×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Москов: Да говорим за много полове, Истанбулска конвенция и гей-бракове е бъркане в душата на българския християнин


Д-р Москов: Да говорим за много полове, Истанбулска конвенция и гей-бракове е бъркане в душата на българския християнин
Европейският парламент, по начина, по който функционира, и с целите, които са му поставени, е един паразитен орган, каза той
12 Октомври 2020, Понеделник, 12:59 ч.
Автор: Веселин Василев

Културният марксизъм прави българите евроскептици, а Нинова и Радев ги чакат на изхода за Евразия, каза той

Европейският парламент, по начина  по който функционира и с целите, които са му поставени, е един паразитен орган. Цялостната философия на Резолюцията му за България е левичарски документ и той се налага на българите през темата за законността, каза лидерът на КОД д-р Петър Москов по БНТ.

Според него, чрез тази резолюция се иска приемането на една социално-либерална доктрина като закон. И всеки, които има различно виждане от зелени, либерали, социалисти и чисти комунисти, ще бъде незаконен от тяхна гледна точка.

Д-р Москов даде пример с текста, че у нас няма независима прокуратура. "Аз не знам какво значи независима прокуратура и от кого. В един нормален демократичен свят важните институции са под контрола на мнозинството от българските граждани, т. е. под контрола на демократични избори и на парламентарно избраното мнозинство", подчерта той и добави, че се злоупотребява с понятието „гражданско общество“.

Аз не знам къде е адресът на гражданското общество. Накрая се оказва, че той съвпада с адреса на някоя неправителствена организация, на която не е ясно кой плаща, каза д-р Москов.

Той не спомена имена, но каза нещо абсолютно точно – много НПО-та, основно финансирани от Сорос, говорят от името на народа, без да имат такива пълномощия.

Привидно немислимата коалиция между социалисти като Елена Йончева и уж десния Радан Кънев ни налагат културен марксизъм. Да говорим за много полове, за Истанбулска конвенция и гей-бракове, това е бъркане в душата на българския християнин. А тази душа не може да бъде търгувана срещу еврофондове. Това е дяволско занимание, каза д-р Москов.

Той заяви, че се бори за дясно политическо лидерство в България по модела на полското и унгарското. „Десния политически отговор на тази зелено-розова документация, наречена Резолюция за законността, която ни казва, че има 64 пола, е следния: аз не приемам левичарските ви тези, че данъците на българите трябва да се харчат за интеграция, борба с езика на омразата към някакви малцинства. Защото обществото не дължи на никого интеграция, освен на хората, сполетени от нещастие и не можещи трайно или временно да си изкарват прехраната“, бе категоричен той.

Този културен марксизъм прави много българи евроскептици. А тях ги чакат г-на Нинова и г-н Радев, за да ги отведат към евразийските полета.

Никога не съм бил очарован от Радан Кънев, за да се разочаровам, отговори той на въпрос на водещия.

Бедността на работещия българин е благодарение на тази либерална доктрина. Защото тя прави така, че той се конкурира с този в Пакистан, който работи за паница ориз. И ако нашият иска нещо повече, става неконкурентноспособен. Затова трябва да станем част от Вишеградската четворка, от страните, изживели на гърба си социалистическите експерименти, които Европа сега намира за интересни. И да кажем, че един европейски дом има обща икономическа граница, обща културна граница и норми, допълни той.


В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
19
Коментара по темата
19.
abee
14.12.2020 13:42:39
2
1
чекий малко бе Пепи, ти нали си в този парламент и ти, защо не се чуваш там - ами тука като дойде се изряза да трупаш потенциални избиратели, така - предизборно.
На тоз псевдо-доктор някой вярва ли му още след всичкото пъчене как ще оправи това-онова, докато не го скриха...
а до 15, педерастите е била/е обидна дума в много страни - сега какво искаш да се съберем с Източни страни, където се наказва със смърт ли? Още в древността е имало педали - т.е. секс за удоволствие, а не за зачеване: даже е бил признак на богатство, защото само те са можели да си позволят да поддържат антураж от мъжки и женски 'ебачи' под ръка.
Независимо че не ви харесва, развития свят отива към приемане - от години насам. Ние се га се сетихме, че океана бил дълбок и вече е на границата...
Гейовете са преди всичко хора, които просто са намерили уют в другарско дупе ... дали ще е женско или мъжко - нали е дупе, да е нещо неестествено, ами то - всеки мушка където намери - кукли, флешлайт, пъпеши, пуйки и т.н.
Вземете порастнете и престанете с дискриминирането: гейове, цигани, турци и т.н. всито са някакви групи, дето освен хора са и български граждани - дори и с голяма концентрация на калпави, особено в някои групи - но това го има навсякъде. Имат същите права като нас!
18.
Когато натовските
03.12.2020 22:18:33
0
0
Бойци остареят като ще ги прави "пасивни"борци и ще им дава пенсия.
17.
Иванова
07.11.2020 09:52:08
2
4
Браво д-р Москов!
Абсолютната истина!
Дай Боже, повечето хора да мислят като вас!
16.
Кунчев
13.10.2020 00:06:06
3
7
Проблемът е много сериозен. Наскоро гледах един документален филм за военните лагери в Близкия Изток. Там джихадисти обучават хиляди, като ги вземат още от деца. Учат ги да стрелят, да боравят с нож, с взривни вещества. Това са безжалостни бойци, възпитани да убиват неверниците християни. И срещу тази армия ние в Европа какво имаме - едни "войници" на токчета, едни гей-политици. Ще ни превземат. И парадоксът е, че преди нас ще избият всички гейове. Така че да се стягаме и да направим нашия свят малко по-мъжки!
15.
Десен
13.10.2020 00:00:11
2
7
Най-после се появи един политик, който хвана бика за рогата и каза цялата истина за гейския европарламент, където повечето депутати са купени от Сорос и са по-мързеливи и копумпирани дори от нашите. Една германска телевизия ги хвана как в петък се подписват, уж че ходят на работа, а всички са с куфарите си и се прибират да нанкат, а заплатата им от 12 000 евро на месец си върви. И тези лентяи и търтеи, тъпи бюрократи, лапат и от Сорос и му гласуват всякакви педро резолюции. Разберете - педерастите никога няма да бъдат приети от българския народ. В неговото съзнание, в неговия градски фолклор педераст е синоним на нещо долно, нищожно, мизерно и заслужаващо само присмех и презрение. Към кротките педалчета не таим лоши чувства, разбира ги. Сърби ги дупета, чешат го. На към агресивните гейове здравият българин е безпощаден. Бяга като бит педераст - помните ли този лаф. Или онази песен - пляс, пляс педалите. Така че напред, д-р Москов.
14.
Komita
12.10.2020 23:19:17
3
1
doktor natali malko raiskiya gaz,chef govorish mingo gluposti.
13.
ДАНС
12.10.2020 21:06:47
2
3
Пепи Ваксината от Далаверата с Турските МИТаджии и турския филиал на "Deloit & Tush" и отровите ли на деца пробутали му БЕЗплатни отровни ваксини за ДЕЦА си купи чисто НОВО BMW за скромните "300.000 лв с което бучи страшно по софийските улици
И с тоя пръв авер на Турция ЩЕ ми го хвали патриота, ще го прегръща и Прави партия К. О. Д ВАЛЕРИ Симеонов
УЖ БЕЗплатни ваксини но Турците му ДАЛИ 300хиледи лева
БЕЗплатно е само сиренцето в капана НИКОЙ НЕ дава безплатно+300хиледи ако няма долни коварни подли подбуди да навреди
12.
D. E. A
12.10.2020 20:55:57
3
4
Не ве Москов ЩЕ говорят за "безплатни ОТРОВНИ Истанбулския ВАКСИНИ
А относно християнската душа ТИ най - малко може да говориш щот си АНЕвермок атеист (хазарин по майка Ема МОСКОВитц)
11.
Българина
12.10.2020 17:46:43
3
8
Много добре добре си е Москов, но не можа да въведе пръстовите отпечатъци. За жалост.
10.
Hahaha
12.10.2020 17:29:14
5
18
За всички в медицинските среди е известно, че д- р Москов е дългогодишен наркоман. Няма място в политиката, няма и шанс дори като започва такива теми, които биха спечелели елементарния човек, тоест масите.
9.
Чичо Манчо
12.10.2020 14:59:30
12
21
Съгласен съм с всяка дума,казана от д-р Москов. Виждам, че и тук веднага са се наредили да коментират либерали, педерастчета и друга сган. Каквато е практиката на тези долни и мръсни изроди - не оборват казаното по същество, а плюят. Най-обичаният им "довод" - не ме интересува кой с кого си ляга. А бе боклуци - ако педерастите си стоят само в спалните, няма наистина проблем. Но тези извратеняци стават депутати, министри, кметове, директори на детски гради и т.н. И сеят педерастия и извратеност. тъпанари сте и тъпанари ще си останете!
8.
Пепо БЕЛОТО, марш в ЗАТВОРА гнидо.
12.10.2020 14:21:54
24
15
Пепо БЕЛОТО, както е известен сред колегите си Москов е активиран от задкулисието и Боко, да разсейва гласовете на хората разочаровани от Герб. За това то спрягат в обща схема с НФСБ и ВМРО, като някакъв "демократичен блок". А този отдавна трябваше да е в затвора, а не да му бавят ефективната първоинстанционна присъда с обжалвания апелативен и върховен съд.
7.
Np
12.10.2020 14:07:37
29
10
Монистърче,а,, келепир ,ваксинки менте ,пръстови отпечатъци комисионна.БирБир казват турците втори път няма да има колкото и да се натягаш на на тези които решават кой става и кой не . А пък и политиката ти е грешна.
6.
Np
12.10.2020 14:07:28
13
8
Монистърче,а,, келепир ,ваксинки менте ,пръстови отпечатъци комисионна.БирБир казват турците втори път няма да има колкото и да се натягаш на на тези които решават кой става и кой не . А пък и политиката ти е грешна.
5.
аз
12.10.2020 13:41:27
0
7
Ха ха,значи българския мюсюлманин е ок.Глупак.Въпросът не опира до религия, а до възпитание и ценности.
4.
Съдия Колибесов
12.10.2020 13:37:40
14
16
Педерасите и лесбийките не са хора и заслужават само бой и Новичок, а този касапин е за разстрел заради турските ваксини, дето преливаха от живак и цялата менделеева таблица. Боклук.Образец за продажен лекар.
3.
Гешев
12.10.2020 13:31:46
9
13
Този с изцъкления поглед няма ли да го осъдят за турските отровни ваксини?
2.
*********
12.10.2020 13:19:13
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Тракийски
12.10.2020 13:02:26
6
22
Прелюбодейството бърка дълбоко в душата на българският християнин. Завистта бърка в душата на бърка дълбоко в душата на българският християнин. Алчността, мързелът и корупцията бъркат дълбоко в душата на българският християнин. Високото му самочувствие също. А най-вече - невежеството. Кой с кого си ляга, кой за какъв се счита и за кой се жени са ни последните проблеми като нация. Разбира се обаче ние няма да спрем да се стремим към българският лозунг "важното е не само на мен да ми е гадно". После се чудим защо никой не идва да ни оправи. Оправят ни постоянно. Борим се срещу гей-браковете , а сме се превърнали е№ати п#далския народ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори