×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лобизъм в ЕП! Как ирландска депутатка набута Поморие в еврорезолюцията, за да си разреши личен проблем


Лобизъм в ЕП! Как ирландска депутатка набута Поморие в еврорезолюцията, за да си разреши личен проблем
Кметът на Поморие Иван Алексиев е гневен, че клеветят града и ще сигнализира на депутатите от ЕНП, че Клеър Дейли (вляво) е в предполагаем конфликт на интереси
Тема в развитие
виж още
скрий
09 Октомври 2020, Петък, 15:47 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Крайно лявата Клеър Дейли вкара "Холандското селище" в стратегическия документ, оказа се свързана със Сънсет ризорт

 

Изразява загриженост във връзка с по-малко известни примери за недостатъци на върховенството на закона в България, като например отношението към собствениците на апартаменти в Сънсет ризорт, Поморие.“ Този текст влезе в резолюцията за върховенство на закона в България, която снощи бе гласувана в Европейския парламент. 

Това е изключително изненадващо, защото стратегическият документ би следвало да разисква проблеми на национално ниво, а не частни спорове между контрагенти.

Флагман.бг уточнява за незапознатите, че става въпрос за конфликт между малка част от собственици на апартаменти в супер луксозния комплекс, познат като „Холандското селище“, намиращ се край Южния плаж на Поморие, и инвеститора.

Група ирландски граждани от няколко години оказват да плащат такса поддръжка. Те смятат, че щом са закупили жилището си, са придобили безвъзмездно право да ползват всичките му екстри – басейни, водни естакади, паркова инфраструктура. Претенциите им стигат дори до плажа, където настояват да получат безплатни чадъри и шезлонги.  

Споровете между тях и инвеститора – бизнесменът Боян Бонев, се водят и в съда, но засега без особен успех за жалбоподателите.

Мнозина ще попитат защо този, на пръв поглед, безобиден казус попада във важен документ, какъвто би следвало да е еврорезолюцията?

Бихме им отговорили ясно: С лобизъм!

Евродепутатът от Северната зелена левица Клеър Дейли, която стана известна с критиките си към България в комисията LIBE, се оказа свързана с т.нар. Холандско селище в Поморие, узна Флагман.бг.

В няколко интервюта, дадени преди година пред български медии, Дейли атакуваше главния прокурор Иван Гешев заради това, че не застанал на страната на ирландските граждани по този казус. Тогава тя твърди, че хора от нейният избирателен район си купили имоти в „Сънсет ризорт“, но били изнудвани да плащат такси. Дейли обаче удобно е премълчала и тогава, и сега, че не хора от нейния избирателен район, а самата тя има общо с комплекса.

Група ирландски граждани смятат, че не дължат пари за екстрите, които им предлага комплексът

„Останах изключително изненадан, че името на града ни беше замесено в тази резолюция. Изумен съм как един евродепутат намесва в този документ частен спор между управляващата компания в комплекса и собствениците. Това показва нивото на резолюцията, която е приета – прокарват се частни интереси! Доколкото на мен ми е известно, този евродепутат има собственост там и не иска да плаща за поддръжка на общите части и за охраната, както правят всички други. Тъжно е, когато евродепутат, който трябва да защитава европейските ценности, ни обвинява в корупция, а в същото време използва служебното си положение, за да защитава лични интереси“, коментира пред Флагман.бг кметът на Поморие Иван Алексиев.

Той призова Клеър Дейли да посочи публично дали тя или нейн близък имат имот в Сънсет ризорт и почивала ли е в комплекса.

„Преди смятах, че защитава правата на ирландските граждани, но се окажа нещо друго. При нас Законът за конфликт на интереси е изключително рестриктивен, защото сме приложили същите директиви, които са в ЕС. Ще сезирам депутатите ни от Европейската народна партия да изискат обяснение от Клеър Дейли, защото тя клевети България, клевети и Поморие“, допълни Алексиев.

Припомняме, че ирландската евродепутатка се замеси и в друг скандал преди време – вписа като свой асистент бившия си съпруг Майкъл Мъри. Дали разводът им е била фиктивен, за да се осигури добра заплата на Мъри – може да се гадае, но при всички положение и това е забранено от ЕП, където ясно са разписани правила, че назначаването на „близки роднини“ е недопустимо. За подобно нарушение на пет години затвор, две от които ефективно, бе осъден бившия френски премиер Франсоа Фийон. Преди това Дейли отново се забърка в скандал със сътрудник. Тя бе назначила син на политически съратник от крайнолявата ирландска партия и му бе осигурила годишна заплата от 103 хил. британски паунда.

Колегите от Лупа.бг по-рано днес хвърлиха бомбата с участието на евродепутатката Клеър Дейли в този казус и разбуниха духовете. (ВИЖТЕ ТУК)

 




Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
46
Коментара по темата
46.
АБЕ,
12.10.2020 15:14:45
2
3
ПРОБЛЕМА НЕ Е В ПЛАЩАНЕТО НА ТАКСА "ПОДДРЪЖКА"! ПРОБЛЕМА Е В ТОВА, ЧЕ НА ПРАКТИКА ТАЗИ ПОДДРЪЖКА СЕ ИЗВЪРШВА САМО ПРЕЗ АКТИВНИЯ СЕЗОН (2-3 месеца - не е през цялата година) И ПРИ ТОВА МНОГО НЕКАЧЕСТВЕНО. Да не говорим, че се плаща на ръка с някакви измислени разписки, не се представят никакви отчетни/финансови документи и т. н.
45.
DO 44
12.10.2020 08:09:10
1
5
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ....!!!!!!!!
И 10+ ОТ МЕН.......
44.
ЕП-Лоби
12.10.2020 01:41:53
0
6
Лоби, лоби ама....... каза истината! Вие “серете на метеното” като вадите само пасажи от това, което е казала!
АЗ ГЛЕДАХ ЦЕЛИЯ РЕПОРТАЖ НА КОМЕНТАРИТЕ НА ТАЗИ ЕВРО-ДЕПУТАТКА от Сев.Ирландия! И тя говореше за корупцията в БГ която се вижда от “самолет” през последните 10-12 години! Също така за “невероятно-идеалната” Седебна система. Тя много ясно каза:” Бойко се целува с Меркел и всичко е О.К.!” И всички си затварят очите! “Бойко се прегръща с Туск и Мишел и всичко е О.К.”. Те виждат как парите от ЕС потъват в схеми, ама нали Бойко изпълнява всичко и всичко е О.К..
Ето това каза г-жа Клеър Дейли.
43.
ХАХА СТАТИЯ С ЦЕЛ?????????????
10.10.2020 17:22:47
1
7
ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!! Европейския Парламент наказа България заради липса на върховенство на правото!!!!!!!!!!!ХАХА И СЕ МЪЧИТЕ С ВСИЧКИ СИЛИ ДОКЛАДА НА ЕК ОТНОВО ДА СЕ ЗАМЪГЛИ ОТ ПУШИЛКИТЕ НА """ДЖИПКАТА"""ХАХА НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ СБОГОМ МУТРИ
42.
do 41
10.10.2020 10:45:14
0
4
Браво.....Много точен и изчерпателен коментар....!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
41.
поморие е нашта клетва
10.10.2020 10:36:24
0
14
С това изказване , Кметът безпорно е или некомпетентен или безрезервно защитава собственика на комплекса. Да Казусът е от частно правен характер. Депутатката заяви че е повдигнала въпроса още преди година. Твърди,че са ограничавали правата на собственици за достъп до имоитите им, асансьори, парк и общите части, спирано е и електричеството им., поради факта, че не искат да заплащат неоправдоно високите такси за управление. Безпорно е лоша реклама за Поморие, и не му харесва на кмета, говоренето че има корупция и рекет върху собственици закупили апартаменти в комплекс в Поморие. Тук няма значение дали депутатката има собственост в комплекса, защото безпорно може да докаже доходи за закупуването му и няма пречка да закупи такъв, незевисимо че е евродепутат. Въпросът е, че в Брюксел вече се говори за рекет и корупция в България и в частност в комплекс в Поморие, където не се спазва закона. Прави се лоша реклама на един от най-големите комплекси в Поморие. Тук кмета по-добре да зъмълчи или да не взима становище още повече, че не е в неговата компетенция. По добре би било да изяви позиция за готовност за помощ според правомощията му за разрешаване на спора между страните, който влошава имиджа на Поморие като туристическа дестинация.
40.
МАРИАЧИ
10.10.2020 10:19:12
3
8
До 35
То пък ние сме стока.....????
А ирландците не ги мисли,срещу тях да бягаме,не можем ги стигна......
И това,че тИя ирландци са отмъстителни ги разправяй на филанкишията.....

UNDERSTAND ME.....???
39.
Пъню
10.10.2020 07:55:39
2
4
Тоз пък,кумет на градът със щайгата на колелото къде се пънеш ве майна,гледай си Каблешково,Лъка и Бата,къде тръгна с Брюксел да се занимаваш??!Иначе на снимка си огън ха ха
38.
ХХ
09.10.2020 21:51:37
3
4
Нещо напълно нормално за ес!
37.
Катерино
09.10.2020 21:06:02
1
7
Защо само като спомена широков и коментара ми бива изтрит на секундата? Страх от самия него или от партията която представлява?
36.
РаданА дълбоката и Ленчето милиинчева:
09.10.2020 18:57:00
17
16
Няма значение че оплюваме България заедно с ирландска татуирана схемаджийка. Важното е че ние БСП и ДСБ ще лапаме отново заедно! Но дали ще спечелим изборите или пак ще ядем бахура?
35.
Marinero
09.10.2020 18:32:17
9
17
Да предупредя кмето, че с ирландец шега не бива, тея са отмъстителни като чеченци.
34.
От Иркеч
09.10.2020 18:12:24
1
11
Много крадят затова!
33.
ЩО ИЗТРИ КОМЕНАРА ААААААААА!!!
09.10.2020 18:09:36
29
11
ЩОТО ВИ ИЗОБЛИЧИХ ЧЕ СТАТИЯТА Е """ОПОРКА """"ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНАТА !!!!!!!!!358 депутата от които 7 със ""ЗА"" и 32 въздържали са от ЕНП //партията на борисов –ЯВНО ИМАТ СЪВЕСТ//!!!!!!!!!!!!!!!СА ГЛАСУВАЛИ РЕЗОЛЮЦИЯТА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА КОРУПЦИЯ ПРОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ И И ЛИПСА НА ПРАВОВ РЕД!!!!!!!!!!!!!
32.
*********
09.10.2020 18:03:59
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
ДО 26 ЗА ИНВЕСТИЦИИТЕ СИ ПРАВ!!!!!!!!!!!!!
09.10.2020 17:59:00
44
19
САМО ЗАРАДИ МУТРЕНСКОТО НИ УПРАВЛЕНИЕ МАЙКРОСОФТ ИНВЕСТИРА МИЛИЯРДИ ПРЕДПОЧИТАЙКИ ГЪРЦИЯ !!!!!!ОСТАВКА
30.
ХАХА ВРЪЩАЙ КОМЕНТАРИТЕ БЕ!!!!!!!!!!!!!
09.10.2020 17:54:56
26
5
КО ТРЯБВА ДА ТИ ДОКАЗВАМ ХАХА КЪВ СИ ТИ ЧЕ ДА СИ НАД ЗАКОНА ///НЯМАШ ПРАВО ДА ЦЕНЗУРИРАШ –ТОВА Е ЗАКОНА////А ПРОТИВОПРАВНОТА ЦЕНЗУРИРАНЕ СЕ САНКЦИОНИРА !!!!!!!!!!!!ТИ СЕ ПОДИГРАВАШ И С ПРАВОЗАЩИТНИТЕ ОРГАНИ //Сс поведението си казваш –не ми пука от прокуратурата///ХАХА """КОЙ КВОТО СИ Е ДРОБИЛ ЩЕ СИ ГО СЪРБА""
29.
Боян Бонев
09.10.2020 17:48:46
1
15
Боянчо,Боянчо,дойде ти времето и на теб,да си платиш масрафа,че много се самозабрави.
28.
26
09.10.2020 17:39:43
5
10
грешка
коментара ми е до 20
И аз подкрепям ирландците....
27.
юберашунгмахен
09.10.2020 17:39:33
7
19
МАЛЕЕЕЕ къде се е чуло и видяло депутат да защитава интересите на избирателите си ЕЕЕЕ ма иванчо то не е като в бг, като ви изберът и на секундата забравяте за обещания и избиратели и започвате да крадете като невидели, пък тя жената какво има и какво няма не ги решавате вие тея работи, да не тръгне тя да ви рови из мръсните схеми че ще излезе че ще трябва да лежите по 100 г , с право е повдигнала въпроса и сега тоя от сънсета ще го наврат в кучи гъз дето се прави на много интересен, следващите са онея от сарафово които свалят по 5 кожи на руснаците ама и те са същите шматки като нас и не си знаят прават и ги чукат без плюнка в атлантиса
26.
ОНЯ СЪЩИЯ
09.10.2020 17:22:09
2
19
до 19
Сигурно е така....Щото Ганьо все гледа да прецаква себебодобните си,ма явно номера не минава и хората с право се възмущават...
То и затова никой не иска да инвестира у нас
Пък и да прави какъвто и да е бизнес у Бегето.....
25.
*********
09.10.2020 17:20:59
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
Факт
09.10.2020 17:19:43
3
8
Педро нали си привърженик на еднополовите бракове,къде е мъжът ти? Джендър идеологията , ИК , долни леви убеждения, с нетрадиционна сексуална ориентация. Ебаните дупета ,педалчета смотани ,протестърчета тъпи. Червени боклуци, стари пчели нов кошер искат да правят
23.
Фори
09.10.2020 17:16:40
7
14
Едно наистина безпристрастно мнение на евродепотат да му е честито на кмета на поморие най вероятно не е знаел човека както всички оправляващи от герб които незнаят незнаят защо са наработните си места и защо ходят на работа но заплати неса върнали до сегя
22.
ДО 19 МИ ТЕ ОСВЕН ПОРЪЧКОВИ ?????????????????????
09.10.2020 17:12:42
22
0
ДРУГИ СТАТИИ ПИШАТ ЛИ?????????????????ЯВНО ЗАШИТАВАТ МУТРИТЕ КОИТО ТИ ПОИМЕННО ПОСОЧИ ТОВА ВЕЧЕ Е ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.
До 18 Червеното педалче
09.10.2020 17:08:59
3
7
Курви сбогом, шибах Педро ненормалния, джендър идеологията. Долен ляв педал, привърженик на ИК инфантилно човече дебилче.. ГЛАВЕН ГЕРОЙ ОТ РОМАНА НА ДОСТОЕВСКИ ШМАТАРОК ИДИОТ
20.
:)
09.10.2020 17:06:24
7
30
Пример за поръчкова статия - защото всички знаят, че Боян Бонев и Ко стрижат ирландците като овце в Сънсет ризорт и ги натискат за 18 евро на кв.м. за такса “поддръжка” :) Браво на Клеър Дейли!
19.
of 14 и 16 идиото ко каканижиш простотии!!!!!!!!!!
09.10.2020 17:06:03
27
4
ОТВЛИЧАШ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНАТА ХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!А В МОМЕНТА С ТОВА ГЛАСУВАНЕ ЕНП гори на кладата в името на балкански криминарен вожд!!!!!!!!!!!!ТИКВАТА ИМ ГО НАБУХА С 200 НА ТЕЗИ ШЕБЕЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.
до 14 идиота
09.10.2020 16:54:09
8
3
Не идиото аз съм привърженик на големите кражби и да си пълня ""чекмеджето""!!!!!!!!!!!!Ти понеже си идиот не можеш това и се занимаваш с дупета джендъри гейове и кви ли не още простотии!!!!КРАДЕТЕ ЗА ПОСЛЕДНО БЕ СБОГОМ MУТРИ
17.
KTY5492
09.10.2020 16:51:15
7
30
Това е истински депутат. Защитава и лобира за хората от своя избирателен район. Това е мажоритарната избирателна система - депутатите са отговорни пред своите избиратели те решават дали ще има друг мандат, а не както при нас - да се подмазват и гласуват каквото нареди партийния шеф за да попаднат в написаната и подредена пропорционална листа.
16.
Fgt
09.10.2020 16:48:09
2
4
Шибах Педро с големите букви , педи ИК е за теб ебаното дупе, кой е мъжът ти нали си привърженик на еднополовите бракове, агитация на турски език македонско малцинство. Шибано педалче , с нетрадиционна сексуална ориентация. Педро що не ходиш да си вземеш хапчето че много си разтревожен
15.
ВЪРНИ КОМЕНТАРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09.10.2020 16:44:50
24
3
ПИША ЖАЛБА ДО ПРОКУРАТУРАТА ///тази ще е трета приготви се да обесняваш защо ПРОТИВОПРАВНО цензурираш !!!!!!!!!!!!!!!!!////ОТНЕМАШ КОНСТИТУЦИОННОТО МИ ПРАВО НА МНЕНИЕ чл39//1// АКО НЕ ГО ВЪРНЕШ ЩЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СИ НАД ЗАКОНА///не си мисли че всеки път ще те оправят като предния по вх№10014/18//ВРЪЩАЙ КОМЕНТАРА!!!!!!!!!!!
14.
Шибах Педро с големите букви
09.10.2020 16:43:40
3
9
Шибах Педро с големите букви и още мед ми носи , педи ИК е за теб ебаното дупе, кой е мъжът ти нали си привърженик на еднополовите бракове, агитация на турски език македонско малцинство. Шибано педалче , с нетрадиционна сексуална ориентация
13.
Неда до 1
09.10.2020 16:35:18
4
11
450 евро годишно е в комплексите в Сарафово ,тъй че 400 лева си е добре
12.
ХАХА ЖЕЧО НЕ ТЕ ЗНАМ!!!!!!!!!!!
09.10.2020 16:33:14
31
8
ПЛОНДЕР ЛИ СИ ТОЛУП ЛИ СИ НО СТИГА С ТЕЗИ ""ЧЕНГИДЖИИСКИ"" ПРИЬОМИ ДА ИЗМЕСТВАТЕ ВНИМАНИЕТО ОТ КРИМИНАЛНОТО ///КРАЖБИ РЕКЕТ КОРУПЦИЯ И ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ //КОЕТО Е СЪЩЕСТВЕНОТО В СЛУЧАЯ В ДЕКЛАРАЦИЯТА
11.
THE TRUTH IS OUT THERE
09.10.2020 16:26:44
2
20
Вижте корупцията която е разяла цялада ни държава и това ще ни довърши като нация
Пък в случая,ирландката си гледа интереса....
Що не погледнете нашите евродепутати какви ги вършат в Брюксел,пък и дали вършат нещо или не...???? Ми то България никой не я бръсне за нищо.....
Затова и отношението на другите към нас е такова....
10.
ХАХА СЛАГАЙ ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ !!!!!!!!!!!!!
09.10.2020 16:26:31
36
14
НА ЕДРО ПО 30 40 ХАХА ТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ ВИ ЗНАЯТ ЧЕ СТЕ ПОДЛОГИ НА МАФИЯТА !!!!!!!!!!!!!!!С ТЗИ СТАТИЯТА ГО ДОКАЗАХТЕ ЗАЩИТАВАЙКИ ""МУТРЕНСКОТО""ИЗНУДВАНЕ!!!!!!!!!!!!!
9.
Жечо плондера
09.10.2020 16:24:40
7
19
Педро що не се хванеш за палците и да ви шибат манафите педали смотани. Джендър идеологията, македонско малцинство, агитация на турски език ,честито на предателите, еднополовите бракове, долни леви убеждения! Инфантилно човече, дебилче!
8.
EUROAKTIV
09.10.2020 16:21:48
16
25
ЕП удари оглушителен шамар на Борисов за корупцията и полицейското насилие ОСТАВКА
7.
Marinero
09.10.2020 16:21:40
16
29
Сега, разбирам, че гербиджите ги боли, защото им отвъртяха як шамар в ЕП, а им предстои и финансов шут. Директно ги посочиха като крадци и лъжци. В резолюцията беше изброена цялата гама от кражби и далавери направени в последните 10 години, някой от тях са дело на други групировки, но това е цената на десет годишния им произвол. С една дума кмета да се оплаче на арменския поп.
6.
ХАХА Слави Трифонов
09.10.2020 16:17:37
14
18
Резолюцията е исторически позор за управляващите срамна истина за България
5.
ЩО МАНИПУЛИРАШ ВОТА БЕ ПОДЛОГО!!!
09.10.2020 16:14:06
35
21
ДАДОХ ПОЛОЖИТЕЛЕН ВОТ ЗА 2 ИЗЛЕЗЕ И ОТРИЦАТЕЛЕН!!!!!!!!!!!!!!ПРАВИЛНО ТВЪРДИ ЧЕ Е ""МУТРЕНСКО ""ИЗНУДВАНЕ !!!!!!!!!!СБОГОМ МУТРИ
4.
Старец
09.10.2020 16:11:25
1
24
Казвайте на висок глас истината и само истината !!! Не спестявайте нищо !!! Хората ще преценят и ще накажат измамниците !!!
3.
*********
09.10.2020 16:08:47
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
Тошко Африкански
09.10.2020 16:05:34
8
44
Тези такси ,, подръжка,, винаги са два-три пъти повече от реално направените разходи. Това е модерният легален вариант на мутренското изнудване.
1.
Язон
09.10.2020 16:05:20
12
27
НА МНОГО места в страната с апартаменти в луксозни комплекси се случва това. Имам познат, който плаща по 400лв. Годишно за подръжка на комплекса. Той е българин но живее в чужбина и не му представлява проблем. Но на много чужденци да живеят и да им подържат лукса без пари, много им здраве.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори