩОТО"благо хаха!!Не те го правят за ЛИЧНОТО СИ БЛАГО И ИСКАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ДА МИНАТ ""ТЪНКО""!ПРИ РЕАЛНИ ПАРАМЕТРИ НА СДЕЛКАТА ТЯ Е НЕИЗГОДНА ЗА ТЯХ !
53.
До 48 ""ТЪРСЕЩИЯ""ПАРКИНГИ ХАХ
13.01.2021 18:02:12
0
11
ДЕТО ОБИКАЛЯЛ КАТО ИЗОГЛАВЕН ДА ТЪРСИ КЪДЕ ДА ПАРКИРА !!!!!!!!!А ПОДЗЕМНИЯ ПАРКИНГ ПОД ПЛОЩАДА НА ПЛОЩАД КИРИЛ И МЕТОДИЙ ПРАЗЕН !!!!!АЙ СИКТИР БЕ ТРОЛ
52.
*********
13.01.2021 17:56:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
ДО 48 Аман от ""ЗАИНТЕРЕСОВАНИ"&quo
13.01.2021 17:53:11
1
3
Платени Тролове с подвеждащи коментари!!!!!!!!
50.
Чекмедже с пачки
13.01.2021 17:48:50
0
19
ПОДземен паркинг да правят на ДУПКАТА -ЖАБАРНИК до СЪДа и паметник Альоша .Не 100 а 5000 КОЛИ МОЖЕ ДА СЪБЕРАТ ТАМ
49.
Помня че ловяха едни мутри !
13.01.2021 17:48:24
0
6
Из х–л България преди години някакви кюфтета и не знам с какви други прякори да не са те инвеститорите?
48.
Аман от кибици
13.01.2021 17:45:06
20
5
Може ли някои от всички разбирачи тук да обясни какво му е неизгодно на подземен обществен паркинг без общински средства и на тези които разправят че има места на синята зона са много далеч от истината. За да отидеш до НАП трябва да обикаляш 20-25 мин. за място или да спреш в края на Фердинандова или подземният паркинг на Кирил и Методий и от там пеша. Ама нали трябва да вървят филмите че видиш ли някое ще ни открадне нещо дето го нямаме. Не един, Бургас има нужда от такъв паркинг до морската градина и на капаните защото лятото да паркираш там си е приключение.
47.
така така
13.01.2021 16:47:52
1
19
Айде сега в общината ще се борят кой първи да вземе наградният фонд от инвеститора
46.
ДО 38 КЪВ СИ ТИ БЕ?????????
13.01.2021 16:29:14
1
8
КАКЪВ Е ТОЗИ ЗАПОВЕДНО ЗАПЛАШИТЕЛЕН ТОН ""стига сме коментирали тук""????БУХАЛКАТА ЛИ ЩЕ ИЗВАДИШ БЕ МУТРО????????
45.
Гневен бургазлия
13.01.2021 16:10:10
0
19
На паркинга пред х-л България има само 2 места синя зона,които са крайно недостатъчни за живущите в квартала !
Табелите за СЛУЖЕБЕН АБОНАМЕНТ на самия пакинг НЕ са посочени броят /умишлено/ служебни абонаменти !
Настоявам ОП "ТРАНСПОРТ" лично директора Андрей Рунчев да си направи труда и да провери на място има ли нарушения на пакинга пред х-л Бългаия !
44.
УВАЖАЕМИ Г–Н КМЕТЕ
13.01.2021 16:07:39
2
16
УВАЖАЕМИ ГОСПОДА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ !!!!!!!НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА БУРГАС СЧИТАМЕ ЧЕ СЕ ИЗВЪРШВА НЕЩО НЕРЕДНО С ЧАСТНОТО ""ОБЩЕСТВЕНО"" ДОПИТВАНЕ КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НИКАКЪВ ИСТИНСКИ КРИТЕРИИ ПРИ ВЗЕМАНЕТО НА ИЗГОДНО ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ /гражданите на гр.Бургас/РЕШЕНИЕ /сделка/С ИНВЕСТИТОРА
43.
*********
13.01.2021 15:57:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
42.
ДО 38 ИДИОТА
13.01.2021 15:51:02
2
15
КЪВ СИ ТИ БЕ ИДИОТ ????????ОТ КАКВА ПОЗИЦИЯ ЩЕ ЗАДЪЛЖАВАШ ГРАЖДАНИТЕ И ""ГОСТИТЕ ""НА БУРГАС ДА ТИ ИГРАЯТ В ""ЧАСТНОТО"" НАГЛАСЕНО ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО ОФИЦИЯАЛНО ИЗБРАНАТА ОТ ГРАЖДАНИТЕ ВЛАСТ МОЖЕ ДА ИНЦИИРА ТАКОВА И ТО НЕ ЧРЕЗ САЙТОВЕ И АЛА БАЛА ИНФОРМАЦИОННИ РУБРИКИ КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ ОТ 1% ОГ ГРАЖДАНИТЕ !!!!!!!!!!!!!НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ ЧЕ СТАВАТЕ ПРЕКАЛЕНО НАГЛИ ПРИ НАЛАГАНЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ СИ??????????????
41.
пецата
13.01.2021 15:42:43
9
11
абе кой ви пита вас , казват ви че ще се строи паркинг , да не мислите че някой се съобразява с вашето мнение мишчици маскирани
Хората си правят алъшвериша и ги боли шмайзера за вашето мнение , ако искат могат да направят целия бургас подземен паркинг и няма и гък да кажете
40.
ХАХА АЛО ""НЕУТРАЛНИЯ ""
13.01.2021 15:42:24
3
11
МНОГО ""НЕУТРАЛНО –ЗАИНТЕРЕСОВАН""КОМЕНТАР ЧЕ И С ТРИ ПОЛОЖИТЕ ВОТА ААА???????????СТИГА УЙДУРМИ БЕ !!!!!!!НАПРАВО ЛЪЖИТЕ ""ИНДИАНЦИТЕ""С МЪНИСТА И ""ОГНЕНА"ВОДА !!!!!!!!ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ ЗА ВСИЧКО ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ В ОБЩИНСКАТА ХАЗНА ЕДИ КАКВИ ПАРИ И ОБЩИНСКИТЕ НИ ИЗБРАННИЦИ ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА КАЖАТ ИЗГОДНО ЛИ Е ИЛИ НЕ СТИГА СТЕ НИ ""УВЪРТОЛВАЛИ""С ИЗМИСЛЕНО ""ОБЩЕСТВЕНО"ОБСЪЖДАНЕ ОТ ГОСТИТЕ НА БУРГАС ХАХА!!!!!!!!!!!
39.
Прилича ми на схема
13.01.2021 15:36:18
0
24
Като гледам как са си натаманили рисунката, ми се струва, че всичко се прави заради хотела, а не заради гражданите на Бургас. Че тя градинката сега е по-хубава от проекта. А и дърветата са по-големи от тези на рисунката. Да не смятате да режете старите дървета?
38.
Петък в 11.00
13.01.2021 15:35:16
13
2
Стига сме коментирали тук. Има си имейл адрес заявете участие и нека всеки си каже мнението .
37.
Неутрално
13.01.2021 15:00:43
5
21
Хотела си има подземен паркинг, който след ремонта побира около 30 автомобила. Има и надземен в своя терен който е за още около 30. Малко са му и вероятно за това иска да се разшири с още 100, но пък 150 са повече от колкото са му нужни. Броя на стаите на хотела са около 140, но голяма част от гостите на хотела идват с автобуси, които после паркират пред хотела. Тях едва ли ще успеят да намърдат в подземен паркинг. От тези нови 100 паркоместа в подземния паркинг на хотела ще му трябват не повече от 30, така че за общината на теория ще останат 70 места, но парите за тези места няма да се плащат на нея а на собственика на паркинга (зависи как се пазарят с Общината). Т.е. от общината имат вариант да им излезе на сметка, но трябва да внимават какво подписват.
Личното ми мнение е, че ми омръзна от ремонти в центъра. Не ми се гледа още една дупка 2-3 години. Между другото, когато правиха проект за преустройство на главните улици на Бургас, точно за това място под градинката имаше иден проект за подземен паркинг, който в крайна сметка отпадна, поради финансови причини.
36.
ХАХА АЙ СИКТИР БЕ ИЗМАМНИЦИ
13.01.2021 14:51:05
1
23
КАНИМ ""заинтересованите страни"" ГРАЖДАНИ И ГОСТИ/КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА НАС СОБСТВЕНИЦИТЕ ГРАЖДАНИТЕ НА БУРГАС КО ЩЕ ИСКА ГОСТА ОТ МОЗАМБИК???????????–БЕ ИДИОТИ АААААААА??????ПРОСТО ОНЕМЯВАМ ОТ НАГЛОСТА НА ИНВЕСТИТУРА!!!!!!!!!!!ИМАМЕ СИ ЗАКОННО ИЗБРАНИ КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ДА ИЗЛЯЗАТ СЪС СТАНОВИЩЕ ПРЕД БУРГАЗЛИИ И ДА СИ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТА !!!!!!!!!!!!!!!СТИГА С ТЕЗИ ""УЙДУРМИ""ТО Е СЪВСЕМ ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИМА ""ПЛАТЕНИ""ГРАЖДАНИ И ХАХА ""ГОСТИ"!!!!!!!СТИГА БЕ СПРЕТИ СЕ С ТЕЗИ ""ПУНТА МАРА""!!!!!!!!!!
35.
до 33
13.01.2021 14:36:00
5
17
Всички служители на хотел ПРиморец паркират без да плащат в синята зона и никой не ги проверява.
34.
КМЕТЕ И ОБЩИНСКИТЕ ИЗРАННИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.01.2021 14:26:37
3
24
НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА БУРГАС НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ ЗАЩОТО ПРОСТО НЕ ВИЖДАМЕ НАШИЯ ИНТЕРЕС В ТАЗИ ""СХЕМА"!!!!!!!!!!!МИ ТОЙ ""ИНВЕСТИТУРА НЕМОЖЕ ДА ЗАПЛАТИ УНИЩОЖАВАНЕТО Н ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ДЪРВЕТА В ГРАДИНКАТА И НЕУДОБСТВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ !!!!!!!!!!!!ИЛИ ТОВА НЕ ГО КАЛКУЛИРАТЕ В СМЕТКАТА–то е ""бакшиш"" аааааааа???????
33.
Турист
13.01.2021 14:18:26
3
31
Хотел "Приморец" също няма голям паркинг, но са си купили талони за синя зона и дават на всички гости, ако местата на паркинга им свърши. Нищо не пречи на собственика на хотел "България" да направи същото, без да бута градинката. Пък и ще спести, ако няма много туристи, защото талоните си имат валидност.
32.
ДО 29 и 30 СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА
13.01.2021 14:11:46
2
17
ВЕРОЯТНО СТАТУТА НА ЗЕМЯТА ВЕЧЕ Е ПРОМЕНЕН И ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ ЗА ЗАДВИЖЕНИ !!!!!!!!!!!!САМО НИ СЪОБЩАВАТ КОЕТО ЩЕ ГО МИНАТ ЗА ""ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ ХАХА!!!СЪЩОТО Е И СЪС СПОРТНИЯ САЛОН НА МЕХАНОТЕХНИКУМА !!!!!!!!!!!!
31.
ДО 25 ЧУДЕЩИЯ СЕ
13.01.2021 14:04:47
2
21
МАФИОТСКИ ПАРИ ЗА ""ПРАНЕ""КОЛКО ЩЕШ?????????
30.
наблюдателен
13.01.2021 14:04:32
1
27
При всички случай има предварителни разговори с администрацията и тя е дала зелена светлина. Но управляващите да не забравят, че сме 2021г. и да се разиграва схемата с актуален обществен интерес, който да бъде задоволен от частен инвеститор готов да изпълни проекта за своя сметка, при положение че не е никакъв проблем общината да намери финасиране за този малък проект, буди повече от съмнения за скрити намерения. Но като чета коментарите най-вероятно няма да се случи промяната на предназначението на парцела отреден за озеленяване, при положение че сме и пред избори. Най-добре е да се инициира подписка против смяна на статута на земята, ако започне процедурата. Да България, Бачийски, Табаков, Вие сте на ход.
29.
Токов
13.01.2021 14:02:37
2
35
Да не пипат градинката. Това остана единственото хубаво нещо след като разрушиха там стария Бъргас заради хотела. Ако толкова не могат да откажат, да направят подземния паркинг под общината. Ако нямат техниката за подземно дълбаене. могат и да я съборят и после след паркинга да я вдигнат колкото хотела. Ще бъдат кулите близнаци - като инвеститорите и общинската управа.
28.
ДО №25 ЧУДЕЩИЯ СЕ?????????????????
13.01.2021 14:01:15
1
13
ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА""Започва "процеса на века: срещу мафията с българска следа""!!!!!!!!!С БУРГАСКА СЛЕДА !!!!!!!!!!!!
27.
Шиши
13.01.2021 13:57:09
1
22
Хе хе хе.....!!!
Ви луди ли сте, бе ....????!!!
Да направи подземен паркинг под хотела си !!!!
26.
Бургазлия
13.01.2021 13:47:41
2
20
Сега пък ще се пропука сградата на общината и околните. Цяло лято ще дишаме пак прахоляци. Две години правиха ремонт на хотела, защо не включиха и строителството на паркинга ? Както казват турците- да имам акъла на българина , но който му идва после.
25.
Шломочестния
13.01.2021 13:33:53
2
33
НЯКОЙ май иска да ПАДНЕ Арменската православна църква подобно на храм ''Св.Кирил и Методий''
За къв ч*п му е подземен паркинг с тоя ковид ХОТЕЛА ЩЕ стои ПРАЗЕН ДЪЪЪЛГО време
24.
Гражданин Агоп
13.01.2021 13:29:31
3
38
Заради един подземен паркинг, който е почти празен щеше да падне църквата Кирил и Методи. Ако сега пострада арменската църква ще ви пръсна сеира накрая!
23.
Винаги съм се чудил
13.01.2021 13:27:03
1
32
Французите толкова ли са здръстени, та досега не са застроили Булонския лес с вили на инвеститори или пъ не са направили подземен паркинг на Марсово поле !Разбира се с пари на инвеститори !
как мислите, не е имало предложения и апетити ли ?
22.
До ном.19
13.01.2021 13:20:10
3
17
Не разбрах твоето блеене беше ли необходимо ?
21.
Дo19
13.01.2021 13:16:52
1
40
Извинявай , би ли ми дал право на строеж да си построя подземен гараж под твоята къща или под двора ти ...Ще ти възстановя райграса, обещавам !
20.
Как не
13.01.2021 13:12:51
2
44
ами че то сегашният бар на хотела спокойно събира 100 автомобила ...И си е под земята...Този известитор се е прицелил по-далеч-първо паркинг, а по-нататък нещо като разширение на бара (в общинския периметър) ...!
Впрочем и сегашният паркинг се намира на общинска земя-той не е в терена на хотела- но никой , който не е гост на хотела не може да припари там !
А и за какво облагородяване става дума-ще засади бананова горичка в сегашната градинка ли ?
Обсъждането е проформа...Вероятно вече 2/3 от общинските съветници са купени!
19.
Не виждам
13.01.2021 13:11:45
53
11
Нищо лошо.
Издава му се право на строеж, строи си паркинга, затрупва отгоре и възтановява градинката.
Защо е този писък, не разбирам.
18.
Дааааа
13.01.2021 13:08:07
4
44
Да се построи този паркинг не е скъпо въобще. Това е само един етаж. Община Бургас може да го построи сама и много евтино. Тези които обаче дори се опитат да подарят тази земя на частник, ще бъдат пребити с камъни от нас точно там
17.
!!!!!!!!!!!!!!!!
13.01.2021 12:58:20
3
53
Ей измамници я не използвайте думата БЛАГОУСТРОЙВА ! Благоустройва се нещо което се прави за благото на всички бургазлии в случая. Не за частник и неговите интереси. Кого залъгвате така, да не сме всички балъци. Като искате да благоустройвате, няма да подарявате земята която е на всички ни в центъра а общината ще го построи с наши пари. За какво ни е инвеститор ? Общината има повече пари от който и да е " инвеститор " Ще го построи и ще е наш. Не на собственика на хотела който ще вкара гостите си и няколко ваши автомобила само от общината. Няма толкова тъп от нас който да ви повярва, че на този паркинг, ще пуснат обикновен човек да паркира. Ще му обявят 200лв на час и това е.
16.
21- ВЕК
13.01.2021 12:54:42
2
43
Сега не се казва " да открадна общинска златна земя", ..просто се прекръстваш на " ИНВЕСТИТОР".. и готово.
15.
До всички коментатори
13.01.2021 12:48:20
9
31
В статията е даден мейл за записване за обществоното обсъждане. Пишете по един мейл, включете се в обсъждането с всичките си аргументи и опасения, за да не хабите напразно енергия тука.
14.
Симеон Йорданов
13.01.2021 12:48:00
9
39
А защо общината не го изгради и не взима пари за паркиране? Това е чудесна идея, но да е общинска, а не за частник.
13.
Ама наистина стига
13.01.2021 12:42:29
5
34
Айде спрете се вече бе, идват избори. Подземен паркинг, какво ще съборите сега. За църквата дадохте няколко милиона за басейна до нея. Дайте му направо земята на този стратегически важен инвеститор и да си я ползва със здраве.
12.
*********
13.01.2021 12:33:11
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Стига глупости
13.01.2021 12:32:48
1
54
Дядо Коледа, искам да искам... земя около хотелченце, разрешенийце от... Стига глупости! Това, което искаш може само в България да се случи
10.
Вдигайте шум за такива мурафети
13.01.2021 12:29:59
4
58
Има паркинг, как да няма! Около хотела всичко е в синя зона. Да се договори с общината колко места иска и по колко ще плаща и е готов. 100 места по 10лв на ден и ще е готов. С 30000лв на месец ще си спести милионите инвестиция. Ако го прави за хората, това е начина. Ако го прави заради земята донякъде му разбирам зора, ама се надявам да се вдигне шум, щото на тия от общината им нямам вяра
9.
!!!
13.01.2021 12:27:21
2
44
"ситуиран подземно в пространството източно и северно от сградата на хотел "България"... Май градинката ще я клъцнат. А източно, какво ще съборят, Арменската църква?
8.
Дааааа
13.01.2021 12:26:03
1
48
Първо иска подземен паркинг, след години, земята като е вече негова, ще поиска и да разшири хотела си върху него.
7.
Хаааа
13.01.2021 12:18:35
4
64
Чуете ли, че инвеститор иска да инвестира в нещо, то значи иска да ви ебе мнооого яко. До сега нищо не сте спечелили от който и да е инвеститор. Ако инвестира някой 100 лв, то той ще ви смуче поне по 1 000 000 годишно. Този искал безплатна земя, която е безценна, на всички бургазлии, за да си построи паркинг за хотела, защото нямал. Ега ти и наглостта
6.
Люба Боянова
13.01.2021 12:17:50
3
44
Намерението е похвално , но притеснение буди факта , че паркингът ще бъде разположен " северно и източно от сградата".Северно от сградата е градинката и ако там се разположи подземния паркинг, тя ще бъде бетонирана , а в момента е единствената градина в Бургас с пясъчни алеи.Няма нужда да се слагат плочи и всичко да започне след време да се разпада.
5.
Бургазлия
13.01.2021 12:11:14
3
70
Земята не се подарява. Като иска паркинг за хотела си, да премахне казиното и целия партерен етаж да го преправи на паркинг тариката мръсен
4.
!!!!!!!!!!!!!!!!
13.01.2021 12:06:54
5
67
За негова сметка за гостите на хотела му иска да му подарят златната земя на пъпа на Бургас тариката. Нищо чудно, като знаем какви общински продажници имаме
3.
хахахахаха
13.01.2021 12:05:01
2
44
1 ме е изпреварил с коментара си
Така наречените журналисти на Флагман явно имат много ниска обща култура
2.
Това не е новина
13.01.2021 12:04:08
5
30
Ми няма да е за наша сметка, нали затова се казва инвеститор, за да инвестира
Новина щеше да е ако искаше да инвестира наши пари :-))
1.
Ха ха
13.01.2021 12:02:49
1
60
"Инвеститор иска да изгради за своя сметка..." Ами ако е инвеститор, разбира се, че ще е за негова сметка. Що за инвеститор ще бъде иначе?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори