×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекар от Бургас към критиците на К-19: Нямате ли съвест? От дни не спирам да заменям пълни с празни трупни чували!


Лекар от Бургас към критиците на К-19: Нямате ли съвест? От дни не спирам да заменям пълни с празни трупни чували!
Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти, гневи се д-р Александър Серафимов
25 Ноември 2020, Сряда, 18:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

Мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред Здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват!

Анестезиологът д-р Александър Серафимов, който работи в голяма бургаска болница се обърна с гневен коментар към всички онези, които отказват да спазват противоепидемичните мерки. Поводът стана днешният протест в столицата срещу ковид мерките, където т.нар. майки от "Системата ни убива" и членове на две партии предизвикаха сблъсък с полицията.

Ето какво написа д-р Серафимов:

До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни!!!

Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с ковид 19, каквито са последните им одежди - жълтите чували, написа д-р Серафимов

Е, писна ми да си скъсвам гъза от работа, да не спя, да не ям, защото нямам време и в крайна сметка всичко да е напразно! Защото в интензивното болните с ковид са вече толкова зле, че не можете дори да си представите! Гледката е ужасна!!! Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразен! Колегите продължават да работят, макар и болни! Не малко от тях пък вече не са сред живите, заради тая коварна болест! Бесен съм!!!

Да, реаниматор съм и това ми е работата! Но мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред Здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват!

Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти...

Ще умрете от глад ли за 1 месец или ще свърши света ако не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека?

Не се опитвам да плаша никого с поста си и снимката! Не се опитвам да внушавам съчувствие! Изморен съм и физически, и психически! Яд ме и ми е болно, че съм свидетел на всичко това!

Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с ковид 19, каквито са последните им одежди - жълтите чували!

До всички останали: Желая здраве! Аз продължавам да се боря, въпреки всичко и всички! Но докога?


В категории: COVID-19


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
102
Коментара по темата
102.
до гневния лекар
28.11.2020 10:22:04
0
0
до гневния лекар,тъчащ на два стана (ходил да работи и в Исперих,сигурно от любов към професията,ама надали ). Докторе,за какво са
ТИ всичките тези .....
приятели
101.
До 90
28.11.2020 09:21:59
0
2
Дебил, каква плазма ще дадеш-даже и не знаеш какво е кръвна плазма. Кръвната плазма е кръвен продукт-получен при центрифугирането на кръвта. Останалите ти простотии няма да ги коментирам....." вдигали си антителата и се източвали" . Източен ти е мозъка като на 90% от дебилите от БургаШ и БургаШка селищна система.
Тя и статията е малоумна ама това е отделна тема.
100.
От народа за народа
27.11.2020 05:43:35
5
13
Герб не направи здравна реформа.И това са последиците.Всичко друго са празн приказки.
99.
axax
26.11.2020 20:51:48
11
13
Колко аутопсии направиха, че да казват кой от какво е починал ?
98.
*********
26.11.2020 20:41:46
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
97.
Самата истина
26.11.2020 19:04:39
5
19
- Ще донесеш ли парите за да събирам екип ? - Да ще ги донеса , неделя вечерта е , утре сутринта жена ми ще ги донесе. - Добре тогава утре вечерта ще те оперирам. И много , много още мога да напиша лично преживени от мен . С доктор не искам да имам вземане-даване. И имам предвид докторите в България за съжаление. Но то всичко е така тук. Гражданина прави явно нарушение пред полицията но те са по-заети да говорят по телефона. Въобще леш. Така че каквото повикало такова се обадило. И тук ще ви питам вие съвест имате ли господа доктори ?
96.
уууу
26.11.2020 16:36:30
15
16
Ти не си лекар ,ти си моргаджия!!!!!
95.
ЛЪСНАХА ОТКРОВЕНО НАГЛИТЕ ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26.11.2020 13:13:45
22
23
АНИСТЕЗИОЛОГ ДРАПАЩ СЪСЗЪБИ И НОКТИ ЗА ПАРИ!!!!!!!!!!!!! СРЕЩУ МНЕНИЕТО НА ДОЦЕНТ ВИРУСОЛОГ КАЗВАЩ ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕКА ГРАЖДАНИТЕ САМИ ДА ПРЕЦЕНЯТ И ДА НЕ СЕ ОСТАВЯТ ПЛАТЕНИ СТАТИИ ДА ИМ ВНУШАВАТ СТРАХ ОТ КОЙТО НЯКОЙ ПЕЧЕЛИ!!!!!!
94.
ДО 91 КОМЕНТАР Е ОТ АДМИНИСТРАТОРА !!!!!!!!!!!!!!!
26.11.2020 13:06:39
8
16
НАРИЧА ГЛУПАЦИ ХОРАТА С ДРУГО РАЗЛИЧНО ОТ ВНУШЕНИЯТА ЧРЕЗ СТАТИЯТА МНЕНИЕ!!!!!!!!! ТОВА Е БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ПОРЪЧИТЕЛЯ/платеца/ ЧИЯТО ЯВНА ЦЕЛ Е ДА ВСЯВА СТРАХ ЧРЕЗКОЕТО ИЗГОДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! АКО ФЛАГМАН СТЕ ""БЕЗПРИСТРАСТНА ""МЕДИЯ ПУБЛИКУВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО СТАТИЯТА""Доцент Атанас Мангъров:Бих си сложил ваксина срещу ковид 19 ако е доказано безопасна""" !!!!!!!!И тъй като знам че вие не правите нищо безплатно за гражданите освен да публикувате платени лъжи ще цитирам !!!!!!!!!!!!С колко заболели се срещате на ден? Поне с 80 като при визитация в клиниката като сложим и тези при преглед в амбулаторията стават повече. Колко души сте излекували от КОВИД 19 ? НИТО ЕДИН ЗАЩОТО ТОВА Е ЗАБОЛЯВАНЕ ЗА КОЕТО ДИФИНИТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА!!!ТОВА Е ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ КОЯТО Е САМООГРАНИЧАВАЩА СЕ ЗАБОЛЯВАНЕ МИНАВА ОТ САМОСЕБЕ СИ!!!!!!НЕЩО С КОЕТО ИМУННАТА СИСТЕМА НА ВСЕКИ ЧОВЕК СЕ СПРАВЯ САМОСТОЯТЕЛНО!!!!!В МАЛЪК ПРОЦЕНТ ОТ СЛУЧАИТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕУСПЕШНО! НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА ДАДЕМ НА ТЕЗИ ХОРА И ДА ОЧАКВАМЕ ЧЕ ЩЕ ИМ МИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
93.
кравата Милка
26.11.2020 12:38:24
3
4
Мда, и един мармот завива шоколад.
92.
...
26.11.2020 11:57:14
4
10
Докато статистиците не оповестят данни за смъртността по години и по териториални области примерно от началото на века, не може да се твърди, че се увеличава. Обаче до 2007г са им скрити!
Може и да се окаже, че откакто е започнала пандемията е намаляла поради мобилизацията на всички, но за сметка на крайни изтощения от умора и преумора на специалисти.
Е, затова се разделяме повече с добрите хора, а остават само едни заплатаджии и стотинкаджии, вечно недоволни от всяка една реформа, а всъщност пряко възползващи се!
91.
б
26.11.2020 11:50:10
21
29
От всички коментари разбрах колко глупаци има в нашата държава а може би са една малка част Е затова си заслужаваме всичко което ни се случва Никой не вярва на лекарите а после всички вкупом тичаме при тях Но докато не почнем да спазваме мерките с които се цели да се опази нашия живот ще е така Докторе не си заслужава да им обясняваш на тия тъпаци каквото и да е Те са компетентни по всички въпроси даже ако влязат в болниците ще лекуват много по добре от вас Всеки народ си заслужава съдбата На запад тези лекари ще ги вземат за нула време а вие отричайте колкото си искате че няма вирус
90.
ER_Dr
26.11.2020 11:00:47
8
24
Абе див селянин, бе кой ти крие плазмата бе. Знаеш ли колко лекари и сестри чакат да си вдигнат антителата и ходят да се точат на собствени разноски. И аз ще изчакам моите, и аз ще дам плазма, и ако недай Боже ти или някой от близките ти зяпне, и за теб ще дам. Защото, макар и див селянин, и ти имаш право на живот, понеже си образ и подобие Божие. Ти после плазма няма да дадеш, щото си див селянин и по твоя акъл може докторите да я скрият за тях си, да я прелеят на някой гамгал или да ти откраднат безценното диво селско ДНК, дето и на кенефен плъх не е изтрябвало. Ама дотам ти стига дивият селски акъл и Господ е наредил света така, че вечно да те управляват диви селяни като теб, само че малко по-хитри.
89.
ДжиПи
26.11.2020 10:35:11
20
12
Дай снимка на пълните човали за да разберем че е истина, кво ми снимаш празните, тъпак
88.
ИСТИНАТА
26.11.2020 09:13:14
7
17
ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ""ГРОБ ЕООД далавера чекмедже"""не е в изгода на ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!!!ТЯ ПО ПОДОБИЕ НА ВСИЧКО ДРУГО Е В ИЗГОДА НА МАФИЯТА!!!!!!!!!!
87.
Зара
26.11.2020 09:01:33
10
36
Доктор?!Няма доктори,има търговци,търгаши,които мислят единствено за пари!Не им пука за вас,каквото и да говорят.Няма у тях човещина ,състрадание!Пациентите са касичка на 2 крака,ти им говориш за страданието си ,те мислят за клинични пътеки и колко кожи могат да ти удерат!И престанете с този вирус!Влезте и постойте няколко минути в онкологията или в кардиологичните отделения и тогава продължавайте с истерията за вируса!Изведнъж станахте чувствителни!Ежедневно в адски мъки умират хора от рак години наред,от деца до старци!Защо не пищяхте от страх или поне от състрадание?!Лицемери!
86.
Георги
26.11.2020 08:43:07
11
34
Докторе имам три въпроса :
Първия колко от починалите са с доказана причина за смърт ковид 19 - потвърдено с аутопсия?
Втория защо при положение че някои страни не взеха мерки и имат по малко жертви и заразени от нас - пример Швеция?
Трети как така всеки ден броя на тестовете е приблизително същия ,броя на заразените е подобен изключая уикенда,малко така не е ли съмнителна тази константа?
85.
кофти матрял
26.11.2020 07:19:31
11
39
Големия брой на починали от Ковид-19 в последно време се дължи най-много на наличието на Ковид-отделения и на "лечението", което прилагат там. Ако се разболеете, по-добре си стойте в къщи.
84.
възражение по съвест
26.11.2020 07:11:47
10
22
написах го под статията за председателя на съюза ви,но уви важи до голяма степен и за вас ----"възражение по съвест" - е филма,драги ми г-н лекар от статията,който ще ви разкрие ,какво трябва да е реалното мислене на човек приел да бъде ЛЕКАР,защото го чувства,като ПРИЗВАНИЕ,а не като професия.Да отидеш на война (истинска) ,не за да отнемаш,а да спасяваш животи !!!Да спасяваш даже тези от ПРОТИВНИКОВАТА страна !!! p.s.вие с това си мислене сте много далеч от моралното право да бъдете лекар.....
83.
До 81
26.11.2020 06:57:18
6
11
Вярно е !
82.
Do flagman
26.11.2020 06:45:01
3
17
Kak ne vi e sram da otkliuchite komentarite na tazi statia INTIGANTI samo nastroivate naselenieto edno sreshtu drugo.... da va eba v nasrania intrigantski jult psevdo forum sait
81.
кофти матрял
26.11.2020 03:40:02
11
34
Докторе, бихте ли споделили протокола, по който се лекуват болните. Вярно ли е, че има протокола. Един за малък кръг "богопомазани" - болни лекари, политици, богаташи и близките им- за тях рендесивир, кръвна плазма и т.н. и друг протокол за останалите - с коктейл от най-евтините антибиотици или каквото там се намира под ръка без оглед на възраст и придружаващи заболявания да се отчита там някакво "лечение", което често пъти граничи с убийство. За което не сте виновни вие, разбира се. Но не са виновни и хората, а тези, които имат щастието да ги лекувате с кръвна плазма.
80.
Обикновен електорат
26.11.2020 03:06:18
15
36
Докторе не така!Не от болната на здравата глава! Недей да обвиняваш протестиращите срещу неадекватно функциониращата система (управляващите държавата) за действията и бездействията на същата система!!! Я да видим от какво толкова ти е писнало и кой е отговорен за това??? ---Цитат "че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразен"---Протестиращите направиха така че: 1 - да няма лекарства в болниците??? 2- няма персонал в болниците??? 3- не осигуриха предпазна среда и екипировка за същия персонал???Няма нужда да отговаряш въпросите са риторични, но ако все пак решиш да търсиш отговорите им бих ти "дал направление" към един.... шофьор на джипка (екс пожарникар) и спътниците му на задната седалка (здравен министър и шеф на голяма болница). Шофьорът проспа близо три управленски мандата за да реформира и обезпечи нормално функциониране на здравната система, но за сметка на това се похвали на живо от джипката, че - "благодарение на лекарите я построихме тая магистрала " ?!?!?!.Така че, ако ти обърнат внимание попитай ги - ОТ ТОВА ЛИ СЕ НУЖДАЕХА ЛЕКАРИТЕ???.... p.s.присъединявам се към призива за здраве и солидарност на всички
79.
R2D2
26.11.2020 01:24:59
13
33
Докторе, лесно е да размахвате трупни чували и да ругаете хората. Много по-добре от нас знаете, че причината за смъртността е в неадекватните протоколи и указания за лечение.
78.
Реалиста
26.11.2020 00:38:05
24
27
Докторе, благодаря за всичко което правиш ,поклон пред вас. Нищо от това което правим не остава скрито от Господ. Колкото и безсмислено да изглежда всичко си стои и доброто и лошото. Относно протестиращите платени от Божков наркомани и техния президент не се ядосвай. Това е нещо като работа за тях, продадоха си душите на дявола.
77.
*********
26.11.2020 00:09:12
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
76.
Стефан Бургаски
25.11.2020 23:45:09
30
44
Докторчето...
Вземи и се самоопаковай в един от тези чували и бегай... Алчни подобия на лекари....
Ако НЗОК нямаше пътека за Ковид-а един пациент нямаше да пишете с такава диагноза...
Щом имаш време за Флагман, не ми се обяснявай как си си късал гъза от работа, защото аз знам как се вадят 5 лв с труд и колко процента от заплатата ми отиват за здравни осигуровки, а като дойде време да ползвам здравни услуги... НИЩО - и ти и всичките ти колеги ме гледатми посочвате тарифата на болницата и първо искате да си платя и евентуално след това да ми предоставите здравна услуга....
Айде няма нужда.. не съжалявам теб, колегите ти и всички от парламента!!! Не искам една трета от заплатата ми да отива за теб и твоите колеги под формата на здравни осигуровки - не за друго, а защото не заслужавате! Не казвам, че сте некадърни, а заявявам, че просто не си вършите работата както трябва! Не само сега, но и много години преди това! Още повече , че в момента всяка лекарска грешка или нехайатво, причинила смърт - се пиле Ковид.
Спирам, защото много се ядосвам!
И понеже съм човек - пожелавам на Вас, докторе, на цялото Ви семейство и всички Ваши близки - здраве и дано на никой не му се налага да ползва услугите на българската здравна система!!!
75.
До майка ти
25.11.2020 23:40:36
3
17
Те ти казват, че като се облекат в екипите по цели дежурства не ги свалят и до тоалетна не ходят- ти за ядене.
Затова им вярвам за дежурствата и условията. То само докато тръгнеш за някъде и старшите колеги-"Къде отиваш? На работа си?"
74.
Хм
25.11.2020 23:17:43
10
22
Доктор Серафимов, те хората протестират и блъскат точно заради положението , в което сте вие и защото цялата ни система е леш, а това зависи от онези управленците.
73.
До 42
25.11.2020 23:09:08
7
13
Скоро ама много скоро ще разбереш как точно помага този лекар .
72.
Бялата мафия
25.11.2020 23:07:38
11
26
Лично съм лежала в болница с един проблем, а докторът писа друга диагноза, защото пътеката е по- изгодна.А човекът онзи ден умря и казаха, че нямали пътека пневмония.Алооо, пишеш друга пътека и го вкарваш.Що няма полева палатка отпред?Осигурени сме и за всичко си плащаме.Сърди се на крадците управници.Един познат лежа в ковида и каза, че повечето са възрадтни.Мтде се заразяват те- вътре в другите отделения.Иначе децата и хората им са все виновни.
71.
Млъкни
25.11.2020 22:47:22
18
23
Серафимов ... Ти си скъсваш гъза от всичко друго , но не и от работа ... я се сети сам за какво говоря !?
70.
ПЛАТИХА ЛИ ВИ БЕ ФЛАГМАН????????????????
25.11.2020 22:38:39
3
16
ИЛИ ПО ЛЮБОВ???????????АКО СА ВИ ПЛАТИЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ Е ПРОСТИТУЦИЯ ААААА????
69.
.
25.11.2020 22:31:37
11
20
В статията""Професор Андрей Чорбанов:Предлаганите мерки срещу коронавируса само ще удължът агонията"""""""""ЦИТИРАМ :Всеки разумен човек би се съгласил с тежките мерки ако те ще помогнат!Но те НЯМА ДА ПОМОГНАТ!!!!!!!!!САМО ЩЕ УДЪЛЖЪТ АГОНИЯТА!!!!!!!!!НАГНЕТЯВА СЕ УМИШЛЕНО СТРАХ ня"КОЙ""ИМА ИЗГОДА !!!!!!!!!!!!ОТ СТАТИЯТА И УМИШЛЕНО ПЛАТЕНИ КОМЕНТАРИ ДО ТУК СТАВА ЯСНО ЧЕ И ФЛАГМАН МАЙ ИМАТ ИЗГОДА ДА ПЛАШАТ ГРАЖДАНИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
68.
Майка ти
25.11.2020 22:18:03
19
19
Ей не се наядоха тези доктори .. бахти долната гадна измет.
67.
ТОВА Е ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.11.2020 22:13:58
8
21
НА ГРОБАРСКАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА """ЕООД далавера чекмедже"""СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!НЯКОИ ДОКТОРИ ДОРИ НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ СА ПОТЪРПЕВШИ И КУПЕНИ СЪУЧАСТНИЦИ !!!!!!!!!!!!ТАЗИ СТАТИЯ Е ЯСЕН ПОКАЗАТЕЛ ЧЕ СИСТЕМАТА СЕ ОСТНОВАВА НА ВНУШАВАНЕТО НА СТРАХ В ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
66.
До Петя стоянова
25.11.2020 22:09:59
3
1
Те и на моята й върнаха живота, но много години след погребението й. Без да знаят, че първо починаха лекуващите им лекари, после един по един пациентите им. Колко служебни лица се закачиха за местата им, понеже "нямало незаменими хора"?
65.
ДокторЕ верно ли е??????????????
25.11.2020 22:04:17
9
16
ТВЪРДЕНИЕТО НА ДОКТОР КУНЧЕВ ЧЕ САНИТАРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 3000 ЛВ НЯМА ДА ПИТАМ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВАШИТЕ ПРИХОДИ !!!!!!!!!!!!!НО ОТ СТАТИЯТА СИ ЛИЧИ ЧЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДРАПАТЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ЗАПЛАТАТА СИ НА АНЕСТЕЗИОЛОГ –НЕ ВИЖДАМ ВРЪЗКА С ВИРОСОЛОГ С НЕОБХОДИМТЕ ЗНАНИЯ И ОПИТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД !!!!!!!!!!!!!!!!ПО СКОРО СТЕ В РОЛЯТА НА МНОГО СКЪПО ПЛАТЕН САНИТАР!!!!!!!!!!!!!ХОХО ЗА ТЕЗИ ПАРИ И АЗ БИХ СЕ ОЗЪБИЛ НА ГРАЖДАНИТЕ
64.
Трол
25.11.2020 22:03:18
17
19
Голяма част от "гражданите" на България просто не осъзнават, че освен права имат и задължения. Много ми е интересно, колко от онези, които горят маски си плащат здравните вноски и данъците?
63.
ПЪРВО ВЪВ ФЛАГМАН !!!!!!!!!!!!!!!!!
25.11.2020 21:51:09
4
12
ТОП НОВИНА ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ И САНИТАРИ ТОКУ ЩО БЕ СЪОБЩЕНО ОТ д–р Ангел Кунчев ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ПО 3000 ЛЕВА !!!!!!!!!ВЪПРОСА КЪМ ТЕЗИ МЕДИЦИНСКИ КАДРИ ВЕРНО ЛИ Е ИЛИ ЛЪЖЕ ?????????????
62.
АДМИНИСТРАТОРА
25.11.2020 21:43:58
5
8
ЗА НУЛА ВРЕМЕ ИЗЧАТКА ЧЕТИРИ КОМЕНТАРА 57:58:59:И 6О ХАХА МНОГО СИ ПРОДУКТИВЕН БЕ КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ НА КОМЕНТАР ААААААААА???????????БАЯ СИ ЗАРАБОТИЛ ОТ 60 ИМА НЯМА 30 СА ТВОИ И ВСИЧКИТЕ В ПОДКРИПА НА ВЛАСТА!!!!!!!!!!!
61.
Ддд
25.11.2020 21:38:00
25
6
СКОРО, СЛЕД 4 МЕСЕЦА НАЙ МНОГО ЩЕ ИМА ВАКСИНА И БГ! ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕДНОТО: ЕДНА ЧАСТ, НСДЯВАМ СЕ ГОЛЯМА ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ! ДРУГА НЕ! ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ ПОМЕЖДУ СИ И ЩЕ УМИРАТ ИЛИ ЩЕ ГО ИЗКАРАТ ТЕЖКО И НАЛРАЯ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ! МНОГО ХОРА ОЩЕ ОБАЧЕ ЩЕ УМРАТ ДОКАТО НЯКОИ ТИКВИ НЕ РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА!
60.
Петя стоянова
25.11.2020 21:33:55
14
42
Това е жестоката истина,доктора е до болка прав,СПРЕТЕ СЕ,и пожалете близките си и хората които им помагат въпреки умората,изтощението и неблагодарността .Аз лично се покланям до земята пред тях,върнаха живота на мойта майчица.БЛАГОДАРЯ ДОКТОРЕ,БЛАГОДАРЯ
59.
www
25.11.2020 21:26:06
23
32
Тия на протестите само бой и затвор!
58.
Амет чобанина
25.11.2020 21:15:03
21
26
Докторче ,хакай им го отзад на тъпирите, а ако не можеш пращай ги при мен на къра, нали знаеш какво ги правя там.Жив и здрав да си.
57.
Мисля си че
25.11.2020 21:14:19
17
36
Надали има друг народ който така да пюе медицинското съсловие. Май не заслужаваме и последните лекари останали по тези земи. Дори този вик за помощ, за вразумяване води само до агресия. Лекарите се нагледаха на смърт. Как се преживява това? Всекидневно! Защо си мислите,че се преживява лесно? Тъжно ми е за всички млади колеги които ще загубят смисъл и разочаровани ще напуснат да търсят късмета си по широкия свят. Кой ще ни освободи от нас самите!?
56.
*********
25.11.2020 21:12:49
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
55.
ДО 51 КВА ВОЙНА БЕ ??????????????????
25.11.2020 21:12:47
9
20
НА ГРОБАРСКАТА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ""ЕООД ДАЛАВЕРА ЧЕКМЕДЖЕ""" СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ!!! МАЙ ДОКТОРИТЕ ДОРИ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ СА ПОТЪРПЕВШИ И СЪУЧАСТНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
54.
Ккк
25.11.2020 21:11:38
21
47
Държава в която се плюе по лекарите и учителите а се подкрепят кръчмарите не я чака нищо добро, Ковидчето ще ви приземи, още набира скорост, банкета сега започва, търпение .....
53.
авс
25.11.2020 21:01:36
6
51
Защо министри,депутати ги лекуват във ВМА с плазма и други недостъпни за простолюдието, а други умират пред болници!!!
52.
Кърдиология
25.11.2020 20:55:11
12
54
Да не дава господ, да попадаме на бургаските "доктори". Хвърлят те в една стая и повече не те поглеждат, ако се оправиш от самосебе си-супер. Свърши ли пътеката, те изписват, като "здрав", а отношението е ужасно. Всеки те увиква и те гледат, като касичка.
51.
Колега
25.11.2020 20:53:26
13
38
Тези хора не разбират, че войната вече е в ход. Прости им Господи за злобата! Колега желая ти здраве!
50.
До 32
25.11.2020 20:52:38
19
10
А като има корона- денонощно ли се носи короната?
Питам, понеже като бяхме на 7-8 години имахме корони за празника на буквите, но ни ги харесаха и ни прибраха в училището.
Вероятно са се притеснили да не си легнем с тях.
А Снежанка- асистентката на дядо Мраз/директорката на ЦДГ/ каква коронка имаше?
49.
Узи
25.11.2020 20:52:31
0
3
До 48
Не е женен
48.
*********
25.11.2020 20:49:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
До 46
25.11.2020 20:49:40
9
25
Поне има какво да завираме, а ти като си овчар чудя се какво ли ще завреш...И само да вметна, трупни чували има за всички, спете спокойно
46.
Аман
25.11.2020 20:46:29
53
31
Един голям среден пръст за тоя и всички съучастници в тази измама, психоза и фарс наречен Ковид. Заврете си дипломите в продажните за дници
45.
Тъп доктор
25.11.2020 20:39:21
39
31
Да беше станали земеделец, да мъкнеш чували с картофи от ранни зори...
44.
Koko
25.11.2020 20:35:30
16
34
Докторе я кажи що имаше специален екип в банкя денонощно да следят бащицата а за обикновенния човек линейки нема не легла,за счупена ръка вйртолет за другите чувал от черните-българите сме горди хора и тук човек идва зада умре горд аз у болница не влизам
43.
.....
25.11.2020 20:34:39
27
45
Знам само, че първите припкащи в болниците сте вие, които уж не вярвате и плюете най-много. А като дойдете сте тихи и кротки, защото сте изпаднали в паника и търсите помощ точно от този който в момента нареждате. Много като вас минаха през болниците. Мизерници....
42.
До 37
25.11.2020 20:34:36
25
38
Извинявай, но как точно АНЕСТИЗИОЛОГЪТ Серафимов се "погрижи" за твоите близки а, Пинокио?? Сложи им страхотна упойка ли? Факта, че лъжете откровено тук, защото ти ЛЪЖЕШ, означава само едно, че сте се насрали всичките и се опитвате да изкарате това нормално!!
41.
До 39
25.11.2020 20:31:53
10
12
Колега остави го тоя некролог ако го лепне “грипчето “ ще си навреме бастуна в устата да го ползва за шнорхел .
40.
До 37
25.11.2020 20:26:44
19
37
ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО! НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ ЕДНА КАМЕРА ОТ ИНТЕНЗИВНОТО, ДА ГЛЕДАТ МАЛОУМНИЦИТЕ КАК УМИРАТ ХОРА! БЕДАТА Е ЧЕ ЖИВЕЕМ В ЕС, А НЕ В КИТАЙ КЪДЕТО СТРЕЛЯТ ИЛИ БИЯТ ЗДРАВО АКО НЕ СПАЗВАШ РАЗПОРЕДБИТЕ!
39.
До 31 Стига сте
25.11.2020 20:23:22
16
22
ДЯДКА, МОЛИ СЕ ДА НЕ СЕ ИНФЕКТИРАШ ЗАЩОТО СИ ПЪТНИК НА ТВОЯТА ВЪЗРАСТ! КАЗВАМ ТИ ГО КАТО.ПРЕМИНАЛ ПРЕЗ ТОВА, А СЪМ МНОГО ПО МЛАД ОТ ТЕБ!!!! ПО ТВОЕ ВРЕМЕ. КОГАТО СИ БИЛ НА 40 МОЖЕ ДА Е НЯМАЛО НО ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК, КОГАТО ТИ ТРЯБВАТ 36 ЧАСА ДА ОБИКОЛИШ СВЕТА СЪС САМОЛЕТ! ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ БЕ!!!
38.
БОМБА В ФЛАГМАН
25.11.2020 20:22:49
30
20
ВСЯКА КОВИД НОВИНА Е ФЛАШИВА
ГЕРБ Е ТЕХЕН СПОНСОР КАКТО И НА БТВ НОВА НАВСЯКЪДЕ НАСЯВАТ СРАХ ТРЯБВА ДА СИ ДЪРТА ПЕНСИЯ ИЛИ МАЗЕН ОЛИГОФРЕН ЗА ДА ПОВАРВЯШ В ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ !
37.
До доктор Серафимов
25.11.2020 20:22:20
20
51
Докторе благодаря ти ,че се погрижи за близките ми ,остави глупаците те сами ще дойдат да ти целуват ръцете рано или късно . За съжаление простият ни народ сам се докара до това положение.
Поклон пред вас и вашите колеги . И само още една молба пуснете една лайф камера да гледат глипаците какво ги чака .
36.
Бай Дечо
25.11.2020 20:19:16
12
23
За какви сблъсъци в София говори този лекар, Флагман нищо не са писали?!! Аааа да бе, те Флагман не са им интересни антиправителствените протести, забравих сори!!
35.
Joker
25.11.2020 20:15:31
28
37
С всеки изминал ден поддръжниците на конспиративните теории намаляват, защото те или техни близки срещат вируса лице в лице и тогава започват друга песен да пеят...или по-лошо, замлъкват завинаги.
34.
Гневльо Мазнев Ибрикчийски
25.11.2020 20:14:50
20
27
Не всички в тая държава са прости и подаващи се на манипулации с разни емоционални постове.
Не протестиращите са виновни за липсата на лекарства и персонал в болниците, а началниците на докторчето, които разполагат с огромни бюджети съдрани от гърба на данъкоплатеца. Ама докторчето предпочита да се мазни на началството и да плюе по мислещите и да ги нарича безотговорни.
А иначе има безотговорни и това са самите лекари които ходят заразени и болни на работа както признава докторчето. Много ясно, че по този начин заразяват всичко останали и ги вкарват в чувала.
На принципа на криворазбраната цивилизация такива хора се имат едва ли не за герои, но точно тези герои, които не спазват мерките за изолация, не спазват карантина когато са били контактни, не се изолират когато са болни, а ходят на работа сеят заразата. Но винаги е по-лесно да обвиниш някой друг.
33.
Петьо
25.11.2020 20:06:19
27
44
Не мога да си обясня как може да има толкова умствено ограничени българи. Явно , че всичко идва от семейството и училището. При толкова много заразени и починали те продълбават да се държат така , сякаш този проблем не съществува. Малоумници. Нямам друго обяснение. Възпитаници на училище "Отец Паисий".
32.
Стига сте
25.11.2020 20:02:31
40
13
Лъгали хората няма корона вирус няма такова нещо на 78 години съм не вярвам че има такова нещо
31.
Стига сте
25.11.2020 20:02:22
45
14
Лъгали хората няма корона вирус няма такова нещо на 78 години съм не вярвам че има такова нещо
30.
Сър Пичук
25.11.2020 20:00:43
27
40
Браво докторче, готов си за министър или поне за депутат. За един мандат спестяваш няколко милиончета /евро/ и се пенсионираш.
29.
egahva
25.11.2020 19:57:51
16
43
Тоя вирус като лапма се цъка и спира кагато натиснеш ключа ли? Щото месеци наред нямаше никакви ограничения и нито един случай, а сега изведнъж хиляди заразени на ден въпреки ограниченията
28.
фЛегмИ
25.11.2020 19:54:01
28
20
И на всички кометиращи промити аутистченца дето си мислят че доктора е прав !
27.
*********
25.11.2020 19:53:00
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
докторе
25.11.2020 19:48:17
16
56
нема те разберат каквото и да говориш



ДЕБИЛИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 80 %
25.
...
25.11.2020 19:45:31
3
16
Плюят като "граф Дракула" в 5D прожекция!

Мене ме интересува броя на регистрираните в Центъра за психично здраве с умствена изостаналост след 2017г.
Поне една графика с тренда- да се ориентираме.

Ето номер 10 е притеснен, че приетите по болничните легла не се хранят, а в здравните пътеки са калкулирани и хранодни, които се заплащат от неговия джоб!
24.
Аз
25.11.2020 19:43:32
23
48
Хора, всички пишещи срещу медиците най-вероятно сте вече на доста питиета, ама...... Господ да ви пази. А, бе, то наистина тук са останали най-елементарните хора! То каймака на държавата не живее в България, а за Бургас нямам думи!
23.
...
25.11.2020 19:39:36
7
12
Плюят като "граф Дракула" в 5D прожекция!
Мене ме интересува какви са статистическите данни за броя на регистрираните от 2017-та до момента в Центъра за психично здраве с умствена изостаналост.
Защо тия данни не се обявяват публично вече? Поне една графика на тренда спрямо 2017г да обявят!

Ето номер 10- притеснен за приетите по болничните легла, че не се хранят, а парите за здравните пътеки от неговия джоб!
22.
*********
25.11.2020 19:36:29
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
КороноТъпак
25.11.2020 19:35:58
52
50
Що за човек може да публикува снимка на трупен чувал с коментар ? Докторе, имате ли психиатри при вас ? Спешно потърси помощ ! Изгубил си се ! От няколко дни различни лекари открито изказват мнения срещу пациентите си. Направо е плашещо какво може да ти причинят такива хора ако им попаднеш в ръцете ! Да пази Бог !
20.
до доктора
25.11.2020 19:33:52
53
30
еби си майката ве лъжлив боклук
19.
АДМИНИСТРАТОРА
25.11.2020 19:29:08
25
15
ВЪРНИ ИЗТРИТИЯ КОМЕНТАР С ТОЗИ СТАВАТ ТОЧНО 52 ЖАЛБИ И СИГНАЛА ДО ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПРЕСТЪПЕН ПРОИЗВОЛ !!!!!!!!ЛИШАВАНЕ НА ГРАЖДАННИТЕ ОТ КОНСТИТУЦИОННОТО ИМ ПРАВО НА МНЕНИЕчл39/1/
18.
докторче
25.11.2020 19:29:01
48
40
коя майка те е раждала теб такъв лъжлив? не те ли е срам, колко ти платиха?
17.
този доктор е нагъл лъжец
25.11.2020 19:26:12
51
40
отворете си очите, лъжат ви нагло и ви мачкат, отнемат ви щастието, бъдещето, сигурността, препитанието, избийте си от главата че това някога ще свърши, прогледнете и бойкотирайте всичко
16.
до 10 НАИСТИНА ЛИ 1700ЛВ????????????
25.11.2020 19:22:43
19
24
ХИЛЯДА И СЕДЕМСТОТИН ЛЕВА Е ЛЕГЛОТО И ХРАНАТА//не я ядът повечето но я калкулират/// ЗА ДЕСЕТ ДНИ !!!!!!!!!!!!!И КАКВИ ТОЧНО ""УСЛУГИ""СА КАЛКУЛИРАНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ?????????????????
15.
До 11
25.11.2020 19:22:23
2
14
Всички малоумници се пишат “мислещ”
14.
Трол до 4
25.11.2020 19:17:51
14
39
Не Борисов е виновен, не политиците са виновни. Виновни сме ние, че търпим. Прост народ-слаба държава.
13.
ЩО БЕ ФЛАГМАН МАНИПУЛИРАТЕ ВОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.11.2020 19:14:41
18
27
РЕГИСТРИРАМ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗА 3 И4 ИЗЛИЗА ОТРИЦАТЕЛЕН ХАХА ВИЕ СЕ МИСЛИТЕ ЗА ГОЛЕМИ ХИТРЕЦИ А ХОРАТА ЗА БУДАЛИ !!!!!!!!!!!!!ПЛАЩАТ ЛИ ВИ ИЛИ ПО ЛЮБОВ ГО ПРАВИТЕ??????????ЩОТО ПЪРВОТО СЕ НАРИЧА ПРОСТИТУЦИЯ ТАКА ЗНАМ ЧЕ СЕ НАРИЧА ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ!!!!!
12.
Флагман
25.11.2020 19:14:27
45
41
при тези обиди към лекарите, искам да се самосезирате и да предадете пишещите тук гнусни слова на Прокуратурата!
БОЖЕ, ТЕЗИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО МИСЛЯТ И ПИШАТ, НО МАЙ ВЪОБЩЕ НЯМАТ МОЗЪК! ПРИБЕРИ ГИ ПРИ СЕБЕ СИ!
11.
До 1
25.11.2020 19:11:16
5
30
Човек, спри да мислиш, че се излагаш.
10.
Писнало му е на народа
25.11.2020 19:10:08
45
55
Серафимоооов я покажи сега за читателите една експертиза анализ нещо доказателства , я сега кажи на обикновените хора за клиничната пътека че струва 1700 лв ,айде малко с истински имена да наричате нещата че се оляхте с психози и стряскане на хората
9.
Mariana
25.11.2020 19:07:14
21
50
Срамота като чета глупостите на някой. Незнам какво искат и майките които са задоволени защо и те протестират Каде им са децата ,че по-цял ден висят по- площадите. Срам и позор за тези които неспазват мерките.
8.
Mariana
25.11.2020 19:07:08
21
63
Срамота като чета глупостите на някой. Незнам какво искат и майките които са задоволени защо и те протестират Каде им са децата ,че по-цял ден висят по- площадите. Срам и позор за тези които неспазват мерките.
7.
ДОКТОРЕ ЗАЩО НЕ СПАСИХТЕ???????????????
25.11.2020 19:06:41
29
34
ИЗЛЕКУВАХТЕ ДОКТОР ДИЛЯНА ЦВЕТКОВА ОТ БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА ОБЕСНЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ЗАЩО ???????????????В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ В ОБЩЕСТВОТО СЕ ПОРАЖДАТ И ЦИРКУЛИРАТ РАЗЛИЧНИ ОСНОВАТЕЛНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ЗА ТОВА МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЛЕКУВАТЕ ОТ ВИРУСА И КАКВО ТОЧНО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛЕЧЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИН ПО ""ПЪТЕКАТА""!!СЪМНЕНИЕТО Е ЧЕ ЛЕЖЪТ И ВИЕ ГИ ""НАБЛЮДАВАТЕ""И СЕ СЛУЧВА В КРАЙНА СМЕТКА ТОВА КОЕТО ГОСПОД Е РЕШИЛ!!!!!!!!МИР НА ДУШИТЕ ИМ!!!!!!АНАТЕМА КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ТОВА ЗА СОБСТВЕНИ ЦЕЛИ!!!!!!!!!
6.
1 до 5
25.11.2020 19:05:46
7
14
Мерси...да ти се връща :)
5.
*********
25.11.2020 19:03:55
12
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
КороноТъпак
25.11.2020 19:02:00
77
95
Ама май верно всички лекари са кретени ! Поредният малоумник с идиотско умозрение ! Ало, идиота в бяло колко трупни чувала тези дни си сменил в Бургас пълни за празни ? Вчера 3-ри (ако всички са умрели при вас) а онзи ден 7. Вместо да се възмути, че Търговското дружество в което работи не е осигурило персонал, база и оборудване той се гневи на хората ?!? Вместо да се гневи, че хората са като добитък от една болница в друга и се молят да ги приемат с уплашени от медиите очи той се ядосва на искащите обяснение от властта граждани ! Вместо да се възмути, че няма линейки в държавата или че болниците в София почти не умират хора от този вирус за разлика от провинцията той тръгнал да защиатава Диктатора, Глупак Борисов ! Ало ти нямаш сърце и душа на човек камо ли на доктор !
3.
Ходи си е.....
25.11.2020 18:57:41
93
81
Не спираш щото вие боклуци убивате хората като не им оказвате помощ, щото сте се изпонасрали. Такъв геноцид в който И ВИЕ УЧАСТВАТЕ не е имало никога. Ако не ти отърва, стани зидаро мазач, нещастник. После що ви биели, щот сте алчни мърши и гледате човека в джоба без да ви ебе дали ще оцелее. А тва с чувалите е изтъркано, миндил, вземи ти се затвори в един чувал превантивно.
2.
!!!!
25.11.2020 18:56:24
13
42
Веднага отговарям какъв човек трябва да си - политик!
1.
мислещ
25.11.2020 18:54:55
65
55
Добре че поне министърчето с ботокса и присадената коса те е снабдил с достатъчно чували за трупове !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори