×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът Румен Радев намекна, че ще прави партия и се сравни с Тръмп и Клинтън


Президентът Румен Радев намекна, че ще прави партия и се сравни с Тръмп и Клинтън
Антиправителствени демонстранти призоваха Румен Радев пред БНТ тази вечер да въведе военно положение и вземе властта
13 Ноември 2020, Петък, 22:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Държавният глава призна, че е получил съобщение преди посещението в Естония, че е бил контактен на ген.Петров

 

Президентът Румен Радев намекна при гостуването си в „Панорама” тази вечер, че може да направи партия. Това зависило от „времето и други фактори”, подчерта той без да уточнява какво точно има предвид.

 „Моята партия е на почтените българи демократите и родолюбците. Срещам ги по площадите в цялата страна. Бъдете уверен, че ако направя партия, вие първи ще разберете”, отговори  Румен Радев на водещия Бойко Василев.

Досега той винаги е бягал от отговора, но сега обяви, че обмисля тази идея. Това се случва месец, след като стана ясно, че БСП може и да не го подкрепи за втори мандат.

Пред БНТ ври! Президентът Радев гостува в „Панорама”, посрещнаха го протестиращи и контрапротестиращи

Държавният глава коментира и вдигнатия юмрук от първия антиправителствен протест, в който не виждал нищо нередно.  Това е знак на обединение, заяви Радев и сравни жеста си не с юмрука на Че Гевара, а с тези на Тръмп и Бил Клинтън.

„Управлението на г-н Борисов не само, че не демонтира олигархичния модел на прехода, а укрепи задкулисната власт. Затова трябва да се обединим като общество. Ще ми коства много време и усилия да нормализираме институциите след Борисов, да вземем достойното си място в Европа“, изрецитира Радев.

Интересен факт бе, че тази вечер за пръв път в мандата си Румен Радев гостуваше в живо предаване, с въпроси. Досега предимно той даваше изявления или съвсем кратки брифинги, продължаващи няколко минути и с крайно лимитирана възможност за питания от журналисти.

Тази вечер Румен Радев призна, че е знаел, че е бил контактен преди да отпътува за Естония. Съобщението, което получил обаче не му се сторило достатъчно официално, защото не било от РЗИ.

В неделя следобед получих кратък СМС, че ген. Петров е заразен“, призна  президентът.

Държавният глава остро критикува правителството, обвинявайки го, че не е предприело мерки, за да ограничи заразата.

„В тази обстановка правителството някак бяга след кризата и ефектът не се вижда. Не трябва да критикуваме хората, че са несъзнателни и недисциплинирани. Въпросът е как ние се готвим за тези предизвикателства, други държави разгърнаха масово тестване. Президентът не разполага с реални инструменти“, подчерта той Радев.

На въпрос кога е променил позицията си, след като на 3 март на Шипка той иронизира наложените противоепидемични мерки, Радев обяви, че е жертва на хибридна война и не бил разбран правилно. Тогава говорил за софийския безопасен щам и шипченския опасен. В столицата нищо не било забранено, а само на емблематичния за българската история връх, за да нямало кой да чуе речта на президента, смята той.

 „Повтарянето на една лъжа 100 пъти няма да я направи истина. Аз не иронизирах вируса, а политизирането му“, подчерта Радев и обвини правителството, че не целяло превенция от смъртоносна световна пандемия, а да му пречи да говори на празника 3 март.

За първи път президентът отрече да се е разделил със съветника си Калоян Методиев след тържество на Корнелия Нинова. Това било резултат от общата оценка за работата на Методиев.

„Причината да се разделя с г-н Методиев не е празненството на БСП. Българските социалисти са хората, които издигнаха кандидатурата ми за президент, за което съм им признателен, аз не съм се отклонил, а и те също продължават да ме подкрепят. Българските социалисти осъзнават тези интриги и няма да им се подадат”, допълни той.

Както Флагман.бг писа пред БНТ го чакаха две агитка – една от подкрепящи го демонстранти и друга – от хора, които му искат оставката. Застаналите зад него бяха точно пред входа на обществената телевизия и го аплодираха щом излезе. Те призоваха Радев да въведе военно положение и да вземе властта в ръцете си. Част от тях обаче останаха крайно разочаровани от участието му. Обвиниха го, че не е имал смелост да каже нито дума за съдебната реформа. Един от протестиращите дори го попита защо не е повдигнал темата.

 


В категории: Политика


33
Коментара по темата
33.
Светулка
15.11.2020 01:06:39
4
2
Неблагодарник долен гониш кадърните хора от президенството а оставяш подлизурковците близачите да те командира отвори си очите и ушите Бойко залага на млади хора а ти на дъртаци
32.
До №29 ТРОЛ СИ ДОЛЕН!
14.11.2020 18:40:09
1
3
Няма срутване на скална маса при изграждането на тунел "Железница" на АМ "Струма", съобщиха от ДЗЗД „АМ СТРУМА ТУНЕЛ 2018“.
По-рано днес откъм северната страна на тунела и извън изграждащото се съоръжение е станала трудов инцидент с шофьор на водоноска, съобщиха строителите на тунела.

Шофьорът на водоноската е със счупен крак.
31.
Мунчо Радев
14.11.2020 18:36:52
1
3
Смешникът,фигурант на мафията,се показа и като лъжец!
Много долно същество или вещество!
30.
dimov
14.11.2020 13:44:54
0
6
da mu e chestita partiqta. edin drug komunisticheski prezident syshto napravi partiq/abv/. i sega vzema po 0,05% na izborite. veche e ''fucktor'' v politikata. liotchika do godina vsichki shte sa go zabravili. samo bojkov shte go pomni che ima da mu vryshta pari za provaleniq prevrat. zatvor za predatelq.
29.
Гарантирано от ГЕРБ
14.11.2020 12:54:48
7
4
Ново Срутване в тунел "Железница", има затрупан човек.
Ето това има предвид Другаря Борисов с "Работата дава свобода"
28.
Туде
14.11.2020 10:46:38
1
17
Ей, това кокала е голяма работа. Алчни за власт и пари
27.
Бургазлия
14.11.2020 10:38:27
7
34
Колко военнослужещи и генерали зарази с твоите мероприятия. Не виждаш ли какви лумпени те подкрепят с тези ли ще управляваш. Ще се бориш с олигарсите които са около теб. Колко човека бяха на протестите та дори и снощи. Това ли са всички българи в тази страна. Ти не си моя президент!
26.
До всички :
14.11.2020 10:20:06
30
7
Колеги, не четете тези манипулации на Флегман!
Вижте видеото с Президента Радев по време на интервюто и ще си направите изводи какво е искал Президента!
Не позволявайте друг да мисли вместо Вас и да ви втълпява какво да мислите!!!
Свобода!
25.
я
14.11.2020 10:17:54
5
31
Президенте явно си изпаднал в голяма самозаблуда БСП казаха че няма да те подкрепят в прав текст ДСП също На какво разчиташ на партийката която ще си направиш Направи справка с Първанов въпреки че той беше два мандата президент Е как ще говори за съдебната система като знае какво го очаква Защо в тази криза един път не свика Консултативния съвет и там да си кажеш мнението а не само ала бала по медийте А нашето място в Европа е достойно само твоето е нещо недостойно Н е съм чул напоследък някой от там да е приритал за теб даже си тотално забравен Не си прави сметки за след октомври догодина за нов мандат а мисли в кое село ще се скриеш с Десито ако още е до теб
24.
може ли Борисов да отиде в "Панорама" ка
14.11.2020 10:16:45
36
7
"Дaли Бoйкo Бoриcoв мoжe дa oтидe в "Пaнoрaмa" кaтo Румeн Рaдeв?", e въпрoc oт cъщecтвeнo знaчeниe!
Дaли пък нe ce cтрaхувa oт нaрoднaтa любoв, или пък гo cпирa интeлeкутaлния му импoтeнциaл?
Вce пaк трябвa дa ce oтбeлeжи, чe ocнoвнитe възглacи пo aдрec нa Бoйкo Бoриcoв и Ивaн Гeшeв, кoитo прoтecтирaщитe cкaндирaхa тaзи вeчeр, кaктo и в прoдължeниe нa 128 дни, бяхa:
"Бoриcoв - пoзoр! Ocтaвкa и зaтвoр!", "Ocтaвкa!", "Мутри - вън!", "
Дoлу ГEРБ!", "ГEРБ - кoрупция!", "Мaфия!"...
23.
Емигранте
14.11.2020 10:09:27
2
20
Кой ще ти чете тая дълга дитирамба. Стига си хвалил с многословен комсомолски патос комунизма. Ти къде си емигрант, в Куба или в Северна Корея?
22.
Бай Дечо
14.11.2020 10:02:50
29
2
А така, искам и 3- те дебилчета да сте като пружинки, като дам сигнал!!! Сега бягайте мама да ви даде пари за баничка и после веднага тук!
21.
емигрант
14.11.2020 10:00:04
35
0
Срам и позор българино , дали е карма или на някои така изнася , но кога ще научиш
да мислиш. Ти какъв беше и какъв стана.
Нищо лично , но аз съм от поколението живял и работил по време на така отричания
комунизъм. Нека да видим как пишете .
как изразявате мнение , падение на нацията ни . До кога ще политиканстваш . а няма да мислиш. На кому са нужни партии
Те не работят за теб . а за тях. А Вие като ....
повтаряте а не мислите. Да , Радев е един от нас , интелигентен. Много от драскачите няма как да се сравните с него-пилот а кои можете преди 1989 г да следва за това ? Колко езика знае а Вие ? Нима не ви омръзна тази селянтия , начина на говор от висшия ешалон, На мен да . А как се чувтва един българин над 20-25 или 30 г в чужбина когато се върне в Родината - простете - неграмотност, невежество в държавата като цяло , говорим за институции . ЗА ДА СТЪПИМ НА КРАК НЕ ПАРТИИ А ЗАБРАНА ПОНЕ 5 Г , ДА МИСЛИМ , ДА ЗАПРЕТНЕМ РЪКАВИ И РАБОТИМ. НЯМА КОИ АКО НЕ НИЕ ДА ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ НЕЩАТА. НИЕ СМЕ НА ДЪНОТО А ВИЕ - категоризирате и защо ?d
20.
Динко
14.11.2020 09:28:04
2
12
Срам
19.
Хахаха
14.11.2020 09:13:38
4
5
Флагман пак компроментирахте лайковете. Не ви ли писна така да се излагате?
18.
Амет чобанина
14.11.2020 08:02:37
2
15
бай Дечо педераса на хуя ми украса
17.
До Дечо разпоретината!
14.11.2020 07:50:26
7
31
Дечо, дърта педеруга!
Айде мажи халката с вазелин и бегом към солниците да си я начешеш. Всички те змаем че си пенсиониран фатмак като кумира ти Радко фъшкията и за тва му лижеш косматия г*з. Хората са казали "Под войнишко кепе, акъл не вирее", та вашата работа с метежника е такава. Кухи сте като градински лейки. Айде Фостата!
16.
Хаха
14.11.2020 07:23:07
5
23
Кво са хилиш ве, каун малоумен. Както не мога да дишам тиквата, така не понасям и кауна. Колкото гласувам за ГЕРБ, толкова и за вашите кауни. Толкоз си прост, че не можеш да си представиш и нещо друго. Никога няма да гласувам за никой. Кауните обаче, начело с радев, сте най гнусни.
15.
Хаха
14.11.2020 07:11:24
40
8
По линията Банкя- Правец е летял сигурно...
Тиквата дали е гасил един пожар а?
Ко беше щеше да ни е надул главата до ся?
Видях обаче тиквата че и баничарка не може да кара.
Радев поне е докарал в USA че може торта да си поръча (иначе щеше да умре от глад). Американците дали щеше да го поканят там ко беше руски бушон а? Все пак и те четат флагман и блиц знаят за "шпионажа" в Б-я от сякви гербаджийски тролове.
BTW стандартния гробаджийски трол е несайдисана лелка стил "горда менопауза"
14.
До 13
14.11.2020 06:59:45
6
35
Къде е карал самолет кауна? Към варшавския договор ли? Толкова са били и пилоти, щом този договор умря скоропостижно. Няма го вече, и няма да го има никога. Победен е от други. Колкото за радев, да внимава да не се нареди в редицата на военнопрестъпниците, и да влезе в килията на Милошевич.
13.
Хаха
14.11.2020 06:48:28
39
13
Гербаджийската клоака ври и кипи но след дълги тренировки всички са заели поза герб- с чупка в кръста и хванали се за пръстите на краката.
Готови за тиквата да си паркира спокойно с 200 джипката.
Флагман също показват техника достойна за инструктор по йога.
Слъпи подлоги след кат падне гроб в северна корея ще ви дигнат заплатата с такъв опит.
Къвто и да е радев..карал е самолет а тъпия ни пожарникар не само не е гасил пожар ми не може да кара даже баничарката.
Да се радваме че още минава през вратата тая дебела машина за ла*на щот в кабината на самолет- даже и пътнически няма да си побере охранения от крадене гъз.
12.
до Дечеславчо
14.11.2020 05:58:12
9
44
Какъв президент ми е тоя бе, дърталак? На гниди като тебе може и идол да е. Иначе си е чист подстрекател на войни, малко по на североизток от нас.
11.
Бай Дечо
14.11.2020 05:40:34
40
13
Има си хас под статия за Президента да не се изакат 3- те дежурни дебилчета!!!
10.
,,,
14.11.2020 04:23:30
5
18
Хахаха, това е нашия президент!
9.
alburu
14.11.2020 03:38:30
13
41
Лицемер невероятен. Тоя е един от главните виновници за разпространението на вируса. Първо за Шипка, нямало да се уплаши от някакво си вирусче. После с протестите, събираше по две - три хиляди човека всяка вечер на куп. Привържениците му пред БНТ,искали да взима властта и да въвежда военно положение. Иска да е вечен, като Путин, Лукашенко, Ким Чен Ун. Пъпеша е опасен, като нищо както подкрепя кръвопролитията в Луганск и Донецк, може да ги възпроизведе тук. Лошото е, че има поддръжници, русофило - комунистически джихадисти, мечтаещи за лукашенковщина.
8.
Импийчмънт за Радко фърчилото
14.11.2020 00:08:16
22
46
Радко Кауня е олицитворение на властолюбив некадърник, половин час плюене по правителството и опити за оправдание на собствените си грешки.Не вярвх че човек може да падне толкова низко и пак да се чувства прав.
7.
Йжик
13.11.2020 23:44:36
7
32
Боже, Боже, управляват ни от луд по луд, сами си ги избираме и ще си сърбаме попарата
6.
Радев
13.11.2020 22:48:27
38
23
Съгласен съм с 5! Радев за всичко е виновен! Бойко Борисов и ГЕРБ градят години наред, сега заради Радев станахме първи по смъртност в света, първи по бедност в ЕС, първи по корупция в ЕС, на 111 място по свобода на медиите. Това са глупости, че нямал власт президентът. Радев омагьоса Бойко Борисов и ГЕРБ до такава степен, че те започнаха да крадат като невидели! Всичко е част от пъкления план на Радев да съсипе и СЧУПИ държавата!
5.
някой
13.11.2020 22:43:03
27
61
Е с Тръмп може да се сравняваш и той е гламав колкото тебе но с Клинтън може да се сравняваш само по аферата бунга бунга След като са ти пратили съобщение че си бил в контакт със заразен не знаеш ли че трябва да се изолираш ами ще чакаш рзи да ти кажат Да не си дете от детската градина А пък не се надявай че ще оправяш нещо след Борисов защото БСП няма да спечели изборите а ти си тръгваш наесен Откажи се и от тия мераци И какво ще те спират да говориш на Шипка като досега освен да критикуваш нещо ползотворно не си предложил една идейка поне освен когато беше събрал пенсионерския клуб под балдахините да четат нещо писано на крак
4.
Флагман
13.11.2020 22:40:03
41
30
Каква разлика между интелигентен човек и лакърдиите на чувала с екстременти от жипката...
3.
ало АДМИНИСТРАТОРА
13.11.2020 22:29:47
9
15
ЩО МЛОКИРАШ ВОТА БЕ ПОДЛОГО ?????????НАДУШВАМ ЧЕ КОМЕНТАР 1 Е ТВОЙ
2.
утътъ
13.11.2020 22:24:53
38
22
Радев е виновен! Той направи блокада на линейките в София, поради което те не успяха да стигнат навреме до болниците. Той смачка с танка си апаратурата на болниците. Той открадна с дрона лекарствата от аптеките. Бойко всичко прави както трябва, Радев само му пречи! Радев само да се разкара и тази държава ще тръгне веднага напред!
1.
Figurant
13.11.2020 22:14:53
26
37
Ei figurant mradni che prechish na naroda mishok
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори