×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът нападна президента: Нечистоплътно е да искаш прогноза за вота, ортак си с Черепа


Премиерът нападна президента: Нечистоплътно е да искаш прогноза за вота, ортак си с Черепа
Какво общо имам аз с Пеевски? И аз мога да кажа, че е той (б.а. президентът) е ортак с Черепа, възкликна премиерът Бойко Борисов
07 Януари 2021, Четвъртък, 10:25 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Кой му диктува на президента датата 28 март и кой, виждайки, че сега ГЕРБ е първа политическа сила, иска да ги отлага, попита Борисов

Премиерът Бойко Борисов нахока президента Румен Радев, като на брифинг на Националния оперативен щаб заяви, че е много нечистоплътно да иска от медиците прогноза за изборите. 

„На 7 декември 2020 Радев определя дата за избори - 28 март. Потвърди я на 19 декември. Тогава в болниците има 7000 души. Днес имаме 4262-ма в болници. Кой диктува на президента датата 28 март и кой, виждайки, че в момента ГЕРБ е първа политическа сила, поиска да я отложи“, попита министър-председателят.  

ГЕРБ се готви за избори, добави той.

„За радост имаме изключително компетентен щаб и мерките, които прилагаме, са най-меките, най-щадящите психиката на хората и в същото време дадоха възможност на огромната част от бизнеса да работи, за да могат приходните агенции да съберат средства, с които да покрием огромните разходи, които са от пандемията“, заяви Борисов. 

„ЕС одобри ваксината на Модерна и се надявам в следващите седмици да ваксинираме максимално голям брой хора. Затова на лекарите трябва да им се направи коридор за бърза ваксинация. Договорете се днес за допълнително възнаграждение“, каза той на хората от щаба. 

„Правомощие е на държавния глава да определи датата за изборите. Считам, че след като е казал 28 март, да ни вика за консултации е само, за да си измие ръцете с нас. Целта му е да каже, че някой не е съгласен, че го е страх от избори. Ние ще се подготвим с всичко необходимо и ползвайки чуждия опит в държавите, където се провеждат избори по време на пандемия“, заяви Борисов. 

„Изпратете едно писмо до Институт „Роберт Кох“ в Германия и ги уведомете, че Радев ви упреква, че не може да дадете прогноза за пандемията“, каза той на експертите от НОЩ.

„Бях упрекнат в орташка връзка с Пеевски, в клюкарска. Когато се отчаят, вадят тази тема. ДПС си е партия, която си има почетен председател и лидер. Етническата карта е нещо, с което никой не бива да си играе, особено с ДПС и Ердоган заедно“, подчерта премиерът. 

"Който не е добре запознат с историята, с Възродителния процес и с това, което пред което бяхме изправени, моля да е по-внимателен в изказа си! Аз съм започнал да печеля изборите си мажоритарно. Само в София без партия. Не знам какъв е бил Ердоган, за да кажат, че аз съм му протежето тук", добави той.

„Вчера, когато се осветяваха знамената, изведнъж се заговори за ортаци. И аз мога да му кажа, че е ортак с Черепа. Какво общо имам аз с Пеевски? От години не съм го виждал. ДПС е подкрепяла управлението в няколко момента. Това е покупката на Ф-16, евроатлантическите закони и Истанбулската конвенция“, припомни Борисов. 

„С най-големия ни съсед водим възможно най-добрата политика и дипломация. Да се вкарва президента на чужда държава в един махленски спор“, добави той.

„ДПС подкрепи Радев за президент, а не застана зад Цецка Цачева. Сега казват, че няма да са зад него, но може да се променят. Оставката ми искат и заедно с БСП всеки ден блокират кворума. Благодаря на Валери Симеонов и на Патриотичния фронт, защото много ми помагат!", заяви премиерът. 

"На тези избори битката на много места ще е ГЕРБ – ДПС. Тя ще е безкомпромисна. Огромна част от българските мюсюлмани ще гласуват за нас", пророкува той.


В категории: Политика


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
72
Коментара по темата
72.
що тъй
10.01.2021 10:12:47
0
1
Бойко се покри нещо, изчезнаха новините с него
71.
гледайте Цанов
09.01.2021 12:45:43
0
3
напред и нагоре!!!
70.
ДО 63 СИГУРНО СИ ЕМИГРАНТ
09.01.2021 09:57:55
0
6
Прав си брато......Пак ще ти го кажа....
Запомни го човече....
Не падай ниско ,да обясняваш и доказваш правотата си пред НИКОГО....
Този който няма дарбата ,да мисли и разсъждава ,НИКОГА ,няма да те разбере....
Този който я има,той не иска обяснение.....
Това е....
69.
Асен
08.01.2021 21:31:43
0
1
Ааа, нидейти така! Осветиха по стар български обичай ново архитектурно чудо в Бургас - такъв обичай няма, говорихме с дитектора на историческия музей, трябва да има глоба и карантина порадк Ковид- ситуацията, машала
68.
До Всички
08.01.2021 20:50:34
4
4
Да Манго ,даааааа,само,че аз съм българин.
Да Живее България!!Съединенито прави силата(но без военни разеденители(паткани)).
67.
До 65
08.01.2021 20:40:52
2
5
Нормално е да го мразиш, вие мангалите и турчеещите цигани мразите всички българи.
66.
Хахаха
08.01.2021 20:38:28
2
10
Националният предател, избран с циганските гласове да говори за чистоплътност !?!?!?!?
Хахахахахахаха
65.
До Всички
08.01.2021 13:00:57
19
8
Никога не съм си мислил,че ще си мразя президента,адски противен паткан.
64.
......
08.01.2021 12:03:07
5
3
Да точно чакам на твоите пари отвън. Цял живот сам съм си изкарвал парите и никога не съм се оплаквал или надявал да ми падне "нещо от небето". Всеки си има мнение по въпроса и трябва да се уважава мнението на ответната страна, затова стоп до тук.
63.
До 62
08.01.2021 11:36:30
1
7
В България всяка година влизат около 1,8 милиарда от работещите навън. И това са официалните данни, което означава че са много повече!! И това да твърдиш, че теб това лично не те засяга (за държавата няма да го коментирам) е чиста проба идиотизъм!! И тези пари са само от миене на чинии, представяш ли си?!! Ясно е, че кореспондирам с човек, който един лев не е изкарал през живота си и затова спирам!
62.
до 61
08.01.2021 11:13:50
5
3
Първо ти не внасяш никакви данъци в тази държава, второ не разбрах какви ти са инвестициите, трето с парите които изпращаш издържаш твоите хора, аз нямам нищо общо с тях. Това, че изпращаш пари отвън си е лично твой проблем, нито на мен, нито на държавата. Ами накарай ги твойте хора да работят, за да не се биеш в гърдите, че едва ли не държавата и аз включително чакаме на твоите пари. А пък като те гледам освен да миеш чинии или да гледаш някой възрастен човек за друго не ставаш. На мен ми е добре тук и мисля, че това не е "патриотизъм", че живееш в собствената си страна.
61.
До 55
08.01.2021 10:59:01
2
5
Аз не гласувам, за да те "топля"! И като използваш думата "Родина", мислиш че мнението ти става по-въздействащо ли? Не знам кои сте Ти и твоето семейство, но е факт че българите в чужбина сме един от най-големите инвеститори в България!! Това е неоспорим факт!! Така че на базата на този факт, Ти и твоето семейство трябва да сте ни благодарни! Естествено Ти и твоето семейство предпочитате да ни плюете, защото е по-лесно и "патриотично" и така си давате и малка надежда, че от Вас зависи нещо!! В Родината естествено, все пак сте потомствени патриоти!!
60.
Хроника на една предизвестена смърт
08.01.2021 07:20:46
2
4
Страни, в които са били извършвани множество актове на колективно насилие и са причинявани много страдания, имат по-плътно болково тяло, отколкото останалите страни. Поради тази причина по-старите страни имат по-плътни болкови тела. По-младите страни, например, Канада и Австралия, както и онези, които са били заслонени от заобикалящата ги лудост, например Швейцария, имат по-леки колективни болкови тела. Разбира се, и във вторите страни хората имат свое лично болково тяло, с което трябва да се справят. Ако сте достатъчно чувствителни, можете да усетите плътността на енергийното поле на определени държави, още щом слезете от самолета. В други държави може да се усети енергийно поле на латентно насилие под повърхността на всекидневния живот, В страни от Близкия изток, например, колективното болково тяло е така изострено, че значителна част от населението се чувства принудено да го изяви чрез външни действия — безкраен и лудешки цикъл от извършване на насилие и възмездяване за претърпяно насилие, в хода на който болковото тяло възобновява себе си отново и отново.
В държави, в които болковото тяло е плътно, но вече не е изострено, настъпва тенденция хората да се стремят към намаляване на чувствителността си към колективната емоционална болка: в Германия и Япония това става чрез труда, в други страни — чрез ширещо се консумиране на алкохол (което обаче може да има противоположния ефект — да стимулира болковото тяло, особено ако консумацията е прекалена). Плътното болково тяло на Китай е в известна степен смекчено от твърде разпространеното практикуване на тай-чи, което — учудващо — не бе обявено за незаконно от комунистическите управници[1], чувстващи се застрашени от всичко, което не могат да контролират. Всеки ден по улиците и в градските паркове милиони хора упражняват тази двигателна медитация, успокояваща ума. Така колективното енергийно поле значително се променя и болковото тяло донякъде намалява, защото мисленето се редуцира и се генерира Присъствие.
Духовните практики, в които участва и физическото тяло — тай-чи, цигун и йога — все повече се разпространяват в Западния свят. Тези практики не създават разделение между тялото и духа и спомагат за намаляване на болковото тяло. Те ще играят важна роля в глобалното пробуждане.
Колективното расово болково тяло е особено ясно изразено при еврейския народ, който е страдал от преследвания векове наред. Не е изненадващо, че то е плътно и при индианците, чийто брой значително е намалял поради европейските заселници, които почти са унищожили местната култура. Силно изразено е и болковото тяло при чернокожите американци. Техните предци са били насилствено изтръгвани от земите им, бити, за да се научат да се подчиняват, и след това продавани в робство. В основата на икономическия просперитет на Съединените щати стои трудът на четири-пет милиона чернокожи роби. Всъщност страданията, причинени на червенокожите и на чернокожите, не са се влели в болковото тяло само на тези две раси, но са се превърнали в част от колективното американско болково тяло. Винаги става така, че и жертвата, и извършителят страдат от последиците на актовете на насилие, потисничество, жестокост. Каквото правиш на другите, го правиш и на себе си.
Няма значение каква част от болковото ви тяло принадлежи на страната или на расата ви и каква част е лична. И в двата случая можете да го надмогнете, като поемете отговорност за вътрешното си състояние. Сега. На минутата. Дори ако обвиненията ви срещу някого са повече от оправдани, щом обвинявате, ще продължавате да подхранвате болковото тяло с мислите си и ще останете в плен на вашето его. Има само един извършител на зло на нашата планета: човешката несъзнателност. Да се разбере това е истинска прошка. С прошката вашата идентичност на жертва се разпада и се ражда същинската ви сила — силата на Присъствието. Вместо да обвинявате мрака, вие донасяте светлина.
59.
ХХ
08.01.2021 02:25:44
2
26
Лицемерната тиква да каже колко е взел от черепа, та да мълчи и не е търсил с години милионите му.
А онуй недоразумение горанов се оправдаваше с грешка за 500 000 000. Само слаб оумен евроатлантик верва на лъжите им..
58.
Кико
08.01.2021 01:09:32
21
5
Подкрепям мнението..Бойко че не е интелигентен,не е и има 250 грама мозък в главата,колкото една овца.Обаче Румбата Радев има 250 грама по малко от овцата.Да заменяш тъп пожарникар с още по тъп фатмак си е мазохизъм по нашенски.
57.
JJJJ
07.01.2021 19:40:49
6
10
Бсп предложиха Пеевски за шеф на Данс и всички червени заедно с Дпс гласуваха "ЗА" издигането му, а сега се правят че не го харесват :))) Хахаха всички им знаем номерата на комунягите ...ДПС е големия батко на куцата сестричка Бсп :)
Бсп и Дпс управляваха заедно в коалиция години наред.
На протестите срещу сараите на Доган да видяхте някой от Бсп?
Няма как да видите, защото ген. Станчев (човека назначен от Радев за шеф на НСО) лично е издал заповед да не се допускат българи около сараите и не случайно неговите хора биеха българите и поругаха българския национален флаг.
56.
тиква време ти е да си ходиш
07.01.2021 19:16:30
2
14
поради


ОТПАДНАЛА НЕОБХОДИМОСТ

от прости управници
55.
до 44
07.01.2021 19:12:04
8
9
"Ние" сме аз и моето семейство. Това е мое мнение и никой не ангажирам с него. Какво ме топлят мен вашите гласове в чужбина. Надавате вой отвън. Стойте си в родината и се борете тук за по добър живот.
54.
фхпхгпр
07.01.2021 17:08:01
16
26
Боко и неговото правителство облагодетелстват фирмите на Пеевски, които масово печелят обществени поръчки.
53.
Кую
07.01.2021 16:46:40
2
6
Така рече ортака на еврогейчетата....
52.
до 47 Флагман
07.01.2021 15:00:03
3
13
1. Ако трябва всеки да се регистрира, ще останете без читатели и коментиращи, а вие нали от това се храните?
2. Нищо няма да се промени, защото вие от Флагман сами си гласувате и триете коментари
51.
Nostradamus
07.01.2021 14:57:46
3
16
От безкрайните престъпления и ЛЪЖИ, които "твори" ежедневно, вибрациите на Боко толкова много cа се понижили, че той е слязъл до нивото на най гъстата материя във Вселената...
Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има разум ще разбере !
50.
Nostradamus
07.01.2021 14:56:15
4
17
Боко, както и всички гербери, не знаят, че лъжата променя химическия състав на кръвта и скъсва връзката с Бога.
Няма хитрец, дори и най големият, който да е надхитрил Съдбата си.
Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!
Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото! 
49.
do39
07.01.2021 14:48:23
15
10
от чужбината
Не падай ниско да обясняваш нещо на някого,който няма да те разбере човеко....
А който те разбира,той няма нужда от обяснение.....Вярвай ми....
48.
Реалист
07.01.2021 14:43:34
22
19
Фатмака, руската марионетка усеща края на неговата жалка политическа кариера, и усилено се опитва да отложи парламентарните избори, съответно и президентските избори. Наясно е, че никой няма да го подкрепи за втори мандат. БСП се отрече от него, ДПС също, а да разчита на отровното трио и Мая Костинбродска си е смях в залата, с техните един файтон избиратели!
Този път Решетников ще се оглежда за друга руска марионетка.......
47.
Флагман
07.01.2021 14:29:14
3
6
Нали знаете, че ако всеки коментиращ трябва да се регистрира и тогава да може да пише и поставя оценки на другите, как ще се промени картинката в гласуването?!
46.
Бургазлия
07.01.2021 14:26:52
19
21
Абе всеки ден ли ще гледаме и ще слушаме за тоя червен цървул.
Радко фъшкията?? Средностатистическия оглупял българин реши,че ей тъй може да гласува за един фатмак и да си спретне една кушия с Борисов?!Да ама не, казваше Пецата Бочаров. Борисов стана премиер за трети път не чувано в историята ни. Народа си взе поправителния и сега все повече се убеждава, че бе подведен от шапкаря. Следващия път няма да сбърка.
45.
До 41
07.01.2021 14:24:31
5
8
Евала брат, говориш като Левски!!! А иначе си един насранко, дето го храни баба му с пенсията....
44.
До 41
07.01.2021 14:16:11
13
6
Първо кои сте "нас"?? И кой си ти да определяш, кой къде да стои и да гласува?? И какво точно си променил ТИ в тази държава??
43.
оченик с Адидас
07.01.2021 14:15:51
10
22
Бойко Борисов ЛЪЖЕ кат дърт влашки ром-копанар
Резултати изборни секции гласуване за президентски избори 2 тур от ТУРЦИЯ
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА -ЗА 21.067 гласа
за Румен Радев -15238 игласа
Или над 5000 повече етнически турци са ГЛАСУВАЛИ в полза на ГЕРБ ерския кандидат ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
Та кой вика БОЙКО подкрепя ЕРДОГАН и ДПС
За пореден път лъсва ЛЪЖАТА и евтин опит за маниполаране бг граждани и селяни
42.
До 41
07.01.2021 14:13:04
9
12
Умнико, ако българите навън не работят, откъде ще дойдат инвестициите? Нали любимият на гробарите боко прогони външните инвеститори като ги рекетира и им иска рушвети. Дефакто българите от чужбина са най-голямата ни инвестиция в момента, което е пълна пародия. Като ги няма тези работещи българи навън, държавата вече окончателно ще се затрие.
41.
до 39
07.01.2021 14:05:15
10
23
Всеки носи глава на раменете си и си избира къде да живее и начина си на живот. Българино, от Германия нас не ни мисли. Нито ми е нужен твоя глас. Ако искахте вие всички отвън нещата да се променят в тази държава, щяхте да си стоите тук, а не да гласувате отвън и акъл да давате.
40.
Бг
07.01.2021 13:56:15
12
21
Радев нищо не каза за "Българската Коледа". Какви средства се събраха? Направи отчет. Той се оправда с пандемията, че няма да има концерт. Ама нали имаше изписана сметка, течеше реклама по телевизиите. Дано повече да няма Коледа с този президент.
39.
От чужбина
07.01.2021 13:54:44
26
17
Гласувам всеки път когато мога! Да гласуваш в чужбина е истинско приключение и то неслучайно! Знаете какво ще се случи на изборите, ако всички намерили препитание навън имат възможност да гласуват, нали? Но това никога няма да го допуснат! А до това дали сме родоотстъпници ("родостъпник" не знам какво е!!!) и предатели, еми много избирателно ги квалифицирате фактите- един път сме държава от ЕС и свободно избираме къде да живеем и работим, а друг път сме предатели и дезертьори!! С български паспорт съм, семейството ми също и не смятам, че съм по-малко българин от всички дето се пюнчат за моя сметка по-долу!! Вадя парите си в Германия, но основна част отиват в България и има милиони като мен. Всяко лято съм на Иракли, а не в Гърция, нищо че "вадя доста картофи" и мога да си го позволя! Но да казваш, че живееш добре, при положение че вашите те хранят и да се правиш че не виждаш как този КЛОУН горе на снимката открито се гаври с теб, наистина е мазохизъм!! Това не те прави родолюбец и патриот, а комплексиран идиот!! Ако наистина сте доволни от това, че начело на държавата е една хитра, треторазрядна мутра, то това си е ваш проблем!
38.
Бойко, слушай какво ще ти кажа!
07.01.2021 13:49:20
12
14
Аз обединявам нашия народ, като ги насъсквам да се бият едни срещу други. Обединявам ги, като ги подкрепям, едни да нарушават и ограничават правата на други. Обединявам ги, да ограничават свободното придвижване на хиляди хора. Обединявам ги, да хвърлят яйца по хора и сгради, да чупят стъкла и витрини, да чупят врати, да хвърлят, всевъзможни предмети срещу полицаите. И...да не изпълняват техните разпореждания, да ги провокират, а после (бият ги). Обединявам ги, да изхвърлят тонове хранителни продукти СРЕЩУ "ПРЕЗИДЕНСТВОТО" . Обединявам ги, да палят маски по кръстовища и площади. Обединявам ги, да не спазват противоепидемините ограничения. Обединявам ги, да не спазват европейските решения...Обединявам...обединявам...Обединител...И...за други неща ги обединявам, но...ще Ви разкажа друг път! Аз съм президента "обединител"..

С уважение,
старшина първа степен Радко Фатмаков
37.
Герберастчета жалки
07.01.2021 13:37:58
13
27
Бойко Борисов пита каква е връзката между него и Шиши. Ще го подсетя:
ББР, европейски програми, 60/40, „Турски поток“, Нова телевизия, търговия със забранени вещества, Иван Гешев, Влади Горанов и т.н.
Списъкът е дълъг. Най-интересната част от него е предоставена на международни институции. Те ще му отговорят най-добре.
36.
А ТАКЪВ
07.01.2021 13:33:20
18
12
do 30 дето се пеняви на гурбетчията
То пък ти си цъфнал и вързал у Бегето..с 5-600 кинта на месец........Сигурно питаш къде серат гладните... а......хахахаха....
Аре у кочината ,откъдето си изпълзял и не се показвай повече......
35.
======:)
07.01.2021 13:19:34
41
38
- Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - ГЕРБЕРАСТИ, сър. . .
34.
републиканец за Булгаристан
07.01.2021 13:18:03
17
27
БОЙКО и ТУРСКАТА фирма ''DOGUS ve Ticaret'' ЗАЕДНО строиха повече Софийското МЕТРО така БОЙКО ПОДАРИ 1,5 МИЛИАРДА ЕВРА от ЕС фондове предназначени за БГ ФИРМИ ,-БОЙКО ги подари на ТУРСКА дирма
НЕ Радев а БОЙКО ПОДАРИ 1милиард евра на ТУРСКИЯ консорциум ''MAPA CENGIZ'' за строителство на АМ''Тракия''
НЕ Радев а БОЙКО подари на ТУРСКИЯ консорциум ''ITE ICHDASH'' 120 Mилиона евра за новите корпуси на летища БУРГАС и ВАРНА
БОЙКО НЕ Радев играе комбина и пере пари на ТУРСКАТА държавна банка ''Garanti Bankaasi''-GARANTI KOZA в имоти и небостъргачи в СОФИЯ
33.
До 31 и 27
07.01.2021 13:15:50
17
20
В чужбина е заради такива като вас гробарчета. Нормално да не могат много от българите да живеят на една територия с вожда ви боко.
32.
Баце
07.01.2021 13:14:47
15
18
Колко хубаво те изкараха от равновесието Баце В енету толкова си смешен че достигаш до трагедияТи който си мениш най малко по 3 пъти мнението си за ден говориш другите да си държат на думата Когато вземеш да говориш мисли
31.
Баце
07.01.2021 13:14:47
14
23
Колко хубаво те изкараха от равновесието Баце В енету толкова си смешен че достигаш до трагедияТи който си мениш най малко по 3 пъти мнението си за ден говориш другите да си държат на думата Когато вземеш да говориш мисли
30.
До 23 гурбетчията!
07.01.2021 13:14:07
17
22
Мнение от родостъпници не искаме!
Айде сега обратно на къра да вадиш картофите че чорбаджията ще ти отреже от надника!
29.
Хм
07.01.2021 13:12:18
3
19
Абе той Черепа не беше ли казал на кой е давал парите??
28.
Bingo
07.01.2021 12:56:05
7
27
Баце ти можеш да кажеш много неща, но фактите говорят друго. Когато повечето европроекти в пътното строителство минават през фирми на Пеевски логично е да подозираме връзка между вас двамата. Да не говорим и за ВиК проектите и БДЖ само от тези трите области с Пеевски си разделихте десетки милиарди. Не съм чул Радев да е давал някакви проекти на Божков ама всички чухме, че Божков ти е дал едни 60 милиона на теб и Горанов. Трудно е когато целия си се оплескал с @айна да казваш че си чист. Време е да си получиш заслуженото за всичките си издевателства над българския народ.
27.
я
07.01.2021 12:51:13
20
18
Ей ти от чужбина я си живей там и не се бъркай в нашия живот Радко го избраха ДПС сега като му казаха в прав текст че не става за президент скочи срещу тях Е този юмрук му изигра лоша шега Сега ще разчита на тримата глупаци и Майчето Е за всичко се иска акъл
26.
_|_
07.01.2021 12:46:54
4
29
Борисов ясно показа, че изявлението на президента Румен Радев за неговата връзка с Пеевски, го е извадило от равновесие. Премиерът се опитва сега да отклони общественото внимание от факта, че неговата съдба е в ръцете на Доган, Пеевски и Гешев. Има много сигнали, обаче че Борисов търси начин да стане следващият президент на България с подкрепата на Пеевски и Доган.
25.
Боко Ортакът
07.01.2021 12:44:50
30
33
" прякора Черепа е известен обвиняемият бизнесмен Васил Божков, който през лятото на миналата година внесе и сигнал в прокуратурата лично срещу премиера Бойко Борисов, твърдейки, че е предал директно на него и на бившия финансов министър Владислав Горанов над 60 милиона лева. Божков твърдеше и, че е изпращал есемеси на премиера, а по-късно Борисов сам призна автентичността на някои от съобщенията."

Кой пак бил ортак с черепа, а Боко?
24.
До 27
07.01.2021 12:41:53
0
6
Аз съм съгласен с теб, ама то и от теб зависи. Ако не отидеш да гласуваш, няма какво да се оплакваш после от резултатите или да си недоволен.
23.
От чужбина
07.01.2021 12:33:25
52
45
Ако пак го изберете тоя КЛОУН, ще ви дам златен олимпийски медал за мазохизъм!! Колко прост и ЕЛЕМЕНТАРЕН трябва да си, за да гласуваш за тази откровенна марионетка и да следиш с зяпнали уста как обикаля с джип държавата?!! Да ти обяснява как живееш прекрасно, а ти реално живееш в КЕНЕФ!! Че борим ефикасно пандемията, а сме първи по смъртност!! Че икономиката процъфтява, а ти работиш за 600 лв, ако въобще работиш!! Че му правят компромати, ама той си ги кани в спалнята!! И телетата вярват и ръкопляскат! Те и затова превърнаха младите в дебили и изгониха всичко кадърно навън, за да могат клоуни като този да си разиграват коня и дебилите да му се радват. Приготвил съм ви златният медал, вие сте на ход!!
22.
Марш мършооо
07.01.2021 12:18:04
64
56
Да облиташ с хеликоптер корупционните си проекти, когато липсват медицински хеликоптери и такива за планинската спасителна служба е просто гнус!

Да заявяваш, че ти трябват още година-година и половина да управляваш за да можеш да завършиш корупционните си проекти е просто гнус, гнус на квадрат!

Да платиш 3 млрд.лева на българския данъкоплатец за да осигуриш руски газ за Сърбия, без да направиш разклонения за България е върх на политическата проституция и просто гнус, гнус и гнус.!

Да твърдиш, че се справяш добре с кризата, когато страната която управляваш от 11 години е първа по смъртност в света и най-бедна в ЕС, е обикновенна гьонсуратщина.

Да се хвалиш, че имаш най-нисък бюджетен дефицит, след като си оставил населението си в бедстващо положение, а бизнеса / който трябва да пълни бюджета/ във фактически фалит е гьонсуратщина на квадрат.
21.
Marinero
07.01.2021 12:11:29
8
28
Много е чистоплътно да наричаш председателят на българския парламент ТКП, да водиш курвентии в държавата резиденция, да минаваш с 200 баварците....., да им размазваш физиономиите щото не се съобразявали с теб.......
20.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
07.01.2021 11:59:33
9
15
господин БОРИСОВ всяко начало има край мнного хора са на ръбъ на оцеляването
19.
догана
07.01.2021 11:50:27
6
4
още от 13 век ние казваме кой ще управлява с нашите пари в джоба
18.
356
07.01.2021 11:41:58
61
94
Много ми хареса Борисов Точно и ясно на всички въпроси Това е човек който е толкова дълго в политиката че се е научил на много неща И не го сравнявайте с простия Мунчо дето пет години не можа да разбере каква е ролята на президента А че ГЕРБ ще е първа политическа сила спор няма БСП нямат толкова избиратели Всички други не са им на нивото особено ЦЦ нито една агенция не го брои Ами това е положението Може ББ да се отегли като премиер и да остави другите да съставят правителство да им гледа сеира ама всичко ще бъде на нашите глави
17.
Мишо
07.01.2021 11:39:31
24
5
Аз ще гласувам за Валери.
Другите не стават.
16.
Бургазлия
07.01.2021 11:38:31
60
93
"Борисов не може да се примири, че има политик, който го превъзхожда по всички показатели" WTF???
По голяма простотия не можа ли да ти измъдри кухата кратуна ве, червена подлого?
За разлика от Бойко, който е хитър и премерен преди всеки негов ход, Шапкаря си е просто, военно момче. Близо 30-те години казарма така са му промили манеркате, че на челото му пиша с големи букви "ТЪП ИЗДУХАН ФАТМАК".
15.
Боко Червената Комуняга
07.01.2021 11:29:18
42
48
Към гробарите отдолу, аз по-червен от Боко не познавам. Развява си с гордост партийната книжка навсякъде и си пълни партията с бивши ДС агенти.

А по-голяма дружка на Пеевски и Доган от Боко също не познавам. Довчера Боко беше и дружка с Черепа, ама тъй като по-важните му партньори Пеевски и Доган изоставиха Черепа, та и Боко се отказа от него.
14.
До утайка та от факман
07.01.2021 11:26:41
42
41
Помиярче, нали не мислиш, че като манипулира вота в полза на страхлив ата курса от Банкя, и някой ще ти се върже бе жалко нещастно същество.
13.
Да
07.01.2021 11:18:48
39
49
Комунягите този път на изборите ще изядат най големия бой от 10 години насам.А това ще допринесе за по бързото им разпадане.А с този нещастник Радев, агент на чужда държава,ще се заеме Гешев.Властите да внимават да не го изпуснат, да избяга като черепа.
12.
Проста червена рая
07.01.2021 11:17:57
23
19
Толкова сте прости ,злобни и кьорави,че няма накъде! ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ!!
11.
BLACK SEA
07.01.2021 11:04:35
5
17
Ми седнете и се разберете като мъже бе,а не да се чудите как да си извадите кирливите ризи.....За да има напредък и просперитет за цялата нация и за България и най-после да можем да се измъкнем,от блатото в което сме затънали.....Разберете се и си стиснете ръцете като мъже.....КАТО МЪЖЕ...
Разбрахте ли.....БАБИ С БАБИТЕ ВИ....
10.
Сандо
07.01.2021 10:55:49
47
43
Бойчо, борбата този път ще я водиш с фесовете, ама за третото място. Иначе си знаем, че г-н Пеевски ти пуска гювеч гласове, нали сте ортаци, както казва Президента.
9.
Chepa
07.01.2021 10:54:23
46
41
Ти си Бойко. Всичко друго е БОКЛУК!!!
8.
до 3
07.01.2021 10:45:47
13
19
Стига с тази злоба!
Моли се на Бог да не ти се случи да гасиш пожар,тогава друго ще пишеш!
Недей да плюеш по пожарникарите,защото това е най опсната професия и не всеки може да бъде пожарникар!
7.
ей Боко,
07.01.2021 10:44:44
59
53
От теб по-нечистоплътен няма. Мошеник, лъжец, крадец това си ти.
6.
Бат Бойко
07.01.2021 10:40:13
33
24
Ще се занимавам аз с тъпия фатмак.Местя шибаняци.
5.
Когато атовете се ритат, магаретата...
07.01.2021 10:39:39
57
39
Герб били първа политическа сила? Ко? Когато не му отърва социологическите агенции не били верни, но когато му казват че е топ ъф дъ топс се кефи и им вярва. Не вярвай Бойко, няма шанс да те ибираме цял живот. Лошото за теб също предстои, щото чувам че Байдън щял да натиска за Цецо. А през последните години у нас става това, което САЩ кажат. Тия дни ще имаш чести свиждания в американското посолство, за да ти розяснят длъжностната характеристика
4.
:-)
07.01.2021 10:37:02
13
50
Какво е общото между Тръмп и Бойко? Нищо, освен че и двамата ще си ходят
3.
Sss
07.01.2021 10:35:37
44
56
Пожарникаря е пътник.....и не може да свикне с тази мисъл......
2.
Бойко нещо за събитията в САЩ да кажеш?
07.01.2021 10:33:58
27
25
Всички световни лидери осъдиха поведението на Тръмп и размириците в Капитолия. Бойко има ли позиция по темата или че ходи американското посолство за жокер. Сигурно се страхува да не би все пак Тръмп да вземе властта хахахаха Споко, Бойко! Няма шанс! Тръмп ще гние в затвора, а ти вземи си измисли позицията, че е срамно. Буш младши каза, че събитията в Капитолия са дойстойни за една бананова република. Дали имаше България предвид не стана ясно, защото и у нас така се случи в началото на демокрацията
1.
Оставка мутро страхлива
07.01.2021 10:33:03
180
102
Борисов не може да се примири, че има политик, който го превъзхожда по всички показатели. Допускам, че му се иска да се впусне в надпреварата за президент, но не му стиска. До изборите за президент кампанията за очерняне и дискредитиране на нашия президент ще придобие крайни форми, но българският народ вярва и подкрепя генерал Румен Радев. Категорично битката за президент започна още от лятото, когато ПРЕЗИДЕНТЪТ излезе и подкрепи справедливия протест.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори