×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хаосът тепърва започва: 4 планети едновременно ще бъдат ретроградни през октомври


10 Октомври 2020, Събота, 18:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Ретроградите далеч не са толкова страшни, колкото звучат, и понякога страхът от тях може да се окаже самореализиращо се пророчество

Самото споменаване на думата „ретрограден“ вероятно предизвиква спомени за закъснение за важна среща, загуба на портфейл и още много други злополуки. Ако и преди сте си патили от ретроградни планети, вероятно вече сте се научили да планирате предварително, а може би дори вече сте потърсили кои планети ще бъдат ретроградни през този месец. За съжаление, можете да бягате, но определено не можете да се скриете!

От друга страна, ретроградите далеч не са толкова страшни, колкото звучат, и понякога страхът от тях може да се окаже самореализиращо се пророчество. Това, което се случва, е, че планетата претърпява очевидно ретроградно движение (тъй като планетите не се движат назад по своята орбита буквално, а просто изглежда така от нашата гледна точка на Земята). В астрологията ретроградата обръща енергията на тази планета навътре и изважда наяве недовършени дела от миналото.

Ретроградата може да бъде и красиво, перспективно и дори продуктивно преживяване. Тя може да ви даде шанс да се върнете към проекти, които може да сте изоставили, и накрая да си дадете шанс да ги доведете до край. Може да ви даде възможност да се съберете с отдавна изгубен приятел или бивш, с когото сте били в сложни отношения. Вярвате или не, ретроградата може да ви даде цялата близост, която сте жадували.

Ето кои планети ще бъдат ретроградни този октомври:

Ретрограден Меркурий: 13 октомври – 3 ноември

Меркурий – планетата на комуникацията и опознаването – става ретрограден в потайния, обсесивен и трансформиращ Скорпион този месец. През това време бъдете особено внимателни какво казвате зад гърба на хората, тъй като е много вероятно това да достигне до тях. Може дори да забележите, че някои хора от миналото ви се завръщат в живота ви. Когато ретроградният Меркурий навлезе в хармоничните и отзивчиви Везни на 27 октомври, ще бъде прекрасно време да се сближите и може би дори да възкресите връзка от миналото.

Ретрограден Марс: 9 септември – 13 ноември

Ретроградният Марс е една от най-редките ретрогради – случва се веднъж на всеки 25 месеца, като заема само около 9% от това време. Това означава, че тази ретрограда е сериозна. Марс е планетата на страстта, амбицията, сексуалността и агресията, което означава, че тази ретрограда може да ви накара да се чувствате безразлични и невдъхновени. Това от своя страна може да доведе до чувство на неудовлетвореност и главоболие. Пробиването през калта обаче ще си заслужава, тъй като ще докаже, че наистина искате това, за което работите толкова много. Завършването на задълженията в срок сега ще има силни и трайни последици.

Ретрограден Нептун: 23 юни – 28 ноември

Не е нужно да се притеснявате толкова много за ретроградния Нептун, защото Нептун е отдалечена планета, която ви засяга за дълъг период от време, а не пряко. Това означава, че вероятно няма да почувствате ретроградата му толкова силно, колкото тази на планети като Меркурий, Марс или Венера. Нептун обаче е планетата на мечтите, илюзиите и духовността. Когато тази планета е ретроградна, може да почувствате, че фантазиите и мечтите, в които често се потапяте, са много по-трудни за достигане. Ретроградният Нептун може да ви зашлеви по лицето с малко реалност.

Ретрограден Уран: 15 август – 14 януари 2021 г.

Уран е планетата на революцията, ексцентричността, индивидуалността и свободата. Тъй като Уран е бавно движеща се външна планета, може да не усетите ретроградата му толкова силно. Тя продължава 155 дни в годината, което означава, че тази ретрограда ви засяга в продължение на дълъг период от време. Ретроградният Уран ви дава известна почивка от забързаното ежедневие, насърчава ви да погледнете навътре и да изследвате собствената си независимост и собствената си способност да впрегнете онова, което ви прави уникални, и да го използвате, за да създадете живот, който ви удовлетворява.


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо транспортът ни е като в Африка? От Бургас до София ще се пътува за 3 часа с влак, а до Плевен – над седем? Защо транспортът ни е като в Африка? От Бургас до София ще се пътува за 3 часа с влак, а до Плевен – над седем? Министър Гвоздейков се опита да обясни защо от Русе до Пловдив се пътува над седем часа с автобус през София, а разстоянието е 280 км Мантинела разряза кола, шофьор оцеля по чудо Мантинела разряза кола, шофьор оцеля по чудо  Тежката катастрофа е станала на булевард "Ботевградско шосе" в София Учениците от четвърти клас на изпит по български език и литература Около 55 000 деца се очаква да се явят на националното външно оценяване Вижте как ще се повишават пенсиите през следващите три години Вижте как ще се повишават пенсиите през следващите три години МФ публикува Конвергентната програма за следващите три години – от 2024 до 2027 г Няма и помен от "Ергенът" 2, Валерия празнува РД-то си куче Няма и помен от "Ергенът" 2, Валерия празнува РД-то си куче Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени, не само защото много фенове отбелязаха, че тя се държи ужасно с него, но и защото ясно се виждаше, че не е сред желаните гости на партито Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър В над 750 училища в цялата страна се провеждат матури, работи се при дефицит на време, за 15-20 минути трябва да се разпечатат материалите за от 200 до 300 зрелостника в едно училище Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сицилия лекува души с цветовете си, онези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, написа в социалните мрежи Елена от Ергенът Граничните полицаи стават и катаджии Граничните полицаи стават и катаджии Те ще могат да спират автомобили и да глобяват нарушители в периметъра на пропускателните пунктове и граничните зони Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Почти всички го поръчвали чрез популярна интернет платформа, където се представяли с истинските си имена Кошмарни тапи на две граници Кошмарни тапи на две граници Трафикът е интензивен на ГКПП "Кулата" и на ГКПП "Маказа" на вход за леки автомобили
Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж Хиляди французи си устроиха пикник Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Възникнал е пожар в лагер за разселени. Бременна жена е сред загиналите Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Църко и Страхота от Солун, наричани Кирил и Методий, произхождат от стар древнобългарски род, който се е изселил от Стара Велика България Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Вдига сватба Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Исках да избухна от гняв, признава тя Почина гений, който радваше милиони Почина гений, който радваше милиони Композиторът на Дисни издъхна  Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Любопитна подробност е, че освен като учител, Йорданова, която запази фамилията на някогашния варненски кмет, понастоящем е водач и на партийна листа на Обединение за нова България за вота на 9 юни Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия За всички нас ще бъде удоволствие да установим мир, заявява украинският президент Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Имало сънотворни в чая 
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори