×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-големите минуси на мъжете според зодията им


11 Януари 2021, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Мъжът Козирог притесжа искреност на данъчен инспектор, сърце на кредитор и чувство за хумор на гробар

Няма безгрешни и перфектни хора, всички знаем това, но всеки човек си има своите минуси, с които е редно да се запознаем. Ако той е прекалено идеален и не показва лошите си черти, то тогава трябва да се заемем с това да ги разберем, за да не сме изненадани на по-късен етап от връзката ни.

Мъжът Овен

Арогантен самохвалко, който вика и крещи като луд, ако нещо не е на неговото. Често ви се струва, че този човек има нужда от психиатър, а може би и наистина е така. Харчи неразумно и не е в състояние да признае грешките си. Категорично вярва, че е представител на изчезващия вид „истински мъже“, но в действителност е едно разглезено и свадливо момченце.

Мъжът Телец

Скучен, досаден, алчен, старомоден и обсебен от „практическата страна на нещата“. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото отгоре и с големи претенции. Рядко поема инициативата в интимен план. Прави се или на голям добродетел, или на мъченик, но под тези маски се крие едно презрение към всичко и всеки.

Мъжът Близнаци

Прави се на много ерудиран и преживял какво ли не, но всъщност той никога няма да порасне. Непостоянен – днес е тук, утре не. Редовно мени плановете и мнението си. Обикновено е и пълен паразит – лежи на гърба на някого. Неспособен на моногамна връзка – все търси нещо различно, тръпка да има. Почти е невъзможно да се запази интереса му само към една жена.

Мъжът Рак

Страхливо мамино синче. Да си знаете, че ако майка му не ви харесва, много скоро той ще си измисли повод да се разделите. Неуверен, уж с висок морал, а в същото време има лошия навик да обижда остро жената до себе си. Скаран е с романтиката и е стиснат. Ако ще се хващате с него, сбогувайте се с веселията и излизанията – той е домошар. Не е амбициозен, достатъчно му е да си седи вкъщи и да си има една „сгодна“ женица, която да му готви, чисти и пере. Точно като мама…

Мъжът Лъв

Той е ужасно досаден с твърдото си убеждение, че най-компетентен от всички. Постоянно наставлява – това не обличай, там не ходи, прави си само еди-коя си прическа, не разсъждавай така. Мисли се за много либерален и толерантен, но веднага ще се намуси, ако го пренебрегнеш, за да си свършиш нещо твое. Има постоянна нужда да го ласкаеш, ако не, се отдава на алкохол, хазарт и става пълен непрокопсаник. Но иначе устата не можеш да му затвориш, когато започне да ти разказва за миналите си (обикновено и несъществуващи) успехи.

Мъжът Дева

Стане ли въпрос за интимност и романтика, фантазията му е не по-голяма от тази на комар. Супер скучен, абсолютен сухар, вечно сърдит или „разтревожен“ за нещо си. Заедно с това свръх претенциозен – хранилище, пълно с критики и изисквания. Няма угодия! Подозрителен, критичен, ревнив. Много по вероятно е да имате детективски, вместо любовен роман помежду си.

Мъжът Везни

Мисли се за голям естет и обича да дава акъл. Живее си в свой розов свят и е абсолютно неадекватен за реалността. Но едва ли някога ще го разбере! Ако се хванете с него, бъдете готови, че вие ще сте мъжът в къщата. На вашите плещи ще падат тежките решения и справянето с проблемите. През това време той ще слуша релаксираща музика и ще пие вино, убеждавайки ви, че „всичко ще се нареди“ от само себе си и няма нужда да се палите така.

Мъжът Скорпион

Майстор на игричките. Гледаш го – невинен поглед, пърхащи мигли и по детски разрошена коса, но отдолу се крие една супер злобна душица. Има си свои убеждения и никога няма да ги промени заради теб – ти си тази, която трябва да се „напасне“. Мисли за секс 2 пъти повече от останалите мъже и дори е леко извратен в леглото. Това са и причините обикновено да си хваща любовници, докато на теб се кълне в любов до гроб.

Мъжът Стрелец

Мозъкът му сякаш е в отделно тяло. Мисли едно, прави друго, а се получава трето, при това пълен резил. Непрекъснато си мечтае за нещо, но не прави и крачка, за да го постигне. Предложенията и идеите му граничат с абсурд, харчи неразумно, все е в заеми. Не можете да разчитате на него, той смята, че всичко е купон и винаги си гледа собствения кеф. Ще иска постоянно да изглеждате безупречно. Ако това се промени, веднага ще се огледа за друга жена.

Мъжът Козирог

Искреност на данъчен инспектор, сърце на кредитор и чувство за хумор на гробар

. За него жената е родена, за да бъде майка и съпруга. Равенство между половете? Какво, по дяволите е това?! Скован, стиснат, обожава да разваля настроението на хората. Дава вид на интелигентен, сдържан и възпитан, но всъщност е коварен човек и свръх инат. Обвинява другите за своите грешки.

Мъжът Водолей

Вманиачен в свободата си, неспособен на нормална връзка, изключително абстрактно мислене, граничещо с шизофрения. Никога не може да сте сигурни какво точно се върти в главата му! Склонен към изневери, редовно прави нещо умишлено, за да навреди на другите. Или за отмъщение, или ей така, за кеф, да им се присмива после. Понякога става абсолютен темерут, с когото не намираш никакъв начин да се разбереш.

Мъжът Риби

Изкарва се чувствителен грижовен, но почти никога не показва тези си качества на практика. Изпечен лъжец, мошеник, сам дори си вярва. Разбива сърца, а после се изкарва жертвата. Обича да се бърка в кирливите ризи на хората, уж за да даде съвет, но всъщност той се наслаждава, че другите страдат. Клюкар, интригант, обича чашката повече, отколкото трябва. В началото се представя като принца, а после разбираш, че май си се хванала с коня.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
1
Коментара по темата
1.
ДРЪН-ДРЪН
12.01.2021 07:29:01
1
1
ТА ПЛЯС......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори