×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пълен батак с акциите на ПФК „Нефтохимик Бургас“ АД


Пълен батак с акциите на ПФК „Нефтохимик Бургас“ АД
Анелия Златкова се появи в Нефтохимик преди три години като спонсор, днес желае да поеме клуба, но феновете искат от нея гаранции, че няма да го фалира
12 Октомври 2020, Понеделник, 12:27 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Феновете чакат Анелия Златкова да им даде гаранции, че може да издържа клуба, тя пък очаква дяловете да дойдат час по-скоро в ръцете й

 

Батакът с акциите на ПФК „Нефтохимик Бургас“ АД е много сериозен, установи проверка на Флагман.бг. На последното заседание на Общинския съвет в Бургас бе взето решение за излизане на Общината от дружеството.

Припомняме, че местният парламент даде зелена светлина 51 акции от капитала на дружеството да бъдат дарени. Желание да ги приеме бе изявила един от членовете на Съвета на директорите - Анелия Златкова, но преди да попаднат в ръцете й, по те трябва да бъдат предложени на другите двама съдружници -  Павел Бошнаков и СНЦ „Нефтохимик Бургас“.

Началото на края или спасение на "Нафтата": Общината дари акциите си в клуба

Миналата седмица акциите са предадени на съдружниците, сега те имат 100 дни срок, в който да отговорят дали да ги приемат.

Днес, по информация на Флагман.бг, трябва да бъде направено задание за одит на клуба. Феновете настояват да видят какви са актуалните задължения към този момент, защото имат съмнения, че се доста над 530-те хил.лева, за които се спомена на последната сесия.

Феновете на Нефтохимик: Готови сме да приемем акциите, разграничаваме се от Николай Тодоров

В същото време от СНЦ-то разкриха пред Флагман.бг, че са осъществили опит да се срещнат с Анелия Златкова, тя първоначално е приела поканата, но впоследствие е отменила срещата – в последния момент.

„Обеща ни, че миналата сряда ще седнем на една маса, ще ни покаже плановете си за стабилизиране на клуба и гаранциите, които дава, че може да издържа „Нефтохимик“. В последния момент се обади, оправда се, че е в София и отложи срещата. Надяваме се час по-скоро да намери време в графика си, който очевидно е много натоварен, и да ни приеме“, казаха от СНЦ-то.

Докато Анелия Златкова очаква акциите, ФК-то е в безтегловност. Последният месец заплатите на футболистите, както и разходите по няколко гостувания, са поети от СНЦ-то, твърдят те. Използвана е част от общинската субсидия, за да се спаси мъжкия отбор.

Шефът на спортната комисия: ПФК „Нефтохимик Бургас” АД е пред фалит, нужно е спешно решение

Преди две седмици отборът остана и без треньор, след като играчите буквално прогониха наставника си Викторио Павлов. В момента селекцията се води от Николай Кръстев.

В същото време юристи разясниха, че 51-те акции, чието бъдеще сега се разисква, не са 80,89 % от капитала на дружеството, а много по-малка част от тях. 51-те акции, за които има решение да бъдат предложени на трето лице, са същите тези, които преди четири години бяха продадени на символичната цена от 1 лева от Павел Бошнаков на Община Бургас.

Впоследствие Община Бургас внесе в капитала на дружеството още 400 хил.лева, с които придоби още 800 акции. Парите отдавна са похарчени, те бяха общинската помощ за „Нафтата“ за участието им в Първа лига през 2016 година. На следваща сесия ще бъде взето решение за разпореждане и с тези 800 акции, а процедурата ще бъде същата – дарение или продажба на символична стойност първо на съдружниците, а след това на Анелия Златкова.

 


В категории: Спорт


23
Коментара по темата
23.
Ко
13.10.2020 19:19:51
2
8
До Антифа или а финта, нещо се пообърка за брадата. По голям измекяр като тоз муджахидини никога не имало в ръководството на отбора. Некадърник, интерисчия от всякъде туриник. Освен това теглят ДЮШ с Кръстев , другия мишкар. Школата е създадена за да влива свежа кръв в първия отбор. Има ли кадър от школата в отбора? Питам и отговор не искам. За това си затвори лайняната уста. Тодоров е мошеник в едно с Кръстюуглу. Хайде сега бегай на диско-маратона.
22.
Antifa
13.10.2020 15:31:16
8
3
До Кво
Ако не беше Тодоров сега такъв отбор с името нефтохимик нямаше да има,разберете го хора,що го плюете. Целувайте му ръцете и краката.Реално погледнато е така
21.
Кево
13.10.2020 14:07:30
0
7
Тодоров окраде и съсипа Нефтохимик.
20.
Кево
13.10.2020 14:07:29
0
6
Тодоров окраде и съсипа Нефтохимик.
19.
ХАХА ГРОБАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!
13.10.2020 10:45:15
0
2
Е В """СХЕМИТЕ"""И """ЧЕКМЕДЖЕТАТА""ВСИЧКО ДРУГО Е ПУНТА МАРА ЗА ШАРАНИТЕ
18.
Капитан Боев.
13.10.2020 08:56:36
0
5
Какъв и е бизнеса ли? Ами, казано на кратко, обществени поръчки - разбирай паразитиране върху бществени средства под покровителството на ГРОБ. Нищо по-различно от досегашните ни спонсори. Този тип хора само могат да взимат и нищо друго. Дегенерати в скъпи дрехи.
17.
Antifa
12.10.2020 23:29:35
0
3
А какъв е бизнесът на Златкова? С какво се занимава точно ,че нещо не се разбира. И защо толкова много напира да взима клуба? Има няква схема тука ама на...И някой хора от наще се опъват не я искат. Ако си няма и на идея как се управлява клуба и го иска само за няква далавера,да не се меси въобще,то са е видяло,че на този етап неможе да се оправим и сме пълен резил,станахме за смях на републиката. По ще е добре да започнем отначало от окръжните групи докато е време.
Само нафта
16.
г-жата
12.10.2020 20:30:53
1
8
Кви сте вие ве, мишоци, та искате да разговаряте с мен и да ви давам отчети. Съберете пари, издържайте си клуба и тогава правете каквото искате. Ако не, отстъпете акциите и да се захващам за работа. Тоя филм, някой да ви издържа, а вие да казвате какво да става, свърши окончателно.
15.
до 14 ДО АДМИНИСТРАТОРА
12.10.2020 18:18:13
1
0
ИДИОТ НЕ Е ОБИДА А Е КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА ЧОВЕК КОЙТО НЕ РАЗБИРА СМИСЪЛА НА НЕЩАТА!!!!!!!!!!!!!В СЛУЧАЯ ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ЛИЦЕТО ЗАДАВАЩО ИДИОТСКИ ВЪПРОС//не разбираки правилата ЗАКОНА///!!!!!!!!!!!!!хаха МА ТО НА ИДИОТ КАК ДА МУ ОБЕСНИШ????????????????ТО ДЕТО БОЙКО ПРАВИЛНО ГО КАЗА С Хе.Й СЕ ТЪПЧЕ АКЪЛ !!!!!!!!!ЧЕ ТЕ ТАКИВА ИДИОТСКИ МИ ТИ РАБОТИ АДМИНЕ!!!!!!!!!!!!!!"""народ от идиоти слаба държава """АДМИНЕ МА И ВИЕ ПОМАГАТЕ ЗА ПАЗЕНЕ НА ""СТАТУКВОТО""ЩОТО И ВИЕ ДУШИЦИ ХРАНИТЕ!!!!!!!ХАХА МЪ ТО КОЛИЛОТО Е ТРЪГНАЛО И ""ИМА ТАКЪВ НАРОД""ИДВА СЪС СТРАШНА СИЛА
14.
До 11
12.10.2020 17:43:57
0
1
Тоз ИДИОТ,номер 11 сигурно бащам му го е наричал ИДИОТ,ако го знае де,кой е баща му,щото може и да е но га знае. И сега скрит зад монитора,като мишка анонимно хейтва,а на живо ,кой зне къв е ИДИОТ невзрачен,аутсайдер.
Забелязал съм го ,че се опитва да пише с големи букви и всичките му коментари са ИДИОТСКИ,един и същи стил. Като пише с големи букви кво си мисли,че е нещо по специално ли,хахахаха дребен индивид... Ей ИДИОТ яко ли ти е да те обиждат и наричат ИДИОТ,явно да,защото си такъв ИДИООООТ с големи букви,като твоите,неграмотните...
Между другото и неговите на номер 11 коментарите на са по темата
13.
ХАХА ТИ ИЛИ СИ ИДИОТ !!!!!!!!!!!
12.10.2020 17:34:03
2
0
ИЛИ ДА !!!!!!!!!!ЩО НЕ ПРОЧЕТЕ КОМЕНТАР 11 В НЕГО ЯСНО Е НАПИСАНО ЧЕ ТРИЕНЕТО НА КОМЕНТАРИ Е ПРОТИВОПРАВНО ДЕЙСТВИЕ ПО ЧЛ 39/1/ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН ЗАЩОТО ТОВА Е ЦЕНЗУРА !!!!!!!!!!!КВИ КРИТЕРИИ КВИ ПЕТ ЛЕВА ???????????????ПИШЕШ ДВА РЕДА ДО ПРОКУРАТУРАТА И ДА ОТИВАТ ДА СЕ ОБЕСНЯВАТ ///най малко глобата им е гарантирана а при редицив и БАЙ СТАВРИ!!!!!!!!!""""
12.
Haha до 11 нефелния
12.10.2020 17:20:25
0
7
Не се оплаквам,щото не съм го писал аз,гледам,че се трият коментари,които не били по темата,а първите два не са по темата и не са изтрити,тва е въпроса идиоте,по къв критерии се трият коментари. Мисълта ми е,че на хората не им пука за тъй наречената нафта и им е през оня работа,за това коментарите на са по темата и хората ги вълнуват други неща,а не отборчето,което е бездънна яма.
11.
ДО 5 ИДИОТА
12.10.2020 16:58:24
2
0
ДЕТО СЕ ОПЛАКВА ЗАЩА НЕГОВИЯ КОМЕНТАР ИЗТРИЛИ ХАХАМИ ЩОТО ИДИОТО КАТО НЕ СИ ЗНАЕШ И ТЪРСИШ ПРАВАТА СЕКИ ЩЕ ТЕ ЕВАВА!!!!!!!!!!ТИ ВМЕСТО ДА И КАЖЕШ ЧЕ ОТНЕМАТ ТВОЕТО ЗАКОННО ПРАВО по чл39/1/""право на мнение///!!!!!!!!!!!!!си тръгнал да рИвеш ЩО НА ДРУТГИТЕ НЕ ИЗТРИЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!ПОРАДИ ТАКИВА ИДИОТИ КАТО ТЕБЕ ЩЕ НИ МАЧКАТ КАКТО СИ ИСКАТ!!!!!!!!!!!""""прост народ слаба държава!!!"""
10.
Журналист до 8
12.10.2020 16:40:55
1
8
Както и другия паляк Д.Георгиев.тия двамцата надали знаят футбола дали се играе с топка,седнали с това са се занимават.пълен цирк сме.пи добре отначало и без такива хрантутковци около клуба
9.
Пенчо Питанката
12.10.2020 16:33:20
0
9
А нещо като търсене на отговорност за набуталите общината в губещо дружество като това?При това беше направено в пълното съзнание,че дружеството е губещо!Или за пореден път на тези похарчили безхаберно парите на данъкоплатците ще им се размине?После се чудим защо тези некадърници имат мераци да създават нови паразитни дружества,които да бъдат захранвани от общинската хранилка.
8.
Иван Сивов
12.10.2020 15:35:37
0
13
Щом Георги Маринчев се занимава с проблемите на спорта в Общината какво да говорим ?
7.
Илия Груев
12.10.2020 15:05:00
0
11
Да, дойде ли ред да им потърсиш сметка какво се канят да правят щом станат собственици, мигом се изпаряват. Тази калинка Златкова, навярно, е същата стока като онзи смешник Мунгай, който изяде шамарите в Сливен.
Жалки нищожества.
Долу гнусните ръчички от Нефтохимик и Черноморец, изчадия.
6.
Гогата
12.10.2020 15:03:14
9
18
Бургас има един представителен тим,и това е Черноморец.
5.
Haha
12.10.2020 15:00:40
1
10
Те и първите два коментара не са по темата,но не са изтрит,ама нищо,то на кой му пука за нафтата въобще,хората от други неща се интересуват и коментират
4.
Нафта
12.10.2020 14:26:42
4
9
Далеч от клуба на Бошнаков, Тодоров и другите общинарчета дето се изявяват от няколко месеца насам.
3.
*********
12.10.2020 14:12:45
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
ХАХАХА """КАРАБАТАК""&quo
12.10.2020 13:17:17
4
18
Е ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БЛАГОДАРЕНИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ""ТИКВИ""И """"КАЛИНКИ"""!!!!!!!!!!!!ПО ЛЕСНО Е ДА СЕ ИЗБРОЯТ МАЛКОТО НЕЩА ОСТАНАЛИ ИЗВЪН КАРАБАТАКА
1.
Хахахахахахахахаха
12.10.2020 12:44:41
2
25
Хахахахахахахахаха то пълен батак е държавата вий за нафтата пишете
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори