×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Галена пак стана Галя Чупката, върна се във времената на изпълненията във ваната


09 Ноември 2020, Понеделник, 11:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Мама Ураган се върна в зората на кариерата си

Галена пак стана Галя Чупката. Поводът не е Хелуин, макар че се получи интересно съвпадение. Мама Ураган се върна в зората на кариерата си, заради баса на рапъра Криско, с когото имат дует „Красиви лъжи”, с Николаос Цитиридис.

Габровецът изпълни предизвикателството на водещия на вечерното шоу по Би Ти Ви, което прие по време на гостуването си с Галена. Само за седмица рапърът от Габрово и певицата от Смядово сътвориха мазен кючек, който представиха с клип в духа на ретро попфолк традициите. Видеото „Кавала кючек” вече има над 1 милион гледания в Youtube и бе представено в ефира на Би Ти Ви миналия петък.

В клипа Криско е с перука и танцува, заобиколен от музиканти. Изглежда като „незаконното дете на Филип Киркоров и Джони”, изтъкна Николаос Цитириридис при повторното гостуване на Криско и Галена, за да представят „Кавал кючек”. Водещият ги посрещна с розова коса и шарени дрехи като препратка към визията на рапъра в „Красиви лъжи”, за което се обзаложи, ако изгуби облога. „Аз най-много се оприличавам на Магапаса”, сподели Криско. Галена пък е себе си, само че от началото на славния си път към фолк върховете. Тогава покрай първия си хит бе по-известна като Галя Чупката, а съвсем скоро щеше да се прослави и с порно клипчето си във ваната. В клипа „Кавала кючек” пайнерката е пременена с кичозния тоалет, с който повече въртеше кючеци, отколкото пееше, покрай Амет и Хабиби на концерта на „Планета” през 2005 г. „Визията си е моя. Една от най-емблематичните и осмивани”, призна си Галена в „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

Тримата бяха категорични, че песента е създадена за забавление. Едва ли някой би се объркал, че с клипа вървят и някакви претенции за сериозност. Все пак е сниман може би за ден. Самата Галена сподели, че снимките на нейното участие са траели два часа. „Това си е една машина на времето. Като цяло и клиповете се правеха по този начин. Ние изглеждахме по такъв начин”, коментира Галена. В „Кавала кючек” Криско снима клип с музиканти, в ролята на режисьора влиза продуцентът Маги Халваджиян, който на времето действително снимаше фолк клипове. В един момент двамата спорят за цената на клипа. Криско не иска да плати исканата сума и в крайна сметка се стига до бой. Галена пък друса бюст и дупе в компанията на здравеняци, а под нея вървят поздрави от смс-и, каквато традиция имаше на времето в музикалните телевизии. Сред тях има и закачка към дискотеката в Студентски град, в която колегата им Константин е съдружник. Поздравът е за персонала от Велката с П.С.: „Забравих си личната карта във WC-то. Ако може, да ми отворите да си я взема”. Всички „смс-и от фенове” са доста забавни и разнообразни – от „продава се кола нов внос” до „жена на 54 от врачанския регион търси господин за приятелство, а защо не и завинаги”. Сред тях бе и съвсем истински „поздрав”, който преди няколко години се превърна в хит в интернет. Тогава „Васко с БМВ-то”, както се беше подписал, изпрати своя поздрав в музикалната телевизия, където бе излъчен на фона на попфолк песен. Съобщението на „Васко с БМВ-то” гласеше: „Специален поздрав за моята кралица Катя от село Нефела, която се поддаде на думите на злонамерената си майка Ани от село Нефела! Това ли бяха твоите обещания? Това ли беше твоята любов?”.

Клипът завършва с бой между Криско и режисьорът – в ролята е Маги Халваджиян, като се включват и музикантите, и снимачния екип. Накрая Криско и Галена тръгват на стоп от Димитровград. „Габрово на 3 реки. Смядово на 2 небета!”, гласи финалният надпис.

„Тази година за Хелоуин съм Галя. Във време, в което лъскавият имидж е всичко, се изисква доза смелост да се надсмееш сам над себе си по такъв начин, защото където и да ни отведе животът, никога не бива да забравяме откъде сме тръгнали и да спираме да се гордеем с извървения път!”, написа Галена на Хелуин във Bейсбук.
Реакциите на почитателите на Криско и Галена бяха доста противоречиви. Някои споделиха, че са се забавлявали, други пък се изказаха доста критично и никак не приеха на шега „Кавала кючек”. Е, имаше и такива, които възприеха чувство за хумор на изпълнителите. „Това е първият кючех, който слушах с кеф! Евала, но, моля те, да не се повтаря!”, коментира мъж под снимка на Криско във фейсбук и спечели одобрението на десетки почитатели. 

Източник: Hotarena
 


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори