×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС съгласни с Борисов, че Караянчева е „проста пу*ка“, но не била кърджалийска


ДПС съгласни с Борисов, че Караянчева е „проста пу*ка“, но не била кърджалийска
"Няма място думата „кърджалийска“ в това определение. Но... дотам завършва нашето несъгласие с министър-председателя. С останалото всичко сме съгласни", каза Хамид
15 Октомври 2020, Четвъртък, 10:21 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Определението на премиера за шефката на парламента е основна тема в дебата за предсрочното й отстраняване

ДПС са съгласни с определението, което Бойко Борисов даде на Цвета Караянчева. Припомняме, че той я описа вулгарно като „проста кърдалийска пу*ка“ в тайно излязъл запис с неговия глас.

Днес в парламента се обсъжда проекторешението на БСП и ДПС за предсрочно освобождаване на Караянчева като председател на Народното събрание (НС).

Хамид Хамид обяви от името на ДПС: „Ако г-жа Караянчева изобщо се запомни с нещо, то това ще е с кратката, но категорична оценка на нейния председател, станала достояние на всички български граждани. Не сме съгласни с него обаче за думичката, която преди малко моят колега каза – няма място думата „кърджалийска“ в това определение. Но... дотам завършва нашето несъгласие с министър-председателя. С останалото всичко сме съгласни.“

Определението на Бойко Борисов за Караянчева е основна тема на днешните дебати в парламента.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова днес повтори, че след излезлия запис с гласа на Борисов, за председателката на НС единственият достоен изход е бил да си подаде оставката. Вместо това тя написала във "Фейсбук", че вярва на премиера. 

Ерол Мехмед от ДПС също като съратника си Хамид каза, че не били съгласни само с определението "кърджалийска" по отношение на Караянчева. Другото, казано от премиера за нея, било вярно. 

Хамид Хамид обърна внимание и на прословутата реч на Цвета Караянчева от партийно събрание в Лом, станана известна с репликата "Ходи пеша, бе".

Депутатът от ДПС заключи, че шефката на парламента е принизила институцията "по-ниско от цех за градински метални изделия". 

Славчо Атанасов от името на "Обединени патриоти" обаче подкрепи Цвета Караянчева. Според него тя вбесява ДПС, тъй като е пробила монопола на партията на Доган в Кърджали след 2009 г. 

Той също засегна темата с думите на Борисов за нея. Атанасов оправда премиера, като обясни, че все пак трябва да се вземе предвид на кои географски ширини живеем и че тук не е нито Англия, нито Франция, където имало стари демокрации. От трибуната на НС у нас се казвали и по-груби неща. Пенчо Славейков например казал, че не сме народ, а мърша. Въпреки това той бил велик. 

От ГЕРБ в лицето на Красимир Ципов и Десислава Атанасова защитиха Цвета Караянчева, като обявиха, че тя ще остане председател на НС. 

Дебатите продължават. 

 


В категории: Политика


8
Коментара по темата
8.
АШКОЛСУН
15.10.2020 18:31:57
0
1
пкп ,хептен против ли ,аби


Нека се помни ПКП , бе
7.
Milen
15.10.2020 14:35:08
0
0
Tia verno nema ni6to ob6to s kardjali
6.
RE-5
15.10.2020 12:59:07
0
1
До - 5 : Какво е "жина-инжинер" ?
- Нито жена, нито инженер.
А иначе не е Кж. Обикновена Боляровска или тронска п...ка.
Повечето хора знаят приликата между тронка и коза. (не се дават лесно). Освен ако кандидат женихът не е от София или Ямбоу.
5.
MiB
15.10.2020 12:13:54
5
2
Аз такова твърдение за Караянчева не съм чул. Жената е инжинер и мениджър на индустриално предприятие. Не е , като един таралюлю, на когото първия работен ден му беше министър-председател, нали! Това е измислица на болен мозък. Същото, като перифразата, че българите са лош генетичен материал. На Миро Найденов ръкава отиде на поправка- това е факт, но защото се опъна. :)
4.
абв
15.10.2020 10:54:01
0
10
В КОЦА са хора на кмета и на управляващите, затова се ползват с политически чадър.
3.
Тулупи
15.10.2020 10:42:21
3
16
Сегашните управляващи са еманация на простотията! СРАМ!
2.
Трънчо
15.10.2020 10:27:08
0
14
Значи статии и коментари с простотии може да има стига да не се отнасят до КОЦ Бургас. Ако е за тях се изтрива веднага. Като при умрелите: за тях или добро или нищо.
1.
Durjavata
15.10.2020 10:22:28
3
7
Zakrivai
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори