×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Светило в световната фармацевтика: Втора вълна няма, манипулират се данните от тестовете


Светило в световната фармацевтика: Втора вълна няма, манипулират се данните от тестовете
Ако не гледате телевизия, където всеки ден ви облъчват с брой новозаразени и починали, щяхте правилно да отсъдите, че най-страшното е приключило, твърди в интервю д-р Майк Иидън
23 Октомври 2020, Петък, 20:20 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Почти всички положителни резултати реално са фалшиви-положителни, казва д-р Майк Иидън, който е бившият шев на на научния отдел във Pfizer

Бившият шеф на научния отдел на корпорацията Pfizer – една от водещите иновативни биофармацевтични компании в света, които държат патентите на Xanax, Zoloft и ваксината Prevnar – шокира с изявленията си за пандемията. Д-р Майк Иидън, който има над 25 години опит във фармацевтичната индустрия и публикувани 40 научни труда, 63 резюмета и 2 книги, заяви в интервю в края на септември, че т.нар. „втора вълна“ на коронавируса е изфабрикувана чрез огромния брой на фалшиви-позитивни тестове, които PCR методологията бълва.

Според Иидън „почти всички положителни резултати от PCR тестове в световен мащаб са фалшиви-позитивни, а границата на стадния имунитет може да се окаже доста по-ниска от очакваното, като много от страните по света вече най-вероятно са я постигнали“.

Запитан дали правителствата базират управленските, икономическите и обществените си политики на нещо, което може да се окаже чиста фалшификация на данни, неговият отговор беше лаконичен – „Да“.

„Съдейки по ситуацията и важните индикатори за здравните системи – брой хоспитализации, брой легла в реанимацията и смъртни случаи – пандемията фундаментално е приключила. Ако не гледахте телевизия, където ежедневно ви заливат с информация за това колко са новите случаи и колко са починали, можехте спокойно да заключите, че пандемия няма. Разбира се, някои хора ще стигнат до болница, приближавайки се към есенно-зимния грипен сезон... Но няма научно доказателство, което да ни кара да мислим, че идва втора вълна“, казва Иидън в интервюто, което можете да гледате на английски тук.

В свой научен доклад в съавторство с двама свои колеги бившият главен научен сътрудник на Pfizer пише: „Масово се наблюдава, че във всички тежко засегнати от пандемията страни в Европа, както и някои от щатите в САЩ, формата на графиката за броя на смъртните случаи, спрямо времето е подобна с тази във Великобритания. Не само това – кривите могат да се поставят една върху друга, без да се разминат“. Както Флагман.БГ е писал и преди броят на смъртните случаи е набъбвал масово от март до края на април т.г., след което е започнал да се смалява постепенно и в момента кривата на практика е плоска, а ръстът – линеен, а не експоненциален. В същото време обаче броят на позитивните за SARS-CoV-2 расте, а медиите не спират да тръбят за идващата „втора вълна“.

Д-р Иидън коментира и смъртността от новия вирус. В научния му доклад, който вече е публикуван и проверен, индексът на позитивен/фатален случай е 0.26%. Иначе казано – шансът да оцелеете след заразяване със SARS-CoV-2 в момента се равнява на 99.8%, малко по-нисък от този при обикновения грип. И макар състоянието, предизвикано от вируса, да предизвиква дълготрайни усложнения, такива има и при настинките, пише в документа д-р Майк Иидън.

И тъй като самият вирус е от семейството на коронавирусите и има сходство с поне четири други такива – 229E, NL63, OC43 и HKU1 – които имат „поразителни сходства със SARS-CoV-2, а са едни от основните патогени, които заразяват хората през зимата. В този смисъл голяма част от населението на планетата вече частично има изградени не само антитела към новия вирус, но и T-клетки – най-важният елемент, защитаващ организма от инфекции. „Изчислено е, че около 30% от населението на планетата вече притежава нужните Т-клетки, които разпознават този вирус и започват да организират защитните механизми в тялото, за да се борят с него. Така за постигането на качествен стаден имунитет няма да се необходими повече от 15-20% заразени, за да спре предаването на вируса“, пише още в текстът екипът от лекари-специалисти на д-р Иидън.


В категории: COVID-19


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
80
Коментара по темата
80.
Асв свободен
26.10.2020 18:15:00
0
0
До, гражданин 78. Това е истинската цел, напълно съгласен съм с вашето мнение
79.
До 78
26.10.2020 15:35:55
0
3
Чак чипирне не вярвам, но че това е една огромна печатница за пари... тестове, спонсориране на ваксини, измислени лекарства "облекчаващи" симптоните. Да не говорим за срива на борсите в средата на Март и ръстежа от по 600-700-800%. Да вирус има, хора умират, но те не са много повече от тези които умират от пневмония и без този вирус. Статистиката за 2019 показва около 1300 човека починали от пневмония в България! Колко много случаи има на семейства в който единият е болен, а останалите нищо им няма, а ако слушаш щабовете, само да се чуеш с някой по телефона и прохващаш. И какво означава безсимптомно болен. Хем си болен, хем нищо ти няма. Как става това?
78.
Гражданин
26.10.2020 13:28:59
0
15
Лека полека цял свят ще се усети , че това си е чиста манипулация с цел , поробване , чипиране и премахване на свободната мисъл и свободата като цяло... Най-много са ми интересни , овчехарактерните как смело защитават пропагандата
77.
Abc
26.10.2020 11:38:16
0
15
Хаоса е пълен създава се едно преувеличение с цел задълбочена икономическа криза през 8-10 години все е така.
76.
КОЙТО ТВЪРДИ
26.10.2020 10:01:08
0
6
ЧЕ ЛЕКУВА ОТ ВИРУСА Е ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ –ВИРУСА НЕ СЕ ЛЕКУВА !!!!!!!!!!!!!ИМУННАТА ТИ СИСТЕМА ИЛИ СЕ СПРАВЯ ИЛИ УМИРАШ ТОВА Е ИСТИНАТА
75.
ДО 74 ТОЧНО ТАКА Е !!!!!!!!!!!
26.10.2020 09:58:01
0
5
ПРИЕМАТ ГИ В БОЛНИЦИТЕ ЗА ДА ВЗЕМАТ КИНТИ ПРЕДИ ДА ПОЧИНАТ !!!!!!!!!!!!!!
74.
225р51
26.10.2020 00:12:02
0
23
Просто е, но за наблюдателни хора. Хора които следят действията, тактиките и кондиките на тия изроди от десетилетия с техните пандемии през три-четири години. Трепят ги по болниците както и при предишните изсмукани от пръстите пандемии. Особено възрастните и хроничните. За тях почти никой няма да се усъмни особено в тая изкуствено раздухана паника. За това и повечето жертви на "докторите" са от тази група. По-малко биха рискували със здрави и прави хора да не говорим за деца и младежи защото е ясно че за тях ще ги подгонят близките им. Реално тази година по нищо не се различава от която и да е преди това като заболявания, всичко е раздухвана масова психоза. Всяка година има дадена смъртност от респираторни, единственото което ти трябва е масова психоза по медиите и корупция каквато дал Господ навсякъде в изобилие. Наивниците издигат в култ палачите на близките си имали "късмета" да отидат в болница със симптоми неразличими от което и да е респираторно заболяване. Тъпчат ги с всякакви антивирусни и имуноподтискащи стари, нови и експериментални отрови накрая уродите не забравят да те надуят с тръбата в белия дроб. Ако успееш все пак да оцелееш от тоя здравепогазващ терор е мн вероятно да останеш инвалид за цял живот и да продължават да те тъпчат с лайна профилактично до края на живота ти. Докато хората не схванат картинката с този повсеместен медицински фашизъм, ще го духат яко, яко ще го духат. Ще им затварят бизнесите и ще ги цедят докато последните не грабнат сопите от безизходица, безизходица които изродите наричат здравеопазващи мерки. В момента тече тих геноцид по болниците. Овцете обаче въпроси не задават и не само - пляскат им, издигат ги в култ. Същите ония бели престилки които години наред ги клатят по всякакви параграфи. Но на боговете простолюдието сметка не може да държи, нали така? Вместо да им искат отчет за начина на лечение на болните докато са в болницата изолирани от близки и от всичко докато някви олигофрени в скафандри като срещу радиация обикалят със спринцовки наоколо и си хихикат, овцете аплодират тия касапи и дори още по-твърди мерки искат. Наистина така ще се роди новия световен ред, новия дигитален комунизъм... - с повсеместна олигогфрения и безумие. Тоталитарен ред където ако преди овцете бяха болтчета в машината сега ще са цифри в компютъра, мачкани, тероризирани, дупчени и тровени, изнудвани и следени на всяка крачка като добитък, докато умрат унизени но вярващи в всемогъщите "експерти", на "безгрешната" наука и медицина.
73.
Do 68
25.10.2020 19:15:18
2
12
Ne razbrahme perdashka
72.
Погром до 61
25.10.2020 18:16:24
0
1
До 61, да така е, напълно съгласен две мнения няма. Ама заговора е световен брат, докато не сасипят всичко няма да мирясат.
71.
Погром до 61
25.10.2020 18:16:17
1
2
До 61, да така е, напълно съгласен две мнения няма. Ама заговора е световен брат, докато не сасипят всичко няма да мирясат.
70.
ДО 69 ХАХАХА
25.10.2020 08:39:56
1
2
Слави Трифонов спечелил на последна истанция дело с Валери Симеонов–заглавие на статия
69.
Наско Ментата
24.10.2020 21:42:12
2
3
No.65 , приятно се изненадах,че си запомнил единият от кандидатите за президент ! Не се напрягай чак толкова . Концентрирай се върху шолотонаслави и че няма ник' ва нова болест.
68.
хаха АДМИНИСТРАТОРА
24.10.2020 18:48:07
24
1
ЗАЩО НАБУХА МИНУСИ НА КОМЕНТАР 66????????????????????""ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЖАЛБА ДО КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!"""АЗ СЪЩО СМЕ ЧОВЕК""НЕЗАВИСИМО ЧЕ СЪМ ОБРАТЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ БОРЯ ЗА ПРАВАТА СИ!!!!!!!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ!!!!!! БЕ
67.
РАЗНООБРАЗЕТЕ """МЕНЮТО""
24.10.2020 18:13:07
22
2
СЪС СТАТИЯТА :""Лекари бизнесмени превръщат бедата и корупцията в лично богатство.
66.
ДО ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!!
24.10.2020 17:38:41
31
1
""ФЛАГМАН КОГА ЩЕ НАПИШЕТЕ СТАТИЯ ЗА ПРАВАТА НА ГЕЙ ОБЩНОСТТА В БУРГАС!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ СЪЩО СМЕ ХОРА И ИМАМЕ ПРАВА""!!!!!!!!!!!ЗАЩО НЕ ОТРАЗИХТЕ ПОСЛЕДНИЯТ НИ ФШАШ МОБ В ЦЕНТЪРА???????????????АЗ И МОЯТ ПРИЯТЕЛ ЖЕЛАЕМ ДА БЪДЕМ ПОКАНЕНИ ЗА ИНТЕРВЮ!!!!!!!!!!
65.
до Наско Ментата
24.10.2020 17:06:49
3
5
В разгара на предизборната борба в САЩ взимаш за истинска монета това, което бълва USA TODAY ?!? Ама там сега може да напишат (както и го направиха), че Тръмп е взел психотропни лекарства и може да натисне ядреният спусък. И на това ли да вярваме ? В щатите всеки ден умират хиляди и хиляди хора ! Ей, затова не се вярва на пандемията. Заради малоумницикато теб !
64.
ДО 63 ХАХА СЕГА УСЕТИХА!!!!!!!!!!!!!!!
24.10.2020 16:54:22
23
9
ЧЕ АКО СЕ МЪЛЧИ НЯМА КАК ДА БРЪКНАТ В КАЦАТА С МЕДА !!!И ЗАПЛАХАТА Е ТОТАЛНА И СТАДОТО СЕ ТРЕСЕ ОТ СТРАХ!!!!!УПЛАШЕН ЛИ СИ ВЕЧЕ Е ЛЕСНО ДА ТЕ ""СТРИЖАТ""
63.
Наско Ментата
24.10.2020 14:41:10
7
0
Като говорим за статистиката -първите случаи на "испански грип" тръгват от Ухан,от пазара с "вкусните" прилепи . Грипът смила и Щатите и Европа,обаче директивата е да се мълчи. Просто Испанците питат първи : К'во правим с тая новата болест ?
62.
Наско Ментата
24.10.2020 14:23:03
5
6
Трупове за денонощие :

Втора Световна Война : ~ 300
Гражданска Война : ~ 500
COVID19 ( #несъществува). : ~800

Статистиката, предоставят USA TODAY.
Статистиката е единствено за Щатите,за тях COVID19 е проблем.
За Африка не чак толкова, други притеснения имат. Всеки с националния си лайфстайл. Чувал съм,че в Северна Корея нито рекетът,нито корупцията са нерешими проблеми ,бял кахър са.
И тук така- мани тоА COVID19,маянета и гюбеци са ни проблем/ сакън,да не затворим някоя мангасарница( май чалготеки им викат,не съм сигурен)
61.
до 6о АМИ НИЕ ОВЦИ ЛИ СМЕ ??????????????
24.10.2020 13:44:26
21
4
ЧЕ ДА ГИ ОСТАВИМ ДА СИ СВЪРШАТ ""СТРИГАНЕТО""–""УСВОЯВАНЕТО""НА НАШИТЕ ПАРИ ОТ ""ХАЗНАТА ""И ДА СИ ПЪЛНЯТ ""ЧЕКМЕДЖЕТАТА"" КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !!!!!!!!!!ВЕЧЕ ДОРИ И НЕ СЕ КРИЯТ И СТАВАТ ВСЕ ПО АЛЧНИ И НАГЛИ!!!!!!!ОСТАВКА
60.
Погром
24.10.2020 11:44:23
0
12
Вижте, не се карайте и изнервяйте едни други, те това което са го замисли ли ще си го свършат до край.
59.
Лелеее
24.10.2020 10:38:17
7
8
Бахти малоумно то племе, вярно в Бургас живеят само диви странджслии,баасссхти тъпото племееееееее хахахаха, като пишиш с големи букви по умен ли мислиш, че си малоумнико хаха, прост си бате, прост ще си утре, прост ще си и умреш, и ще си цъкаш с уста и ще нареждаш тези които те управляват, защото си прост дебил.
58.
АЛО АЛО ""ТЕЛЕФОНИСТА""
24.10.2020 09:50:42
27
11
КЪДЕ ИЗЧЕЗНА БЕ ????????????ОБЕСНИ НА ""СТАДОТО""С ДУМИ ПРОСТИ КАК ЛЕКУВАТЕ ???????ПРЕДИ ПОЛЗВАХТЕ ХЛОРОХИН А СЕ ОКАЗА ЧЕ САМО ВРЕДИ ///и докато не го забраниха в целия свят не ПРЕСТАНАХТЕ ДА """ЛЕКУВАТЕ""" С НЕГО!!!!!!!!!!!!!//////ХЛОРОХИНА ГО РЕКЛАМИРА ЕДИН ИЗВЕСТЕН ОЛИГАРХ///""излекува"" се за три дни ХАХА"""/////ГРАЖДАНИ КОЙ КВОТО ДА ВИ ГОВОРИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ ОТ ЕДНИ АЛЧНИ ХОРА !!!!!!!!!
57.
ХАХА АДМИНИСТРАТОРА
24.10.2020 09:24:22
25
5
КО СА ""СЕКНАХТЕ"""ааааааааааааа????????????ВИЕ ЛИ СИ ГИ ПИШЕТЕ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ ХАХА СЛАГАЙ ПО 20–30 ОТРИЦАТЕЛНИ
56.
ДО ""ПЛАШЕЩИЯ"" С ТЕЛЕФОНИТЕ
24.10.2020 09:20:04
32
13
ОБЕСНИ КАК ТОЧНО ""ЛЕКУВАТЕ"" СЛЕД КАТО НЯМА СЪЗДАДЕНО ЛЕЧЕНИЕ!!!!!!!НАКРАТКО ОСВЕН ДА ПОДОВАТЕ КИСЛОРОД КАКВО ДРУГО!
55.
до ЛЪЖЕЦА С ТЕЛЕФОНИТЕ
24.10.2020 09:15:39
31
11
ПРОБЛЕМА Е СТРАХЪТ КОЙТО ""ПОМПАТЕ""УМИШЛЕНО ЗА ДА ПРАВИТЕ ""КИНТИ""Е ТОВА Е ИСТИНАТА
54.
До 43
24.10.2020 08:45:33
0
7
Да ве, нямаш грижа ве шибек!! Аз влизам при ковида, ти при хепатита, или там както му викаш! Кво та бърка, от ковида по-страшно няма, на далавера си! Телефоните ги знаеш, действай!!
53.
До 51
24.10.2020 08:19:25
4
17
Не го занимавай сега, той следи епидемиологичната обстановка в сутрешният блок!! Ако не е с маската пред телевизора, пък на!!!
52.
Мишо
24.10.2020 08:16:55
6
34
Изводът е Не гледайте и не слушайте приказката за Ковида. Човекът потвърждава казаното от Мангъров, който е специалист. А в Щаба са подлогите на Боко, които спомагат оставането на власт.
51.
до манипулатора с телефоните
24.10.2020 07:54:45
2
29
Търговски дружества на които всяка манипулация и преглед се заплаща ( понякога и по два пъти карайки пациентите да си доплащат) търсели наивни доброволци ! Доброволно да направим още по-богати собствиниците и ръководството на болници ! Жалък си ! Сбърканият Борисов, създаде изцяло сбъркана здравна система ! Ако сме в извънредна обстановка то тогава "пазарният принцип" в здравоопазването трябваше да се спре и се премине към ДОБРОВОЛНОСТ! Трябваше и тестовете да са изцяло безплатни а докторите и сестрите призовани да ликуват нечуваният яростен вирус. А то САМО ПАРИ СЕ НАЛИВАТ И НАЛИВАТ БЕЗ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ ! ИЗТЖЧВАТ ЗДР. КАСА И ОБИРАТ КОНТАКТНИТЕ ЛИЦА СЭЗДОВАЙКИ В ТЯХ УЖАС И СТРАХ ! ДГД !
50.
Kurti
24.10.2020 07:42:34
2
18
Ok, звънях на 056/894859, наистина исках да стана доброволец. На този телефон от 5 опита нито веднъж не отговориха. Дали не е объркан телефона или не искат доброволци срещу т. нар. 'ковид-19'? Днес ще отида на място да се запиша доброволец в тази безмилостна сеч срещу невидимия враг, от който "яко ще се мре", те тези гадове, дето го създадоха...
49.
К
24.10.2020 07:19:33
6
11
Ако някой реално потърси изследването, ще види че е прав че няма втора вълна обаче той говори за края на Август и сравнява смъртните случаи с Април, ако направи същото съпоставяне сега с Април се вижда, че графата пак наподобява Април и се увеличава всеки ден, ама флагманите не споменават , че е старо изследване както и коментиращите не си си направили труда даже да прочетат изследването.
48.
Mente
24.10.2020 03:26:54
13
2
Ti e glavata, palqr, bashta mi edva ne umrq ot to a mente.
47.
До 46
24.10.2020 03:25:44
15
4
МБАЛ Бургас набира доброволци, заповядай, долу в коментарите има телефонни номера, звънни и действай :)
46.
Ковид е МЕНТЕ !
24.10.2020 03:19:41
5
42
Вече вярвам само на очите си !
Повече от 100 дни , на площат независимост се събират хиляди хора на протест. Нямат маски , викат , плюят ... Социална дистанция - абсолютно никаква !
И какво ???
Амиииии .... НИЩО и половина !
А ако имаше истинска епидемия и пази боже ПАНДЕМИЯ , то тогава протестиращите отдавна щяхме да сме ги и изкопали и опяли !
Всички обаче са си и живи и здрави ...
45.
До 44
24.10.2020 02:37:32
17
4
Ами човеко, ела и помогни срещу "грипа" телефони съм оставил, обади се, хората ще ти кажат къде да дойдеш, какво да правиш, нали е грип и настинка, защо няма желаещи, мишкииии страхлив, клавиатурини плъхове.
44.
Haha
24.10.2020 01:26:52
7
25
Че всичко е лъжа е ясно.Иначе немски адвокати нямаше да съдят правителството.Бойко и неговите приятели ит щабове и комисии просто копират европа.Те нямат собствено мнение понеже нищо не разбират.Чакат да дръонат едни пари за помощ срещу грипа това е
43.
До 42
24.10.2020 00:58:51
18
6
Да разбирам, че освен малоумен философ си и страхлив такъв. Цъкай си тук, обяснявай как всичко е лъжа :) А за който иска да помогне, оставил съм телефони. Интересни хора сте, лъжаааа, за париии за незнам си каквото, ето има шанс да докажеш твърденията си, но неее страх майка аааа хахаха. Пий си млякото и заспивай, гнида страхлив, мишок.
42.
До 39
24.10.2020 00:36:48
2
10
Ако не друго, поне те научих как се пише хепатит!! Демек изстрелях ти "общата медицинска" култура в стратосферата!! Тъкмо учим сега за нея в 7- ми клас.
41.
Николов до 38
24.10.2020 00:26:29
2
27
Че стой си вкъщи, кой те кара да ходиш по дискотеки!! Прибягваш сутрин рано с маската и баничка и пак бегом обратно в къщи! И за да объркаш тотално вируса, бягай на зиг заг.
40.
Зора
24.10.2020 00:24:28
0
3
По, въздушно капков път
39.
До 36
24.10.2020 00:24:16
9
5
И продължаваш да показваш колко малоумен си, Не се излагай повече, заповядай утре, ще те чакаме. Да ни обясниш за хЕпатита и Ковида,че явно си вещ. Жалко то е, че има много като теб и затова болниците се пълнят.
38.
Николов?
24.10.2020 00:21:31
2
4
Секва нощният живот в Перник заради епидемията от COVID-19- По заповед на кмета всички нощни заведения и дискотеки в града затварят врати за две седмици.
37.
Браов
24.10.2020 00:19:53
1
21
Браво на Флагман , че дават и друга гледна точка а не само на корумпираното правителство. Почвайте по-често да публикувате такива статии и на други доктори , защото много доктори по света обявиха ковид за измама
36.
И още до 34
24.10.2020 00:15:56
3
8
И го напиши хЕпатит в Гуглето!! Това за другият път, като четеш "обща медицинска литература"!! ПРОФЕСОРЕ.....!
35.
До 34
24.10.2020 00:11:33
0
11
Не позна, на 13 съм!! Айде сега, ти като толкова много си чел да ми кажеш как се предава хепатит В!!
34.
До 16
23.10.2020 23:45:15
10
7
Как се предава хипатит знаеш ли? Боже, че глупав човек си. Поне си направи труда да прочетеш малко обща медицинска литература и сам ще разбереш колко нелепо е написаното от теб. От коментара ти съдя, че си на не повече от 12 годишна възраст, така, че е безсмислено да водим разговор, може би когато пораснеш :) Със здраве, и пази мама и тати.
33.
До 21
23.10.2020 23:40:41
2
2
При 70% се вярва, че се достига стаден имунитет.
32.
До 16
23.10.2020 23:36:15
7
6
Хахаха, приятелю аз там работя, добре си дошъл.
31.
много добре
23.10.2020 23:35:22
1
9
че Флагман ни дава възможност да се запознаем и с други гледни точки относно пандемията.А всеки може да реши на какво да вярва.А когато става дума за научно доказани факти вярата няма да им противоречи.
30.
До 28
23.10.2020 23:34:40
6
16
Къде мрат, че нещо не ги виждам?!! Заразени можеш да изфабрикуваш колкото искаш, трупове йок!!
29.
До 26
23.10.2020 23:25:50
3
11
Даааа,много е лош наистина,друго си е да тръбят 24 часа колко е страшен вируса и как има 1ва,2ра и 122829та вълна:),а след това да пробутат ваксина.Кое е по-изгодно,а? Хаха
28.
Да бееее!
23.10.2020 23:04:27
9
19
Реанимациите взеха да се задръстват със симуланти. Някои толкова се вживяват че мрат.
27.
BB garanted
23.10.2020 23:02:56
6
18
Човека е обяснил точно нещата. Докато има тестове ще има пандемия, а какво отчитат тези тестове никой незнае. https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Dwc8dMw4raw
26.
тоя е за разстрел
23.10.2020 23:02:21
13
16
Много ясно че топ фармацевта ще иска да зарази всички с Ковид и ще ги успокоява, че заразата е нещо обикновено, от това печелят мааам им мръсна. Фармацевтите са най печелившите от това. И всички заинтересовани препоръчват стаден имунитет който не съществува в случая с Ковид защото има вече повторно заразени. Мръсни убийци, бизнесизмамници, готови са да избият стотици хиляди, милиони само да богатеят от това
25.
Умрели
23.10.2020 22:51:07
2
13
Има вирус и болни, но починалите през 11-12.2019 г. бяха с повече от 1/3 от тези починали след нова година. Направиха се много частни болници но сграда не лекува, лекува лекаря специалист и сестрите.Те са тези които лекуват.
24.
Едуард
23.10.2020 22:15:30
3
10
Положителното от тази 2-3-4 -n+$.............$$$$ 'подплатена пандемия' е израстването на голяма част от диаспора при отразяването на анонсите за синдемията.
23.
До 22
23.10.2020 21:56:34
7
24
По-вероятно е преди това да свършат местата в лудницата заради такива изхлопали папагали като теб?
22.
Gordon Shumway
23.10.2020 21:45:40
35
22
Флагман, вие сте изроди. Утре ще ви се наложи да уреждате прием в ковид отделение на ваш близък и ще пишете възмутени, че няма места. Долни боклуци, които с псевдотеории си правят трафик на селския сайт...
21.
11
23.10.2020 21:25:27
16
15
Според статията трябват 15-20 процента заразени от всички за да се получи стаден имунитет.
при нас са приблизително пет процента приблизително, тоест трябва да стигнем 3000 на ден и вируса ще спре да се разспространява.
Нещо не ми се вярва това дали е така.
20.
питанка
23.10.2020 21:21:40
17
31
А Диктаторът Борисов, точно тази година остави поданиците си без ваксина срещу обикновеният грип ! Колко си тъп Бойко не е истина ! А как медиите ти, крият скодоумието ти като държавник не е истина. Кажи бе Борисов : защо няма в аптеките ваксина ? В клубовете на ГЕРБ ли ще я раздаваш бе ?
19.
asd
23.10.2020 21:13:22
2
0
as
18.
юберашунгмахен
23.10.2020 21:12:59
6
26
FINITA LA COMEDIA, който направил кинти направил, скоро ще има арести и дано видим трибунал
17.
ХАХА ТО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ
23.10.2020 21:10:52
42
20
ЧЕ Е ПО ЛЕКО ОТ ГРИПА А НЯКОЙ ИМА ИНТЕРЕС///да пълни ""чекмеджета""/!!!!!!!МИ ЩО НЕ ДАВАТЕ СТАТИСТИКА КОЛКО УМИРАТ ОТ УСЛОЖНЕНИЯ ОТ ГРИП ГОДИШНО БЕ ?????????????И ТО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ СЕ ВАКСИНИРА РИСКОВИТЕ ГРУПИ !!!!!!!!!!АЙ СИКТИР БЕ И КАК ""СЕ ЛЕКУВА !!!!СЛЕД КАТО НЯМА НИТО ПРЕПАРАТИ И ПРИЗНАТО ЛЕЧЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ ЗА ДА ПРЕМАХНЕТЕ ОПРАВДАНОТО СЪМНЕНЕ В ГРАЖДАНИТЕ !!!!!!!!!!ЗАЩОТО В МОМЕНТА СЕ НАСАЖДА СТРАХ И НЯ"""КОЙ"""СЕ ВЪЗПОЛЗВА!!!!!!!!!
16.
До 12
23.10.2020 21:02:48
5
17
Влизам, само ако ти влезеш при болните с хепатит, навит ли си?
15.
Bots
23.10.2020 20:56:59
18
20
Ако сега го е разбрал, че е огромна, добре замислена манипулация/ конспирация или както щете... много е закъснял!
14.
До 11
23.10.2020 20:52:07
7
7
Лично ще те посрещна :)
13.
До 6
23.10.2020 20:51:01
11
19
056/894. 056/894859
Това са номерата за хора БЕЗ медицинско образование,тоест за такива като теб. Звънни и заповядай :)
Няма нищо страшно, просто хора с "настинка" :)
12.
До 6
23.10.2020 20:51:01
15
21
056/894. 056/894859
Това са номерата за хора БЕЗ медицинско образование,тоест за такива като теб. Звънни и заповядай :)
Няма нищо страшно, просто хора с "настинка" :)
11.
до 6
23.10.2020 20:48:09
8
26
Ходил той, дръжки. Седи пред телевизора и наизустява клишетата. Насън да го бутнат, ще ги изрецитира. Тия доброволци ги измисли Майтапчийски още пролетта.
10.
До 4
23.10.2020 20:46:36
17
12
Както писах по долу, има телефони, обади се и отиди. Май страха е в повече а?
9.
1qq
23.10.2020 20:39:53
6
13
Ха добър ден. Днес видях линейка караше във Ветрен към болницата. Шофьора и сестрата бяха със бели найлони и маски опаковани като мумии. Направо не ми се мисли с какви експериментални лекарства ще го лекуват като Ремдезивир и т.н
8.
Зомбайо
23.10.2020 20:38:10
6
16
Ха добър ден. Днес видях линейка караше във Ветрен към болницата. Шофьора и сестрата бяха със бели найлони и маски опаковани като мумии. Направо не ми се мисли с какви експериментални лекарства ще го лекуват като Ремдезивир и т.н.
7.
Зомбайо
23.10.2020 20:37:25
5
21
Ха добър ден. Днес видях линейка караше във Ветрен към болницата. Шофьора и сестрата бяха със бели найлони и маски опаковани като мумии. Направо не ми се мисли с какви експериментални лекарства ще го лекуват като Ремдезивир и т.н.
6.
До 4
23.10.2020 20:36:53
7
29
Я ни кажи как е там,ти предполагам си ходил,а не си някой ковид трол:)
5.
До 2
23.10.2020 20:35:33
4
21
Касабова се престара с минусите :)
4.
До 1 и всички като него.
23.10.2020 20:34:36
31
42
Малко по надолу в статиите има оставени телефони, МБАЛ набира доброволци, както медицински кадри така и обикновен и граждани. Отидете, вижте, поработете, и пак елате да пиши те гениални слова. Заглавието на статията е "МБАЛ търси доброволци" или нещо от сорта. Хубава вечер.
3.
Аууууу
23.10.2020 20:33:45
20
41
Не вярвам аз на този доктор,щом математикът Витанов,коремният хирург Мутафчийски и Балтов(шеф на Пирогов ООД) казват че ще мрем вярвам на тях!
2.
КороноТъпак
23.10.2020 20:30:29
62
18
Глупости ! Някакво си медицинско светило ! Мангъров му е платил да ги говори така ! Ти влизал ли си в българско Ковид отделение бе докторче ? Бил ли си на първа линия на КПП-тата да събираш тонове декларации бе ? Аман от манипулатори !
1.
Aa
23.10.2020 20:23:25
18
57
Точно така, няква игра има задкулисна която не е свършила още.. Подготвят ни нещо тея идиоти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори