×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бар "Синатра" в Бургас разочарова първите си гости с космически цени, лош сървис и димна завеса 


Бар "Синатра" в Бургас разочарова първите си гости с космически цени, лош сървис и димна завеса 
Между 23:30 и 01:30 ч. стана нетърпимо задушно, поръчките закъсняваха и към 02:00 ч. повечето си тръгнаха
10 Октомври 2020, Събота, 14:41 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Емел МАХМУД

Съветът на Флагман.бг към клиентите за тази вечер е да си носят противогази, защото се очаква напливът да е още по-голям

Популярната верига от пиано барове с марката "Синатра", която действително за 16 години впечатлява елитна клиентела в София и Пловдив, направи сериозен фалстарт в Бургас снощи. В светските среди на морския град от няколко месеца се говореше за предстоящото откриване на "Синатра" в напълно реконструирания хотел "България", като очакванията бяха да се изпревари като комфорт и саунд варненския аналог. За съжаление снощното начало бе разочароващо за първите клиенти. Сред гостите бяха представители на крупния бизнес по Южното Черноморие, заможни хора от самия Бургас и региона и най-вече познавачи на квалитетна обстановка и музика. 

Разочарованията им започнаха още от входа на заведението, където около 23 ч. се бяха струпали около 50 човека, а персоналът не бе готов да ги пропусне веднага. Капацитетът на бара е за не повече от 100 човека, в т.ч. и правостоящите, но към полунощ вътре бяха нахлули около 200 души, димната завеса беше толкова плътна, че бе невъзможно както да се диша, така и да видиш събеседника си отсреща. Климатичната инсталация се задъха и горещината стана непоносима. Светският хроникьор на Флагман отрази снощи и други неприятни моменти - управителят, който очевидно нямаше опит с клиенти като бургазлии, сам се вкара в невероятен скандал с капризна компания отвън, която си бе резервирала места преди месец, но нямаше къде да бъде настанена. 

"Още утре ще ви затворя - знаете ли кой съм аз?!", афектирано се заканваше видна фигура от политическия елит на града, повел компания от петима известни бургаски мъже. 

Точно около полунощ управителят започна да дърпа столове от масите на други клиенти, да мести чанти и палта и да обяснява, че трябва да приеме още хора. Сервирането на напитките, очаквано при подобен наплив от клиенти, се бавеше до крайно скъсване на нервите на купонджиите. Най-неприятното обаче за хора, които по принцип осъмват по нощни барове, бе изненадата с високите сметки. Ако си поръчал една бутилка уиски от 700 мл - заплащаш 25 малки питиета, при което излиза, че малкото уиски в бара не е 50 мл, не е дори 40, а е с количеството на един шот - 30 мл. Отделно фонд музика е 10 лв. за всички. 

"С тези цени няма да издържат дълго. Обстановката като оборудване е много качествена, инвестицията е сериозна, но има недостатъци, които ако не преодолеят до седмица-две, скоро тук ще се опразни напълно", коментира един от клиентите. 

Според професионалисти в бранша, които снощи бяха забелязани вътре, осветлението било твърде ярко, трябвало незабавно да се приглуши, музикантите само са маркирали участие. 

"Пеят и свирят на живо 30 минути, а в почивките им фоновата музика е толкова слаба, сякаш всеки момент ще затварят. От якето на пианиста се разнасят "аромати", които биха били характерни за аристократичните балове във Версай", каза ВИП клиент, резервирал за себе си места, близо до рояла.

И като стана дума за рояла, репортерът на Флагман.бг отчете, че той е поне два пъти по-малък от този на пиано бар "Нептун", обслужването и обстановката в който си остават на този етап недостижими. 

Разочаровани имаше снощи и от факта, че заведението бе допуснало прекалено много резервации, без да предупреди хората, че трябва да дойдат навреме. Скандалите отвън вдигаха такива, които бяха пристигнали след полунощ и всичко вече беше заето. 

Бургас очаква да види истински пиано бар "Синатра" - с танцуващи сервитьори и бармани, с качество на обслужването и добри изпълнители. Общият извод е, че само с Тома от Мюзик Айдъл купонът в Бургас ще приключи за "Синатра" още преди Ивановден догодина. 
 


В категории: Бургас


76
Коментара
76
Коментара по темата
76.
Лош СЪРВИС
13.10.2020 11:37:38
0
2
Лош ли беше? Да ви ... майката продажна! Пишете, изразявайте се на БЪЛГАРСКИ. Ей ФаКмани ще се обадя ма Касабова да ви върне я училище!
Ясно, аа?
75.
Zaza
13.10.2020 01:41:57
0
12
То в Бургас само коври и Адидас шматка,къде видяхте елит,.?
74.
Посетител
12.10.2020 20:12:13
2
19
Посетих ресторанта седмица след като откриха хотела това лято и няма да повторя.
Чувствах се на мафиотска среща имайки предвид " господата" с разкопчени ризи и дебели ланци на вратовеге на съседните маси.
Нямаше нито стил, нито класа.
Живея от 38 години в Монако.
73.
До № 17 и № 18
12.10.2020 16:34:51
2
7
Леваци, като ходите само в чалготеки естествено , че ще ви опушват. Явно, че не сте за сериозен бар като "Барбоса". Ама там и чалга няма, така че хич не го търсете.
72.
кОпон
12.10.2020 16:05:37
1
2
Вени , пиши да ходим на бар заедно :)
71.
Вени
12.10.2020 14:50:43
1
18
Аз също бях в Синатра на откриването, бях с големи очаквания, дори поканих гости от други градове. Винаги търся положителното навсякъде, но наистина останахме разочаровани!
Всичко написано е истина, липсата на гардероб, големия брой хора, димната завеса и ще добавя и огромната сметка, която накрая платихме 3 момичета! Просто няма да я коментирам! Не се прави така! Това беше първото ми и последно ходене там! И някой не ми е платил да напиша това, просто лично се убедих!
70.
Недоволен клиент
12.10.2020 10:16:51
3
25
Посетихме бар "Синатра" Бургас на 10.10.2020 г. - датата на неговото откриване. Бяхме компания от четири човека. Останахме изключително разочаровани, както от организацията, така и от изпълнителя. Оказа се, че е било нужно предварително да заявим, ако искаме да имаме седящи места и за четиримата. Нещо, което никой не ни обясни при извършването на резервацията, въпреки, че се чухме и по телефон. Така цяла нощ 4 човека деляхме две седящи места - тоест - на практика бяхме правостоящи, тъй като двете мини столчета поеха багажа ни - уви, никой не ни предложи гардероб ... явно подобно реномирано заведение не разполага с такъв. В зала за 100 човека собственикът и организаторите се бяха опитали да наблъскат 250 - недопустимо ... не искам никой никога повече да ми обяснява за мерки ковид и прочие - всичко е пълна пародия. А какво да кажем за Миро - певец с богат репертоар, който изпълни три свои песни и няколко чужди, след което започна да ги повтаря. Извиняваме се, но ние не сме идиоти. Подобно подценяване и неглежиране на публиката е недопустимо за човек, имащ претенции за себе си като за професионалист ... очевидно Миро вече е далеч от професионализма, защото наред с пеенето като развалена плоча звукът от тонколоните беше ужасен - до такава степен увеличени децибели, че накрая почна да се чува само един стържещ звук и нищо повече. А да не говорим, че стилът на песните беше отчайващ като за пиано бар. През цялото време имахме чувството, че се намираме в долнопробна чалгатека. Никога повече бар "Синатра" и никога повече изпълнение на Миро.
69.
Боже опази
12.10.2020 09:06:52
4
33
Поредната платена статия.Какъв елит в Бургас,какви випове,какви крупни бизнесмени в Бургас?Те повечето нямат два железни лева,да не говорим,че са селяци от класа и освен от чалга от друго не разбират.Моля,Флагман да ни информират дали са били с официалният Адидас или не.
68.
Варненец
12.10.2020 00:09:37
21
22
Колко сте жалки бее бургадидаски флагмански комплексарчета! Да ва светна, че тази верига е създадена във Варна още 1998 година! Кога ще стигнете Варна по класа бе, никога, селяци с анцузи.. Хахаха
67.
До 18- Иво
11.10.2020 21:41:24
2
9
В Barbossa не се пуши ;)
66.
Зрител
11.10.2020 21:19:22
3
19
Флагман,не ви платиха за реклама ли,че включихте лайнометката?Като сте лепнали кинтака правите реклама и най-долнопробните дупки и бързате да изключите коментарите,а за тези лайнометката е на макс.Щом ви бъркат отзад трябва да се посети.
65.
на заплата
11.10.2020 12:27:37
0
61
Това с баровете добре..и с мерцедесите сме добре...ама кога фабрика завод ще открият бе...щото мойта заплата не я дават баровете...
64.
Жокера
11.10.2020 12:05:33
27
16
Хаа хааа простаци прости ел итави бабички спаружени си го .....Бургас е прост град и не могат да се кефят поради селското си его его его ма кат пукните по не ще сте яко одървени и празни тела МНОГО сте злеееее бургас цяла страна ва базика батки курентии няма съвременни неща мисъл по далече не виждате хората ви правят густо виййй то било гадно айде на ракиите и са почвайте дима им пречел ма ле мале ....???????????болки сте нали
63.
До 62
11.10.2020 11:52:57
6
20
Айде пак избиха комплексите че някой от други градове са ви виновни . А бе ? И сега ли не осъзнахте какво сте диви меден руднишки и средешки,карнобатски селяни
62.
Бургазлия
11.10.2020 11:44:24
5
39
Поредната клоака в града. На бургазлии им дай само дискотеки и кръчми. Всъщност повечето не са бургазлии а онези от Сливен, Ямбол, Добрич и т.н.
61.
Софиянец
11.10.2020 11:26:42
5
45
Явно доста добре са ви платили за тази статия, защото всички знаем кой ви финансира и че този пиано бар е директна конкуренция на другите заведения в града, още повече, че мястото е култово и сте усвоили средства, за да окаляте откриването...
Единствената грешка на организацията на Синатра е, че не са се съобразили със селяците, които нямат събития през този сезон и са решили да покажат комплексите си в стил "Знаеш ли кой съм аз..."
Срам за вас Флагман/ Слагман
60.
*********
11.10.2020 11:00:40
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
flagman
11.10.2020 10:53:02
1
16
Bahti prazniq flagman.samo umoreni kucheta bachakat tuka
58.
Прозрачни
11.10.2020 07:34:35
2
34
Обаче статията за предстоящите бутиковите представления на Maison's е затворе за коментари. Да не ви черпиха супа? Който не снесе 200лв май не се толерира.
57.
Бургазлия
11.10.2020 07:28:20
2
46
Поредната малоумна и платена статия на тия дупки от тоя смешен порнографски сайт
56.
Провал
11.10.2020 00:51:24
2
22
Заведението е малко, а сцената две крачки. Там пиано не можеш да вкараш, но нали пиано бар. Озвучаването е под всякаква критика , изтървани колони от двете страни. Които или кънтят или са твърде тихи. Колкото до хората вътре не ме интересува то се ходи с познати и без това. Не е чалготека, че да търсиш "любов". Цените са много смешни предвид, че горе в хотела можеш да се напиеш по-евтино на прохладната тераса.
55.
Баровецът
11.10.2020 00:09:13
2
11
Като им гледам цените завършват на 5 ст. Маняците ще си ги търсят, на никого евала ;)
54.
Рон Бургунди
10.10.2020 23:17:04
5
20
МЕСТЯ ГО В ЛЯВО ЗА ТОВА МАЛОУМНО ЗАВЕДЕНИЕ.....
53.
Реалист
10.10.2020 22:23:31
5
38
Ква Синатра, къв Нептун бе алооооу. Криза е всичко да затваря!!!!
52.
Tinker Bell
10.10.2020 21:21:07
4
43
Голям смях, в заведенията на този хотел от години , още от 80-те, ходят само шантажи, комплексари, ченгета, парвенюта, включително всички wannabes, така че нищо ново под слънцето. За флагманите е изненада, разбира се, те тогава са си били по родните места. Синатра не би стъпил на такова място, да не говорим за пеене. Голям смях...
51.
К. К.
10.10.2020 21:13:48
19
25
Страхотно местенце. Заповядайте довечера отново, приятели, специално за нас ще пее Миро. Бъдете здрави, обичайте се и кажете не на омразата.
50.
Пейчо
10.10.2020 21:06:48
5
25
ХАХА - ХАХА - ХА - по голяма прос***ия не бех чел
49.
Провинция
10.10.2020 21:04:40
16
50
Малкото нормални хора, на които бизнеса им остана тук, си имат жилища в София и още петък на обяд са там. Там - при интелигентните хора, с хубавите жени и заведения. Тука само киборги , които си заслужават дупките.
48.
Joto
10.10.2020 20:33:39
3
39
Живко Кабаков
Виден политически елит
47.
dsadas
10.10.2020 20:32:14
5
51
Да ти таковам елита селски тип "знайш ли кой съм аз вее" въобще няма да им стъпя....
46.
Сс
10.10.2020 20:29:38
2
36
Спокойно! Януари месец ще има места за всички, даже по две сепарета на човек.
45.
созополски селянин
10.10.2020 19:58:54
1
49
И кой е тази "видна фигура от политическия елит на града", дето се заканвал, че ще ги затваря?Да не е чичко кмет или Валерко?
Гледам, вдигнали сте малко левъла в клюкарските и поръчкови статии, преди години се ровихте във фейсбук профилите на
обикновенни хора и пишехте статии за това какви пошли и неуместни снимки имали, сега отразявате"хай лайф" събития.
44.
Balkannn
10.10.2020 19:41:25
3
28
Дим имало Ами забранете пушенето нали е хай класа .... направете гардероб...смях
43.
Барът
10.10.2020 19:35:33
6
22
Димната завеса ако ще е като в Караокето положението ще е много зле ;)
42.
Q
10.10.2020 19:18:22
9
35
Айде след седмица всички от "хайлайфа" под строй на PCR тестове. Дано междувременно не го лепнат на някой друг. После не питайте защо нараства броя на заразените - РЗИ се грижи да се спазват трите Д.
41.
*********
10.10.2020 18:44:08
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
40.
alfa man
10.10.2020 18:34:11
1
46
в София да отидеш на пиано бар си е класика. Истински пиано бар с истинске ценители на музиката и доброто общуване.
39.
Айдее
10.10.2020 18:29:34
8
45
Да ви видя сега с Коронавируса! И в ДежаВю на Васко Кеца се натъпкали 300 човека в обща вентилация...
38.
деееба
10.10.2020 17:57:57
33
30
Умряла работа са тия пиано барове само стари лелки и чичаци
37.
*********
10.10.2020 17:37:45
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
хаххаха
10.10.2020 17:30:37
4
59
Хайлаф от държавни служители.... няма нужда. Бизнесмени нямаше.
35.
така така
10.10.2020 17:23:33
2
73
Еййй от нептуна са давали пари усещам.. или някой син на тати от общината нещо не му е харесало че не са му се кланяли
34.
Жокер
10.10.2020 17:19:36
2
49
Светския хроникьор от Грудово ли е.Снимката е илюстративна от 8 год.Флагман цяла вечер правят копи пейст от ПИК и през деня гълтат
33.
Glarus
10.10.2020 17:08:55
9
20
Palnete guschata na MAFIATA Pros
Narot samo se oplakvate
32.
Класа
10.10.2020 16:52:10
2
71
В едно заведение щом се влиза с палто, което е преметнато на стола....означава, че не класа, ами елементарно ниво няма. И то не е само там, ами почти навсякъде. Друг въпрос е, че "дамите" и "господата" на такъв етикет като да си оставиш връхната дреха на гардеробната не познават.
31.
*********
10.10.2020 16:51:59
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
30.
мислещ
10.10.2020 16:48:04
4
74
Всички боклуци ...пардон хайлайфа,сън не са спали за да се покажат в някакво си заведение в деня на откриването ....ебаси и жалкарите !
29.
Мда
10.10.2020 16:40:33
7
38
Което е така, така си е. Музиката беше много на слабо ниво. Озвучаване и изпълнени . Персонала вярно незнаеше къде се намира . Димът също си беше сериозен. Не мисля , че ще го посетя отново.
28.
до Иво
10.10.2020 16:40:24
5
28
В бар Таргет не се пуши
27.
Някой си
10.10.2020 16:35:59
2
23
Хубава работа, ама българска работа.
26.
За нептун
10.10.2020 16:33:42
28
19
Не го сравнявайте с тая лисича дупка Синатра. Само единият му полилей струва колкото всичко дето снощи го видях долу. А такъв роял като в Нептун на друго място в България няма
25.
Пепелянката
10.10.2020 16:28:35
0
95
В града винаги са липсвали хубави заведения. Аман от чалгии и селски кафенета, ама то града като е пълен с анцузлии клошари нормално хаха
24.
ДО БУРГАЗЛИИ
10.10.2020 16:28:24
2
34
И ГОСТИ НА ГРАДА НИ.....И институциите........
Ми как няма да са разочаровани хората.....и са в правото си......
Проблема е ,че на никой...ама на никой,не му ПУКА...за нищо и за НИКОЙ.......
Е затова ,не само Бургас.. и въпросното заведение....Цялата държава е в ,,кереча,, от безхаберие,нищоправене......и прочее
ЩОТО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.......
Което е много ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ И НАЦИЯТА НИ.....
23.
Галя Михайлова
10.10.2020 16:26:58
4
52
Обществена тайна е, че всички нощни заведения си плащат по 200лв. на месец на инспекторите от РЗИ, които отговарят за района. Това е откакто влезе в сила забраната
22.
Хахахах
10.10.2020 16:23:52
7
79
Флагман смешни сте! Колко пари ви платиха от Нептун за тази статия ?
21.
До12
10.10.2020 16:23:24
4
14
Не е пусто само там където слънцето не може да те огрее фабрикантче...хахах
20.
РЗИ
10.10.2020 16:07:08
5
74
Ми че Пъздерков си пуши в кабинета в РЗИ и във всички болници, в които ходи на "проверка". В собственото си ведомство не спазва забраната. Вие очаквате по заведенията да не се пуши. Хаха
19.
Трол
10.10.2020 16:00:18
3
91
"Светския хроникьор на Флагман" Хахаха. Ама вие много си повярвахте бе, кой ви я плати тая статия?
18.
Иво
10.10.2020 15:55:14
4
90
Някой знае ли заведение в Бургас, което да работи след 22.00ч. и вътре да не се пуши? Тия в РЗИ дали знаят или само вземат заплатки на наш гръб?
17.
Бургазлия
10.10.2020 15:45:37
6
79
В това заведение действително се пуши, както и във всички други нощни заведения в нашия град. Органите които трябва да съблюдават това/МВР, РЗИ, Пожарна, КЗП, Община/ се правят че не знаят. Със сигурност имат някакъв интерес от това.
16.
*********
10.10.2020 15:45:33
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
РЗИ Бургас
10.10.2020 15:37:16
0
75
В Бургас никога не се е спазвала забраната за пушене в заведенията. РЗИ и Паздерката дето много го хвалиха за ковида не вършат никаква работа,освен да прибират комисионни от заведенията.
14.
Асас
10.10.2020 15:28:55
4
65
Преди 10 години бях в пиано бар Синатра в София. Беше топ. Покрай уиски на пианото с една софиянка и още други непознати хора и беше яко. Ако е от същата верига барове би трябвало да е ок. А цените са си цени. Всеки си преценя дали го устройва. И не е нужно да има 300 човека вътре , а 100 но с пари в джоба или в картата .
13.
*********
10.10.2020 15:27:23
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
до 3
10.10.2020 15:22:56
14
23
Ти да не седя в градинката пред ТОХ-а, че ти се видя пусто, или пусто е в душата тииии...
11.
The tiger
10.10.2020 15:15:07
7
125
Нептун остана празен и задействахте лайномета ли? - - -:)
10.
m
10.10.2020 15:12:57
8
25
закривай
9.
Гражданин
10.10.2020 15:12:46
3
59
Е как е възможно да е задимено?!?! Нали наредбите гласят друго. А тея видни и заможни или и двете мъже и жени няма ли кой да ги глоби? Или негласно всички заведения получават сигнал кога ще бъдат проверени. Смешници.
8.
Мале
10.10.2020 15:12:22
7
130
В тези заведения явно няма COVID там е друга вселена!Само в училищата и обществените сгради явно има! Хахаха!Няма такава пробита държава само алкохолици курви и наркомани
7.
Тъкмо се чудех
10.10.2020 15:12:21
3
126
Тъкмо се чудех, кой е поръчал тази статия а тя била от НептОн. В Бургас, като цяло няма качествени заведения. Само хралупки за катерички.
6.
Тц
10.10.2020 15:12:09
4
88
По-скоро от другия пианобар са платили. Не са клиентите на фабрика това, а на Нептуна. Те са изревали.
5.
Позната схема
10.10.2020 15:06:31
8
135
Явно собствениците не са искали да рекламират при вас и веднага с лайнярката отгоре им.Колко сте елементарни с тези похвати.Спрете с това новинарско изнудване,защото и вие вървите на по два крака - засега.
4.
Pidal
10.10.2020 15:05:20
5
71
Незнам истина ли е това което пишат или си искат да им плащат за реклама тия. Но ако снимката е от това място, виждам как се пуши и органите да не спят, а довечера да им направят няколко проверки и ако се пуши да им думкат актове. За ковид мерките незнам има ли го това за масите, ако го има пак актове и да го затварят
3.
Иван димов
10.10.2020 15:00:11
11
85
Тези помиярите от фабрик ли ви платиха за статията. Там има хора само ,защото няма други заведения , но ето че още при отварянето на първото такова кенефа до ТОХа остана пуст.
2.
Бург
10.10.2020 14:57:02
11
129
Жалки сте, уронвате престижа на търговска марка и верига заведения! Един стабилен иск и сте чао!
1.
Й. Динев
10.10.2020 14:56:33
11
146
Флагман, съдейки от "бляскавите" ви банкети по случай рождения ви ден, не мисля че сте еталон за естетически усет. Това че светския ви хроникьор е с два лева в джоба не ви дава право да определяте цените дали са космически или галактически.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори