×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекарят от Бургас, който снима чувал за починали: Дай Боже хората да спазват мерките и лошото да отмине!


Лекарят от Бургас, който снима чувал за починали: Дай Боже хората да спазват мерките и лошото да отмине!
Дай Боже чувалите за трупове да останат празни, каза анестезиологът от Бургас д-р Александър Серафимов
27 Ноември 2020, Петък, 08:07 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Д-р Серафимов сподели, че освен в МБАЛ „Бургасмед“ е принуден да работи и в Исперих, тъй като колегите му са болни 

Дай Боже хората да спазват мерките и лошото да отмине! Това каза в интервю за „Здравей, България“ по Нова телевизия д-р Александър Серафимов. 

Лекарят анестезиолог от бургаската болница „Бургасмед“, който в сряда написа гневен пост към всички, които не спазват мерките и описа тежката картина в COVID отделението, уточни, че е снимал жълтият чувал за починали в Исперих, където е отишъл, за да помага на колегите си.

Лекар от Бургас към критиците на К-19: Нямате ли съвест? От дни не спирам да заменям пълни с празни трупни чували!

„Положението е изключително сериозно. В реанимациите навсякъде в България е претоварено. Болниците са в крайно тежко състояние. Персоналът е изложен по цял ден на изключително голямо натоварване. Чувалчето го снимах в Исперих, където съм на работа през тази седмица“, заяви д-р Серафимов. 

„Този пост го пуснах след тежко дежурство, когато видях протестиращите пред здравното министерство и в мен бушуваха чувства на безсилие, на несправедливост, на демотивация, а в същото време изпитвам състрадание към тези болни“, добави той. 

„Затова реших да пиша на хората, които смятат, че по-строгите мерки са безсмислени. Същите тези хора, които палеха маските, продължават да скандират „Оставка“, уточни лекарят. 

„Медикаменти в Исперих все още има, както и техника, и легла, но кадровия ресурс го няма. В болницата в момента работим четири човека, двама от които са болни. Половината медицински сестри са в болнични или лежат в Отделението по вътрешни болести, което е трансформирано като COVID отделение“, добави той.

„Дори една наша колежка дойде на работа с висока температура, с кашлица. След рентгенографията установихме, че е с двустранна пневмония“, разказва анестезиологът. 

„Всичките четирима лекари сме на работа, но колегите са с температура и когато са по-свободни, си включват системите за лекарства, за да могат да си изпълняват задълженията и да спасяват човешки животи“, добавя той.

“От няколко години съчетавам работата в Бургас и в Исперих. Пътувам по 500 километра всеки месец. Населеното място е малко, няма достатъчно персонал, а има много болни хора, които се нуждаят от моята помощ“, споделя лекарят. 

„Обществото трябваше да е по-разумно и да спазва две правила – да си мием ръцете и да носим маски, но демонстративно хората ги палеха по площадите, а други твърдяха, че не помагат“, добавя той.

„Това е нашето ежедневие – постоянно пълним чували. Дай Боже нещата да се развият в по-добра посока – хората да спазват мерките и след месец повечето ни чували да останат празни!“, каза още д-р Александър Серафимов. 
 


В категории: COVID-19


46
Коментара по темата
46.
Kiki
29.11.2020 15:24:09
0
5
Това ми било лекар?! Този пе...ас използва случая, за да се показва колко е голЕм, но всъщност си е прост пе...ас... Заради такива лекари и просташкото ни правителство България е на 1-во място по смъртност в света и ЕС и то не само от корона вируса!!!
Най-добре е някой да му дава кинти и да не го допускат да убива хора, правейки се че ги лекува...
45.
Петър
29.11.2020 10:14:19
0
4
Докторе,
На какво се базират твърденията Ви, че гражданите не спазват мерките, и че неспазването им е причина за лошото състояние на системата?!
Вие сте сте се клели, като лекар, а не като политик! Като лекар кажете на пациентите си какви маски да използват, и как!
Като лекар кажете на своите пациенти в какво се корени заплахата, не ги заплашвайте!
Като лекар, застанете зад гражданите и проблемите, които са породени от управленска некадърност, а не от незнанието на даден пациент!
Като лекар на место да обвинявате граждани, задължете управлението да ви осигури нужното, за да не се заразявате, или поне да се ограничи заразата сред Вас!
Задължете го да ви осигури нужното за да можете да изпълнявате клетвата си!
Айде сполай ти докторе, и без зли мисли, че здрав разум ще ти требе!
44.
Магелан
27.11.2020 18:59:40
2
4
Това че този доктор е дал всичко от себе си го прави герой но твзи упреци към българите че не се пазят са неоснователни.Истенските виновници за всички тези смърни случай са ,първо че бългаската нация е болна от много други болести благодарение на 30 гд усилие на всички престъпни полетици управлява ли до сега.Със алчността си окрадаха и създадаха схеми за източване на зд.Каса и принудиха много млади къдърни лекари и сестри да работят в чужбина.Няма го човешкия здравен капитал.И другата причина е хауса и некадърието на управляващите да се справят аъс сложната ситуация.
43.
пфуй
27.11.2020 16:55:56
0
6
В другите държави се регистрират онлайн на трудовата борса, никой не виси по опашки и веднага ги обезщетяват за това, че са си загубили работата заради Ковирус19. Инкасаторите за водане тропат всеки месец на вратата ти да ти влизат в дома, защото си имат дтанционно отчитане...
42.
пфуй
27.11.2020 16:49:30
3
13
В цял свят се води позитивна кампания за мерките против Ковид19, само тук някави истерясали медици всяват паника и страх в населението. Е, няма такава държава. в Южна Корея, още от началото на пандемията PSR- тестовете бяха безплатни, в Германия също и в други страни, само нашите бяха 100 лв. за бедния огрухан народец, дето няма работа или е с мисерна заплата и нямаше как да си позволи този лукс да се тества. В другите държави излъчват по телевизията весели клипчета как да си мият ръцете и как да кихат в ръкава , а не върху другите хора на обществено място, тук излиза някакъв малоумник и обяснпва трснато "Яко ще се мре!"
41.
Обратен ефект
27.11.2020 16:36:58
0
0
Докторе, хората които спазват въведените мерки причиняват други умирания- бизнес демографски умирания- умират им предприятията. И отново превес вземат тия дето не спазват мерките за въведените срокове.
Предложете на колегите ви да им правят внезапни, изненадващи проверки по адресите за спазване на мерки.
40.
До 39аш
27.11.2020 14:32:02
2
4
Кво им обясняваш, нека естествения подбор си свърши работата и ни отърве от психически нестабилните параноици
39.
Вишо
27.11.2020 13:13:44
21
7
Стига с тоя сезонен грип ,китайска чума или както там му викате. Никой не се интересува от тая преекспонирана глупост и спрете да плашите хора , че едва ли не е дошъл краят на света. Смъртността на този грип е същият като при сезонен грип всяка година
38.
Спрете се!
27.11.2020 13:12:54
1
6
Никой не обърка и раздвои хората, толкова много както това направиха лекарите!
Докато част от тях дават всичко за да ни помогнат, други си смятат клиничните пътеки и висят по половинт ден по медии и социални мрежи.
Изберете си на кой да вярвате!
37.
Морска Батка
27.11.2020 12:23:49
24
22
Ето от такива "докторИ" всеки ден умират хора но е от COVID а от всякакви други болести и тн ... защото сега са яхнали гребена на вълната и се мислят за господ ! Връщат хора защото щом не са с COV заначи неса спешни ! Срам и позор !
36.
До Милена
27.11.2020 11:36:12
18
23
Благодарим ти за сълзливото есе върху екзистенциалните въпроси на човешкото битие. Ако с неходене на работа и парче плат пред устата се побеждава респираторен вирус, значи трябва да се ограмотиш медицински малко повече. Съжалявам че трябва да го напиша. Чети, информирай се, мисли с главата си.
35.
До Доктора
27.11.2020 11:28:42
2
24
Докторе, пак ще ти го напиша. Мерките не работят, спрете да вменявате вина на хората. И без това стресът от безработицата и несигурното бъдеще е голям. Ако маските и дистанцията работеха, вие в болниците никога нямаше да се заразите, защото сте като космонавти. Като лекар добре знаеш какво е респираторен вирус и че няма спасение от него. Хеле пък с някакви мръсни парцали пред устите. Моля те, имай малко морал и доблест и замълчи!
34.
защото до 30
27.11.2020 11:27:54
1
5
народът си го е казал " защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?".
33.
реалист
27.11.2020 11:18:59
12
9
до 7 .Милена.---Никакви грижи нямаш ,тиквата и сие да ми дадат една карта с хиляда лева на месец и няма да си подам носа извън квартирата.----p.s..в момента с жена сме СПРЕНИ от конституционното си право да работим с доходи = 0 (чакаме да видим,какво подаяние ще ни подхвърлят тиквата и сие),режийните си вървят(ток,наем,тел,вода,всеки ден трябва и на масата нещо да се сложи),а забравих и заем плащам(послушах тиквата след първата вълна -"теглете заеми") И НЕ Е ОТ РЕКЛАМИРАНИТЕ -безлихвен.Така,че драга ми Миленке ,ВЪПРЕКИ ЧЕ не съм спрял да им спазвам шибаните мерки (от самото им въвеждане) в настоящия момент се чудя дали след една седмица няма да съм на улицата ?Само това.
32.
защо
27.11.2020 10:49:38
4
17
защо всички обвиняват българския народ, че не спазва мерките, а никой не обвинява шибаново правителство с премиер Тиква, че не е взел съответните мерки както други страни, че икономически сме мега зле и пропадаме все повече и повече, дори Македония ни настига, Македония!
31.
До 28
27.11.2020 10:43:33
1
5
С теб съм брато! Плюсовете са ти от мен!
30.
хахаха ПАК ВИ ЗАЛОВИХ ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!!!
27.11.2020 10:39:38
23
4
ЗАЩО НАБУХАХТЕ МИНУСИ НА КОМЕНТАРИ 24,26 И НАЙ-ВЕЧЕ НА 27 ???????????????????""ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЖАЛБА ДО КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ И ДО ПРОКУРАТУРАТА!!!!!!!!!!!!!!"""АЗ СЪЩО СЪМ ЧОВЕК""НЕЗАВИСИМО ЧЕ СЪМ ОБРАТЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ БОРЯ ЗА ПРАВАТА СИ!!!!!!!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ!!!!!!БЕ
29.
ФЛАГМАН!!!!!!!!
27.11.2020 10:29:20
26
3
АЗ ДА ПОПИТАМ???????????
""КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПОСТАВИТЕ ВЪПРОСА ЗА ГЕЙ ОБЩНОСТТА В БУРГАС?????????????????????""В ЦЯЛА ЕВРОПА ДЖЕНДЪР ОБЩЕСТВОТО//////////////////ИМАТ РАВНИ ПРАВА И НИКОЙ НЕ ГИ ПРЕЗИРА!!!!!!!!!!!!"""НИЕ СЪЩО СМЕ ХОРА И ИСКАМЕ РАВНИ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!РАЗБРА ЛИ БЕ???????????????????????
28.
ИСТИНАТА Е ФИНАНСОВА
27.11.2020 10:25:43
22
13
ЕДНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ ОТ МИЛИОНИ ТЕКЪТ КЪМ ""ЧЕКМЕДЖЕТАТА""!!!!!!!!ЗА ДА СЕ СЛУЧВА ТОВА Е НУЖНО НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ И ХАОС В ОБЩЕСТВОТО!!!!!!!""Риба в МЪТНА вода се лови"
27.
До 21
27.11.2020 10:25:35
19
2
Еж гавна и се мажи по врата ве принцесо. Сигурен съм че само във форумите си миеш ръцете иначе си хапваш черното под ноките гнусар, такива шматки модели като теб сме ги виждали и чували, аре лягай по корем и си бъхай корове и ръчички в анушката, измислен хомобандит
26.
Бай Дечо до 22
27.11.2020 10:22:25
2
12
Не, не е хомосексуалист!! Никакъв не е, безполов! Едно малко, насрано мишле, чието единствено успокоение е плюе по всички, понижавайки изкуствено нивата си на страх и безсилие! Един от многото получовеци, поддържащи удобната теза, че хората са виновни за всичко! Той обаче не е, защото си измил три пъти ръцете и ходил с маска до тоалетната. В момента съм в източна Германия и тези роботи тук не са свалили маските вече 2 месеца, чинно изпълняване на всички мерки. И въпреки това Ковид картата на региона грее в ярко червено- най- засегнатият регион в Германия с новозаразени!! Така че ПРЪДЛЬОТО дето мисли, че като си измие 20 пъти ръцете днес ще измие и страховете си, много му здраве! Душата му е мръсна, душатаааа, а за нея мивка няма!!
25.
ХАХА АДМИНИСТРАТОРА !!!!!!!!!!!!!
27.11.2020 10:17:24
21
7
ПОЛУДЯ НАЛЕГНА ГО ШИЗОФРЕНИЯТА!!!!!!!!!!БУХА КАТО ЛУД С КАРТЕЧНИЦА ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ НА ""НЕУДОБНИ""//според поръчителя на статията/КОМЕНТАРИ !!!!!!!!!!!!САМ СИ ПИШЕ ОТГОВАРЯ И ПОСТАВЯ ВОТ!!!!!!!!!!ПОРАДВАЙТЕ СЕ НА СТИЛА МУ В КОМЕНТАР 21 ""До 20 краставия каун ""–ИЗЯЩЕН ""МАХЛЕНСКИ"" ИЗКАЗ!!!!!!!!!
24.
До 22
27.11.2020 10:09:26
2
2
Ти случайно да не си му адвокат че го защитаваш ве АНОНИМНИК прост?
Айде фостата и на теб .|.
23.
до 21
27.11.2020 09:51:31
25
5
Хомесоксуалист ли си, че искаш да го туриш на колегата крастав, ковидар ? Ако не си миеш ръцете се заразяваш а да бъркаш на болни с кор в г-а не ? Така ли е в твоят свят ?
22.
Bingo
27.11.2020 09:49:45
2
10
И все пак 98% от маските който са на пазара не пазят и са безмислени, всички изследвания в чужбина го доказаха. Може да си доктор, но това което си е факт си остава факт. Твоя гняв трябва в момента да е към управляващите, които от години неглижираха здравната система и сега се видя резултата от всичко това. Показването на трупен чувал във социална медия наистина можеше да ти докара проблеми с прокуратурата, ако беше насочен срещу управляващите.
21.
До 20 краставия каун!
27.11.2020 09:47:12
8
24
Боли ли истината ве КИРЛИВЕЦ???
Заради такива крастави КУЧЕТА като теб умират хора. Айде Фостата ПЪРДУХАЛ прост. Мазен КОР за теб .|.
20.
До 8
27.11.2020 09:35:44
27
5
Тихо ве подлога смеша, измий си кривите ръчички и си ги набутай в разпраната анушка, миндил. Можеш да вземеш и тоз смешник от снимката да си ги бутате заедно, мърши
19.
Този доктор
27.11.2020 09:34:57
19
14
се опетлава все повече!
От няколко години бил ходил в Исперих да "помага" там...А излиянието му започва с това, че бил ходил защото нямало достатъчно персонал и имало много болни...От Ковид демек!
Но тази болест е от няколко месеца, не е от няколко години!
Преди това тренирал ли е ?
18.
8
27.11.2020 09:30:14
17
15
Значи олигофренче трябваше да има стотици хиляди болни от хепатит и не знам колко измрели. Да приемем, че сме мизерници и не носим и маски, ами вие чистоплътните с дезинфектанта в джоба и маските, как се заразявате и умирате ве?
17.
Txucfu
27.11.2020 09:11:31
24
20
Да те питам ей така от научна гледна точка.Правите ли аутопсии на тези хора които умират от със ковид ? Все пак е важно за науката , да има повече информация за вируса , поръженията които оставя , по лесно ще се намери лекарствен препарат , лечение. Или набързо в чувала , и после давате на близките да разпишат документи да не се прави аутопсия и да не съдят след това болницата .
16.
КороноТъпак
27.11.2020 09:10:57
16
8
Статистикта за днес за регион Бургас : починали - 5 (петима) : от Бургас - мъже (68г., 73г. и ,90г.); 68г. жена Созопол; и 66г. мъж Карнобат;. Бог да ги прости !
15.
1234
27.11.2020 09:08:25
0
16
Три пъти над нормата мръсен въздух в Бургас????
14.
...
27.11.2020 09:05:06
4
20
Искам да попитам,пушачите ще ги карате ли да подписват декларация,че се отказват от лечение ако се разболеят от тютюнопушенето? Ще откажат ли лекарите да ги лекуват,след като не спазват указанията,че тютюнопушенето води до рак и други болести?
13.
Страх
27.11.2020 09:03:52
4
9
Хората от страх го отричат и плюят... За успокоение. Толкова са се насрали, че лят като кучета през ограда.

От страх пищят, няма таковааа нещооо... Млъкнеетеее. Не мога да го понесааа.
12.
до 8
27.11.2020 08:59:22
30
22
Заради мръсните ръце ли сме се заразявали толкова ? Значи в махалата не трябва да има здрав човек ли ? Глупендер !
11.
*********
27.11.2020 08:58:23
12
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
az
27.11.2020 08:51:43
2
8
Стига му давайте плац за изява на този бе. Има го грипа, факт е, но престанете да плашите хората с трупни чували и чутовни лекарски изяви. Моите уважения към всички лекари и най-вече медецински сестри и санитари, но хайде да не прехвърляме днешния им тежък момент към работещия, трудещ се и плащащ за здравето си човечец. Да плашиш и да показваш чували с трупове е същото, като учителка да дърпа ушите на вашето дете от първи клас за това, че не е разбрало урока си. Да, има отговорни, има и безоотговорни хора, има простаци, има и глупаци. Има такива, които осъзнават Ковид, има такива които и не го осъзнават, но най-важното освен да се съхранява физическото е изключително важно ( и за имунната система ) е да се съхранява и психическото здраве. Този доктор от два дена заплашва "непослушните", но дава ли си сметка, че ще го четат и страхливите и лабилните. Малко ли хора сложиха край на живота си в болниците и след тях заради симптомите си и уплаха от Ковид19. С какво този доктор помага ??? Иска признание ли, иска внимание ли ? Е, има и такива, които му го дават и ще му го дават, ще има и такива, които няма да му обърнат внимание, но Хипократ им е завещал клетва, която всеки лекар се е клел да спазва. Точно днес и сега трябва да мислим позитивно, а усилието на лекуващите, ако не намерят материалния си израз, ще намерят друго възмездие...
9.
Питащ
27.11.2020 08:47:14
22
16
Направи си снимка без маска да те видим бе убавец мамин!
8.
Бургазлия
27.11.2020 08:46:12
38
80
Докторе няма смисъл да обясняваш на малоумници като КороноТъпака и другите бай Ганьовци че е е нужно да си мият ръцете. Тези елементарни хигиенни навици се учат още в невръстна детска възраст, но явно миризливците под мен не са възпитани така. Друго си е първо да си почешеш г*за, а след това да си бръкнеш в носа. Най-добрите са в това да знаеш!
7.
Милена
27.11.2020 08:39:30
22
26
Знаете ли, че видях катафалка. Да, всеки ден виждам катафалки. Живея близо до МБАЛ Бургас. И знаете ли кое е мъчното. Не, че е умрял човека. И без друго щеше да умре от нещо. Мъчното е, че е живял в заблуда. Че ако не трупа богатство, няма да живее пълноценно.
Тъпото е, че при толкова много катафалки, нито една не й закачиха ремарке. Нито една. Ако умрелия знаеше, нямаше да ходи да работи и щеше да се пази от вируса. Все щеше да изкара до пролетта. Уви. Никой не юу каза. Жалко. Сега ще изкара вечността, без маски и глупости. Жалко, че няма да работи. Нищо де, сега е мъртъв, но с пари. Пари, които дори не стигнаха да му платят погребението. И за какво му беше всичко?
Мисленето се пречупва на всички и започват да вярват, след като хвърлят пръст върху ковчега и разберат, че повече няма да го видят този човек. И тогава осъзнават, че работата, мола и фитнеса са зърно във вечността и нищо не струват. Нито заплатата им от 800 лв. Която дори не покрива собственото им погребение. Отрезвете се хора. Не трябва да изгубите близък за да повярвате в смъртта. Просто спазвайте шибаните мерки. Само това.
6.
Б@си миндил@
27.11.2020 08:31:39
91
50
Вие като сте забулени от глава до пети, как се заразявате ве плазмодий жалък??? Направи едно видео обръщение към главния виновник за разрухата ако ти стиска, мазньооо, спрете да плюете обикновенните хора.
5.
Снейл
27.11.2020 08:29:54
89
48
Тоя са разкъса да се обяснява в любов на управляващите. Скандиращите Оставка му били виновни. Не там е заровено кучето.
Питам: Защо РЗИ не забранява на болните от Ковид лекари да ходят на работа.?????
Защо Мерките и Карантината не важат за тях???????
Защо ходят да заразяват ????
За какви се мислят, че могат да спазват мерките ако и както те преценят, но да се гневят на гражданите за същото, че дори и за много по-малко.
4.
Тодор
27.11.2020 08:29:52
113
54
Ей насрахте се с тоя вирус!!! Като ви е страх да не сте става ли лекари!
3.
*********
27.11.2020 08:19:49
5
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
КороноТъпак
27.11.2020 08:18:44
130
75
Няма персонал. Няма оборудване. Няма материална база. Няма условия за здравни грижи И .... ВИНОВНИ БИЛИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !?! Поредният лекар с идиотски мисли и изводи ! ЛЬОЛЬО, ЗАЩО НЕ НАПИСА ГНЕВЕН ПОСТ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО ВИ Е ОСТАВИЛО НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА ? Защото си .. подмазвач ли ?
1.
Генерал Мутафчийски
27.11.2020 08:13:34
14
15
Ще измрат много хора! Яко ще измрат!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков направил пълни самопризнания и завел разследващите до веществени доказателства, които имат пряко отношение към палежа Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите одобряват служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% - не
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори